Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dünü yazamadım ama bugünü yazayım
kahvaltı=3 kaşık müsli yoğurtla beraber+1 elma
öğlen=1 lavaş+peynir zeytinli+az soğuk et+yeşillik++kivi+çay
ikindi= nescafe
akşam = brokoli tavuk but olabilir kararsızım
dünkü menümde bunun gibiydi
yılbaşı akşamı büyük ihtimal annemdeyiz çerezler alındı pasta istediler meyveli aldım dolapta biraz kaçamak olcak ertesi günü normale dönücem tabi o kadar olur kendimizi sıkmaya gerk yok 1 gün için herkez yerken diyet modunda olmaya gerek yok bence dosta düşmana belli etmeyin kızlar diyette olduğunuzu dışarda olacaklara söylüyorum tabi
öpüyorum hepinizi

degismezmi kiss eses degismis lakin yoldayiz annemlere surprize gidiyoruz ..sonra anlatirim cicim..
Son kacamagimiz olsun bebeeem..

Son düzenleme:
Cuma tatil olunca paldir kuldur yola ciktik bolu civarindayiz..annemler ve kardeslerimle beraber geciricez yeni yili inşallah..tatil olmasa cuma. İse gidecektir ne sansliyim beyaa.yollar bayaa karli..hadi hayirlisi yolu yariladik sayilir ..opuyorum sizi.

çok sevinecekler canım aman kasasız belasız varın canım inşallah çok şanslısın kıs iyi oldu bu tatil çocuklarımız içinde
bizde annemlerde olucaz annem hazırlık yapıyodur
herkezin yeni yılını kutluyorum sağlık,huzur,barışve mutluluk diliyorumayrıca hepimizzin incecik hatunlar olma dileğiyleseneye görüşürüz

Gunaydin hatular yeni bir yila merhaba..
Aksam kacamakli geçti tabiisi ama olsun olur okaa..
Annemler cok sevindi ama kardeslerim kar yuzunden gelemedi..napalim kismet..
Aksam firinda tavuk .bademli kus uzumlu misirli pilavim ve mercimek corbasi az da abur cuburla atlattim ..buna da sukur
Benden simdilik bu kaa..optum sizi bayyyy

Herkese selam kızlar....
Ne zamandır gelemedim,misafir misafir üstüne oldu bu aratabi diyet de yalan oldu.ama pazartesi başlıyorum artık.yeter bu kadar kaçamak
Bu arada herkese iyi seneler diliyorum,sağlıklı,mutlu ve huzurlu
bir yıl olsun hepimiz için

merhaba kizlar .. nasilsiniz ..
hepinize iyi yillar .. yeni yilda insallah her istedigimiz gerceklesir ..
evet ..

yeni yil , party ler derken eminim ki kilo almisimdir ama sut verdigim icin insallah kalici olmamistir bu kilo artisi .. tartim bozuk .. henuz yenisini almadim .. iyi olan az gosteren :) bi tarti arayisi icerisindeyim
neyse ..
ben karatay diyetime basladim .. ama pazartesi den cuma ya kadar yumurta diyeti yapacagim .. kendimce yorumladigim .. sonra yine karataya devam edecegim .. bakalim nasil bir sey cikacak ortaya ..

Selam canlar gene kimseler gelmemiş sizi gidi gidilerbiz yarin donuyoruz duzene de giriyorum sozum soz2015 bize yarasin kizlar
insallah canim .. bi duzene girebiliriz .. yaz geliyor .. tatiller geliyor .. benim ilk tatil gibi tatilim mayis da yani mayisa kadar kilo vermem sart :) Karatay yetisecek imdatima insallah :)

Yumurta zayıflatıyor!

Kilo vermeye çalışan bir çok kişi, ya doymadığı için çok fazla yemek yer ya da az yese bile daha çabuk yağlanma eğilimindedir.

Herkesin nasıl ki tüm vücut yapısı parmak izine varıncaya kadar farklı ise, metabolik durumları da farklılık gösterir. Bir çok kişinin de en fazla kafa yorduğu problem ise ‘’acaba hangi yiyecek bana yarar? Hangi yiyeceği seçersem daha tok kalabilirim? Hangi yiyecek yağlarımı daha çok yakar?’’dır.

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya bu mucize yiyeceklerden biri olan yumurta ile ilgili bilgi veriyor:

“Kendinizi daha tok hissetmek istiyorsanız ve vücut yağlarınızdan kaybetmek istiyorsanız her gün 1 yumurta yemeyi alışkanlık haline getirin” diyen Dr. Ayça Kaya yumurtanın zayıflatan mucizelerden biri olduğuna dikkat çekiyor.

• Bilinen en güçlü protein kaynaklarından biridir. Anne sütünden sonra en değerli proteindir ve yumurtanın bütün protein içeriği vücut tarafından %100 kullanılır.

• Yapılan bir çok araştırmada sabahları 1 yumurta yiyen bireylerin gün içinde daha az acıktıkları ve yeme konusunda kendilerini daha kolay kontrol edebildikleri gösterilmiş. Amerika’da Rochester Obezite Merkezinde yapılan bir araştırmada da güne yumurta yiyerek başlayan bireylerin, yumurta yemeden başlayan bireylere göre, günlük 400 kalori daha az yedikleri gösterildi.

• Yumurtanın protein yüksekliği nedeni ile tok tutmasının yanısıra midedeki açlık hormonu olan Ghrelin’i de azaltarak tok tuttuğu düşünülüyor.

• Yumurta zengin protein kaynağı olmasının yanı sıra Vit A,B, D, E içerir bununla birlikte demir ve çinko açısından zengindir. Büyüme gelişme çağındaki çocuklar için çok gereklidir. Her gün 1 tane yedirilmelidir.

• Yumurta içerdiği bazı aminoastler açısından da çok zengindir. Özellikle kas geliştirmek isteyenler, zayıflarken kaslarından kaybetmek istemeyenlerin de günlük beslenmelerinde mutlaka bulundurulmalıdır.

• Yumurtanın sarısı kolesterol açısından da zengindir. Ancak kolestrolün de vücutta başta hücre yapı taşı olması aynı zamanda bir çok hormonun da öncü maddesi olması nedeni ile de vücut için önemli bir madde olduğu unutulmamalıdır. Kolesterol yüksekliği olamayanlar her gün 1 tane yumurtayı gönül rahatlığı ile yiyebilirler. Kolesterol yüksekliği olanlar ise haftada 3-4 gün yumurta yiyebilirler.

• Pişirirken dikkat edilmesi gereken nokta; yumurtaya ekstra tereyağ, sucuk, salam veya sosis gibi yüksek yağlı yiyeceklerle birleştirerek omlet olarak yapmayın. Mümkünse kayısı kıvamında suda haşlayarak yiyin. Yazın az zeytinyağı, domates, yeşil biberle Menemen olarak da pişirilebilir. Öğlen veya akşam ana öğün olarak da tüketilebilir.

en azından doktor bir hap verebilir test sonucuna göre diye dedim cnm.böylece hap işe yararsa kilo vermemiz kolaylaşır
insülin direnci için hap verilmiyor diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim tabii..git bence hem de hormon kontrollerini yaptırmış olursun canım..
off kaneeliim ben fenayım fenaa...süt de vermiyom senin gibi..ama kendimi dana gibi hissediyom valla
insallah canim .. bi duzene girebiliriz .. yaz geliyor .. tatiller geliyor .. benim ilk tatil gibi tatilim mayis da yani mayisa kadar kilo vermem sart :) Karatay yetisecek imdatima insallah :)
gircez canım gircez başka yolu yok

selam kızlar ay kaneeel naptın kızzzzz süper olmuş valla gerçekten motive ettn arkadaşım sağol

selam canlarım...evi toparla valizi boşalt çıkanları yıka sil süpür yemek yap anca gelebildim valla..

dün annemlerden gelir gelmez beşiktaş bayanlar basket maçına gittik lakin bileti geçen hafta almıştım kızım için ailecek ne faaliz ne faaliz sormayın..ama kızım çok mutlu oldu..böyle faaliyetlere devam..ee tabii maçı alınca daha da bi mutlu olduk...

bugün toparladım hemen kendimi de eşimi de ..sabah
kahvaltımız

ev sucuklu omlet
peynir zeytin
2 çeri
çay
1/2 portakal

az sonra da 2. öğünümüzü yiyeceğiz..
bulgurlu kadınbudu köfte(actifrayda)
karnabahar kızartma(actifrayda)
yoğurt

işte böyle hatunlar yarına iş başı bakalım cumaya sonuç ne olacak..ben cumaya da liste olmasın ve hepimiz kilo başlangıçlarımızı yapalım diyorum ne dersiniz...
yemekten sonra gelirim..öptümmm.

bu arada Kaneelim valla resimler acayip motive tti kısss sağol..

günaydın güzeller...yeni yıl yeni umutlar dedik ama yeni yılda kimseler gelmiyor topiğe..huuuu nerdesiniz..tatil dediysek bitti ..toplanın gariiii.....ben toplandım valla...

ankara da kar var nihayet geldi..azcık mikroplar kırılır iyi oldu..
kahvaltımı yaptım yarım saate işe gidiyorum..neyse ruhen dinlendim işe hazırım..inşallah sömestri de de izin alıcam ..3 hafta ne kii..hehehehe...
kahvaltım

kaşarlı omlet
peynir zeytin
2 çeri
1 küçük kase ev yoğurdu
çay çayyy

hadi kısslarrr gelin toplanalım kurtulalım şu kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…