eline sağlık canım 1. olmuşummmm tey tey teyyyy inşallah devamı gelir.
parolam :artık bu diyet işi bitsin
hepimiz için inşallah, belli bir kiloya gelelim ve korumak için uğraşalım artık
dün gezmedeydim
arkadaşım doğum yapacak eli kulağında zeynep yarenimiz her an gelebilir...
ALLAH ım tüm gebelere yardımcı olsun inşallah.
sabah: boool otlu 1 krep ve 5 kuru mürdüm eriği
dün gezmede: 1 yumurta. bir minik küp kaşar 2 yk patates salatası, ve pastayı oğluma yedirerek yırttım kızlar, 3 veya 4 çatal pasta yedim ama.
eve gelince tertıldım ve akşama kadar 72.300 düm çoook sevindim. Kuzularım ergenlik dönemine gelince benden utanmasın istiyorum çünkü o fırtınalı dönem de mantık dışı konuşurlar ve duygular karmakarışık olur.
akşam yemedim sütlü kahve ile geçiştirdim
selametle kızlar...
başkanım artık eski performansına dönsen diyorum geçen seneki azmin nerde başkanım nerde!!![/QUOTE
Tebrik ederim canım masallahinşallah haftaya yine ayni performansı gösterirsin.
Dun misafirliğe gitmeme rağmen iyi idare etmissin. Benimde en çok korktuğum bu misafirlik olayıdır.
Senin çocukların kaç yasında?
Benim oğlum 11yasina girdi. Yavaş yavaş ergenlik belirtileri başlıyor. Utanmalar, hircinliklar, asilikler başladı yavaş yavaş. Allah yardımcımız olsun. Hele bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor.
merhaba kizlar nasilsiniz ??
kilolar verilmis .. herkesi tebrik ederim .. insallah onumuzdeki hafta herkess - - - lerde olur ..
ben bugun kacamak yaptim fakat telafi de ettim :)
tam 2 saat yurumum yaklasik 15 km .. bebis ile :)
insalalh onumuzdeki hafta bende guzel guzel kilomu verip yoluma bakacagim yaza cok az kaldi ve iki ay sonra biz tatile gidiyoruzzzzzz bol bol bol bol yuruyus sart !! :)
ah kıyamam bi de anneleri de mi ağırladın kıss...hadi geçmiş olsunİyi aksamlar kizlar
Bugün evde kaç çocuk olduğunu ben bile bir ara karistirdim
Aksam saati almaya gelen annelerde kahveye içmeye geçtiler.
Off sormayın halimi
Neyse bugün tek kacamagim. Aksam saati bi kapicino oldu ve aksam yemeğim geç saate kaldı.
Aksam 20.00
Sadece pırasa yemeği yedim.
Bu arada kilo verenleri tebrik ediyorum
Haftaya inşallah herkes ---- olur. Çünkü bende listede olacağım.
amiin diyorum...eline sağlık canım 1. olmuşummmm tey tey teyyyy inşallah devamı gelir.
parolam :artık bu diyet işi bitsin
hepimiz için inşallah, belli bir kiloya gelelim ve korumak için uğraşalım artık
dün gezmedeydim
arkadaşım doğum yapacak eli kulağında zeynep yarenimiz her an gelebilir...
ALLAH ım tüm gebelere yardımcı olsun inşallah.
sabah: boool otlu 1 krep ve 5 kuru mürdüm eriği
dün gezmede: 1 yumurta. bir minik küp kaşar 2 yk patates salatası, ve pastayı oğluma yedirerek yırttım kızlar, 3 veya 4 çatal pasta yedim ama.
eve gelince tertıldım ve akşama kadar 72.300 düm çoook sevindim. Kuzularım ergenlik dönemine gelince benden utanmasın istiyorum çünkü o fırtınalı dönem de mantık dışı konuşurlar ve duygular karmakarışık olur.
akşam yemedim sütlü kahve ile geçiştirdim
selametle kızlar...
başkanım artık eski performansına dönsen diyorum geçen seneki azmin nerde başkanım nerde!!!
aynen hafta sonu demek kaçamak demek maalesefSelam kizlar
Bugün kimseler görünmüyor. Nasılsa dun tartildik. Gelsin bugun kacamaklar
Haftaya kadar veririz degilmi
Gelelim ben bu saate kadar yemisim
Sabah 8de sade türk kahvesi
12.30
1,5 yumurta
5zeytin
1kk peynir
Bir kase marul
Simdi de bi kapicini
Bugün hava çok kotu yine dışarı çıkıp yürüyüş yapaycam
ohh maşallah pazarlar yapılmışgelelim bu güne
sabah kahvaltımı 11 de yaptım bi güzel uyumuşuz
2 dilim tb. ekmeği+peynir çeşiti+zeytin+1 yumurta+çay +1 kivi
ikindi= yarım ayva+1 bardak yeşilçay
akşam=brokoli salatası+ton balığı
bugün pazarım vardı kızlar eve geldim yerleştir falan bu saat oldu şimdide yeşil çayımı yudumluyorum
sizler naptınız bakalım
tabii katılabilirsin..hoşgeltin..başarılarmerhabalar bende aranıza katılabilir miyim :) 22 yaşındayım 77 kiloyum
Hava güzel olsa dışarı çıkıp yemek yiyiyoruz.selam canlar...aynen habercicenin dediği gibi hafta sonu offf offf geçiyor..yazamıyacam çok üzgünüm. .tek tesellim yürüdüm ve soğan kürüne başladım
hava güzeldi kızımızı da aldık yakındaki bir parka gittik hava aldık yürüdük.yedik içtik piiiii işte böylee..
ama yarın kaçamak yok okimoo
hoşbuldum :) umarım bol kaçamaksız bir diyet olur :)tabii katılabilirsin..hoşgeltin..başarılar
Hoşgeldin canımmerhabalar bende aranıza katılabilir miyim :) 22 yaşındayım 77 kiloyum
Hava güzel olsa dışarı çıkıp yemek yiyiyoruz.
Hava kotu olsa evde kalıp yemek yiyiyoruz.
Biz adam olamiyacagiz.
hoşbulduk canım :) inş. daha önce başardım yine başarırım umarım :)Hoşgeldin canım
İnşallah kilolarimizdan hep birlikte kurtulacagiz.
aynı durumdayız canım ben de o saatlerde hep açlık hissediyorum..ve dün en kötüsünü yapıp ekmek arası peynir zeytin yedim..aslında kendimi tutup yada en son ayran içmeliydim..tabii ardından gelen pişmanlıkşuan açlık hissediyorum buraya yazayım dedim ama ilk gün bugün pes etmek yok alışıyor insan sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?