canim bir sey soracagim bu kedi resmini nasil ekledin ??canım bir şey çekse yiyeceğim de sersumcum . daha açılmadı iştahım
sabah 2 yumurta ve peynirden omlet yaptım.
3 galeta. bal
öğlen için peynir getirdim fırından galeta alacağım.
ne yesem mideme dokunuyor sersumcum. yerken iyi de sonrası büyük eziyet.
menüye bayıldım. ayvalık tost ekmeğini nerden alıyorsun.
bi şey kalmamış o zaman . 5 kilocuk hemen gider . güzel gidiyorsun
canımcım ben beğendiğim bir resmi aldım kontrol panelimde imza kısmına yapıştırdım.canim bir sey soracagim bu kedi resmini nasil ekledin ??
bende bir resim eklemek istiyorum :)
ve ben kendi kedimi göremiyorum. sadece çıkış yaptığımda görüyorum. online değilken yani. normalde görünüyor mu ki. herkes görüyor mu burdacanımcım ben beğendiğim bir resmi aldım kontrol panelimde imza kısmına yapıştırdım.
eskiden pro üyelere açılıyordu imza kısmı. hala öyle mi bilmiyorum
ve ben kendi kedimi göremiyorum. sadece çıkış yaptığımda görüyorum. online değilken yani. normalde görünüyor mu ki. herkes görüyor mu burda
sanıyorum öyle kaneel ciğim.evet canim online oldugunda gorunuyor ... denedim olmadi galiba pro uyelik gerekiyor :)
olabilir cnim .. nasil ve neye gore yaptiklarini bende bilmiyorum :) mesaj sayisina gore de olabilir , begeniye gore de olabilir .. :)sanıyorum öyle kaneel ciğim.
ben de bir gün kk ya girdiğimde pro üye olmuştum.
çok şaşırmıştım.
neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama.mesaj sayısına göre olabilir mi
hayırlısı canım dikkat et kendinecanım devam. 9+1 olduk. kürtaj fikri rafa kalktı.
midem kötü. o yüzden şaçma sapan besleniyorum.
canım ya o kızının fotosumu yerim ben onu ne tatlı şey o öyleSagol canım
Vermem gereken bes kilo varya sabır hamilelikte aldım ama ilk ay hepsi gitti kalan 4 kg falan o sa gidecek en takında insallah
kız bi kaşıktan nolcak o aferim önemli olan tatlıyı yememeköğlen
1 kaşık tavuk döner
tavuk çorbası
ayran
akşam
karabuğday
peynir maydanoz
yoğurt
bizimkilere mantı yapmıştım 1 kaşık yedim
amaaa revani vardı onu yemedimm
normal sınav sonuçları açıklanmadı ama ders notları belli oldu ama çok heyecan yapmıştı yanlışı vardı artık ikinci teog a kaldı moralini bozmak istemiyorum kuzum çok çalışıyo napalım hayırlısıFilizim kızının sınav sonucu nasıl sahi aklıma geldi..umarım iyidir canımhakkında hayırlısı olsun
çok geçmiş olsun leylakçımİyi akşamlar kızlar.geçen hafta daha sık gelicem demiştim ama malesef kızım hastalandı gelemedim.allaha şükür ki şimdi çok iyiyiz....tabi bu arada diyet de yalan oldu hastanedeartık toparlanma zamanı.ben yarın bildirim yapıp haftaya listeye gireyim.yarından itibaren menülerimi de yazıcam.yetti gari zayıflamam lazım
aynen canım..
beğenicen mi bakalım
Slm kızlar
Kaçamak yok elhamdülillah.
Sınavlar ve karne işleri malum gelemiyorum
Hergun 5 km yürüyorum bilginize...
canım bir şey çekse yiyeceğim de sersumcum . daha açılmadı iştahım
3 galeta. bal
menüye bayıldım. ayvalık tost ekmeğini nerden alıyorsun.
bi şey kalmamış o zaman . 5 kilocuk hemen gider . güzel gidiyorsun
günaydin kizlarrr ..
nasilsiniz ?
yine kimsecikler yok maalesef ..
neyse .. dun kacamak yapmadan una kurabiyeye keke dokunmadan gecti ..is yerinde olunca isler degisiyor .. neyse ki ucuz atlattik..
yediklerime gelince :
sabah :
2 yumurtadan peynirli omlet ( hepsini bitiremedim )
1 ucgen peynir ( cook seviyorum )
2,3 zeytin
biraz badem ve caju
1 fincan kahve
vitaminler ( omega 3 (2 adet ) 1 multi vitamin ve sut verdigim icin gerekli olan bir vitamin daha var )
simdi de limon cayi iciyorum ..
bebisim kolumda :) sizlere yaziyorum :)
kimsecikler yine yooooook
kizlar nerelerdesiniz ???
neyse ..
yediklerimi bildireyim :
ogle:
yogurtlu ispanak koku salatasi ( dun yemekde ispanak vardi .. dedim bunlara yazik olmasin atmayayim kokunden salata yaptim ..
yaninda bir parca haslanmis et vardi
aksam :
birazcik yogurtlu ispank koku salatasi , kozlenmis patlican ve yine bir parca et ..
simdi yesil cayimi iciyorum
ve bol bol da su icmem gerekiyor ..
İyi akşamlar kızlar.geçen hafta daha sık gelicem demiştim ama malesef kızım hastalandı gelemedim.allaha şükür ki şimdi çok iyiyiz....tabi bu arada diyet de yalan oldu hastanedeartık toparlanma zamanı.ben yarın bildirim yapıp haftaya listeye gireyim.yarından itibaren menülerimi de yazıcam.yetti gari zayıflamam lazım
bugünkü yediklerime gelince
sabah=yeşilçay+2ad.wasa üzerine labne peyniri+3 ad. ceviz
öğlen=patlıcan yemeği+1 kase yoğurt+limonlu maydanoz domates+çay+1 armut+1 mandalina
ikindi=1ad.nescafe+diyet bisküi
akşam=actifrayda kabak kızartma+üzerine yoğurt
Allah yardımcın olsun canım..mide fenacanım bir şey çekse yiyeceğim de sersumcum . daha açılmadı iştahım
3 galeta. bal
n
afiyet olsun cicimmmkimsecikler yine yooooook
kizlar nerelerdesiniz ???
neyse ..
yediklerimi bildireyim :
ogle:
yogurtlu ispanak koku salatasi ( dun yemekde ispanak vardi .. dedim bunlara yazik olmasin atmayayim kokunden salata yaptim ..
yaninda bir parca haslanmis et vardi
aksam :
birazcik yogurtlu ispank koku salatasi , kozlenmis patlican ve yine bir parca et ..
simdi yesil cayimi iciyorum
ve bol bol da su icmem gerekiyor ..
Allah beterinden saklasın kuzum..tekrar geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar.geçen hafta daha sık gelicem demiştim ama malesef kızım hastalandı gelemedim.allaha şükür ki şimdi çok iyiyiz....tabi bu arada diyet de yalan oldu hastanedeartık toparlanma zamanı.ben yarın bildirim yapıp haftaya listeye gireyim.yarından itibaren menülerimi de yazıcam.yetti gari zayıflamam lazım
sağol bebeemmkız bi kaşıktan nolcak o aferim önemli olan tatlıyı yememek
normal sınav sonuçları açıklanmadı ama ders notları belli oldu ama çok heyecan yapmıştı yanlışı vardı artık ikinci teog a kaldı moralini bozmak istemiyorum kuzum çok çalışıyo napalım hayırlısı
ayy bende de var wasa ben de yiyeyim iyi aklıma getirdinbugünkü yediklerime gelince
sabah=yeşilçay+2ad.wasa üzerine labne peyniri+3 ad. ceviz
öğlen=patlıcan yemeği+1 kase yoğurt+limonlu maydanoz domates+çay+1 armut+1 mandalina
ikindi=1ad.nescafe+diyet bisküi
akşam=actifrayda kabak kızartma+üzerine yoğurt
Beğendim bile
oyy erimiştir o pideSelam kızlar
Bugün dışarıda işlerim vardı,sabahtan bir çıktım 8 de evden 5 de girdim 2 saati metroda git gelle, öğlen 1 saati de yemekte geçti,geri kalanı da yürümeyle
Bugün tek yediğim şey kıymalı yumurtalı pide o kadar yarın umarım hepimiz eksiler görürüz
afiyet süt olsun bebeeeemmm
simdi de bir bardak sicak sut icine tarcin ve yildiz anason .. ( hem uyku icin hem dha kaliteli anne sutu icin :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?