Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de aynen tartı günü çok abarttım normale dönücem amam inşallah

Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık

Maşallah canım 3 haftalık kaçamak o olsun tek, bişeycik olmaz, hem çok da güzel yürüyorsun, selametle

Selam kızlar

Dün sabahı yazmıştım öğleden sonra evde değildim, kaçamak oldu gene , poaça ve kek off

Bu sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltım 1.5 haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, iceberg , çeri domates ve havuçlu bol limonlu salata, 1 lokma tahin helva ve çaay

Saat 5 de bol acılı kıymalı kapuska ve salata yoğurt

akşam yemeği sonrası gene acıktım ve 8 den sonra 2 dilim tam buğday ekmeğinden tost yedim

akşam

2 kaşık bulgur pilavı
karnıyarık(haşlama patlıcan ve fırınlanmış)

günaydın güzellikler...

az sonra işe gidicem..gitmeden kahvaltımı arz edeyim iş yerine götürüceğim

1.5 dukan krepi
arasında kaşar ve kıyma kavurması
microda 40 sn
çayy

dün akşamdan çok pişmanım ama olan oldu önümüzdeki maçlara bakalım...
sersum kaçar öpüldünüz..müsait olursa iş yerinden de gelir bi ce eee derimm

Gunaydın canım

Evet önümüze bakıyoruz,afiyet olsun

tatlıdır teyzesi çok iyi bakıyorum ona arada salıyoruz ara koridora arkasından koşuyoz valla iyi kilo verdirir böle takılsam
ayyy bende pazar günü çok kaçamak yaptım normale dönme zamanıdır
ya ben öle tırnağını çıkarmış bi kediyle karşılaşmıştım 15 yaşlarında hiç unutmam kapının önünde bekliyo apartmana girmiş anneeeee diye bi çığlık attım bide tıslıyo çok inatçıydı annem süpürgeyle kovalamıştı anca okula gidebilmiştim hiç unutmam

neslihancım kaçamak hepimiz yapmışız önümüze bakıcaz takma kafana ben kendimi hala zor tutuyom evde sarıburma var bi kenarda duruyo bende 1-2 gün içinde regl olucam tavan yaptı tatlı isteği ama tutuyom bol bol su içiyorum
sabahki kahvaltım tb. ekmeğim bitmiş çok az bazlama yedim peynir +1 yumurta+yeşil çay
öğlen= pazı yemeği+yoğurt+yeeşillik+çay +leblebi+1 ad. meyve
akşam= yaprak sarma+yoğurt+yeşillik yada salata
bugün temizlik yaptım lavabolar kaldı birazdan kızım gelecek yemekten sonrada o işleri yaparım sarma sarıcam böle işte
öpüyorum kızlar

sanada afiyet olsun şekerim

kızlar ben yarın elma diyetine başlıyorum

diyet şöyleymiş

sabah : 1 katı yumurta
1 dilim peynir
3adet zeytin
domates yeşillik,salatalık
2dilim ekmk
çay

her 2 saate 1 yeşil elma yiyeceksin ekşi elma 1adet çok acıkırsan çorba salata takviyesi yapıyorsun ( günde 5/6 adet elma yenecekmiş )
2bardak yeşilçay
2ltsu içilmesi gerekıyormuş en önemlisi

aslı varsa 2 haftada 10 kilo imiş

yemek olarak sadece kahvaltı yapıyormuşuz deneyecem ben denemek isteyen kızçeler yazın anam

he kıss sal koridora 1-2 saat kovala al sana spor...

kormuşundur tabii canım...
Sabah her zamanki gibi ve her açıktığımda beyaz lahana çorbası içiyorum artık..
lahana çorbası kürüne mi başladın canım hadi hayırlısı

hadi hayırlısı canım başarılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…