Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım benim hoşgeldi n sefa geldin...Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin
ne mutlu sana ve eşine..Normal doğum çok zordur eminim ama herşeyin doğalı be kuzum bravossss sana diyorummm
başladın mı şimdi bakemmm aliimm mi listeye seni kıss..bu hafta kilo bildirirsin haftaya da listeye girersin cicim...öpüyorum seni de bebişi de

ahhh ahhhh ekmağanan yense nekaa güzel oluurrrrr
tatile kadar ver sonra geri all ahhh ahhhhh

aay ne güzel cicim ilki sezeryan sonrası normal..burada her doktor kabul etmiyormuş bunu zaten en az arasında 10 yıl olmalı diyolar bide ama senin çocukların arasında o kadar da yok ne güzel kabul etmiş doktorun...

Slm kizlar. ..
ben geldim:))
Cok yoruldum islerim bitti evimi tertemiz yaptim valizler hazir ..kizlari yikadim kendimde dus aldim ..reglim var ..uzerimde bi kirginlik var hastami olacam ne..dahada yeni atlattim gribi ama pek dinlenemedim bu hafta cok yogundu. . Ins yarin yolcuyuz..guzel gecer ins tatilim..
he bu arada buyuk kizim su cicegi oldu..6 aylikbebekken Yine cikarmisti bu 2. Cikarisi..allahtan bu defa kolay geciyo sadece hafif kasintisi var..ilaclarini kullaniyorum..7 sene once yine tr deyken su cicegi olmustu..hemde kizimla bende cikarmistim 40 derece atesle..cok zor gunlerdi..neyse diyet felan yalan oldu hic dduzenim olmadi bu hafta..ama gelince tam baslayip bitiricem bu isi ins...gidecegim yerde internet olur otelde kalicaz 10 gun ..firsat bulursam gelir yazarim..
seviyorum sizi...

Kanelcim allah anali babali buyutsun ins hayirli evlat olsun ..cok duygulandim yazini okurken..
sersumcum nasilsin canim..biraz dikkat edersen gunluk yuruyusun kurtarir seni ..kolay gelsin tatlim..
filizcim ins iyi cikar sonuclarin..cok tatlisin karatayci hatun..
brukselcim mas guzel aynen devam et canim..ben gelicem sen gidicen ..daha zamanin var spora yuklen kiloyu etkilemesede super degisim oluyo..
neyse kizlar ben kaciyorum uykum var erken yatarim belki..
hayirli geceler herkese..

inşallah azaltır canım..gönderiiyim canım sizin orayaa da yağmurrr..
bu tuzlu kek kuzumm..dün mücveri ikiye böldüm yarısını microda yulaf kepeği katıp pişirdim kek gibi..
ben kepek tadını artık sevmiyorum ama yawww..bıkmışımmm

ohh ellerine sağlık canım..işler bitti yolculuk diyosun..ayy ne heyecan
kuzuya geçmiş olsun..çok ilginç ben 1 kere çıkarılır diye biliyordum..
şimdiden iyi yolculuklar canım..kendine iyi bak iyice dinlen gel..bizler burdayız..biz de seni seviyoz kuzumm

iyiyim tatlım o yürüyüşler iyi oldu bana spor yapamıyorum ama iş bahanesiyle 3 km yürüyüş eh yeter garii..ama hala tam diyet modunda değilim..olucak o da elbet..

iyi geceler..

sorma ya bıktım inan al ver al ver bu kısır döngüden hele 70 ten nefret ediyorum resmen,
canım o hikayem bayağı uzun aslına bakarsan, dr imzalı kağıt aldı sonra tam günümde ağrım sızım olmadan hastaneye çağırdı ki ertesi gün tatile çıkacaktı! tartıştık,halbu ki burada 2 yıl geçince normal doğum hakkın var sezeryan sonrası, neysehastaneyle irtibata geçtik 4 gün sonra sancımla gittim ve sezeryan istiyoruuuuuuuuuum diyerek doğurdum

sağol arkadaşım ben de elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum ve gerçekten hemen farkedio sende inş. bi gel yaparsın napalım bi de dikkat etmesek ne halde olcağız buna da şükür

ben de 80 den nefret ediyommm

çoook normal doğurmuşun yaneee....demek 2 yıl sonra olabiliyor..çok güzel...keşke burada da olsa..insanları hemen kesiyorlar..

ben yattım kısslarrr....öpüldünüz sabah 6 da kalkılacakkkk..pöffffffff

ayyyyy kanelcimmmm nasıl sevindim bilemessin hamileyken çok çekmiştin ama doğumun normal olmuş herşey çok iyi gitmiş maşallahallah analı babalı büyütsün canım sara bebeğimizi kokluyoruz buradan darısı diğer hamişlerin başına diyoruz seni bekliyoruz bizde çok özledik seni canım
ne çok iş yapmışsın tatlım ya bu arada geçmiş olsun kuzularada sanada çabucak atlatın inşallhhayırlı yolculuklar canım
iyi çıktı canım hap iyi geliyormuş ama azaltmadı devam edicem sağol şekerim
ayyyy bende bıktım canım ondan yaaa kepekten yani bende tb.unundan bişeler yapmaya çalışıyorum organik bulursam unu fazla kokusu olmuyo tabi normal un gibi deyil

bu aralar iradem zayıf kızlar ne yapsam olmuyo biyerde patlıyo tartıya çıkıyom bakıyorum kilo aynı oda gaza getirceğine dahada moralimi bozuyo bende yiyiveriyom diyet şeyleride olsa boşuna kalori alıyom bugünde hastane çıkışında eşim geldi aldı beni saat 5 buçuk olmuştu anca gösterdim doktora dışarda yiyelim dedi eeşim köfte piyaz yedik tabi eski irademe hakim olan ben bolca pide yedim noluyo bana anlamadım hep öbür hafta diyom bişe çıkıyo tam yapamıyorum yapsam olucak aslında şu hurma diyetini göze alsam bidaha yapıcam sonrada çok dikkat edicem ama göze alamıyom cumartesi maç için kardeşim gelecek annemde onlarda bi tatlı yiyolarki sormayın cipsler falan bizim işimiz zor be arkadaşlar bizde bu boğaz varken ama yinede bırakmamaya çalışıcam kendimi ayça kaya diyetinde hep dengeleyerek yiyin diyor öğlen kuvvetli yiyosanız akşam hafif geçiştirin zaten bu kavramı yakalayabilsek hiç kilo almayız ve canımızın istediğini yiyebiliriz diyorum
bu arada reglde olucam bu pis boğazlığımın sebebide o bence cuma günü gelecek şimdi lekesi geldi

ben de 80 den nefret ediyommm

çoook normal doğurmuşun yaneee....demek 2 yıl sonra olabiliyor..çok güzel...keşke burada da olsa..insanları hemen kesiyorlar..
he kıss bayağı bi normal, sorma ya burada normalde sezeyan son çare, normal doğum teşvik ediliyor, evet türkiye de başladı artık sanırım.

ben yattım kısslarrr....öpüldünüz sabah 6 da kalkılacakkkk..pöffffffff
bende kalkacam ama ne oturuyorum bilmem

aynen katılıyorum sana filizim hep haftaya haftaya diyorum bende ama bi türlü o hafta gelmedii...napıcaz böyle bilmem..ben gene 80 lerdeyim moral sıfır..dediğin gibi boşa kalori alıyoruz..ben de dün tutamadım kendimi gene browni yedim 2 tane..
regl yaklaşınca tatlı krizlerindeyim offf offf
he kıss bayağı bi normal, sorma ya burada normalde sezeyan son çare, normal doğum teşvik ediliyor, evet türkiye de başladı artık sanırım.
bende kalkacam ama ne oturuyorum bilmem

günaydın kızlar

kızım hasta..ilaç alıcam eczanelerin açılmasını bekliyorum..işe biraz geç gidicem..
ona terbiyeli şehriye çorbası yaptım azcık içebildi..ben de ondan içtim canım başka birşey istemedi..işte böyle
kahvaltım

terbiyeli şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmeği

selam kızlar.kaneelcım gozun aydın tatlım gule gule saglıkla buyut.leylakımada gun sayıyoruz salıya ne kaldıkı..

kahvaltım

2 yumurta
bol zeytın
peynır
fındık
omega3
cay
1dlm tbe

dunkı menum

guvec
bulgur pılavı
yogurt
salata

1 saat yuruyus

sımdıde cıkıp bır saat dolasıyım barı madam cocoda ındırım var duyurulur:)))

geçmıs olsun canımm

sersumcum : çoook geçmiş olsun evlat hasta olunca bizde ondan daha hasta oluyoruz ALLAHIM şifa versin inşallh

filizcim: sanada en daimisinden şifa diliyorum.

yıldızcım: iyi tatiller canım huzurlu ve sağlıklı günler sana... bizde seviyoruz seni...

kaneelcim: seni okurken 3. yü düşünsem mi diye aklımdan geçirdim ama 2 çocuk bile böyle zorlarken;elbette rabbim isteyene nasip etsin,bizimkilerede hayırlı-sağlıklı-huzurlu-uzzzzzuuuuuuuuuuuuun iki dünya saadetine nail olacakları bir ömür versin inşallah ecmain.

ALLAHIM sizi birbirinize bağışlasın, benimde ilk doğum senin ki gibiydi amma 2. doğumum çoook zor oldu 9,5 saat doğum ile uğraştım çünkü 4 kg doğdu. şuan 18 aylık emzirmeye devam tabi ki...

ayrıca lohusa dönemi bitince şişlik, fazla..v.s bir şeyin kilo kalmaz inş şu anların huzurunu yaşaman dileğiyle... haaa bu arada ben zeytin yağıyla meme uçlarını iyleştirmiştim hem bebeğe geçsede sıkıntı yok

benimde küçük kuzum hasta boğaz iltihabıymış 2 gündür ateşimiz 39- 39,5 tu bu gün yok gibi AH ŞU MEVSİM GEÇİŞLERİ YOK MU AHHH

diyeete dikkat edemiyorum ama doğru dürüst bir şey de yemedik ailecek önce büyük oğlan sonra küçük derken komşudan gelen çorbayla buzluktan çıkardığım yemeklerle idare ettik yarın tartılırım inş. ama elbette önce sağlık...

geçmıs olsun canımm
sağol canım..

sağol canım aminn

Senin kuzuya da Allahtan acil şifalar dilerim..Aha onlara olmasa da bize olsa

LİSTEMİZ

bahar_34:17 Ekim 2014

filiztoprak:24 Ekim 2014

ficans:31 Ekim 2014

papadiya:7 Kasım 2014(24 Ekimde listede)

sersum:14 Kasım 2014

çakmel:21 Kasım 2014

bruxelles:28 Kasım 2014

hadi bakalım tartı bize neler gösterecek
hala az kişiyiz ama çoğalıcaz inşallah..hele kanelle leylakım da bi gelsin

çok geçmiş olsun kızına canım çorba ilaç gibi gelir iyi yapmışsın seninde iştahın kesildi dimi kıyamam aynı bende senin gibi oluyorum böle zamanlarda tez iyileşir inşallah
geçmiş olsun cakmel diyeti dert etme nasıl olsa vericez bizde sürünüyoz bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…