Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

zaten bizi hafta sonları mahfediyor canım..
Merhaba kislar benide araniza alin nooluurr tüp bebek tedavisindeyim ve kilo vermem lazım yardimci olun bana
hoşgeldin tabii alırız seni de aramıza..Allah gönlündekini versin canım..başarılar..hoşgeldin

günaydın kızlar...
dün akşam bulgurlu kıymalı yaprak sarma ve yine kızıma yaptığım makarna salatası
neyse ki bugün hafta içi..bu hafta daha iyi olmalı
öksürüğüm devam ediyor..geçmezse dr yolu beni bekler..
kahvaltıda peynir ve 2 kepekli grisini yemeyi düşünüyorum..bugün 8ciyim gene..çok yoğun bir haftaya merhaba

Teşekkür ederim şimdi benim ne yemem lazım ne yememem lazim
şekeri cikartiyorum hayatımdan değil mi

sersumum geçmiş olsun canım.umarım yakın zamanda geçer öksürüğün
İşinde de kolay gelsin canım

merhaba ?nasilsiniz ??
cmadan bu yana girmeddim .. cunku aksam gorevlerim vardi .. hafta sonu nasil gecti derseniz jdfkfhdhfdkfjkdhklfjejfdkjfkdhjkdfjdkgjgkjldl .. diyebilirim .. yedim de yedim .. yedim de yedim .. ama cok da pisman oldum
bu hafat daha dikkat edip su son fazlaliklardan kurtulacagim .. kacamak yok !!!!

yediklerim :

sabah :
klasik karatay ( yumurta , badem , zeytin , peynir )

ogle : yok

aksam icin de : ispanak yemegi ( yumurtali ) ve tavuk

bol bol bol bol bol su ve yesim cay icerek hafta sonu yediklerimi kilo olarak bana geri donmesini engellemek istiyorum

eline saglik canim ., ve kilo veren herkesi tebrik ederim .. masalllah veremeyenler icinde kizlar bir an once toplayalim kendimizi ,...... .,,, .. ..

kahvaltı menüm
bir dilim beyaz ekmek
iki parmak kalınlığında beyaz peynir
bir yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay

fazlaysa yarına azaltırım
ilk once Aramiza hosgeldinnnn..
insallah en yakin zamanda fazla kilolarini verir ve sagligina kavustuktan sonra da bebek sahibi olursunuz canim ..

Kahvaltin gayet iyi ama beyaz ekmek cok cok kotu olms .. eger illaki ekmek yemek istiyorsan bugday ekmegini tercih etmelisin ..
biz hic yemiyoruz .. Karatay diyetini yapiyoruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…