sağol canım..ohh ellerine sağlık..işleri bitirmişsin hamarat hatunSlm kizlar. .
sersumcum tabaklarin cok hos iyi gunlerde kullan..afiyet olsunn. .
bende 7 den beri yeni oturdum..misafirim varya bugun..iki aile yemekli..yemekler hazir evim mis..yarim saate gelicekler simdi pilavimi salatami yapmaya gecicem..az dinleniyom bi bakim dedim..herkesler gezmelerde sanirsam..
Ohh canim tabaklar ve menun muthis afiyet olsungünaydın kısslar...kahvaltımı yeni servis tabaklarımda sunayım. .bu senin içüün filizimmm
Eki Görüntüle 1311088 Eki Görüntüle 1311089 kırmısısı benim ve kızımın(dolusu benim..) turkuazı eşimin...tabağıma ek olarak 3/4 simit ve 2 lokma bal kaymak ceviz 1/4 muz
vallahi şekerimmenun harika canım çekti şu andasoğan suyum.
akşam yimeğim..
Eki Görüntüle 1311479 köfteli patlıcan kebabı kuru sebzeli bulgur pilavı yanında yoğurt
waawwwwww sersumcum harikaymuş kısss kaç gündür aklımdaydı pazarı bekliyodum sürpriz oldu seninki çok değişikmiş benim dediğim farklıydı ama bunu ilk kez gördümmmgünaydın kısslar...kahvaltımı yeni servis tabaklarımda sunayım. .bu senin içüün filizimmm
Eki Görüntüle 1311088 Eki Görüntüle 1311089 kırmısısı benim ve kızımın(dolusu benim..) turkuazı eşimin...tabağıma ek olarak 3/4 simit ve 2 lokma bal kaymak ceviz 1/4 muz
sağol canımOhh canim tabaklar ve menun muthis afiyet olsun
sana da afiyet olsunBende öğlen yemeğini geç yedim menüde domates maydonoz salatalık vardı bir de çay içtim şu anda kadayıflı muhallebi tatlısı yapıyorum kızlar akşam menüsü yemeyeceğim maalesef
buyur canım beraber yiyelimvallahi şekerimmenun harika canım çekti şu anda
ben de bunu ilk kez gördüm canım sağol..daha iyileri size olsun..B.yner evde nin ürünü...6 tane aldım 3 mavi 3 kırmızı..waawwwwww sersumcum harikaymuş kısss kaç gündür aklımdaydı pazarı bekliyodum sürpriz oldu seninki çok değişikmiş benim dediğim farklıydı ama bunu ilk kez gördümmmeşininkide mavi iyi fikir bende ayrı renklerde seviyorum sofra renkli oluyo süpperrr şekerim daha ne diyeyim
birde senin nostaji köşen vardı onada bayılmıştım
afiyet olsun bebeeemm..slm kızlar bugün canım çıktı çok yoruldum şimdide çay içiyorum buyurun içelim
iki kere pazar yaptım menülerim biraz sıkıntılıydı
sabah=1 yumurta+3 dilim sucuk+2 tb. ekmeği+çay+peynir
öğlen=aşure şekersiz balla yapmıştım kendime özel 1 tabak
akşam= dersaneye kızımı almaya gittik dönüşte dışarı yedik
saçma sapan yedim oldu artık
yarım tabak bulgurlu şehriyeli plav çok severim önümde bulunca kendimi kaybettim
1 porsiyon şiş+4 kaşık piyaz+ayran+yeşillik 2 lokma pide yani böle oldu
birazdan sade soda içicem limon sıkıp
yarın serbes günüm çok kaçırmam inşallah
iyi hafta sonları kızlar
Kizlar aksam yemegimi cekemedim salata yedim patlican musakka 1 kasik 1 kasik pilav 1 adet milfoy borek aksam cok kacirdim kaynanam daydim vallahi suanda elma tarcin karanfil zencefil cayi iciyorum bu cay gerçekten cok etkili bir arkadaşım diyet yaparak birde bu cayi icerek tam 7kg verdi ve koruma evresinde bile gayet iyi korudu
Kahvaltim
2 has. Yumurtali bolll yesillikli salata
11 zeytin
2 wasa
yesil cay
ahhh birde bana sor canım ama dikkat edicem artık kafama koydum zayıflayacağım diye o yüzden yemıyorum çok tatlı isterse hurma yiyiorum tabi tatmin etmıo o ayrı :d
Ara ogunumu yaptim bende. .
1 kase yogurt yarim portakal iki dilim muz ustune tarcin serpip yidim..himm guzeldi...
akşam
barbunya
3 kaşık pilav
1 çiğköfte
1/2 ayva tatlısıyarını bekleyemedim
Kizlar bende aksam.menude 1tane but izgara 2 kasik pilav 1tane biber 1domates yedim 1adet sekerpare yedim smdi evi sildm supurdm tozlari aldim tuvalet banyo derken saat 11e gelmis smdi yatacagim 1kase tarcinli yogurt 1 muz yiyorm snra uyku modu kizceler
günaydın kısslar...kahvaltımı yeni servis tabaklarımda sunayım. .bu senin içüün filizimmm
diş buğdayına gittim buğday , 1 kurabiye ve çayy içtim..çok sayılmaz bence iyi atlattım ..akşama da fırında patlıcan kebabı pişiriyorum o da güzel diyet için ee daha ne olsun hatunlar....
heee bu arada ben de evi süpürdüm sildim yanee..spor olsunn
slm kızlar bugün canım çıktı çok yoruldum şimdide çay içiyorum buyurun içelim
iki kere pazar yaptım menülerim biraz sıkıntılıydı
sabah=1 yumurta+3 dilim sucuk+2 tb. ekmeği+çay+peynir
öğlen=aşure şekersiz balla yapmıştım kendime özel 1 tabak
akşam= dersaneye kızımı almaya gittik dönüşte dışarı yedik
saçma sapan yedim oldu artık
yarım tabak bulgurlu şehriyeli plav çok severim önümde bulunca kendimi kaybettim
1 porsiyon şiş+4 kaşık piyaz+ayran+yeşillik 2 lokma pide yani böle oldu
birazdan sade soda içicem limon sıkıp
yarın serbes günüm çok kaçırmam inşallah
iyi hafta sonları kızlar
canım ben karatay -dukan karışımı yapıyorum bu yazdıklarım karatayda(barbunya bulgur z.yağı tereyağı,koyun kıyması )serbest gerçi ben koyun kıyması ve eti kullanmıyorum kokuyor bana... ama tabii abartınca yavaşlıyor kilo veriş..ayrıca cumartesileri de serbest günümSersım menün tamamen karbonhidrat dolu. Bu yiyeceklerden sadece bir tanesini seçip yanına da yağsız bir salata veya yağsız bir et yemeği eklesen iyi olurdu.
Da nım kaymak ve simit olmadı şimdi. Geri kalanı gayet iyiymis.
Bal ve muz da olmadı
Canım sadece bulgur yesen çayın yanına yeterdi. Kurabiyeye ihtiyacın yoktu. Bi de patlıcan kebabı koyun kıyması ile oluyor. Koyun eti biraz riskli. Kilo acısından yani. Yoksa gayet lezzetli.
maşallahın var senin kilo vermeye bile ihtiyacın yok benceBu arada ben yeni başladım ya kilo bildirimim :
Boy: 159 cm
Kilo: 59.9 kg
Valla canim 1 dilim yedim light sutten yaptm ama bisey olmaz sanirim sutlu tatlilarda pek bisi olmaz diyodlardi ne kdr doğru bilemiyormsağol canım
sana da afiyet olsun..waaawww o tatlıya bayılırım sen dayanabilicen mi acepp
buyur canım beraber yiyelim
ben de bunu ilk kez gördüm canım sağol..daha iyileri size olsun..B.yner evde nin ürünü...6 tane aldım 3 mavi 3 kırmızı..fiyatı 35 den 7 tl ye inmiş..süpper oldu yanii..35 olsa almazdım valla..
o köşemi ben de çok seviyorum datlım sağol..
afiyet olsun bebeeemm...ben bugün serbest gün yaptım yarın disiplin devam. .eşim nöbetçi kolay olacak
aynen canım kaçamak yapacaksak şerbetli yerine sütlü tatlı olmalı.Valla canim 1 dilim yedim light sutten yaptm ama bisey olmaz sanirim sutlu tatlilarda pek bisi olmaz diyodlardi ne kdr doğru bilemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?