canım geçmiş olsun..umarım hasta olmazsın..ama olursan da hiç korkma.
eczanelerde satılan maskelerden al..onları kullan. emzirirken de direk yüzüne soluma bebeğinin.
anne sütünden zaten geçmez..anne sütü antibiyotiktir zaten.
bir de sürekli burun silme ve hapşurma gibi şeylerden dolayı ellerini sık yıka..özellikle bebeğine dokunacağın zamanlarda.
Baharcim sende hic yazmiyorsunki kilo boldirip kaciyorsun..kilo verme isinde motivasyon cok onemli..kendi kendimizi gaza getiriyoruz bak..olucak bu is basaricaz ins..daha cok katilim lutfen...
sabah acilisi 2 bardak su yarim elma ile yaptim..kizlari biraktim geldim simdi krallar gibin kahvalti hazirlicam kendime cizme almaya gidicem ayaklarim usuyor yahu...cok soguk havalar bizzz...
Afiyet olsun ficanscim. .yediklerini dengelemissin yuruyusle..iste boyle olmali..yedik deyip dibe vurmamaliyiz..mas. sana..
bende gunu sutlu kahve ile kapatiyorum kizlar..kocisle basbasa kahve keyfi yaptik kizlari yatirinca..hemde fincanlarim su bakir olanlardan tr den almistim ilk acilisi yaptik:)
Vee 7200 adim olmus bugun..hergun dahada fazlalasir ins...
simdiden iyi geceler herkese. ....yarin tarti yuzunuzu guldursun kizlar. .
inşallah canım...
aman aman
sağol cicim ama bana da karışık geldi
inşallah son olacak
afiyet olsun cicim yürüyüşle dengeledin sen yediklerini tebrikk
benim aşurede yarım tencere var ama ben bide pazar yerim başka yemem bugün yarın kociş yesin
yarın şu yeni diyetimi yapıcam bi deniyeyim doyucakmıyımsersum kuzum naptın sen ama haklısın bu diyeti önceden planlamak gerekiyo akşam yemeğinde değişik olursa telafisi yok yarına kalıyo telafisi
bu arada saçlarıma yumurta maskesi yaptım bugünkuaförümü değiştirdim bi türlü istediğimi yapamadı
üstelik saçlarım kurudu kopmalar olduşu an gittiğim yer evime iki adımlık çok iyi oldu balyajım çok soluk duruyodu aralara bikaç tane attı canlandı bide bakım yaptırdım artık dip boyasına gidicem bunları yaptıralı bir hafta oldu bugünde kendim yumurta maskesi yaptım saçı nemlendiriyo mucüze bişey haftada bir yapıyorum yoksa saçlarım resmen ölmüştü benden böle şimdilik kızlar
Leylakcim kolaylik dilerim canim..bebisle misafir zor oluyor..mas. super kilo vermissin tatlim...harika..
kaneelcim daha iyisin ins..sen azimli hatunsunverirsin...
Bende kendime bot almaya gitmistim begenemedim..kuzulara bissuru alisveris yapip geldim..sapka eldiven tayt gecelik..yine bos caldim:) bu kizlarin alisverinden kendime sira gelmiyo beyaa
listemiz
ficans - 2900 % 3.776
Leylak - 2300 % 2.734
yıldız - 500 % 0.597
kaneel - 300 % 0.392
filiztoprak - 100 % 0.138
Sersum + 600 % 0.734
bahar + 800 % 0.934
çakmel + 1500 % 2.046
Haftaya hep beraber eksilerde oluruz inşallah
evet canım çok karışık açıklamak adına yazdıydım rakamları bakalım denicem faydasını görürsem devam ederimFilizcim aslinda guzel menun ..ama o sayilar cok kafa karistirici..yok yapamam ben..
baharcim hepimiz zaman zaman dibe vuruyoruz ama birakmadan devam edebiliyoruz buda guzel bisey..bence yaz arkadasim firsat buldukca yaz...paylasmak guzeldir:))
sağol canımsağol canım öyle oldu,her zaman öyle yapabilsek keşke
Saçlarını güle güle kullan canım
ficanscım tebrik ederimlistemiz
ficans - 2900 % 3.776
Leylak - 2300 % 2.734
yıldız - 500 % 0.597
kaneel - 300 % 0.392
Sersum + 600 % 0.734
bahar + 800 % 0.934
çakmel + 1500 % 2.046
Liste icin ellerine saglik tatlim...
ilk uce girmisim yuppi..
kilo veren veremeyen bu yolda debelenen herkesi kutlarim....
Eline emeğine sağlık ficanscım,seni de çoook tebrik ediyorum
evet canım çok karışık açıklamak adına yazdıydım rakamları bakalım denicem faydasını görürsem devam ederim
sağol canım
ficanscım tebrik ederimlisteyi yapan hep birinci olsa iyi vermişsin kıs çok dikkat ettin heralde maşallah
leylakcımda çok güzel vermiş
haftaya hepimiz daha iyi sonuçlar alırız inş
ficansım ellerine sağlık.listemiz
ficans - 2900 % 3.776
Leylak - 2300 % 2.734
yıldız - 500 % 0.597
kaneel - 300 % 0.392
Sersum + 600 % 0.734
bahar + 800 % 0.934
çakmel + 1500 % 2.046
piii ben yapamıycam bunu heraldetoplantıdan şimdi geldim
bildiğimiz şeylermiş olsun yinede farkına varmak adına iyi oldu
şimdi bugün yediklerimi yazayım akşamda belli oldu hesaplıyayım ayça kayaya göre
sabah= 1 tb. ekmeği +1 yumurta + 1 armut +yeşillik +yeşilçay (1tahıl,1et,1 meyve) diğerleri sayılmıyo
öğlen= 1 tb. ekmeğinden tost+1 ayran+1 mandalin+yeşillik+çay (2 tahıl+1 et+1 yağ tost içindeki malzeme )1süt,1 meyve
ara öğün= sütlü kahve+10 ad. badem (1 süt,1 yağ)
akşam= 4-5 kaşık etli patlıcan yemeği+yoğurt+1 tatlı kaşığı yağlı turp salatası+portakal+2tb. ekmeği ( 1 et,1 süt,1 yağ,1 meyve,2 tahıl)
toplamda= 5 tahıl=3 et= 3 süt=3 meyve= 3yağ
5333+3 bu şekilde yapılıyo
genel olarak +3 olabiliyo
listemiz
ficans - 2900 % 3.776
Leylak - 2300 % 2.734
yıldız - 500 % 0.597
kaneel - 300 % 0.392
Sersum + 600 % 0.734
bahar + 800 % 0.934
çakmel + 1500 % 2.046
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?