Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar gene dökülüyoruz..nerelerdesiniz..

öğlen yemeğim

sebze çorbası
tavuk döner
1 kaşık bulgur pilavı
salata
1 kemalpaşa

3km iş ev arası yürüme

selamün aleyküm

ben burdayım...

sabah
kepek krep(lor-maydonaz -yumurta ve kepek ten mamül)

ara
3 kuru kayısı

öğleyin
2 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt

1 kupa sütlü kahve

40 dk yürüyüş...

sanki biraz kilo veriyor gibi hissediyorum hadi inşallah...

Dene mutlaka canım güzel oldu gerçekten

Sağol canım bu hafta bende

Sağol teyzesi,çok üzüldüler 1.olamadık diye ama bu da çok güzel

Canım tekrardan hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin

Dene mutlaka canım güzel oldu gerçekten

Sağol canım bu hafta bende

Sağol teyzesi,çok üzüldüler 1.olamadık diye ama bu da çok güzel
denemeye korkuyorum..
ah kıyamam üzülürler tabii ucundan kaçırmışlar..seneye inşallah

Selam kızlar

Sabah kahvaltım omlet,yarım dilim kızarmış ekmek tereyağlı

öğlen mercimek çorbası,bezelye

Akşam 1 elma

S..A kızlar...

Afiyet olsun neslihancigim,bende nohutun kardeşi fasulye yedim
SAbah
kepek krep,lor ,3 hurma,sütlü kahve

Akşama
Bu sefer inşallah fellah köftesi

Selâmetle kızlar

selam kızlarr...
ankara da ist. gibi kar kar..ama şimdilik durdu okullar tatil ergenyus evde sersum işteydi geldi..hava buzzz
sabah

yumurta salatası
çay

öğlen 1200

ıspanak
yoğurt
1 dilim börek
2 kaşık patates salatası

15:30 acıktım

brokoli karnabahar haşlama
üzerine yoğurt
1 elma

3 km işe gidiş geliş

Bu akşam eşim doğum günü pastasını ben yaptım.. Ve tartı öncesi çok sinir bozucu oluyor..
Şimdi son nohut umuda yedim.. Ama sabah çok erken kalkınca uç öğün yapmış oldum
Saat 11:30 2 yumurta kırması yemiştim.. Valla en son nohutun suyuna minnacık ekmeği bandım.. Haberiniz ola..

eşine sizinle beraber mutlu senelere canım..ellerine sağlık

Neslihancim ALLAH hep birlikte huzurlu,sağlıklı,mutlu yarınlar nasip etsin inşallah.

Pasta için ellerine sağlık,afiyet olsun...

Yoğurt ve fellah köftesi ile akşam öğünü tamamlandı

Selam adıyla...

merhaba kizlar .. iyi aksamlar ..
ben iki gundur izinliyim ama gelemedim bebis keyifsiz disler yuzunden ve kocis de evde olunca kacamaklar kacinilmaz oldu .. yedim de yedim
ama yesem bile gunde iki defa yuruyusumu yaptim.
kahvaltidan sonra 1 saat aksam yemekten sonr 1 saat bebis ile soguk ayaz demedik .. bebisimizi de paketledik yuruduk .. iyi de geldi hani

bu arada hamilelikten onceki kotumun icine girebiliyorum .. rahat rahat cok sukur .. yanlardan biraz firtliyor ama olcak o kadar yeni dogum yaptik .. kaldi -3 kg

Hormon ve D Vitaminin Yağ Yakmadaki Etkileri

Hormonların yağ yakmadaki ve zayıflamadaki etkileri çoğunlukla göz ardı edilir. Veya daha doğru bir tabirle bilinmez! İnsanlar çoğunlukla hormonları estrojen (kadınlar için) ve testesteron (erkekler için) olarak ikiye ayırıyorlar. Ama gerçekte işler biraz daha karışık.

Gerçekte ister erkek olunsun ister kadın, her iki cins de bu hormonları salgılar ama farklı miktarlarda!

Yanlız estrojen hormonuyla ilgili problemler gün geçtikçe açığa daha da fazla çıkmakta. Bunun da en büyük nedeni aşırı kiloların yarattığı erkeklerde bayanlara benzer göğüs gelişimi ve ostropoz olayı…Burada anlaşılması gereken estrojen hormonun (senoestrojenler de dahil) sağlık üzerinde ve dolayısıyla kilo alımı üzerindeki etkileri olumsuz olduğudur. Yağlanmayı kolaylaştırıp yağ yakmayı zorlaştırır.

Senoestrojenler estrojen hormonları gibi davranan zararlı kimyasallar ve sentetiklerdir. Bu kimyasallara yoğun derecede maruz kalmak sağlık problemlerin yanında göbek, karın ve basen yağlarının atrmasına da neden olabilir. Bu kimyasallar yaklaşık 70 yıldır toplumun şişmanlamasına paralel olarak varlıklarını sürdürüyorlar. Yani doğal ortamda değil insan yapımı yani yapay maddeler.

Peki bu Senoestrojen problemini nasıl çözeriz?

• Mümkün olduğunca açık alanda beslenen hayvan etini tercih edin
  • Losyonlardaki pareben maddesinden uzak durun
  • Böcek ve sinek ilacı içeren gıdalardan uzak durmaya çalışın
  • Organik ürünleri tüketin
  • Plastik kaplarda asla yemek ısıtmayın

Bu sayılan maddelerdeki şekilde davranırsanız kilo alma sorunuzu ve zayıflayamama derdinizi büyük ölçüde azaltmış olursunuz.

Güneş ışığı ile zayıflayın

Bunun dışında D vitamini de karın yağlarının erimesine yardımcı olur. Her ne kadar güneş ışığı kanserojen olarak bilinse de az bir miktar güneşe maruz kalmak vücut için gerekli olan D vitamininin alınmasına yardımcı olur. Gün içinde yazın öğlen vakti hariç güneşte 15-20 dk kalmak sağlığınızın yanı sıra zayıflamanıza yardımcı olur.

Bunu nerden mi söylüyorum? Aslında ben değil İskoçyalı araştırmacılar söylüyor. Bu araştırmaya göre günlük D vitamini alımını yanlızca %10 daha fazla artıran kişilerde kilo vermenin daha kolay olduğunu saptamışlar. D vitamininin leptin hormonu ile etkileştiğini bunun da porsiyon miktarını ve kalori alımını sınırlı tuttuğu sonucuna varılmış.

Buradan da görüleceği üzere D vitaminin ucuz yoldan karşılanması için gün içinde biraz güneşe maruz kalmak yeterli olacaktır. Bu şekilde gıda takviyelerine de para vermek zorunda kalmayacaksınız.

http://zayiflama-diyetleri.com/hormon-ve-d-vitaminin-yag-yakmadaki-etkileri/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…