Basarirsin canimhoşbulduk canım :) inş. daha önce başardım yine başarırım umarım :)
O saatlerde açlık hissetmek hepimiz de oluyor. Önemli olan tutabilmek. Dun aksam bende de oldu. Gittim yattım. Cok şükür yemeden gecistirdim.şuan açlık hissediyorum buraya yazayım dedim ama ilk gün bugün pes etmek yok alışıyor insan sonra :)
inşallah canım
günaydın canım görmemişim
geçmiş olsun kuzum vericez tabi sağol canım
Maşallah canim
Hosbuldum canım
Geçmiş olsun. İnşallah cabuk geçer.
Hep birlikte vereceğiz kilolari
Afiyet olsun canım.
hasta geldiydi canım çıktım hemen
inşallah canım..durmak pes etmek yok tabii
geçmiş olsun ficansım..ama dikkat et zorlama kolla artmasın..ah ben bilirim o beli bliyosun...
inşallah canım haftaya iyi olacak inşallah
sen doğurana kadar bende sonuçlar belli olur olumluysa alırsın canım..sizin için kobay oldum bak gene
ayy geçmiş olsun kaç çocukla başettin kimbilir
enem geçen hafta 1. bu hafta sonuncu oldum..bu ne dengesizliktir yawww...
ellerine sağlık filizimm
çakmeli ve egunesi kutlarım bravo hatunlar
acıktım 2 bardak ayrann
Ah kızlar ahhh
Bu saatte 4 çatal pasta yedim.
Ne olacak bu iradesizligim.
Evet haklisin. Ben de bu saatte. İp atliyorum. Kendime ceza olsun.Yarın hem dikkat edersen hem de yürürsen telafi etmiş olursun
bol bol su ve haraket oneriyorum ( yarin erken kalkip en az 30 dakika yurursenvbir seycik olmaz )Ah kızlar ahhh
Bu saatte 4 çatal pasta yedim.
Ne olacak bu iradesizligim.
Maşallah canım o kadar çok nasıl yürüye biliyorsunuz?merhaba kizlar nasilsiniz >?
hafta sonu iyi gecti diyebilirim .. saglikli yiyeceklerden bol bol yedim :)
ve bol bol yuruduk .. kocis ben ve bebis ile .. ctesi : calistim saat 21.30 a kadar , pazar : kahvaltidan sonra 1,5 saat , aksam yemeginden ve derbi den once 1.5 saat olmak uzere 3 saat tempolu yurudum .. toplam km 16 :) rekor kiriyoruz bebis ben ve esim .. bebis arabada uyuyor biz tempolu yuruyoruz .. yurudukce de yiyoruz .. ve bu arada cuma gunu adet oldum sislik ve agri sebebi ile ayni kilo da ciktigimi dusunuyorum ve insallah bu hafta bu durumu duzeltecegim .. !!
neyse yediklerime gelince :
sabah : klasik karatay kahvaltisina ilaveten kahve ve yarim elma
ogle : bir kase yogurt ve bir avuc ceviz
aksam : karbonditrati azaltilmis ekmek ile tost , balik , kahve
spor : yuruyus
tesekkur ederim ..M
Maşallah canım o kadar çok nasıl yürüye biliyorsunuz?
Yediklerin de çok güzel.
Bende yürümeye zaman bulamıyorum. Hem yürümek için havada uygun olmuyor genelde. Bende spor salonuna başlamayı düşünüyorum.
ah canım kilo aldığım için sabahları çok fena kalkıyorum..asıl görüntü için falan değil belim için vermeliyim kilo..sağol canım,bilirim senin de kötü,dikkat ediyorum geçer inşallah
merhaba kizlar nasilsiniz >?
hafta sonu iyi gecti diyebilirim .. saglikli yiyeceklerden bol bol yedim :)
ve bol bol yuruduk .. kocis ben ve bebis ile .. ctesi : calistim saat 21.30 a kadar , pazar : kahvaltidan sonra 1,5 saat , aksam yemeginden ve derbi den once 1.5 saat olmak uzere 3 saat tempolu yurudum .. toplam km 16 :) rekor kiriyoruz bebis ben ve esim .. bebis arabada uyuyor biz tempolu yuruyoruz .. yurudukce de yiyoruz .. ve bu arada cuma gunu adet oldum sislik ve agri sebebi ile ayni kilo da ciktigimi dusunuyorum ve insallah bu hafta bu durumu duzeltecegim .. !!
neyse yediklerime gelince :
sabah : klasik karatay kahvaltisina ilaveten kahve ve yarim elma
ogle : bir kase yogurt ve bir avuc ceviz
aksam : karbonditrati azaltilmis ekmek ile tost , balik , kahve
spor : yuruyus
öğrencilik de kolay değil canım 3 vasıta ne demek..neyse ki merdiven kullanıyormuşsunben spor yapamıyorum yavaktim olmuyor spora sabah 3 vesayit akşam 3 vesayit dönüş derken yorgun oluyorum gün için de fakültede inip çıktığım merdiven ve yürüyüş ile ancak
bu arada
sabah
koca bir bardak limonlu ılık su
1 adet mandalina
2-3 yudum çay
ara da ise
1 tane elma yicem
öğlen
bakalım ne olursa artık
ilahiHava güzel olsa dışarı çıkıp yemek yiyiyoruz.
Hava kotu olsa evde kalıp yemek yiyiyoruz.
Biz adam olamiyacagiz.
hoşgeldin canımhoşbuldum :) umarım bol kaçamaksız bir diyet olur :)
resmen motivasyon bozukluğu var bizdeaynı durumdayız canım ben de o saatlerde hep açlık hissediyorum..ve dün en kötüsünü yapıp ekmek arası peynir zeytin yedim..aslında kendimi tutup yada en son ayran içmeliydim..tabii ardından gelen pişmanlıkbugün düzeldim diyorum ama bunu tekrarlamamalıyım
canım sadece 1 gün belirle ben pazarı seçtim istediğini ye o zaman hiç bişede canın kalmıyor tavsiyeGünaydın kizlar
Bugün pazar yine kacakmalar olacak gibi gorunuyor.
Ben bugun geç uyandım.
Saat 10da Türk kahvesi
13.00
Küçük kase tarhana çorbası
1yumurta
1kk peynir
5 zeytin
Hava yine çok kotu yine çıkıp yürüyüş yapamayacagim
afiyet olsun iyi çalışmalar sersumcumkahvaltımı yaptım çayımı içtim..az sonra çıkıyorum..kızlar bugün kaçamaksız güzel bir gün ve kaçamaksız süper kiloların verildiği bir hafta olsun ...hep beraber..
hepinizi öpüyorummm
sersum kaçar..gelebilirsem işten uğrarım uğrayamazsam akşama görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?