Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çok geçmiş olsun kızına canım çorba ilaç gibi gelir iyi yapmışsın seninde iştahın kesildi dimi kıyamam aynı bende senin gibi oluyorum böle zamanlarda tez iyileşir inşallah
sağol canım...yok be ne kesilmesi ..yedikçe yiyesim var sadece sabah çorba içtim...

bugün yediklerimi arzedeyim
sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+yeşillik+1tb. ekmeği+yeşilçay
öğlen=6 hurma+1 kase yoğurt+az leblebi fındık+çay
akşam=salata+sakatat
çayımı içtim birazdanda 1 bardak süt içicem
günü kapatırım
bugün saçıma bakım yaptım yarında yüzüme maske yapıcam
kızımın dersane işleri vardı onla uğraştım
tb. unundan kurabiye,kek,poğaça denicem çok güzel olucandan eminimher hafta birini yapıcam eşimde yiyo zaten biter yani yulaf kepeği çok sert oluyo yada ben yapamıyom birinin kafasına atsam yarılır yani
taş gibi nefret ettimya uğraştığına fırını yaktığına deymiyo tb. da diyet oluyomuş bunu duyunca sevindim en azında çayın nescafenin yanında1-2 tane yeter
bii kek denemesi yaptım güzel kabardı ama diğer una göre parçalanmaya musayit oluyo ama yinede ben düzgün çıkardım
diğerlerini denemedim tb. ununun kendine has bi kokusu var bazı markalarda daha yoğun ben m----s tan aldım tam organik yazıyodu kokusu daha hafifti kekte portakal rendesi yapınca gidiyo zaten içinizde kullana vardır eminim işte böle ayyyy ne uzatmışım

cumartesi günü derbi var ya bizim evde toplanıcaz kardeşlerle cipsler,fantalar ,çikolatalar alındı
ne kadar zaralı şey varsa oda bizde benim işim kötü

evet olabilir...iştahım o kadar açık ki..dediğin gibi gene tam karataya mı dönsek ne yapsak
dönemiyomki ben iradem zayıfladı 2 gün dikkat etsem 3. gün olmuyo annemde noluyo sana kilo almışın dedi hemen fark eder 69 ken baya iyiydim çok fark ediyo2-3 kilo şaşıyorum valla yüzüm küçülüyo

dönemiyomki ben iradem zayıfladı 2 gün dikkat etsem 3. gün olmuyo annemde noluyo sana kilo almışın dedi hemen fark eder 69 ken baya iyiydim çok fark ediyo2-3 kilo şaşıyorum valla yüzüm küçülüyo
aynen ben de öyleyim ..moralim bozuluyor..böyle giderse değil vermek daha da alıcam..bugün arkadaşlarla dışarıda yedik foto çekildik suratım yusyuvarlak olmuş

aynen ben de öyleyim ..moralim bozuluyor..böyle giderse değil vermek daha da alıcam..bugün arkadaşlarla dışarıda yedik foto çekildik suratım yusyuvarlak olmuş
kuzum yaaa nasıl fark ediyoz anlamıyom doğrusu başaranlar nasıl başarıyo bilmiyom çok sıkıldım aslında belli etmiyom ama bırakamıyomda alıştım hayatımın bi anlamı kalmıcak gibi geliyo en azından çabalıyoz burada belki tekrar motive oluruz diye umut ediyom

topik olmasa sizler olmasanız durumum daha da vahim benim..ama dediğin gibi bi kısır döngüdeyiz o da bıktırdı bizi...bütün kışş uğraş ver sonrasında tatile git ve hooop geri al...offf...tam sınırda hissediyorum kendimi filizim durdum durdum duramadım sonrası vahimm

biz bir arada olursak vericez gene filizim inşallah bu sefer de kalıcı olacak..başka yolu yok...

canım ben çıkıyom kızımla ilgilenmeliyim adaçayıyla gargara yaptırayım bi de çok fena boğazı

öpüyorum seni..başarıcaz kuzum beraberce

aynen tatiller yaptı bizi bi boğazımızı tutamıyoz sanki zorla yediriyolar bizimki bahane arkadaşım tadına bakıp bırakabiliriz aslında iş bizde bitiyo haftanın 1 günü kaçamak yapıyoz ben böle baya verdim ama diğer günler çok sıkmalıyız bi yapabilsek olacakta sersumcum gerçekten silkelenelim canımızın istediğini 1 günde yiyelim yolumuza devam edelim ben ciddi ciddi düşünüyom böle mesela pazar yapıyodum cumartesi herkez olacak bende ogün serbest yapıp pazar dikkat edicem sende kendini bırakma bende bırakmıyayım birbirimizi burda hep beraber çok motive etmeye çalışalım arada cozutsakta hemen toparlanmayı bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…