Teşekkür ederim canım darısı tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına insallahMerhaba kanel bebegin olmuş. Güle güle buyut bebeğini.
Maşallah çok azimlisin. İnşallah hedeflediğini kiloya kısa zamanda ulasirsin
ah canım ah bi simit böyle yapmaz bizde bi anormallik var bundan eminim artık bende çok fazlayım neyse bildirim yapayımçok fena çokkkk
rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:83.4 kg
bu hafta:85.4 kg
fark:++2 kg
yüzde:++%2.398
spor:hergün 3 km işe geliş gidiş
noluyo bana bilmem..gidiş hiç iyi değil. .bu böyle gitmez
dün yediğim simitler çıktı fazlasıyla
kızlar umarım siz çok güzel kilolar vermişinizdir..
filizim sana da kolay gelsin
sağol canım..İyi aksamlar kizlar
Sersumcum lazerin acitmiyor olmasına çok sevindim. İse yariyorsa bende almayı dusunuyorum.
Bugün çok güzeldi
Aksam yemeği
19.00
Pırasa yemeği
Yoğurt
Birazcık tavuk eti(dun aksamdan kaldı kimse yemeyince atılmasını diye yedim)
Bol bol su
Aksam üzeri 30dakika yürüyüş.
Yarin tartıda herkese başarılar.
İnşallah hepiniz birinci olursunuz.
belki de ideal kilona yaklaşmışsındır canım..o zaman çok zor gidiyorKilo verme sürecim durdu 60 kilo sanki sabitlendi kaldı daha da veremiyorum bu yüzden biraz da kalori hesabı yapıp yöntemi degisiyim dedim, bir de artık alıskanlık oldu canım aksam tatlı cekince dayanamıyorum o yüzden kaloriye göre yiyprum 1000 kaloriyle bitirdim günü
sağol canım nerdeeeeeeee regl fena vurdu benifilizim günaydın...işe geldim az bakayım dedim..ben de durumlar fena...
umarım sen iyi vermişindir..şimdiden kolay gelsin sana
aynennnnayy şimdi gördüm bildirimini sen de benim gibisinn
neyse napalım önümüzdeki maçlara bakalım
can sıkmaya gerek yok canım elbet böle gitmiceksimit bahane kuzum biliyom tabii 1 simit bu kaa yapmazzz
napalım düzelecek inşallah
yaaaa ençok da yazlık kıyafetler çıkıyo ya incecik bizde içinde malumyaz geliyo yaazzzzz yandım bennn
Tamam canim. Uzun zaman diyet yapınca ve ideal kiloya yaklaşınca öyle oluyor. Ama herkes kendi bünyesini daha iyi tanıyor. Bir günü 1000 kalori bitirmek super. Maşallah sana.Kilo verme sürecim durdu 60 kilo sanki sabitlendi kaldı daha da veremiyorum bu yüzden biraz da kalori hesabı yapıp yöntemi degisiyim dedim, bir de artık alıskanlık oldu canım aksam tatlı cekince dayanamıyorum o yüzden kaloriye göre yiyprum 1000 kaloriyle bitirdim günü
Sersumcum bünye meselesi. Bende aynen oyleyim bir veriyorum iki alıyorum. Sürekli AC durmam lazim. Neyse bozmayalim. Yaza kadar vericez.çok fena çokkkk
rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:83.4 kg
bu hafta:85.4 kg
fark:++2 kg
yüzde:++%2.398
spor:hergün 3 km işe geliş gidiş
noluyo bana bilmem..gidiş hiç iyi değil. .bu böyle gitmez
dün yediğim simitler çıktı fazlasıyla
kızlar umarım siz çok güzel kilolar vermişinizdir..
filizim sana da kolay gelsin
Senin durumun belli canım regl. Haftaya hepsi gidecek inşallah.bildirim
filiztoprak
diyet miyet kalmadı bu hafta
b.kilo=78
g. hafta73.2
bu hafta=++74.9
fark=1.7
haftalık yüzde=2.322
reglimin 3. günü bu hafta ne yürüyüş var nede dikkat ettim haftaya daha iyi olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?