Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Slm kızlarbirkaç gündür kv bizde,o yüzden fazla gelemiyorumdiyet tam yapamasam da emzirmek ve sürekli hareket halinde olmak iyi kilo verdirdi,inşallah devamı gelir....

baş.kilo:84.1
geçen hafta kilo:84.1
bu hafta kilo:81.8
fark:2,3
yüzde:%2.734
toplam fark:2,3

Yüzdeyi doğru hesaplamışımdır umarım

Merhaba kizlar
Bildirdim icin ins gec kalmadim ..

Başlangıç tarihi : 1 Kasım 2014
Başlangıç kg : 76.400
Bu gün : 76.100
Fark : -300
Hedef: 70

Bu kadar kaçamak ve hastalıktan sonra + ları görmediğim icin bile cok mutluyum ..
Öpüldünüz kızlar
Kolay gelsin

Tesekkur ederim canım tavsiyelerin icin .. Suan icin durum iyi insallah fazla akirmali tiskirmali hasta olmam :)

Leylakcim kolaylik dilerim canim..bebisle misafir zor oluyor..mas. super kilo vermissin tatlim...harika..
kaneelcim daha iyisin ins..sen azimli hatunsunverirsin...
Bende kendime bot almaya gitmistim begenemedim..kuzulara bissuru alisveris yapip geldim..sapka eldiven tayt gecelik..yine bos caldim:) bu kizlarin alisverinden kendime sira gelmiyo beyaa

toplantıdan şimdi geldim
bildiğimiz şeylermiş olsun yinede farkına varmak adına iyi oldu
şimdi bugün yediklerimi yazayım akşamda belli oldu hesaplıyayım ayça kayaya göre
sabah= 1 tb. ekmeği +1 yumurta + 1 armut +yeşillik +yeşilçay (1tahıl,1et,1 meyve) diğerleri sayılmıyo
öğlen= 1 tb. ekmeğinden tost+1 ayran+1 mandalin+yeşillik+çay (2 tahıl+1 et+1 yağ tost içindeki malzeme )1süt,1 meyve
ara öğün= sütlü kahve+10 ad. badem (1 süt,1 yağ)
akşam= 4-5 kaşık etli patlıcan yemeği+yoğurt+1 tatlı kaşığı yağlı turp salatası+portakal+2tb. ekmeği ( 1 et,1 süt,1 yağ,1 meyve,2 tahıl)
toplamda= 5 tahıl=3 et= 3 süt=3 meyve= 3yağ
5333+3 bu şekilde yapılıyo
genel olarak +3 olabiliyo

Çok kaçamak yapıyorum buraya yazmaya utanıyorum resmen

Filizcim aslinda guzel menun ..ama o sayilar cok kafa karistirici..yok yapamam ben..
baharcim hepimiz zaman zaman dibe vuruyoruz ama birakmadan devam edebiliyoruz buda guzel bisey..bence yaz arkadasim firsat buldukca yaz...paylasmak guzeldir:))

sağol canım öyle oldu,her zaman öyle yapabilsek keşke

inşallah canım...

aman aman
sağol cicim ama bana da karışık geldi
inşallah son olacak

afiyet olsun cicim yürüyüşle dengeledin sen yediklerini tebrikk

Saçlarını güle güle kullan canım

Liste icin ellerine saglik tatlim...
ilk uce girmisim yuppi..
kilo veren veremeyen bu yolda debelenen herkesi kutlarim....

Sağol yıldızcımevet hem misafir hem bebiş çok zor
Sağol canım,evet bu hafta güzel kilo verdim,inşallah gerisi gelir
Kuzular cicilerini güle güle giysin canım

Eline emeğine sağlık ficanscım,seni de çoook tebrik ediyorum

Filizcim aslinda guzel menun ..ama o sayilar cok kafa karistirici..yok yapamam ben..
baharcim hepimiz zaman zaman dibe vuruyoruz ama birakmadan devam edebiliyoruz buda guzel bisey..bence yaz arkadasim firsat buldukca yaz...paylasmak guzeldir:))
evet canım çok karışık açıklamak adına yazdıydım rakamları bakalım denicem faydasını görürsem devam ederim
sağol canım öyle oldu,her zaman öyle yapabilsek keşke

Saçlarını güle güle kullan canım
sağol canım

ficanscım tebrik ederimlisteyi yapan hep birinci olsa iyi vermişsin kıs çok dikkat ettin heralde maşallah
leylakcımda çok güzel vermiş
haftaya hepimiz daha iyi sonuçlar alırız inş

ben bugün diyetimi denedim fena deyildi ama meyve karataydan dolayı yemiyordum çok tuhaf geldi
yarın yapmıcam pazartesi tekrar başlıcam

Liste icin ellerine saglik tatlim...
ilk uce girmisim yuppi..
kilo veren veremeyen bu yolda debelenen herkesi kutlarim....

Eline emeğine sağlık ficanscım,seni de çoook tebrik ediyorum

Sağol canım sen de çok güzel vermişsin inşallah devamını getiririz

evet canım çok karışık açıklamak adına yazdıydım rakamları bakalım denicem faydasını görürsem devam ederim

sağol canım

ficanscım tebrik ederimlisteyi yapan hep birinci olsa iyi vermişsin kıs çok dikkat ettin heralde maşallah
leylakcımda çok güzel vermiş
haftaya hepimiz daha iyi sonuçlar alırız inş

Sağol filizcim,bu hafta dikkat etmeye çalıştım menülerimi de hep yazdım zaten,günlük yürüyüşün de etkisi oldu galiba,ama buraya yazmak gerçekten iyi geliyor,devamı gelir inşallah hepimiz için

ficansım ellerine sağlık....öncelikle seni ve leylağımı ve tüm veren vermeyen herkesi kutlarım...

ben de düzelirim inşallah
bugün işyerinde tam gün eğitim vardı..cuma olması ekstra süperdi...yarın dinlenmece...çarşamba günü annemler gelebilir..diyet gider gene..piiiii...öff yaa bari bu 2-3 gün dikkat edeyim değil mi kısslar...

piii ben yapamıycam bunu heralde..sayy sayyy nereye kadar beee

Eline saglık canım ve herkesi tebrik ederim .. Durmak yok yılbaşına gidecek bu kilolar !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…