Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

karşı komşunun çocuğunun diş buğdayı var gitmesem olmazçok kaçırmam umarımbugün kaçamak günüm ama ben gene de çok abartmak istemiyorum..

Slm kizlar. .
sersumcum tabaklarin cok hos iyi gunlerde kullan..afiyet olsunn. .
bende 7 den beri yeni oturdum..misafirim varya bugun..iki aile yemekli..yemekler hazir evim mis..yarim saate gelicekler simdi pilavimi salatami yapmaya gecicem..az dinleniyom bi bakim dedim..herkesler gezmelerde sanirsam..

sağol canım..ohh ellerine sağlık..işleri bitirmişsin hamarat hatun

diş buğdayına gittim buğday , 1 kurabiye ve çayy içtim..çok sayılmaz bence iyi atlattım..akşama da fırında patlıcan kebabı pişiriyorum o da güzel diyet için ee daha ne olsun hatunlar....

heee bu arada ben de evi süpürdüm sildim yanee..spor olsunn

Son düzenleme:
Bende öğlen yemeğini geç yedim menüde domates maydonoz salatalık vardı bir de çay içtim şu anda kadayıflı muhallebi tatlısı yapıyorum kızlar akşam menüsü yemeyeceğim maalesef

waawwwwww sersumcum harikaymuş kısss kaç gündür aklımdaydı pazarı bekliyodum sürpriz oldu seninki çok değişikmiş benim dediğim farklıydı ama bunu ilk kez gördümmm eşininkide mavi iyi fikir bende ayrı renklerde seviyorum sofra renkli oluyo süpperrr şekerim daha ne diyeyim
birde senin nostaji köşen vardı onada bayılmıştım

slm kızlar bugün canım çıktı çok yoruldum şimdide çay içiyorum buyurun içelim
iki kere pazar yaptım menülerim biraz sıkıntılıydı
sabah=1 yumurta+3 dilim sucuk+2 tb. ekmeği+çay+peynir
öğlen=aşure şekersiz balla yapmıştım kendime özel 1 tabak
akşam= dersaneye kızımı almaya gittik dönüşte dışarı yedik
saçma sapan yedim oldu artık
yarım tabak bulgurlu şehriyeli plav çok severim önümde bulunca kendimi kaybettim
1 porsiyon şiş+4 kaşık piyaz+ayran+yeşillik 2 lokma pide yani böle oldu
birazdan sade soda içicem limon sıkıp
yarın serbes günüm çok kaçırmam inşallah
iyi hafta sonları kızlar

Ohh canim tabaklar ve menun muthis afiyet olsun
sağol canım
Bende öğlen yemeğini geç yedim menüde domates maydonoz salatalık vardı bir de çay içtim şu anda kadayıflı muhallebi tatlısı yapıyorum kızlar akşam menüsü yemeyeceğim maalesef
sana da afiyet olsun..waaawww o tatlıya bayılırım sen dayanabilicen mi acepp
vallahi şekerimmenun harika canım çekti şu anda
buyur canım beraber yiyelim
ben de bunu ilk kez gördüm canım sağol..daha iyileri size olsun..B.yner evde nin ürünü...6 tane aldım 3 mavi 3 kırmızı..fiyatı 35 den 7 tl ye inmiş..süpper oldu yanii..35 olsa almazdım valla..
o köşemi ben de çok seviyorum datlım sağol..
afiyet olsun bebeeemm...ben bugün serbest gün yaptım yarın disiplin devam..eşim nöbetçi kolay olacak

Çaya başla bakalım. Biz de senden sonra başlarız belki.

Kahvaltim
2 has. Yumurtali bolll yesillikli salata
11 zeytin
2 wasa
yesil cay

Kahvaltın çok güzelmiş canım. Aynen devam et bence.

ahhh birde bana sor canım ama dikkat edicem artık kafama koydum zayıflayacağım diye o yüzden yemıyorum çok tatlı isterse hurma yiyiorum tabi tatmin etmıo o ayrı :d

Tatlım bulabilirsen taze hurma sipariş ver. Ben umreden getirip buzluğa atmıştım. Kurusu baya şekerli oluyor. Kurusunu yememeni tavsiye ederim.

Ara ogunumu yaptim bende. .
1 kase yogurt yarim portakal iki dilim muz ustune tarcin serpip yidim..himm guzeldi...

Yıldızım hem portakal hem muz çok olmuş canım yaa. Bi de Zayıflama Döneminde muza hiç yaklaşmamalı. Ben muz yemeyerek kilo vermiştim. Son iki haftadır. Bir kaç kez yedim ve hemen kilo aldım.

akşam

barbunya
3 kaşık pilav
1 çiğköfte
1/2 ayva tatlısıyarını bekleyemedim

Sersım menün tamamen karbonhidrat dolu. Bu yiyeceklerden sadece bir tanesini seçip yanına da yağsız bir salata veya yağsız bir et yemeği eklesen iyi olurdu.

Şekerpare olmasaymış listen süpermiş.

Da nım kaymak ve simit olmadı şimdi. Geri kalanı gayet iyiymis.
Bal ve muz da olmadı

Canım sadece bulgur yesen çayın yanına yeterdi. Kurabiyeye ihtiyacın yoktu. Bi de patlıcan kebabı koyun kıyması ile oluyor. Koyun eti biraz riskli. Kilo acısından yani. Yoksa gayet lezzetli.

Kızlar sucuğun yağ oranı o kadar yüksek ki, kesinlikle uzak durmamız şart.
Bu arada filizcim bal ile aşure yaptım diye için rahat olmasın. Çünkü bal da şeker kadar tehlikeli.
Akşam yemeğin güzelmiş ama.

canım ben karatay -dukan karışımı yapıyorum bu yazdıklarım karatayda(barbunya bulgur z.yağı tereyağı,koyun kıyması )serbest gerçi ben koyun kıyması ve eti kullanmıyorum kokuyor bana... ama tabii abartınca yavaşlıyor kilo veriş..ayrıca cumartesileri de serbest günümsimit ve bal kaymak,kurabiye de bu yüzden.. ertesi gün kaçamaksız devam ediyorum..yıllardır diyet yaptığım için artık metabolizmamı da ezberledim..hiç kaçamak yapmazsam iyice sapıtıyorum..tavsiyeler için gene de teşekkürler..

Bu arada iki günlük menümü yazmak istiyorum.

1. Gün:
Sabah kahvaltısı:

Şekersiz çay, maydanoz,
2 çeri domates,
7 tane zeytin, iki parmak büyüklüğünde yağsız lor peyniri
1 yk yulaf kepeği ve yarım kase az yağlı yoğurt

Öğle yemeği:

1/2 yk yulaf kepeği
bir kase cacık (kuru nane+ kaymağı alınmış sütten mayaladığım yoğurt)

İkindi:

1/2 yk yulaf kepeği+ az yağlı yoğurt, bir dilim az yağlı lor peynir ,1 yk Gojiberry

Akşam yemeği:

200 gram arası buffalo tavuk butları ( tarifi bloğumda var)

2. Gün:
Sabah kahvaltısı:

Şekersiz açık çay, maydanoz, 1 yeşil biber, 2 çeri domates,
7 zeytin,
50 gram yagsiz lor peyniri, 1 yk yulaf kepeği + az yagli yogurt

1. Kuşluk:1 yk Gojiberry

Öğle yemeği:

1/2 yk yulaf kepeği
    bir dilim az yağlı lor peynir,

İkindi:

Bir kase cacık(nane+light yoğurt)
    1/2 yk yulaf kepeği
    bir dilim lor peynir

Akşam yemeği:
    Bir kutu ayran(yarım yağlı), 100 gr tavuk jambon

Yatmadan önce:1 yk Gojiberry

Sporumu da yaptım.

Valla canim 1 dilim yedim light sutten yaptm ama bisey olmaz sanirim sutlu tatlilarda pek bisi olmaz diyodlardi ne kdr doğru bilemiyorm

Valla canim 1 dilim yedim light sutten yaptm ama bisey olmaz sanirim sutlu tatlilarda pek bisi olmaz diyodlardi ne kdr doğru bilemiyorm
aynen canım kaçamak yapacaksak şerbetli yerine sütlü tatlı olmalı..yarın kısarak telafi edersin bence

Kızlar light süt ve en fazla 2 dolu kaşık Mısır nişastası + tatlandırıcı ile yapılan tatlıdan dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Burada tek kısıtlama nişasta miktarı.

Kızlar benim bloğumda light tatlı tarifleri var.
dukanimvedunyam.blo g spot . com
Boşlukları atın. Tarayıcınıza yapıştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…