- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
degismezmi kiss eses degismis lakin yoldayiz annemlere surprize gidiyoruz ..sonra anlatirim cicim..inşallah canım gelince anlat maceralarını
canım nasıl geçti es es bişeler değişmişmi nereleri gezdiniz hiç anlatmamışsın ama
geçmiş olsun çiğdoşum geçecek canım zamana bırak zaman herşeyin ilacı
dünü yazamadım ama bugünü yazayım
kahvaltı=3 kaşık müsli yoğurtla beraber+1 elma
öğlen=1 lavaş+peynir zeytinli+az soğuk et+yeşillik++kivi+çay
ikindi= nescafe
akşam = brokoli tavuk but olabilir kararsızım
dünkü menümde bunun gibiydi
yılbaşı akşamı büyük ihtimal annemdeyiz çerezler alındı pasta istediler meyveli aldım dolaptabiraz kaçamak olcak ertesi günü normale dönücem tabi o kadar olur kendimizi sıkmaya gerk yok 1 gün için herkez yerken diyet modunda olmaya gerek yok bence dosta düşmana belli etmeyin kızlar diyette olduğunuzu dışarda olacaklara söylüyorum tabi
öpüyorum hepinizi
çok sevinecekler canım aman kasasız belasız varın canım inşallah çok şanslısın kıs iyi oldu bu tatil çocuklarımız içindeCuma tatil olunca paldir kuldur yola ciktik bolu civarindayiz..annemler ve kardeslerimle beraber geciricez yeni yili inşallah..tatil olmasa cuma. İse gidecektir ne sansliyim beyaa.yollar bayaa karli..hadi hayirlisi yolu yariladik sayilir ..opuyorum sizi.
herşeyin hayırlısı kuzum..bunlar da geçer ve huzura erersin inşallah..iyi düşün iyi olsun
geçmiş olsun çiğdoşum geçecek canım zamana bırak zaman herşeyin ilacı
insülin direncimizi öğrenmek için hastanede hangi bölüme gitmeliyiz cnm biliyor musun ?insülin direncim tavan yapmışş..acıkıyorum ama kendimi tutucam....
ara da
1 kase yoğurt
Endokrin ilgileniyor canim ama test yapmadan anlasiliyor zaten cok sık acikiyorsan bu da belirtidir..insülin direnaizi öğrenmek için hastanede hangi bölüme gitmeliyiz cnm biliyor musun ?
en azından doktor bir hap verebilir test sonucuna göre diye dedim cnm.böylece hap işe yararsa kilo vermemiz kolaylaşırEndokrin ilgileniyor canim ama test yapmadan anlasiliyor zaten cok sık acikiyorsan bu da belirtidir..
insallah canim .. bi duzene girebiliriz .. yaz geliyor .. tatiller geliyor .. benim ilk tatil gibi tatilim mayis da yani mayisa kadar kilo vermem sart :) Karatay yetisecek imdatima insallah :)Selam canlar gene kimseler gelmemiş sizi gidi gidilerbiz yarin donuyoruz duzene de giriyorum sozum soz 2015 bize yarasin kizlar
Herkese selam kızlar....
Ne zamandır gelemedim,misafir misafir üstüne oldu bu aratabi diyet de yalan oldu.ama pazartesi başlıyorum artık.yeter bu kadar kaçamak
Bu arada herkese iyi seneler diliyorum,sağlıklı,mutlu ve huzurlu
bir yıl olsun hepimiz için
insülin direnci için hap verilmiyor diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim tabii.en azından doktor bir hap verebilir test sonucuna göre diye dedim cnm.böylece hap işe yararsa kilo vermemiz kolaylaşır
off kaneeliim ben fenayım fenaa...süt de vermiyom senin gibi..merhaba kizlar .. nasilsiniz ..
hepinize iyi yillar .. yeni yilda insallah her istedigimiz gerceklesir ..
evet ..
yeni yil , party ler derken eminim ki kilo almisimdir ama sut verdigim icin insallah kalici olmamistir bu kilo artisi .. tartim bozuk .. henuz yenisini almadim .. iyi olan az gosteren :) bi tarti arayisi icerisindeyim
neyse ..
ben karatay diyetime basladim .. ama pazartesi den cuma ya kadar yumurta diyeti yapacagim .. kendimce yorumladigim .. sonra yine karataya devam edecegim .. bakalim nasil bir sey cikacak ortaya ..
gircez canım gircez başka yolu yokinsallah canim .. bi duzene girebiliriz .. yaz geliyor .. tatiller geliyor .. benim ilk tatil gibi tatilim mayis da yani mayisa kadar kilo vermem sart :) Karatay yetisecek imdatima insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?