- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
iyigeceler canım ilgilen tabicanım ben çıkıyom kızımla ilgilenmeliyim adaçayıyla gargara yaptırayım bi de çok fena boğazı
öpüyorum seni..başarıcaz kuzum beraberce
sorma canım üzülüyor insan uğraş didin sonra gene başa dön..oy filiz sersum az önce çocuk emerken okuyordum ne dertelnmiştiniz öyle, muhabbete giremedim. kızlar boğazı tutmak zor oluyor ama kızlar spora yürüyüşe asılmak çok kurtarıyor gerçekten, 15 dk olsun bi egzersiz yapmak insanı dinlendiriyor ve düzenli yapaınca ister istemez motivasyon oluyor..
bir de uzun yıllardır görmediğim 1 2arkadaşın fotosunu gördüm nette acayip kilo almışlar ya hemen bildiğim bütün her şeyi anlatmak geldi içimden bi baktım kilo takıntılı hatun moduna sokuyorlar insanı vazgeçtim ama içim içimi yiyor yardım edemiyorum diyeneyse asıl diyeceğim bi kaç gündür şükür halindeyim ilk önce Allah canan hoca dan sonra da sizlerden razı olsun kızlar , yok bi de hiç takmasam bu grupla tanışmasaydım halim nice olurdu. tamam arada cozutuyoruz verdiğimiz kiloyu alıyoruz ama üzülüyoruz tekrar toparlanıyoruz ve en azından belli kilolar etrafındayız. yani dikkat etmesek burda zayıflamaya çareler aramasak eminim ki şu an 75 kilo olan 85 ve üzeri olurdu.
sağol tatlım.alıntıları eklemedi neyse, sersum kızın için çok geçmiş olsun canım,çocuklarımız hiç hasta olmasa keşke ama o da gerekli ama güçlenmeleri için. evet canım haklısın isteyen arayıp bulur tabi herkesin elinin altında ne imkanlar var bende karışmayacağım artık.. işe yürüyüyerek gitme kle deen iyisini yapıyorsun bende hava güzel oldukça okuldan yürüyerek dönüyorum ve faydası çok fazla umarım 2 hafta fazla yağmur olmaz ve türkiye gidene kadar ne gitse kardır yani.
kilo bildrimi
rumuz : bruxelles
baş.tarihi:10 Ekim 2014
baş.kg:74
bu hafta:72
fark-2 kg
yüzde:%- 2.703
hedef: 71
spor: yürüyüş ya da lesli ve aklıma geldikçe mekik
yaaa sorma canım bi an dertleniverdik önemli olan kendimiz bırakmamakoy filiz sersum az önce çocuk emerken okuyordum ne dertelnmiştiniz öyle, muhabbete giremedim. kızlar boğazı tutmak zor oluyor ama kızlar spora yürüyüşe asılmak çok kurtarıyor gerçekten, 15 dk olsun bi egzersiz yapmak insanı dinlendiriyor ve düzenli yapaınca ister istemez motivasyon oluyor..
sen kızınla ilgilen canım bende yapabilirim listeyi istersen nasıl olsa sonraki sıra benimdigünaydın canlarım..
bugün kızım daha kötü boğazları çok fena antibiyotik anca yarına etkiler..işe gitmedim izin aldım gittim onun için pastil falan aldım bol adaçayı ıhlamur takviyesi ve tavuk suyuna çorbayla iyi olacak inşallah...
bugün liste baharda ama ortalarda yok gelmezse ben yaparım..kimseler de gelmemiş kilo bildirimini hadiin hatunlar.....
canım sen bu kiloya sabitledin bence üzülme, biraz daha sabır sonra gelsin altmışlar, sen çok iradeli bi hatunsun bencefiliztoprak
b. tarihi=22 ağustos2014
b. kilo=69.6
g.hafta=72.7
bu hafta=72.3
fark=0.4
haftalık yüzde=%0550
eski başlangıç kilomumu yazzam acaba böle motivem bozuluyo
sağol çakmelim gerçekten bu özlliği sevsem mi sevmesem mi bilemiyorum bi raz bıraktın mı hooop geri kilolar geliyor maalesef, artık ilk öncelikli hedefim düştüğüm kiloya sabitlemek tekrar çıkmak istemiyorummmmmslm hanımlar
sersum tebrikler canım dikkat etmeye başladın bak azıcık dikkat edince çorap söküğü gibi gerisi geliyor,başladın vermeye hedefine de yaza kadar ulaşacaksın inşallah.
brüksel canım maşallah; yediğin zamanda hemen alıyorsun ,yemediğin zamanda hemen veriyosun süper .60 lı sayılara ne kaldı dimi ...
filizcim, bende az verdim daimi olsun da ulaşalım da hedefe,hepimiz için ALLAH kerimdir
foruma girilemez yazısı deli etti kızlar ya kaç saattir bakıyorum yok...
bende yarın başlıyorum bakalım haftaya ne kadar gidicek baskülüm kaydediyor ve farkı gösteriyor o bile insanı motive ediyor ya, yada biz pek bi motive canavarıyız
bildirim
rumuz: cakmel
geçen hafta:74.8
bu hafta: 74.3
fark:500gr
%: 0.668
BU GÜN CUMA VE SALAVATLARIMIZI CEBRAİL EFENDİMİZ S.A.V'E İLETİYOR ADIMIZLA BİRLİKTE MAHŞERDE PEYGAMBERİMİZİ KOLAY BULALIM İNŞALLAH.
oluyo canım maalesef ama inann hiç kaçamak yapmazsan 1 2gün sonra tekrar tartıldığında yine düştüğünü göreceksin vucut oyun oynuyor bazen ve bu oyuna gelmezsek kilo verecez inş.Geldiiimm
Pek kimsecikler gelmemiş liste için bekliyim bi kaç saat daha..
Bildirimimi de yapıyım
başlangıç tarihi : 23.03.2014
başlangıç kilo : 98,8
geçen hafta : 85,9
bu hafta : 86,2
fark : +0,3
yüzde : 0,349
toplam fark : 12,6
Bütün hafta 85lerdeydim.. Önceki gün akşam 9da bi çorba içtim artıları gördüm sinirim bozulduDün diyet falan yapmadım çok sıkıldım bu diyetlerden en ufak bi şeyde kilo mu alınır yaa
sağol bruxelles accukta olsa motive oldum kıssscanım sen bu kiloya sabitledin bence üzülme, biraz daha sabır sonra gelsin altmışlar, sen çok iradeli bi hatunsun bence
sağol çakmelim gerçekten bu özlliği sevsem mi sevmesem mi bilemiyorum bi raz bıraktın mı hooop geri kilolar geliyor maalesef, artık ilk öncelikli hedefim düştüğüm kiloya sabitlemek tekrar çıkmak istemiyorummmmm
oluyo canım maalesef ama inann hiç kaçamak yapmazsan 1 2gün sonra tekrar tartıldığında yine düştüğünü göreceksin vucut oyun oynuyor bazen ve bu oyuna gelmezsek kilo verecez inş.
canım geldinmi hadi kolay gelsin inşallahGeldiiimm
Bildirimimi de yapıyım
Bütün hafta 85lerdeydim.. Önceki gün akşam 9da bi çorba içtim artıları gördüm sinirim bozulduDün diyet falan yapmadım çok sıkıldım bu diyetlerden en ufak bi şeyde kilo mu alınır yaa
sen bilirsin datlummm..sen kendini nasıl iyi hissedersenfiliztoprak
b. tarihi=22 ağustos2014
b. kilo=69.6
g.hafta=72.7
bu hafta=72.3
fark=0.4
haftalık yüzde=%0550
eski başlangıç kilomumu yazzam acaba böle motivem bozuluyo
sağol bebeeemmm.yaaa sorma canım bi an dertleniverdik önemli olan kendimiz bırakmamak
sen kızınla ilgilen canım bende yapabilirim listeyi istersen nasıl olsa sonraki sıra benimdi
sağol datlım..seni de tebrik ederim.slm hanımlar
sersum tebrikler canım dikkat etmeye başladın bak azıcık dikkat edince çorap söküğü gibi gerisi geliyor,başladın vermeye hedefine de yaza kadar ulaşacaksın inşallah.
bende yarın başlıyorum bakalım haftaya ne kadar gidicek baskülüm kaydediyor ve farkı gösteriyor o bile insanı motive ediyor ya, yada biz pek bi motive canavarıyız
bildirim
rumuz: cakmel
geçen hafta:74.8
bu hafta: 74.3
fark:500gr
%: 0.668
BU GÜN CUMA VE SALAVATLARIMIZI CEBRAİL EFENDİMİZ S.A.V'E İLETİYOR ADIMIZLA BİRLİKTE MAHŞERDE PEYGAMBERİMİZİ KOLAY BULALIM İNŞALLAH.
hoşgeldin baharcım birkaçgündür yoktun gelemiyecen sanmıştım..kolay gelsin listede sanaGeldiiimm
Bildirimimi de yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?