günaydın güzeller...yeni yıl yeni umutlar dedik ama yeni yılda kimseler gelmiyor topiğe..huuuu nerdesiniz. .tatil dediysek bitti ..toplanın gariiii.....ben toplandım valla...
ankara da kar var nihayet geldi..azcık mikroplar kırılır iyi oldu..
kahvaltımı yaptımyarım saate işe gidiyorum..neyse ruhen dinlendim işe hazırım..inşallah sömestri de de izin alıcam ..3 hafta ne kii..hehehehe...
kahvaltım
kaşarlı omlet
peynir zeytin
2 çeri
1 küçük kase ev yoğurdu
çay çayyy
hadi kısslarrr gelin toplanalım kurtulalım şu kilolardan
toplanalım toplanalımsorma canım ya toparlanmak lağzım bende saldım kendimi hiçbişi ypmak istemıyorum canım
Selam kızlar,bugün dediğim üzere diyete başladımhemen menümü yazayım
Sabah=1 haşlanmış yumurta,birkaç dilim salam,peynir,bolca zeytin ve tere- roka,birkaç lokma bal- kaymak(emziriyorum canım çekti napıyım)
Öğlen=2 mandalina,yarım elma
Akşam= paça çorbası,yeşil mercimek yemeği,brokoli salatası
Sersumum iyi düşünmüşsün,bu hafta ilk bildirimleri yapalım haftaya liste yaparız
selam kıslarrr....bugün iyi geçti ama çok çok acıktım..
öğlen
taze fasulye
karışık sebze sote ve tavuk sote
tavuk çorbası
akşam için de chilli soslu tavuk yapıyorum..çok ama çok açımm
toplanalım toplanalım
eferim kuzum...tutalım kendimizi gariii
afiyet süt olsun durumaaaa
Afiyet olsun kuzum
Sağol canım benim
estagfirullah canim ama bende suan o durumdayim ... motivasyon sart ..indirimler basladi .. iki kot ve iki gomlek aldim .. hepsi 38 beden yni tikis tikis oluyor onlari oyle giyip ayna karsisina gecince motive oluyorum .. :) sinir oluyorum dana gibi kalma fikrinde takilip kaldim // sabir sart .. hemen bir haftada zayiflanmiyor
insülin direnci için hap verilmiyor diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim tabii..git bence hem de hormon kontrollerini yaptırmış olursun canım..
off kaneeliim ben fenayım fenaa...süt de vermiyom senin gibi..ama kendimi dana gibi hissediyom valla
gircez canım gircez başka yolu yok
ahh ahhh bende bendekaçamak kaçamak üstüne kendimi yemeye vurdum. Arada aklım başıma geliyor yemiyorum. Spora başlamak istiyorum.
canım geçmiş olsun..kıyamam kuzulara.slm kızlar baya bi uğrayamadım bende herkez gibi kaçırdım bu arada yeğenlerim hastalandı önce küçük sonra büyük salgın varmış bağırsak enfeksiyonu geçirdiler hastanede yattı küçümüz serum falan bulaşıcıymış bizde benim kızı hiç götürmedik biz ziyarete gittik biraz meşguldüm bende dün itibarıyla sağlıklı beslenmeye başladım
bugünde oruçluyum bende katılıyorum sadece kilo bildirimi yapalım benimde adet haftası şişkinliğim var
dünkü yedi,klerimi yazayım
kahvaltı=2 wasa üzerine labne peyniri+yeşillik+yeşilçay+1mandalin
öğlen=köy yufkası+peynir+zeytin +çay+leblebi+kivi
akşam=pırasa yemeği
gece 12 de sahur yaptım =2 tam buğday ekmeği+üzerine labne peyniri+2 yumurta+çeri domates+yeşil çay+1 mandalin
iftara=sebzeli bulgur pilavı+2 ad. tavuk but+salata+3 ad. hurma
akşam çay 1 avuç leblebi
hep beraber vericez gene canımestagfirullah canim ama bende suan o durumdayim ... motivasyon sart ..indirimler basladi .. iki kot ve iki gomlek aldim .. hepsi 38 beden yni tikis tikis oluyor onlari oyle giyip ayna karsisina gecince motive oluyorum .. :) sinir oluyorum dana gibi kalma fikrinde takilip kaldim // sabir sart .. hemen bir haftada zayiflanmiyor
hadi hayırlı olsun karatayınmerhaba kizlar ..
nasilsiniz ?
ben pazartesi itibari ile karatay diyetine basladim ..
fakat kac kg oldugumu bilmiyorum ..uzun sure kacamak yapmayi dusunmuyorum ..
simdi tek amacim nisan a kadar insallah 8 kg verebilmek :)
hihihi :) sagol canim ... :) yine dedim karatay candiiirahh ahhh bende bende
canım geçmiş olsun..kıyamam kuzulara...Allah kabul etsin orucunuda canım..aynen hepimiz şiştik haftaya liste daha iyi olacak
hep beraber vericez gene canım
hadi hayırlı olsun karatayın
slm kızlar baya bi uğrayamadım bende herkez gibi kaçırdım bu arada yeğenlerim hastalandı önce küçük sonra büyük salgın varmış bağırsak enfeksiyonu geçirdiler hastanede yattı küçümüz serum falan bulaşıcıymış bizde benim kızı hiç götürmedik biz ziyarete gittik biraz meşguldüm bende dün itibarıyla sağlıklı beslenmeye başladım
bugünde oruçluyum bende katılıyorum sadece kilo bildirimi yapalım benimde adet haftası şişkinliğim var
dünkü yedi,klerimi yazayım
kahvaltı=2 wasa üzerine labne peyniri+yeşillik+yeşilçay+1mandalin
öğlen=köy yufkası+peynir+zeytin +çay+leblebi+kivi
akşam=pırasa yemeği
gece 12 de sahur yaptım =2 tam buğday ekmeği+üzerine labne peyniri+2 yumurta+çeri domates+yeşil çay+1 mandalin
iftara=sebzeli bulgur pilavı+2 ad. tavuk but+salata+3 ad. hurma
akşam çay 1 avuç leblebi
iyi aksamlar kizlar ...
iste bugun yediklerim :
sabah:
2 rafadan yumurta , peynir , zeytin , yarim cay bardagi badem , kahve
ogle : 1 kase yogurt ve 1 kase domates corbasi
aciktim ogle arasi yaptim biraz badem yine yarim cay bardagi kadar ..
aksam : birazdan yiyecegiz . (benim meshur karatay yemegim ) firinda kiymali karnibahar , domates corbasi , yogurt .
spor : bebis ile birlikte tam bir saat yuruduk (o arabada uyudu ) anne yurudu :)
su icilmeye devam ediyor ..
sut verdigimden oturudur ki metabolizma oldukca yavas ,, yavas yavas hizlanmasi sart ..
optum sizleri
simdilik iyi aksamlar
afiyet olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?