kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti:karatay dukan karışımı
baş.kg:83.5kg
geçen hafta:83.5kg
bu hafta:82 kg
fark:--1.5kg
yüzde:--%1.796
spor:hergün 3km yürüyüş
akşam yemeklerini kısmak hemen farkettirdi..tabii geçen hafta regl de vardı..inşallah böyle devam ederim...
hadi kıslarrr sizler daha da güzel kilolar vermişsinizdir umarım..
Gunaydin kizlar. .
hayirli huzurlu cumalar. ..
kahvemi suyumu ictim..ikide gun kurusu yedim..alkali suyumuda hazirladim 1 litre..zencefil tarcin limon..
daha reglim bitmedi sabahlari sis hissediyorum kendimi..
kilo bildirimim..
baslangic 84,5
Gecen hafta 84,2
Bu hafta 83,4
Giden -800
Gunluk yarim saat bisiklet ve az yeme:)
Kolay gelsin herkeslere. .
Hayirli aksamlar hatunlar. .
ben geldum..
bugun baya az yedim..
ogleden sonra disarda islerim vardi yine eve gec geldim cocuklari yemekledim baktim saat gec yemek istemedim oysa guzelcene yemegimi yapip gitmistim..neyse yarin yerim artik..bir kase yogurt ve yarim portakal yedim..ev dandiniydi evi toplayip kizlari yatirdim..oyy yoruldum yine..bugun spor yapmicam sadece persembe frei veriyorum kendime sporda..ertesi gune sisiriyo genelde ..akillilik yapiyom aklimca bakalim guzel bise gorucekmiyim yarina..
bugun bi ev baktik tasinmayi dusunuyorum kismetse. .cok begendik evi bizden haber bekliyolar..mustakil 2 katli 2. Kat kucuk balkonu var ama ben mutfaga bayildim hic buyuk mutfagim olmamisti simdiye kadar..birde bahcesi var arkada o bahceyde bittim..icerden merdivenli 3 oda asagi 2 odada catida hos bi ev bakalim karar vericez..hayirlisi olsun. .
filiztoprak
b. tarihi= 07 mart2013
b. kilo= 78
g. hafta= 71.8
bu hafta=72.5
fark= ++0.7
haftalık yüzde= 0.974
t. verilen kilo=5.5
hedef=63
bu hafta regl haftasıydı ve biraz kaçırdım yürüyüşde yapamadım öbür hafta daha iyi olacak
Sagol filizcim ama adamin pek gonlu yok gibi ha bire eksilerini sokuyo gozume gozume..oysaki ben cok begendim. ..hayirlisi.. EGuness
cim regl donemi zorlu surec dikkat et canim yenilme nefsine..canin tatli istedikce su ic bitki cayi ic..
Sagol filizcim ama adamin pek gonlu yok gibi ha bire eksilerini sokuyo gozume gozume..oysaki ben cok begendim. ..hayirlisi.. EGuness
cim regl donemi zorlu surec dikkat et canim yenilme nefsine..canin tatli istedikce su ic bitki cayi ic..
ahhh birde bana sor canım ama dikkat edicem artık kafama koydum zayıflayacağım diye o yüzden yemıyorum çok tatlı isterse hurma yiyiorum tabi tatmin etmıo o ayrı :d
selam canlar bakiim şöle bi dedimm..filizim üzülme kıss regl den o..çakmel yine de gitmiş canım..yıldızcım sana da tebrik..ben akşama gelirim..leylağım da vermişş...