Öyle şeyler oluyor zaman zaman. Ben daha yeni başladım ama daha önceki diyetlerinden biliyorum.günaydın kızlar dun akşam tozuttum valla diyet miyet kalmadı :d görümcemdeydik bugunde annemlerde olacam galıba bu hafta hep diyetlerim bozuldu
dün akşamki menüm : 2şekerpare
1 bardak kola
3dilim kek
1 tabak kurufasulye
3 yemek kaşığı pilav
salata
yayla çorba
akşam bunları yedim öğlende 1 tabak taze fasulye yemiştim daha sonraki saatler elma yedim ama elma beni çok halsiz yapıypor dayanamıyorum acıktıgım içinde canım tatlı istiyor
Gofret olmasa iyimis de olsun olmuş artikbu sabahta a 101 bir gofret gelmiş çok lezzetli 1tane ondan yedim
sonra kendime kepekli ekmek arası sandivç yaptım
ince dilim peynir
zeytin roka maydonoz kıvırcık
Öyle şeyler oluyor zaman zaman. Ben daha yeni başladım ama daha önceki diyetlerinden biliyorum.
Önemli olan kaçtı deyip birakmamak.
Ertesi gün bir şey olmamış gibi yeniden devam etmek. Bunu basarabilirsen diyet hic bozulmuyor inan.
Selam kizlar
Galiba tek basıma takiliyorum bugün
Neyse bugün yaptıklarına geceyim
Kizimla yarim saat tempolu yuruyus
yarim saat market aliverisi
12.30da lahana maydonoz kuru
13.00 kahvaltı
1yumurta
3ince dilim kasar
1kk peynir
1salatalik
Marul
5zeytin
Ne yemisim bee
inşallah güzeldir canım güle güle kullansağol canım bugün de dinlendi toparladı sayılır..
canım sensörlüymüş benim aldığım cilde göre şutluyor..o koruma olur yani..kaneel de kullanıyormuş aynı marka değil ama aynı sistem o da çok memnunum dedi..inşallah bakkalım kullanıp görücez..
hadi geçmiş olsun tavşana..kız elinden kek olur da yenmez mi ayoll
saçlarını da güle güle kullan..ben saçımı nadasa bıraktım kısa olduğu için(gerçi baya uzadı) ön kısımda olan accuk beyaz da gözükmüyor..dinlendiriyorum ben de..iyi oluyor..kolayıma geldii
evde zor tabi canım ama bikere almış bulunduk kafesi var tuvaletini oraya yapıyo zaten dışarı yapmıyo akşamda salıyoz koridora salıyoz arkasından koşup oynuyoz çok zevkli bakımı alıştırmaya bağlı çok zor deyil büyüyünce ne olur bilinmezTavsaniniz mi ne güzel... Evde bakmak zor olmuyormu?
Benim çocuklarında istiyor hayvan ama dairenin içinde zor olur diye düşünüyorum.
Kizin büyümüş maşallah kek yapıyor. Benim kızım 3,5yasinda bende o günleri görecekmiyim acaba? Bizde kek kurabiye birlikte yapmaya kalkınca ortalık un oluyor.
Saçlarını güle kullan. Bende saclarimi bakir yaptırmak istiyorum. Bütün gittiğim kuaforler kızıl yapıyor sinir oluyorum.
darısı başına cakmelcim senin kızınmı vardı bilmiyorum amaOooo kızlar kek yapmış anneler yemiş oh valla napsam 3. Kız olur mu diye bidaha mi denesem acaba...
Saçlara bakımlar filan yarasın :)
Geçmiş olsun sersumcum ALLAH şifa versin inşallah,ayrıca güle güle kullanın.
Bende de kaçamak yok 40 dk yürüyüş yapıldı dün 1200 kal. Yedikllerim. Ama kg çok zor gidiyor çok zor, bazen yeter ya desemde dayanamayıp yooooo bu iş artık bitsin düşüncesi ağır geliyor yoksa bu zamana kadar gene 90 olmuştum ALLAH muhafaza,hepimiz hedeflere ulaşalım inşallah.
Bu gün ve her perşembe 1 haftalık amellerimiz rabbimize sunuluyor,ALLAHın razı olduğu kullardan olmak duasıyla. Geçen zamanda kalan tek şey ibadetlerimiz ve güzel amellerimiz,başka ne kalıyor ki..
Selâmetle...
canım kaçamaklarının sebebi belli reglden bende fena kaçamak yaptım bu hafta hiç umudum yok yarınasizce kızçeler kaçamak yaptık haftada 2 kere tatlı yedik ya diyet bozulurmu
yarın tartılma günü hiç umudum yok bide regl olacam acayip şişkinlik var
Sabret inan gidecek.ya ne bileyim canım ya veremıyorum 64,80 kg yapıştı kaldı delir olacaam ya
Hayvan zor iste karar veremiyorum. Baliklarimiz var onunla idare etsinler artikevde zor tabi canım ama bikere almış bulunduk kafesi var tuvaletini oraya yapıyo zaten dışarı yapmıyo akşamda salıyoz koridora salıyoz arkasından koşup oynuyoz çok zevkli bakımı alıştırmaya bağlı çok zor deyil büyüyünce ne olur bilinmez
senin kızında büyür yapar canım inşallah benim kızın arası pek yok mutfakla özendirmeye çalışıyorum kız yani sonuçta yapmak zorunda alışması lazım
sağol canım saçlarım için bende kızılı hiç sevmiyorum değiştirmek çok zor oluyor sonrasında bakır ona göre daha iyi hepsininde tonları var iyi bilmek lazım
sağol canım benim amin amin
hımm 15 kilo iyiymiş işte ben daha 29 haftalık
ama 12 kilo aldım yaa çok korkuyorum valla
güneş çok güzel isimmiş canım çok almazsın herhalde artık sn ayda vermek bile normal diyorlar ya hadi hayırlısıyla doğsun inşallah sağlıklı bi şekilde biz de oğluşumun adını umut düşünüyos işte
sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Gayet iyi görünüyor listen ama yediklerini bana çok az geldi. Arada bisküvi var.sen kalori hesabıyla mi besleniyorsun.Hepimize iyi aksamlar kızlar bugünkü menüm şimdilik iyi gidiyor ama akşam tatlıyı fazla kaçırmam umarım sabah 1 dilimkızarmıs ekmek 1çorba kasıgı pekmez 2yumurta akı ile lor peynirli omlet yaptım yumurta sarısı olmadan kalorisi cok daha düşük oluyor.
öğle: 1 orta boy haslanmıs patates
ara: 1 portakal + 1 bisküvi
aksama ise 3 kask tavuk sote ve 3 kasık da zeytinyaglı kereviz yemeyi düsünüyorum
yatmadan önce tatlıyı fazla kaçırmamalıyım bir de
yok be canım ertesi gün bişey olmamış gibi diyete devam edersen toparlarsın..sizce kızçeler kaçamak yaptık haftada 2 kere tatlı yedik ya diyet bozulurmu
yarın tartılma günü hiç umudum yok bide regl olacam acayip şişkinlik var
sağol canım..bakalım görücez..inşallah güzeldir canım güle güle kullansağol canım tavşim için evet kız çok ta güzel olmuş kızımın keki benimde saçlarım düzene girmeye başladı beyazlar benimde az canım bu sene biraz başladı zaten amaaan fazla üstüne düşmemek lazım bu saçların sonra çok yıpranıyo
canım kaçamaklarının sebebi belli reglden bende fena kaçamak yaptım bu hafta hiç umudum yok yarına
reglmin 3. günü canım çok aburcubur istiyo
Sabret inan gidecek.
Ben ne diyeyim vermem gereken 15-20 kilo var.
Gayet iyi görünüyor listen ama yediklerini bana çok az geldi. Arada bisküvi var.sen kalori hesabıyla mi besleniyorsun.
Senin rejimini anlayamadım.
Neden gece tatlı yiyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?