- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
nasıl sigara içiliyor yaa..inanamıyorumKeske o kadar sansli olsam canim ya.
Is yerinden o kdar yoruluyorum ki.
Yurumeye halim kalmiyo.
Yanimda surekli sigara iciyor arkadaslar da
Hic saglikli degilim suan. Istahim az bulantim yok.
selam canlar..sersum işe başladıı e tabii gecikmeler olacak..8-15 çalışıyorum ama alışveriş yüzünden anca geldim..
kahvaltım
yumurta salatası
bitki çayı
öğlen
kurufasulye
salata
yoğurt
az önce de geldim marketten aldığım taze ekmek arasına peynir koydum yedim
3 km yüründü neyseki
biz laz degiliz fakat Samsun luyuz .. bu nedenle laz komsularimiz da var .. trabzondan , rizeden gelen goc eden .. onlar yapip getiriyordu .. annem yapiyordu .. oradan biliyorum .. kendim hiic yapmadim ama icmisligim var .. hic aramam ama hamileyken canim istemiti ..haklısın canım .
ben çok severim ama karalahanayı. bayılırım.
annem çok yapardı. laz kendisi.
eşim sevmez. ben de kendim için alır pişiririm. ama bu kış hiç pişirmedim.
yarın buranın pazarı. kesinlikle almam ve pişirmem lazım.
merhaba kizlar
ben geldim ..
kahvaltimi yaptim .. bugun kizim ile birlikteyim .. cok sukur ..
dun kacamakli oldu ama cok calisgim icin is yerinde :) telafi ettigimi dusunuyorum ..
saat 14.30 dan 22.00 ye kadar ayaktaydim sadece yarim saat oturabildim o zamanda bos durmadim bebisim icin sagim yaptim
kahvaltima gelince : yumurta salatasi , bir elma , 1 fincan kahve
ogle : bilmiyorum ama canim da hic istemiyor belki yine bir kahve ve bir iki hurma
aksam icin de patlicanli birseyler yapacagim ,, degisik bir tarif var aklimda .. durun bakalim
evet canım hergün menü paylaşıyoruz..1 hafta düzenli menü paylaşımı sonunda eğer liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen cuma liste yarışmamıza katılıyorsun..neler yediğimizimi yazıyoruz.mesela ben sabah bi poğça bide çay içtim.öğle arasında sadece 1 tabak çorba içcem akşamı bilmiyorum ama ben tatlıcıyım yaaa yemek yemeyim tatlı yiyim öyle bağımlıyım.hiç su içmem anca 2 günde bi su bardağı
bizden iyisin gene72 kiloyum boyumda 169((
sorma canım ahh şu irade...offoff menu super ama o ekmek arasi peynir olmayacakti .. diyecegim ama bende dun ayni hatayi yaptim .. esim yuzunden .. yemek yapma dedi .. ise giderken dedi ben sana birseyler alir getiririm .. alip getirmis :) buranin mesur peynirli boregi gibi birseyi ve cevizli borek gibi birsey .. ikisini de yedim .. sinir de oldum ama elden gelen birsey yook :) oldu bitti artik onumuzdeki maclara bakacagiz
tabii katılabilirsin hoşgeldin..kızlar selam ben de size katılabilir miyim
süper o zaman
ben de yarından itibaren ölçüm ve menü paylaşımına başlıyorummm
geçmiş olsun canımmmSelam kızlar
Geçen hafta o kadar yorulmuşuz ki kızım da ben de hasta olduk,boğazlar fena ,öksürük de var,gelemedim firsat bulup
Tabii yürüyüş falan hak getire
Dun sabah kahvltısı çeyrek gözleme,peynir,zeytin,çok az helva,yarım dilim pasta
Akşam mercimek çorbası,etli bezelye,yoğurt
Bu sabah 2 haşlama yumurt,peynir
Oğlen 1 lahmacun,salata
Akşam yoğurt,biraz fıstık
şimdi de limonlu taze zencefil yapıcam bogazım için ,bir de bitki çayı
Hepinize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?