Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hosbuldum
Aranızda olmak çok güzel.
Bende karatay olarak devam edeyim bakalım nasıl olacak.
bu sefer kararliyim bu kilolar gidecek.

Hosbuldum
Aranızda olmak çok güzel.
Bende karatay olarak devam edeyim bakalım nasıl olacak.
bu sefer kararliyim bu kilolar gidecek.

Bu arada İbrahim saracoglunun lahana maydanoz kurunu denemek istiyorum.
Aranızda denemiş olan varmı arkadaslar.

ben soğan kürünü denedim işe de yaradı yarın yine başlamayı düşünüyorum

sağol canım benim amin amin

hımm 15 kilo iyiymiş işte ben daha 29 haftalık
ama 12 kilo aldım yaa çok korkuyorum valla
güneş çok güzel isimmiş canım çok almazsın herhalde artık sn ayda vermek bile normal diyorlar ya hadi hayırlısıyla doğsun inşallah sağlıklı bi şekilde biz de oğluşumun adını umut düşünüyos işte

Soğan kuru zayıflama kuru mu
hem yumurtalıkları temizliyor hem de zayıflatıyor canım.

ooooo canım hoşgeldin evet geleneği bozmuşsun eeee bitanede oluşumuz olsun sağlıkla kucağına al canım
bildiğim kadarıyla kaneel çok güzel beslendi fazlada almadı karataya devam etti maşallahı var darısı başına canım biz burdayız hep beraber veririz:)
geçmiş olsun canım çabuk toparlar inşallah:)
inşallah istediğin gibi verirsin canım:)
sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
ayyy sersumcum bizde kızımla i,stiyoduk iyi deyil diye duyduk cildi yakabiliyomuş leke kalıyomuş falan hiç iyi deyil diyodu yorumlarda korktuk almadık inşallah iyi olur kim istemez tüylerden kurtulmak siz yinede temkinli olun en çokta bizim kızlar için iyi olur canları çok tatlı kuzularıngile güle kullanın
hoşgeldin canım hatırlamazmıyız hepimiz verdiğimizi alıyoruz dikkat etmessek önemli olan tamamen bırakmamak kararlı olmak hoşgeldin tekrardan

slm kızlar 2 gündür gelemedim regl oldum 2. günüm acayip tozuttum bu arada tam bugün toparlayayım dedim kendimi bugünde kızım ilk kez kek yaptı tadına bakmasam olmaz bi bakayım dedim3-4 tane götürmüşüm sıpa çok güzel yapmış arkasından mutfağı ben topraladım tabi
bugün tavşanımızın dikişlerini aldırdık iyi çok şükür aşılarınıda oldu
dünde saçlarımı boyattım fön çektirdim baya uzamış belime gelmek üzere fön çekilince daha iyi anlaşılıyor bakımda çok yaptığım için sağlıklı uzuyor yazada krebe balyaj yaptırıcam sadece uçlara bana 1 sene gidiyor fazlada yıpranmıyor böylece
benden bu kadar kızlar öpüyorum

Hosbuldum canim

İnşallah hep birlikte kurtulacagiz fazla kilolarimizdan.

sağol canım bugün de dinlendi toparladı sayılır..

canım sensörlüymüş benim aldığım cilde göre şutluyor..o koruma olur yani..kaneel de kullanıyormuş aynı marka değil ama aynı sistem o da çok memnunum dedi..inşallah bakkalım kullanıp görücez..
hadi geçmiş olsun tavşana..kız elinden kek olur da yenmez mi ayoll
saçlarını da güle güle kullan..ben saçımı nadasa bıraktım kısa olduğu için(gerçi baya uzadı) ön kısımda olan accuk beyaz da gözükmüyor..dinlendiriyorum ben de..iyi oluyor..kolayıma geldii

merhaabaa kizlar nasilsiniz ??
esim bugun izinliydi giremedim gelemedim buraciklara ..

gun iyi gitti .. kacamak yapmadim..

insallah yarin da boyle gecer

bugun bol bol yuruduk tam 2 saat :) ve bool bol da su ictim :) insallah -1 kg gorebilirim cunku yaz usul usul geliyor :)

Tavsaniniz mi ne güzel... Evde bakmak zor olmuyormu?
Benim çocuklarında istiyor hayvan ama dairenin içinde zor olur diye düşünüyorum.
Kizin büyümüş maşallah kek yapıyor. Benim kızım 3,5yasinda bende o günleri görecekmiyim acaba? Bizde kek kurabiye birlikte yapmaya kalkınca ortalık un oluyor.
Saçlarını güle kullan. Bende saclarimi bakir yaptırmak istiyorum. Bütün gittiğim kuaforler kızıl yapıyor sinir oluyorum.

Merhaba kanel bebegin olmuş. Güle güle buyut bebeğini.
Maşallah çok azimlisin. İnşallah hedeflediğini kiloya kısa zamanda ulasirsin

Oooo kızlar kek yapmış anneler yemiş oh valla napsam 3. Kız olur mu diye bidaha mi denesem acaba...

Saçlara bakımlar filan yarasın :)

Geçmiş olsun sersumcum ALLAH şifa versin inşallah,ayrıca güle güle kullanın.

Bende de kaçamak yok 40 dk yürüyüş yapıldı dün 1200 kal. Yedikllerim. Ama kg çok zor gidiyor çok zor, bazen yeter ya desemde dayanamayıp yooooo bu iş artık bitsin düşüncesi ağır geliyor yoksa bu zamana kadar gene 90 olmuştum ALLAH muhafaza,hepimiz hedeflere ulaşalım inşallah.

Bu gün ve her perşembe 1 haftalık amellerimiz rabbimize sunuluyor,ALLAHın razı olduğu kullardan olmak duasıyla. Geçen zamanda kalan tek şey ibadetlerimiz ve güzel amellerimiz,başka ne kalıyor ki..
Selâmetle...

günaydın güzeller....
az sonra çıkacağım kahvaltımı iş yerinde yapıyorum arz edeyim
kahvaltı

1.5 dukan krepi
arasında kıyma kaşarlı böğğrekk..
çayy

sağol çakmelcim

habercice günaydın canım

sersum kacar

Günaydın arkadaslar
Sanada günaydın sersumcum
Ben bugün evdeyim. Kizimla yürüyüşe cikariz inşallah. Havada kotu görünüyor inşallah yağmur yagmazda biraz yururuz.
Ben sabah sabah limonlu su içtim. Simdi de sade türk kahvesi. Sonrada malum ev isleri.
Sonra görüşürüz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…