Hosbuldumhoşgeldin canımben de geri aldım verdiklerimi maalesef..ben dukan karatay karışımı yapmaya çalışıyorum ama senin gibi benim de abur cubura iradem zayıf maalesef. protein ağırlıklı besleniyorum bu sıralar ama bir türlü gitmiyor..yapıştı resmen..
hep beraber veririz inşallah
Hosbuldum
Aranızda olmak çok güzel.
Bende karatay olarak devam edeyim bakalım nasıl olacak.
bu sefer kararliyim bu kilolar gidecek.
Bu arada İbrahim saracoglunun lahana maydanoz kurunu denemek istiyorum.
Aranızda denemiş olan varmı arkadaslar.
Soğan kuru zayıflama kuru mu
ben soğan kürünü denedim işe de yaradı yarın yine başlamayı düşünüyorum
sağol canım benim amin aminah canım kıyamam..ama sana leslie ağır gelir bence onun yerine düz yürüyüş en iyisi makbuşş..sağlıkla kavuş canım bebişine hayırlısıyla inşallah..
aynen bizler şanssız kesim olarak çok abartmamalıyız..hayırlı olsun bebişin erkekmiş canım 1 fire verdik desene
sağlıkla gelsin oğluşumuz inşallah
aşkım en son resim paylaştıydı ama doğurmadı sanırsam..Allah ikinizi de sağlıkla kurtarsın canım
hımm 15 kilo iyiymiş işte ben daha 29 haftalıkallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim benim .. kilo tabiki alinacak .. ben 15 kilo aldim 15 kilonun 10 kilosu ilk 1 ayda geri kalan 5 kg da yavas yavas gidiyor son 3 kilo kaldi vermem gereken .. ben hamilelikte karatay usulu diyrum .. ekmek yerine kuruyemis
güneş çok güzel isimmiş canım çok almazsın herhalde artık sn ayda vermek bile normal diyorlar ya hadi hayırlısıyla doğsun inşallah sağlıklı bi şekilde biz de oğluşumun adını umut düşünüyos işteYok canım daha doğurmadım ama son ay içindeyiz :) Tarihimiz yok henüz. ne zaman gelirse artık bekliyoruz. 2-3 hafta içinde gelir sanırım meleğimiz. İsmimiz henüz yok ama. Gerçi bir senecek olarak Güneş düşünüyoruz ama kayınvalideme bir türlü isim beğendiremiyoruz. Bakalım.
Yok annem daha doğurmadım :) ama kocaman bir göbekle dolanıyorum. daha var zamanımız. 58 kilo ile hamile kaldım 74 kiloyum şuan. artık kaç ile doğuma girerim bilemiyorum. kızımız büyüdükçe kilomuzda artar sanırım. hayırlısı.
hem yumurtalıkları temizliyor hem de zayıflatıyor canım.Soğan kuru zayıflama kuru mu
sağol canım benim amin amin
hımm 15 kilo iyiymiş işte ben daha 29 haftalık
ama 12 kilo aldım yaa çok korkuyorum valla
güneş çok güzel isimmiş canım çok almazsın herhalde artık sn ayda vermek bile normal diyorlar ya hadi hayırlısıyla doğsun inşallah sağlıklı bi şekilde biz de oğluşumun adını umut düşünüyos işte
İyimis bende önce lahana kuru o bitince soğan kuru yaparimhem yumurtalıkları temizliyor hem de zayıflatıyor canım.
ooooo canım hoşgeldin evet geleneği bozmuşsun eeee bitanede oluşumuz olsun sağlıkla kucağına al canımvallahi ne bileyim yaa canım şimdi 76 kiloyum eğer boşverirsem 90 ı bulacağım bu gidişle bizim gibi doğuştan tombişlere rahat mahat yok anacım yok canım benim ki erkek geleneği bozdum sanırım sadece aşkım doğurmak üzeredir ya da doğurmuş bile olabilir onun benden 2 ay büyüktü sanırım
geçmiş olsun canım çabuk toparlar inşallah:)günaydın kızlar..
dün pro yapamadım maalesef..
sabah
dukan krepi böreği kıymalı kaşarlı
öğlen
kapuska
yoğurt
çorba
akşam
kuru fasulye
cacık
turşu
bu sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin
çayy
kızım hasta boğazları fena gene..dinlemiyor ki sabah buzz gibi şapka takmadan çıkıyor üşüttü tabii..
bugün saatlik izin alıp erken gelirim yanına
bir tavuk suyuna çorba anne şefkati toparlar inşallah
inşallah istediğin gibi verirsin canım:)günaydın kızçeler bende sabah kahvaltım
domates roka maydonoz
peynir zeytin yumurta ve çay eşiliğinde yaptım
ilerleyen saatlerde 2 saat arayla yeşil ekşi elma yiyeceğim cumaya kadar böyle bir rahatsızlığım olmaz ise bakacağız ne kadar kilo vereceğiz
sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Yok canım daha doğurmadım ama son ay içindeyiz :) Tarihimiz yok henüz. ne zaman gelirse artık bekliyoruz. 2-3 hafta içinde gelir sanırım meleğimiz. İsmimiz henüz yok ama. Gerçi bir senecek olarak Güneş düşünüyoruz ama kayınvalideme bir türlü isim beğendiremiyoruz. Bakalım.
Yok annem daha doğurmadım :) ama kocaman bir göbekle dolanıyorum. daha var zamanımız. 58 kilo ile hamile kaldım 74 kiloyum şuan. artık kaç ile doğuma girerim bilemiyorum. kızımız büyüdükçe kilomuzda artar sanırım. hayırlısı.
ayyy sersumcum bizde kızımla i,stiyoduk iyi deyil diye duyduk cildi yakabiliyomuş leke kalıyomuş falan hiç iyi deyil diyodu yorumlarda korktuk almadık inşallah iyi olur kim istemez tüylerden kurtulmak siz yinede temkinli olun en çokta bizim kızlar için iyi olur canları çok tatlı kuzularıngünaydın kızlarr...
bugün kızımla evdeyiz..kızım hala hasta ..yarına daha iyi olacak inşallah
kahvaltım
1.5 dukan krepinden kıymalı kaşarlı dürüm börek
microda ısıtılmış
çay
peynir zeytin
2 çeri
kızlar bir de haberim var size kendim ve kızım için silk'n in evde lazer epilasyonunu aldım..kampanya vardı 3 saatlik 80 tl indirim ve 50 puan hediyeyle aldım bir de..çok uyguna geldi..
yorumlar çok iyi..umarım işe yarar ve kullandıkça sizi buradan bilgilendiririm..çok heyecanlıyım şu tüy derdinden evimde kurtulmak gibisi yok heralde.dudak üstüne bile 12 seans gittim 250 tl verdim bununla 550 tl ye tüm vücut ..bakalım görücez..
hoşgeldin canım hatırlamazmıyız hepimiz verdiğimizi alıyoruz dikkat etmessek önemli olan tamamen bırakmamak kararlı olmak hoşgeldin tekrardanMerhaba arkadaşlar, ben iki yıl önce sizinle bir dönem Karatay diyeti yapmıştım. çok da başarılı oldum. 13 kilo verdim. fazla yemeye başlayıca. İki yılda 15 kilo olarak geri aldım.
Çünkü benim ciddi anlamda abur cubur ve tatlı yeme alışkanlığım var.
Kilolarımdan çok mutsuzum. Yeniden başlamak istiyorum. Şuanda iki gündür karatay yapıyorum. Ama biraz kararsızım.
Aranızda olmak istiyorum.
Sanırım herkes gördüğüm kadarıyla artık farklı diyetler yapıyor. Banada yaptığınız diyetler hakkında bilgi verirseniz sevirim.
ooooo canım hoşgeldin evet geleneği bozmuşsun eeee bitanede oluşumuz olsun sağlıkla kucağına al canım
bildiğim kadarıyla kaneel çok güzel beslendi fazlada almadı karataya devam etti maşallahı var darısı başına canım biz burdayız hep beraber veririz:)
geçmiş olsun canım çabuk toparlar inşallah:)
inşallah istediğin gibi verirsin canım:)
sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
ayyy sersumcum bizde kızımla i,stiyoduk iyi deyil diye duyduk cildi yakabiliyomuş leke kalıyomuş falan hiç iyi deyil diyodu yorumlarda korktuk almadık inşallah iyi olur kim istemez tüylerden kurtulmak siz yinede temkinli olun en çokta bizim kızlar için iyi olur canları çok tatlı kuzularıngile güle kullanın
hoşgeldin canım hatırlamazmıyız hepimiz verdiğimizi alıyoruz dikkat etmessek önemli olan tamamen bırakmamak kararlı olmak hoşgeldin tekrardan
Hosbuldum canimooooo canım hoşgeldin evet geleneği bozmuşsun eeee bitanede oluşumuz olsun sağlıkla kucağına al canım
bildiğim kadarıyla kaneel çok güzel beslendi fazlada almadı karataya devam etti maşallahı var darısı başına canım biz burdayız hep beraber veririz:)
geçmiş olsun canım çabuk toparlar inşallah:)
inşallah istediğin gibi verirsin canım:)
sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
ayyy sersumcum bizde kızımla i,stiyoduk iyi deyil diye duyduk cildi yakabiliyomuş leke kalıyomuş falan hiç iyi deyil diyodu yorumlarda korktuk almadık inşallah iyi olur kim istemez tüylerden kurtulmak siz yinede temkinli olun en çokta bizim kızlar için iyi olur canları çok tatlı kuzularıngile güle kullanın
hoşgeldin canım hatırlamazmıyız hepimiz verdiğimizi alıyoruz dikkat etmessek önemli olan tamamen bırakmamak kararlı olmak hoşgeldin tekrardan
sağol canım bugün de dinlendi toparladı sayılır..geçmiş olsun canım çabuk toparlar inşallah:)
hadi geçmiş olsun tavşana..kız elinden kek olur da yenmez mi ayollslm kızlar 2 gündür gelemedim regl oldum 2. günüm acayip tozuttum bu arada tam bugün toparlayayım dedim kendimi bugünde kızım ilk kez kek yaptı tadına bakmasam olmaz bi bakayım dedim3-4 tane götürmüşüm sıpa çok güzel yapmış arkasından mutfağı ben topraladım tabi
bugün tavşanımızın dikişlerini aldırdık iyi çok şükür aşılarınıda oldu
dünde saçlarımı boyattım fön çektirdim baya uzamış belime gelmek üzere fön çekilince daha iyi anlaşılıyor bakımda çok yaptığım için sağlıklı uzuyor yazada krebe balyaj yaptırıcam sadece uçlara bana 1 sene gidiyor fazlada yıpranmıyor böylece
benden bu kadar kızlar öpüyorum
Tavsaniniz mi ne güzel... Evde bakmak zor olmuyormu?slm kızlar 2 gündür gelemedim regl oldum 2. günüm acayip tozuttum bu arada tam bugün toparlayayım dedim kendimi bugünde kızım ilk kez kek yaptı tadına bakmasam olmaz bi bakayım dedim3-4 tane götürmüşüm sıpa çok güzel yapmış arkasından mutfağı ben topraladım tabi
bugün tavşanımızın dikişlerini aldırdık iyi çok şükür aşılarınıda oldu
dünde saçlarımı boyattım fön çektirdim baya uzamış belime gelmek üzere fön çekilince daha iyi anlaşılıyor bakımda çok yaptığım için sağlıklı uzuyor yazada krebe balyaj yaptırıcam sadece uçlara bana 1 sene gidiyor fazlada yıpranmıyor böylece
benden bu kadar kızlar öpüyorum
Merhaba kanel bebegin olmuş. Güle güle buyut bebeğini.merhaabaa kizlar nasilsiniz ??
esim bugun izinliydi giremedim gelemedim buraciklara ..
gun iyi gitti .. kacamak yapmadim..
insallah yarin da boyle gecer
bugun bol bol yuruduk tam 2 saat :) ve bool bol da su ictim :) insallah -1 kg gorebilirim cunku yaz usul usul geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?