ilahi
hoşgeldin canım
resmen motivasyon bozukluğu var bizdeeminim artık bende senin gibiyim kıs reglin 2. günü kalkıp gece çikolatalı gofret yedim bu kada olmaz
canım sadece 1 gün belirle ben pazarı seçtim istediğini ye o zaman hiç bişede canın kalmıyor tavsiye
afiyet olsun iyi çalışmalar sersumcum
aynen şekerim..düzelicez ama başka yolu yokresmen motivasyon bozukluğu var bizdeeminim artık bende senin gibiyim kıs reglin 2. günü kalkıp gece çikolatalı gofret yedim bu kada olmaz
afiyet olsun iyi çalışmalar sersumcum
oh bayılırım yöresel pazara biliyosun.kızlar bende kahvaltımı yaptım arzedeyim
1 dilim tb. ekmeği+labne peyniri+yeşilçay+1 yumurta
evi süpürdüm birazdan silicembu arada bitki çayı içiyorum sizlere yazayım dedim
öğlen ezogelin çorbası yaptım mis gibi oldu öğlen sadece onu içicem yanına 1 dilim tb. ekmeği
akşamı düşünmedim buraya yine yöresel pazar geliyomuş nasipse çarşamba günü oraya gidicez ihtiyaçlarımızı alıyoruz
zeytin yağımı ordan alıyorum zaten 6 ay arayla geiyolar reklamları yapılıyo cam piramitte oaraya gidiyoruz
öpüyorum şimdilik
şu evi bi sileyim
iyi valla etkilememiş maşallahgünaydın kızçeler
ben resmen coştum haftasonu
poğaçalarmı dersin kısırlarmı dersin lavaş dönerlermi dersin ama bgn aç karnına tartıldım 63,90etkilememiş bgn elma diyetime devam cumaya kdr belli olur ben pazartesi ve cuma günleri tartılıom
tarif isterükkKızlar bugün ilk defa nohut köftesi yaptım tavsiye ederim çok hafif ve leziz..
ah canım kilo aldığım için sabahları çok fena kalkıyorum..asıl görüntü için falan değil belim için vermeliyim kilo..
öğrencilik de kolay değil canım 3 vasıta ne demek..neyse ki merdiven kullanıyormuşsun
ben de yapamıyorum biliyorsun canım..yürüyüş en iyisi..Evet canım bel için kilo versek iyi olur, bir de bel kaslarını kuvvetlendirmeliyiz ama onun için de egzersiz yapmak gerek, ben de hiç yapmıyorum
senin tavsiyine uyup bugün is arasında soğuk ve yagmurlu havaya rağmen yürüdüm.tesekkur ederim ..
biz aynen sevgili canan hocanin dedigi gibi yagmur kar firtina tipi sicak soguk demeden yuruyenlerdeniz .. burada -10 derce de bilee 4 aylik bebisim ile yurumeye ciktigimi biliyorum .. yani seviyoruz yurumeyi ve hareket etmeden de maalesef gitmiyor kilolar
O tartildigin baskulden bende istiyorum.günaydın kızçeler
ben resmen coştum haftasonu
poğaçalarmı dersin kısırlarmı dersin lavaş dönerlermi dersin ama bgn aç karnına tartıldım 63,90etkilememiş bgn elma diyetime devam cumaya kdr belli olur ben pazartesi ve cuma günleri tartılıom
Çok güzel bir menu çok begendimsabah
1 adet mandalina
öğlen
1 kase mercimek çorbası
küçük parça lavaş
salata
4 adet yuvarlak ince tavuk köftesi ve ayran.
akşamda
1 tane kabak
1 tane biber dolması ( kıymalı)
3 yemek kaşığı yoğurt yiyeceğim :)
Neden yiyemiyorsun canım?ayy siz ne güzel domates yiyorsunuz zeytin yiyorsunuz ben onları yiyemiyorum o yüzden kahvaltıyı meyve ile geçiştiriyorum . buraya yazdıkça da motive oluyorum elmde bir fincan kiraz sapı ve bu biberiye baharatınında dahil olduğu bir sürü otun olduğu çayımla buraya yazayım dedim :)
ben de domates fazla yiyemem ama yumurta salatası yapınca içine ne geliyorsa elime doğruyorum böylelikle yemiş oluyorumayy siz ne güzel domates yiyorsunuz zeytin yiyorsunuz ben onları yiyemiyorum o yüzden kahvaltıyı meyve ile geçiştiriyorum . buraya yazdıkça da motive oluyorum elmde bir fincan kiraz sapı ve bu biberiye baharatınında dahil olduğu bir sürü otun olduğu çayımla buraya yazayım dedim :)
bravo canım..maşallah sanaiyi geceler kizlar
nasilsiniz ??
ancak vakit oldu valla girebilmek icinn ..
gunum iyi ve kacamaksiz gecti .. artik yaz geliyor boyle gecmesi de gerekli
yediklerime gelince
sabah : klasik karatay kahvaltisi ve kahve
ogle : 1 kase yogurt ve iki adet ceviz ve bi fincan yesil cay
aksam : brokoli corbasi ( yesil mercimekli ) , kofte , cilbir , ayran
spor : 1 saat tempolu yuruyus galiba yaklasik 5 km
simdilik bu kadar ben yatisa gecer bebis erken kalkabilir .. her firsattan istifade etmek gerekiyor .. yarin menu de kuru fasulye var
ben de domates fazla yiyemem ama yumurta salatası yapınca içine ne geliyorsa elime doğruyorum böylelikle yemiş oluyorumhem de taşıması da kolay yanıma da alıyorum..tavsiye ederim canım..o çay da iyidir metabolizma çalışır afiyet olsun
bravo canım..maşallah sana
haklısın tabii artık mazeret kalmadı yaza ne kaldı şurada..
hımm çok fenaa..geçmiş olsun canım tabii dokunupta yiyememek kötü haklısın.benim alerjim var canım domatese ve zeytine yediğim zaman kabarıp şişiyor vücudum :)
olur canım katılırım ama bu cuma beni es geçersen sevinirim malum tartıda 1 kilo fazla çıkıyoruz regl zamanı :)hımm çok fenaa..geçmiş olsun canım tabii dokunupta yiyememek kötü haklısın...bir de sana sorayım liste sıramıza katılacak mısın? düzenli bildirim yapıyorsun liste yapma sıramıza da katılmayı kabul edersen seni de eklerim cuma listesine..
zaten haftaya listede olursun canımolur canım katılırım ama bu cuma beni es geçersen sevinirim malum tartıda 1 kilo fazla çıkıyoruz regl zamanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?