- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
günaydın canlar...
ayy size bir haberim var benimmm çiğdoşş ta hamişşşşş....yeni bebiş geliyo topiğimize....
cigdosu tebrik ederimmm .. ilk benim bebis geldi sonra leylak .. kizlar durmak yook yola devam .. senlensin topic
Çok sevindim çiğdeme canım Allah tamamına erdirsin
canım türk kahvesi mi içerdi deden. sen de türk kahve mi içiyorsun.kahve zararli birsey degil canim .. benim dedem 95 yasinda rahmetli oldu hergun kahve icerdi .. sabah ve aksam .. hic bir sorunu olmadi ta ki 95 yasina kadar .. biz de sulale ce cok sever ve iceriz :* afiyet olsun bu arada
Allah kabul e tsin.kızlar bugün oruçluyum dün yediğim börek ve salatalardan sonra sahur yapamadım tabii
iyi gidiyor maşallah..iftara somon ve 1 alabalık var..bildiniz eşim nöbetçi..
actitifrayda pişiricem..actifrayın yeni balık aparatı çıkmış onu da almayı düşünüyorum 35 tl dönen aparatı malzemeleri dağıtıyordu malum (gerçi ben onu çıkarıpta pişiriyordum balık ve köfteyi)
ama bu güzel bişey bakalım..bu arada söylemişmiydim arızayı ödedi tefal..
Eki Görüntüle 1412009
evet canim canim dedem turk kahvesi icerdi .. bende ona cok yakin ekspresso iciyorum ama ben sutlu iciyorum canim dedem sade kahve icerdi .. ben cok seviyorum kahveyi ve hicbir sekilde de .. selulit falan da yok olmuyor .. bunlar uydurulmus seyler ..canım türk kahvesi mi içerdi deden. sen de türk kahve mi içiyorsun.
Allah kabul e tsin.
ne güzel mamalar bunlar
günaydın arkadaşlar
sabah 1 yumurta. 1 bardak süt
biraz pekmez , kızılcık marmelati ve 1 dilim ekmek yedim.
öğlen için 1 büyük kase dolusu yoğurt getirdim. sütü açık alıyorum. hem içiyoruz . hem yoğurdumu yapıyorum. haftada 10 lt süt alıyorum.
eksi elma getirdim. galetam var . kuru meyvelerim var. çekirdekli kuru üzüm, yaban mersini . taze badem.
ben hic sevmemmm .. ama hamileyken .. yaklasik 3 aylik hamileydim .. is yerindeyim .. nasil canim istedi burham burham koktu burnuma .. asla ve asla o kokuyu unutamam ... ama hala sevmiyorum ama hamileyken hormon denen seyin yuzunden denege alt ust oluyor :)canım karalahana yemeği istiyor. çok istiyor
allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim .. hayirli olsun .. en guzel gunlerin .. tadini cikar .. bol bol su ic ve bol bol yuru .. bu ikisini yaparak hem kolay bir dogum yaparsin hem dee cok fazla kilo almamis olursun .. :*Kızlarrr günaydn biliyorum sizi çok fazla ihmal ettim
Ama bir özürüm var kabul ederseniz
İste böyleeeee
ben de türk kahvesini çok seviyorum . az şekerli içerim.evet canim canim dedem turk kahvesi icerdi .. bende ona cok yakin ekspresso iciyorum ama ben sutlu iciyorum canim dedem sade kahve icerdi .. ben cok seviyorum kahveyi ve hicbir sekilde de .. selulit falan da yok olmuyor .. bunlar uydurulmus seyler ..
ama hamileyken kokusundan dolayi agzima koyamadim .. dogurdum ve hemen o gun basladim kahveye :)
haklısın canım .ben hic sevmemmm .. ama hamileyken .. yaklasik 3 aylik hamileydim .. is yerindeyim .. nasil canim istedi burham burham koktu burnuma .. asla ve asla o kokuyu unutamam ... ama hala sevmiyorum ama hamileyken hormon denen seyin yuzunden denege alt ust oluyor :)
inşallah canım..sağlıkla sıhhatle inşallahCanım benimmmm sağolllçiğdeoş da anne olacak insallah
sağol canım..aminncanım türk kahvesi mi içerdi deden. sen de türk kahve mi içiyorsun.
Allah kabul e tsin.
ne güzel mamalar bunlar
günaydın arkadaşlar
sabah 1 yumurta. 1 bardak süt
biraz pekmez , kızılcık marmelati ve 1 dilim ekmek yedim.
öğlen için 1 büyük kase dolusu yoğurt getirdim. sütü açık alıyorum. hem içiyoruz . hem yoğurdumu yapıyorum. haftada 10 lt süt alıyorum.
eksi elma getirdim. galetam var . kuru meyvelerim var. çekirdekli kuru üzüm, yaban mersini . taze badem.
hiç bilmiyorum tadınıcanım karalahana yemeği istiyor. çok istiyor
ben hic sevmemmm .. ama hamileyken .. yaklasik 3 aylik hamileydim .. is yerindeyim .. nasil canim istedi burham burham koktu burnuma .. asla ve asla o kokuyu unutamam ... ama hala sevmiyorum ama hamileyken hormon denen seyin yuzunden denege alt ust oluyor :)
tabii ki alırız..hoşgeldinbenide alın aranıza.bende sizlerle birlikte vereyim bu kilocukları(
ilk denemede sevmeyebilirsin de. sık yesen bayılabilirsin . ben laz olduğum için çok seviyorum. annem çok yaparinşallah canım..sağlıkla sıhhatle inşallah
sağol canım..aminn
hiç bilmiyorum tadını
tabii ki alırız..hoşgeldin
denemek lazım..:)ilk denemede sevmeyebilirsin de. sık yesen bayılabilirsin . ben laz olduğum için çok seviyorum. annem çok yapar
allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim .. hayirli olsun .. en guzel gunlerin .. tadini cikar .. bol bol su ic ve bol bol yuru .. bu ikisini yaparak hem kolay bir dogum yaparsin hem dee cok fazla kilo almamis olursun .. :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?