Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşbuldum canım :)

Selam kızlar

Hafta sonu bol kaçamaklı geçtiği için yazmıyorum

Bu sabah 1 yumurtadan omlet,salata, 1 zeytin

Öğlen 1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek, çay

Akşam mercimek çorbası, z.yağlı pırasa, salata

resmen motivasyon bozukluğu var bizdeeminim artık bende senin gibiyim kıs reglin 2. günü kalkıp gece çikolatalı gofret yedim bu kada olmaz
afiyet olsun iyi çalışmalar sersumcum
aynen şekerim..düzelicez ama başka yolu yok
sağol bebeemm
oh bayılırım yöresel pazara biliyosun..kıss nekaa çabuk geçiyo zaman daha sanki geçen ay yazmıştın yöresel pazara gittik diye..benim için de tat ordan tadımlıkları cicimm
iyi valla etkilememiş maşallah
Kızlar bugün ilk defa nohut köftesi yaptım tavsiye ederim çok hafif ve leziz..
tarif isterükk

Evet canım bel için kilo versek iyi olur, bir de bel kaslarını kuvvetlendirmeliyiz ama onun için de egzersiz yapmak gerek, ben de hiç yapmıyorum

öğlen

dalyan köfte
düğün çorbası
1 portakal

eve gelince acıkmıştım..16.30 da 2 çiğköfte 1/4 lahmacun yedim yemeğe kadar dayanamayacaktım yoksa
akşam yemeğim az önce

chilli soslu tavuk sote
yoğurt
karnabahar,brokoli,kabak,havuç haşlama
salata

haşlama sebzeleri zeytinyağında doğranmış sarımsakla(3-4 diş) azcık soteledim çok lezzetli oldu..iş yerinde öyle yapıyorlardı beni çok hoşuma gitti..hem de zararlı değil..gerçi havuçların GI si yukseliyor ama..tavsiye ederim..üzerine de yoğurt

3 km işe geliş gidiş yürüme

Son düzenleme:
Evet canım bel için kilo versek iyi olur, bir de bel kaslarını kuvvetlendirmeliyiz ama onun için de egzersiz yapmak gerek, ben de hiç yapmıyorum
ben de yapamıyorum biliyorsun canım..yürüyüş en iyisi..

ayy siz ne güzel domates yiyorsunuz zeytin yiyorsunuz ben onları yiyemiyorum o yüzden kahvaltıyı meyve ile geçiştiriyorum . buraya yazdıkça da motive oluyorum elmde bir fincan kiraz sapı ve bu biberiye baharatınında dahil olduğu bir sürü otun olduğu çayımla buraya yazayım dedim :)

senin tavsiyine uyup bugün is arasında soğuk ve yagmurlu havaya rağmen yürüdüm.

O tartildigin baskulden bende istiyorum.
İsin sakası almamış olan çok güzel.
Çok güzel bir menu çok begendim
Neden yiyemiyorsun canım?
Gerçi bende domates sevmem ve yemiyorum. Ama yemeklerde yiyiyorum. O çiğ tadını sevmiyorum.

iyi geceler kizlar
nasilsiniz ??
ancak vakit oldu valla girebilmek icinn ..
gunum iyi ve kacamaksiz gecti .. artik yaz geliyor boyle gecmesi de gerekli

yediklerime gelince

sabah : klasik karatay kahvaltisi ve kahve

ogle : 1 kase yogurt ve iki adet ceviz ve bi fincan yesil cay

aksam : brokoli corbasi ( yesil mercimekli ) , kofte , cilbir , ayran

spor : 1 saat tempolu yuruyus galiba yaklasik 5 km

simdilik bu kadar ben yatisa gecer bebis erken kalkabilir .. her firsattan istifade etmek gerekiyor .. yarin menu de kuru fasulye var

ben de domates fazla yiyemem ama yumurta salatası yapınca içine ne geliyorsa elime doğruyorum böylelikle yemiş oluyorum hem de taşıması da kolay yanıma da alıyorum..tavsiye ederim canım..o çay da iyidir metabolizma çalışır afiyet olsun
bravo canım..maşallah sana
haklısın tabii artık mazeret kalmadı yaza ne kaldı şurada..

benim alerjim var canım domatese ve zeytine yediğim zaman kabarıp şişiyor vücudum :)

az sonra altta sunacağım kahvaltımı yapıp işe gitmece..
bu arada 2 gündür soğan suyu kürü yapıyorum efemm arz ederim..

kahvaltım

salçalı omlet
peynir zeytin
çeri domates
çayy

gidip hazırlayayım bakalımm

benim alerjim var canım domatese ve zeytine yediğim zaman kabarıp şişiyor vücudum :)
hımm çok fenaa..geçmiş olsun canım tabii dokunupta yiyememek kötü haklısın...bir de sana sorayım liste sıramıza katılacak mısın? düzenli bildirim yapıyorsun liste yapma sıramıza da katılmayı kabul edersen seni de eklerim cuma listesine..

olur canım katılırım ama bu cuma beni es geçersen sevinirim malum tartıda 1 kilo fazla çıkıyoruz regl zamanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…