Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşbulduk canım :) inş. daha önce başardım yine başarırım umarım :)
Basarirsin canim
Bende daha önce vermiştim yeniden aldım. Simdi vermem gereken 15-20 kilo var.
İnanıyorum ve basaracagim. Hem senin yasin daha küçük çok daha cabuk verirsin.

şuan açlık hissediyorum buraya yazayım dedim ama ilk gün bugün pes etmek yok alışıyor insan sonra :)
O saatlerde açlık hissetmek hepimiz de oluyor. Önemli olan tutabilmek. Dun aksam bende de oldu. Gittim yattım. Cok şükür yemeden gecistirdim.

Günaydın kizlar
Bugün pazar yine kacakmalar olacak gibi gorunuyor.
Ben bugun geç uyandım.
Saat 10da Türk kahvesi
13.00
Küçük kase tarhana çorbası
1yumurta
1kk peynir
5 zeytin
Hava yine çok kotu yine çıkıp yürüyüş yapamayacagim

inşallah canım

günaydın canım görmemişim

geçmiş olsun kuzum vericez tabi sağol canım

Sağol canım

Maşallah canim

Hosbuldum canım
Geçmiş olsun. İnşallah cabuk geçer.
Hep birlikte vereceğiz kilolari

Afiyet olsun canım.

Sağol canım,vericez inşallah

sağol canım,bilirim senin de kötü,dikkat ediyorum geçer inşallah

acıktım 2 bardak ayrann

Ah kızlar ahhh
Bu saatte 4 çatal pasta yedim.
Ne olacak bu iradesizligim.

Yarın hem dikkat edersen hem de yürürsen telafi etmiş olursun

iyi akşamlar kızlar bugün dışardaydım

sabah

yarım elma
1 çay bardağından 1 parmak eksik süt

öğlen

ızgara tavuk ( yanına pilav koydurmadım ve patateslerni ekmeklerni yemedim)
bol salata
ayran

akşam

yeni uyandım bu yüzden sadece 1 tane mandalina :)

merhaba kizlar nasilsiniz >?
hafta sonu iyi gecti diyebilirim .. saglikli yiyeceklerden bol bol yedim :)
ve bol bol yuruduk .. kocis ben ve bebis ile .. ctesi : calistim saat 21.30 a kadar , pazar : kahvaltidan sonra 1,5 saat , aksam yemeginden ve derbi den once 1.5 saat olmak uzere 3 saat tempolu yurudum .. toplam km 16 :) rekor kiriyoruz bebis ben ve esim .. bebis arabada uyuyor biz tempolu yuruyoruz .. yurudukce de yiyoruz .. ve bu arada cuma gunu adet oldum sislik ve agri sebebi ile ayni kilo da ciktigimi dusunuyorum ve insallah bu hafta bu durumu duzeltecegim .. !!

neyse yediklerime gelince :

sabah : klasik karatay kahvaltisina ilaveten kahve ve yarim elma

ogle : bir kase yogurt ve bir avuc ceviz

aksam : karbonditrati azaltilmis ekmek ile tost , balik , kahve

spor : yuruyus

M
Maşallah canım o kadar çok nasıl yürüye biliyorsunuz?
Yediklerin de çok güzel.

Bende yürümeye zaman bulamıyorum. Hem yürümek için havada uygun olmuyor genelde. Bende spor salonuna başlamayı düşünüyorum.

tesekkur ederim ..
biz aynen sevgili canan hocanin dedigi gibi yagmur kar firtina tipi sicak soguk demeden yuruyenlerdeniz .. burada -10 derce de bilee 4 aylik bebisim ile yurumeye ciktigimi biliyorum .. yani seviyoruz yurumeyi ve hareket etmeden de maalesef gitmiyor kilolar

ben spor yapamıyorum ya vaktim olmuyor spora sabah 3 vesayit akşam 3 vesayit dönüş derken yorgun oluyorum gün için de fakültede inip çıktığım merdiven ve yürüyüş ile ancak

bu arada

sabah

koca bir bardak limonlu ılık su
1 adet mandalina
2-3 yudum çay

ara da ise

1 tane elma yicem

öğlen

bakalım ne olursa artık

sağol canım,bilirim senin de kötü,dikkat ediyorum geçer inşallah
ah canım kilo aldığım için sabahları çok fena kalkıyorum..asıl görüntü için falan değil belim için vermeliyim kilo..

öğrencilik de kolay değil canım 3 vasıta ne demek..neyse ki merdiven kullanıyormuşsun

günaydın kızlar...
bu hafta ve 3 hafta 9-16 cıyım..8.30 da çıkıcam..8 ci olunca 3 te çıkıyorum iyi oluyor ev işleri için ama 9 cu olunca da geç gidiyorum kahvaltımı falan yapıyorum..ee güzel yanii..
kahvaltım

salçalı omlet
peynir zeytin
çeri
çayy

olacakkk..az sonra yapıcam..hele gidip hazırlayayım kısslar...

kahvaltımı yaptım çayımı içtim..az sonra çıkıyorum..kızlar bugün kaçamaksız güzel bir gün ve kaçamaksız süper kiloların verildiği bir hafta olsun...hep beraber..

hepinizi öpüyorummm
sersum kaçar..gelebilirsem işten uğrarım uğrayamazsam akşama görüşürüz..

Hava güzel olsa dışarı çıkıp yemek yiyiyoruz.
Hava kotu olsa evde kalıp yemek yiyiyoruz.

Biz adam olamiyacagiz.
ilahi
hoşbuldum :) umarım bol kaçamaksız bir diyet olur :)
hoşgeldin canım
resmen motivasyon bozukluğu var bizdeeminim artık bende senin gibiyim kıs reglin 2. günü kalkıp gece çikolatalı gofret yedim bu kada olmaz
canım sadece 1 gün belirle ben pazarı seçtim istediğini ye o zaman hiç bişede canın kalmıyor tavsiye
afiyet olsun iyi çalışmalar sersumcum

kızlar bende kahvaltımı yaptım arzedeyim
1 dilim tb. ekmeği+labne peyniri+yeşilçay+1 yumurta
evi süpürdüm birazdan silicembu arada bitki çayı içiyorum sizlere yazayım dedim
öğlen ezogelin çorbası yaptım mis gibi oldu öğlen sadece onu içicem yanına 1 dilim tb. ekmeği
akşamı düşünmedim buraya yine yöresel pazar geliyomuş nasipse çarşamba günü oraya gidicez ihtiyaçlarımızı alıyoruz
zeytin yağımı ordan alıyorum zaten 6 ay arayla geiyolar reklamları yapılıyo cam piramitte oaraya gidiyoruz
öpüyorum şimdilik
şu evi bi sileyim

günaydın kızçeler

ben resmen coştum haftasonu

poğaçalarmı dersin kısırlarmı dersin lavaş dönerlermi dersin ama bgn aç karnına tartıldım 63,90 etkilememiş bgn elma diyetime devam cumaya kdr belli olur ben pazartesi ve cuma günleri tartılıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…