Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar dun akşam tozuttum valla diyet miyet kalmadı :d görümcemdeydik bugunde annemlerde olacam galıba bu hafta hep diyetlerim bozuldu

dün akşamki menüm : 2şekerpare
1 bardak kola
3dilim kek
1 tabak kurufasulye
3 yemek kaşığı pilav
salata
yayla çorba

akşam bunları yedim öğlende 1 tabak taze fasulye yemiştim daha sonraki saatler elma yedim ama elma beni çok halsiz yapıypor dayanamıyorum acıktıgım içinde canım tatlı istiyor

Öyle şeyler oluyor zaman zaman. Ben daha yeni başladım ama daha önceki diyetlerinden biliyorum.
Önemli olan kaçtı deyip birakmamak.
Ertesi gün bir şey olmamış gibi yeniden devam etmek. Bunu basarabilirsen diyet hic bozulmuyor inan.

ya ne bileyim canım ya veremıyorum 64,80 kg yapıştı kaldı delir olacaam ya

senin menüde güzelmiş canım afiyet olsun

inşallah güzeldir canım güle güle kullansağol canım tavşim için evet kız çok ta güzel olmuş kızımın kekibenimde saçlarım düzene girmeye başladı beyazlar benimde az canım bu sene biraz başladı zaten amaaan fazla üstüne düşmemek lazım bu saçların sonra çok yıpranıyo
evde zor tabi canım ama bikere almış bulunduk kafesi var tuvaletini oraya yapıyo zaten dışarı yapmıyo akşamda salıyoz koridora salıyoz arkasından koşup oynuyoz çok zevkli bakımı alıştırmaya bağlı çok zor deyil büyüyünce ne olur bilinmez
senin kızında büyür yapar canım inşallah benim kızın arası pek yok mutfakla özendirmeye çalışıyorum kız yani sonuçta yapmak zorunda alışması lazım
sağol canım saçlarım için bende kızılı hiç sevmiyorum değiştirmek çok zor oluyor sonrasında bakır ona göre daha iyi hepsininde tonları var iyi bilmek lazım
darısı başına cakmelcim senin kızınmı vardı bilmiyorum ama
sağol canım kuaföre gidince insan hafifliyor
sizce kızçeler kaçamak yaptık haftada 2 kere tatlı yedik ya diyet bozulurmu

yarın tartılma günü hiç umudum yok bide regl olacam acayip şişkinlik var
canım kaçamaklarının sebebi belli reglden bende fena kaçamak yaptım bu hafta hiç umudum yok yarına
reglmin 3. günü canım çok aburcubur istiyo

Hayvan zor iste karar veremiyorum. Baliklarimiz var onunla idare etsinler artik
Ben yurt dışında yaşıyorum. Kuaförler Türkiye deki gibi basarili değil maalesef.

Valla ben daha fazla alırdım belki ama yediğimi hala çıkarmaya devam ettiğim mide bulantılarımın yerini mide yanması aldığı için hala çıkarıyorum. o biraz yavaşlatıyor beni sanırım. Geceleri mide yanması başlayınca kusturmadan bırakmıyor maalesef.
Umut güzel isim aslında. bizim şirketin ismini ben koymuştum umut olarak. Kaç yıl önce. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kiloları veririz elbet.

sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Amin inşallah. Az kaldı sanki...

Hepimize iyi aksamlar kızlar bugünkü menüm şimdilik iyi gidiyor ama akşam tatlıyı fazla kaçırmam umarım sabah 1 dilimkızarmıs ekmek 1çorba kasıgı pekmez 2yumurta akı ile lor peynirli omlet yaptım yumurta sarısı olmadan kalorisi cok daha düşük oluyor.
öğle: 1 orta boy haslanmıs patates
ara: 1 portakal + 1 bisküvi
aksama ise 3 kask tavuk sote ve 3 kasık da zeytinyaglı kereviz yemeyi düsünüyorum
yatmadan önce tatlıyı fazla kaçırmamalıyım bir de

Gayet iyi görünüyor listen ama yediklerini bana çok az geldi. Arada bisküvi var.sen kalori hesabıyla mi besleniyorsun.
Senin rejimini anlayamadım.
Neden gece tatlı yiyeceksin

sizce kızçeler kaçamak yaptık haftada 2 kere tatlı yedik ya diyet bozulurmu

yarın tartılma günü hiç umudum yok bide regl olacam acayip şişkinlik var
yok be canım ertesi gün bişey olmamış gibi diyete devam edersen toparlarsın..
ben de yarın çok fena olucam
sağol canım..bakalım görücez..
aynen ne kadar boya okaa yıpranma

ay hepimiz batıcaz yarın desenize
Sabret inan gidecek.
Ben ne diyeyim vermem gereken 15-20 kilo var.

ahh ahhh ben de şu 13 kg yi versemm

selam kızlar...bugün eşim evdeydi cozuttum...çok fena çokkk..yarın nasıl olacak bilmem...

öğlen

salçalı köfte
sebze çorbası

3. öğün

1.5 simit
peynir zeytin
çeri

eşim evde olunca iş çıkışı simit al gel dedi..işte böyle yarın bakalım neler olacak

aa bu arada lazerim geldi ilk seansı yaptım..bacaklar çok uzun sürüyo tabii geniş bölge..kalemle işaretleyip yaptım aynı yerleri şutlamayayım diye
bakalım noolcak
hiç acıtmıyo bu arada söyleyeyim kızlar...

yarın ki liste sıramız...

leylak84:23 Ocak 2015

sersum:30 Ocak 2015

sersum:6 Şubat 2015

sersum:13 Şubat 2015
ficans:20 Şubat 2015

çakmel:27 Şubat 2015

filiztoprak:6 Mart 2015

kaneel:13 Mart 2015

neslihansltn:20 Mart 2015
eguness:27 Mart 2015

leylak84:3 Nisan 2015

sersum:10 Nisan 2015

habercice:17 Nisan 2015(13 martta listede)

filizim sıra sendeymiş cicikom...kolay gelsinnn
kesin süper bi liste olacak

İyi aksamlar kizlar
Sersumcum lazerin acitmiyor olmasına çok sevindim. İse yariyorsa bende almayı dusunuyorum.
Bugün çok güzeldi
Aksam yemeği
19.00
Pırasa yemeği
Yoğurt
Birazcık tavuk eti(dun aksamdan kaldı kimse yemeyince atılmasını diye yedim)
Bol bol su
Aksam üzeri 30dakika yürüyüş.
Yarin tartıda herkese başarılar.
İnşallah hepiniz birinci olursunuz.

Gayet iyi görünüyor listen ama yediklerini bana çok az geldi. Arada bisküvi var.sen kalori hesabıyla mi besleniyorsun.
Senin rejimini anlayamadım.
Neden gece tatlı yiyeceksin

Kilo verme sürecim durdu 60 kilo sanki sabitlendi kaldı daha da veremiyorum bu yüzden biraz da kalori hesabı yapıp yöntemi degisiyim dedim, bir de artık alıskanlık oldu canım aksam tatlı cekince dayanamıyorum o yüzden kaloriye göre yiyprum 1000 kaloriyle bitirdim günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…