Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam canlar bakiim şöle bi dedimm..filizim üzülme kıss regl den o..çakmel yine de gitmiş canım..yıldızcım sana da tebrik..ben akşama gelirim..leylağım da vermişş...
sersumcum senide tebrik ediyorum baya bi vermişsin
Oylede yapiyorum canim tarcinli su midemi rahatsiz ediyor ama yogurta arada katuyorum
tarçını bende çok seviyorum yoğurtlada çok yakışıyo

bende bugün ayça kaya aşuresi yaptım 2 öğünümü böyle yedim
akşamada= yoğurtlu brokoli yemeyi düşünüyorum 2 tanede meyve vardı 1 mandalin+kivi
şu an yeşil çay içiyorum

Merhaba kızlar.. Ben izninizle aranızdan ayrılıyorum, çok sık yazamıyorum zaten biliyorsunuz, bi iki aydır da diyet yapamıyorum hiç bi şekilde, sadece kilo almamaya çalışıyordum bu hafta onu bile yapamadım çok düzensiz besleniyorum İnşallah kendimi toparlayıp dönerim.. Size kolay gelsin kızlar bol bol eksiler görün inşallah

21/11/2014 HEP BİRLİKTE EĞLENEREK ZAYIFLIYORUZ LİSTESİ

1. FİCANS % 2.741

2. SERSUM %1.796

3. LEYLAK % 1.599

4. YILDIZ %0.950

5. CAKMEL % 0.264

FİLİZTOPRAK +++%0.974

İLK 3 Ü TEBRİK EDİYORUM ŞAHANE Bİ İŞ ÇIKARMIŞLAR....

EHHH BİZ DE TOPARLANALIM ARTIK İNŞALLAH....

HERKESE HUZURLU ZAMANLAR DİLİYORUM

baharcım keşki gitmeseydin yinede kendi kararın bize saygı duymak düşer
kısssss fazla yeme yinede bakarsın kürkçü dükkanına dönersin

Selam kızlar

Hepinize hayırlı cumalar

Dışarıdayım hemen bildirimimi yapıp çıkayım

Pazartesi 76.6

Bugün 74.5

Fark 2.1 kg

% 2.741
süpersin ficansımm
sersumcum senide tebrik ediyorum baya bi vermişsin

tarçını bende çok seviyorum yoğurtlada çok yakışıyo
sağol bebeemm..böyle devam eder inşallah
canım sen bilirsin tabii ama burası toparlıyordu insanı..her zaman bekleriz..
ellerine sağlık canımmm
vay bee ilk 3 teyimm özlemişimm..inşallah böyle devam eder..

önce ficansımı sonra da herkesi kutlarım filizim üzülme senin de haftaya gidecek bak gör..
İLK 3 Ü TEBRİK EDİYORUM ŞAHANE Bİ İŞ ÇIKARMIŞLAR....

EHHH BİZ DE TOPARLANALIM ARTIK İNŞALLAH....

HERKESE HUZURLU ZAMANLAR DİLİYORUM

ayyyyyyy çok utanıyorumtek kalmışım kısssss
cakmel eline sağlık canım hepinizi kutluyorum
haftayaaa buluşalım haftayaaaa

selam canlarımm
bugün öğlenim

2 lahmacun
ayran
maydanoz

akşamı da yemek sonrası yazarım..yarına kaçamak günüm olacak canım ayva tatlısı istedi az şekerli yaparım didimm

iyi seyirler
benim 3küçük çocuk olunca içim dışım çizgi film oldu
benim yerimede seyret
sanada iyi geceler sarhoşum

Merhaba, Lipo-Flavonoid kullanıyorsunuz sanırım. Kulak çınlaması için bu ilaçtan temin etmek istiyoruz ama Türkiyede nereden alabiliriz bilmiyoruz. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Yurt dışından kargo ile alırsak acaba sorunsuz gelirmi?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Tebrikler kizlar..mas. bu hafta kilo verenler cogunlukta..umarim hep boyle devam ederiz..
bende aksam yemegimi yazayim. .
1 kase pirasa+ yogurt+ salata+ et sote
simdi cay iciyorum 2 gun kurusu aldim yanina..
cok sukur okulda yaramazlik yapmadim..cocuklar bi guzel yedi ama ben yemedim super pastalar vardi oysaki..sanirim bu isi iyice kafaya koydum basaricammi ne:))

Ohh be reglde bitti rahatladim..9. Gundu bugun ins ara kanamam olmaz..hap kullananlarda olabiliyomusda..bakalim bekleyip gorucez..

Baharcim birakiyomussun..bak bizde birakma modundaydik toplasiyoruz yeniden bence birakma ..yoksa daha fazla kilo alarak geri donebilirsin..ben su an aynada bile iyi hissetmeye basladim kendimi..vucut hemen farkediyo ..spor diyet oyy yedigimiz yariyo mecbur hep diyet modunda olucaz...

Afiyet olsun sekerim ..olsun be yarim ayvadan bise olmaz..hem cuma gunu kacamak gunu yapmak cok mantikli..diger cumaya bisicik kalmaz..su an benim hic kacamak yapasim yok ins yapmam:)

Kizlar bende aksam.menude 1tane but izgara 2 kasik pilav 1tane biber 1domates yedim 1adet sekerpare yedim smdi evi sildm supurdm tozlari aldim tuvalet banyo derken saat 11e gelmis smdi yatacagim 1kase tarcinli yogurt 1 muz yiyorm snra uyku modu kizceler

Oh menu super canim afiyet olsn balim

günaydın kısslar...kahvaltımı yeni servis tabaklarımda sunayım..bu senin içüün filizimmm

kırmısısı benim ve kızımın(dolusu benim..) turkuazı eşimin...tabağıma ek olarak 3/4 simit ve 2 lokma bal kaymak ceviz 1/4 muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…