Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sonuç olarak kilo artışı takibim olacak bundan sonra adım adım ve vucuttan verip bebegime kilo aldırmaya çalışcam
Geçmeyen gece yemelerim olan ben bir ayın sonunda 67 kiloya çıkmayı başardım
Artık dikkat ediyorum. Hamilelikte kilo almak kaçınılmaz ama en nazından yürüyüşümü düzenli yaparak bacak yağlarımdan kurtulmak istiyorum inşallah

rumuz:cigdemklcsn
diyeti: Canı ne isterse karatay usulü
baş.kg:72.5
geçen hafta:67.5
bu hafta:66.5
fark:1000 gr
yüzde: % 1.48
spor: Yarım saat duraktan eve yürüyorum erken inip

Ben de katılayım dedim Geçen kilo bildirecem dediydim böyle psikolojikmen çok iyi hissediyorum kendimi

günaydın canlar...
ayy size bir haberim var benimmm çiğdoşş ta hamişşşşş....yeni bebiş geliyo topiğimize....

Canım benimmmm sağolll çiğdeoş da anne olacak insallah

cigdosu tebrik ederimmm .. ilk benim bebis geldi sonra leylak .. kizlar durmak yook yola devam .. senlensin topic

Çok sağolasın canım
Valla kerata geldi üzmedi bizi Allah sağlıklıca kucagıma almayı nasip etsin inşallah

Çok sevindim çiğdeme canım Allah tamamına erdirsin

Teşekkür ederim canım Amin inşallah canmm her gün dua ediyorum hayırlı evlat olsun diye
Fit anne olcam ben Fil gibisin demesin çocuğum sonra Şimdiki bebeler çok fena

eveeet ciğdemcim ALLAH kolaylık saglık afiyet versin ,gebelikte kilo kontrolü elbette faydalı ama ac kalma ayrıca ne yersen o bebeği de etkilicek .şimdiki bebekler cok fenaaaa ama anneleri de az değil dimiiii

selamün aleykümmm kızlar

kepekli kerep
ada cayı

şimdi üzüm leblebi karışımı ve cayyyy

az sonrada
60 dk lik yürüyüş inşallah

akşama felleh köftesi düşünüyorummmmm

degişirse yazarım kızlaaaaarrr selametle...

Fellah köfte hayal oldu

Nohut bulgur pilavi
Salata
Yoğurt çorba
İle akşamı öğünü yendi

3 saat sonra da sütlü kahve ile 1300 kalori alınmış olucak

63 dk. 7.5 km. 341 kalori koşubandı serüveni yaşandı.

Selâmetle hanımlar...

kahve zararli birsey degil canim .. benim dedem 95 yasinda rahmetli oldu hergun kahve icerdi .. sabah ve aksam .. hic bir sorunu olmadi ta ki 95 yasina kadar .. biz de sulale ce cok sever ve iceriz :* afiyet olsun bu arada
canım türk kahvesi mi içerdi deden. sen de türk kahve mi içiyorsun.
Allah kabul e tsin.
ne güzel mamalar bunlar

günaydın arkadaşlar
sabah 1 yumurta. 1 bardak süt
biraz pekmez , kızılcık marmelati ve 1 dilim ekmek yedim.

öğlen için 1 büyük kase dolusu yoğurt getirdim. sütü açık alıyorum. hem içiyoruz . hem yoğurdumu yapıyorum. haftada 10 lt süt alıyorum.
eksi elma getirdim. galetam var . kuru meyvelerim var. çekirdekli kuru üzüm, yaban mersini . taze badem.

evet canim canim dedem turk kahvesi icerdi .. bende ona cok yakin ekspresso iciyorum ama ben sutlu iciyorum canim dedem sade kahve icerdi .. ben cok seviyorum kahveyi ve hicbir sekilde de .. selulit falan da yok olmuyor .. bunlar uydurulmus seyler ..
ama hamileyken kokusundan dolayi agzima koyamadim .. dogurdum ve hemen o gun basladim kahveye :)

canım karalahana yemeği istiyor. çok istiyor
ben hic sevmemmm .. ama hamileyken .. yaklasik 3 aylik hamileydim .. is yerindeyim .. nasil canim istedi burham burham koktu burnuma .. asla ve asla o kokuyu unutamam ... ama hala sevmiyorum ama hamileyken hormon denen seyin yuzunden denege alt ust oluyor :)

Kızlarrr günaydn biliyorum sizi çok fazla ihmal ettim

Ama bir özürüm var kabul ederseniz

İste böyleeeee
allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim .. hayirli olsun .. en guzel gunlerin .. tadini cikar .. bol bol su ic ve bol bol yuru .. bu ikisini yaparak hem kolay bir dogum yaparsin hem dee cok fazla kilo almamis olursun .. :*

merhaba kizlar ..
hafta sonu kacamak yoktu .. sevgililer gunu olmasina ragmen .. ucuz atlattik .. ama pazar aksami calistim bu aksam da calisacagim .. pazar aksami biraz saglikli seyleri cok cok kacirdim gibi gibi geldi .. insallah duzelecek ..

canim yemek yemek istemiyor ... bu nedenle azcik kara bugday ve elma yapacagim .. insallah bugun kacamka yapmam ..

ve bu arada sabah uyaninca limonlu su icmeye basladim .. bakalim nasil olacak .. :)

ben de türk kahvesini çok seviyorum . az şekerli içerim.
dün yapacaktım . işlerden güçlerden hep unuttum . şimdi yaparım şimdi yaparım . yapamadan yattım uyudum.
şimdi iç sen de bol bol . hamilelikte içememişsin.

haklısın canım .
ben çok severim ama karalahanayı. bayılırım.
annem çok yapardı. laz kendisi.
eşim sevmez. ben de kendim için alır pişiririm. ama bu kış hiç pişirmedim.
yarın buranın pazarı. kesinlikle almam ve pişirmem lazım.

Canım benimmmm sağolll çiğdeoş da anne olacak insallah
inşallah canım..sağlıkla sıhhatle inşallah
sağol canım..aminn
canım karalahana yemeği istiyor. çok istiyor
hiç bilmiyorum tadını

benide alın aranıza.bende sizlerle birlikte vereyim bu kilocukları (
tabii ki alırız..hoşgeldin

selam canlar..sersum işe başladıı e tabii gecikmeler olacak..8-15 çalışıyorum ama alışveriş yüzünden anca geldim..
kahvaltım

yumurta salatası
bitki çayı

öğlen

kurufasulye
salata
yoğurt

az önce de geldim marketten aldığım taze ekmek arasına peynir koydum yedim
3 km yüründü neyseki

inşallah canım..sağlıkla sıhhatle inşallah

sağol canım..aminn

hiç bilmiyorum tadını

tabii ki alırız..hoşgeldin
ilk denemede sevmeyebilirsin de. sık yesen bayılabilirsin . ben laz olduğum için çok seviyorum. annem çok yapar

allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim .. hayirli olsun .. en guzel gunlerin .. tadini cikar .. bol bol su ic ve bol bol yuru .. bu ikisini yaparak hem kolay bir dogum yaparsin hem dee cok fazla kilo almamis olursun .. :*

Keske o kadar sansli olsam canim ya.
Is yerinden o kdar yoruluyorum ki.
Yurumeye halim kalmiyo.
Yanimda surekli sigara iciyor arkadaslar da
Hic saglikli degilim suan. Istahim az bulantim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…