Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kizlar ..
nasilsinix ?

dun aksam dedigim gibi : bol yumurtali ispanak , tavuk ve yogurt ..
sonra 1 saat yuruduk ..

film izlerkez de bi avuc cekirdek .. yedim ama saat 8 i bulmamisti :)

bugun ise :
sabah : 1 portakal , 1 avuc cig badem , kirbit kutusu kadar beyaz peynir , kiymali yumurta ( 1 minik kase ) , yesil cay

simdi : vitaminler

birazdan uzunnn bir yuruyus .. bebis ilee :*

selam kızlar . nasılsınız .
uzun zaman oldu giremedim.
bu sabah kahvaltımı abarttım.
1 bardak süt
2 büyük dilim kızarmış tereyağlı ekmek.
1 büyük dilim peynir
1 dilim kek

öğlen için kahvaltılık getirdim.
2 haşlanmış yumurta
1 büyük dilim peynir
1 adet portakal
3 galetam var.

herkes iyidir inşallah.
bi yaramazlık yok değil mi.

pazar günü oğluşum bilsem sınavına girdi. bu sınava daha önce çocuğunuz girdi mi kızlar. kazananlar memnun mu acep

inan ben bu kadar yemiyorumda neden kilo alıyorum yaww
belki hormonlarda bişey vardır ee 3 tüp bebek yaptırırsan ebemde kilo alır bissürü hormon ilacı veriyorlar

o da cok kotu .. karbonhidrat .. kilolarin dostu ..
illaki birsey yicem diyorsan yogurt , ayran , kefir , sut onerebilirim .. meyve gastrit icinde kotu ..
tamam yemiycem
sabah eşimle kahvaltıda
1 kepek ekmek üzeri bal ve süt kaymağı yedim 1 su bardağıda su
başka bişey yemedim
şimdi dünkü artan yemeği yiycem

Zeynepcim,hoş geldin ve inşallah rBbim duanda kun fe yekun der. Ve o demiyorsa da hayır olduğundandır dualarına amin diyorum arkadaşım.

Sabah
2 krep
Kahve

Öğle
Ceviz
Leblebi
3 gün kuru
Salep

Akşama

Tarhana çorbası
Salata

Selâmetle...

bizimkilerde sevmiyor canım hergün et yapsan yerler ama bende kendime özel yapıyom senin gibi
evet canım en iyisi ev işi her yer temizleniyo dur bakalım daha yaz temizliği yapmadık canım oooodaha çok iş var
yaramazlık yok canım sen nasılsın yoktun hamişlik durumu iyidir umarım

sağol canım aynen eşimde limonlu kek çok sever hep limonlu kek isteyip duruyor malum bende çok seviyorum dayanamıyorum yiyorum vallahi
bende değişik tatları seviyorum ama malesef bizimkiler alışagelmişin dışına çıkmıyolar o yüzden yapamıyorum kekte bile durum böle

bugün yediklerime gelince
kahvaltı=2 tb. ekmeği+yeşilçay+peynir zeytin
öğlen=karışık kuru dolma dünden kalan+ayran+turşu+çay
akşam=bezelye yemeği+yoğurt+salata
şimdi nescafe iştim
yürüyüşte yapıldı 35 dakika bana yetiyo yoksa sıkılıyom hergün yürüdüğüm için yeterli

Allah razı olsun canım

iyiyim canım .
maşallah yaramazlık olmasın.

iyi gidiyor benim hamilelik.
sıkını yok.
3 nisanda kontrol var. ayrıntılı ultrason var.

bu topikte bi arkadaş daha hamileydi demi. kimdi ki o.

Sabah küçük kase musli akşamdan sute koyuyorum ki sabaha kadar iyice şişsin yoksa çok tatlı ve kıtır oluyor.. Sonra dünden kalan pazı kavurması ve iki dilim kaşar..
Akşamıda az önce yedim
Bir kase paça çorbası ve booll nar ekşili baharatlı kısırda mideme indi ama feci de şişkinlik yaptı.. Şimdide sütsüz şekersiz neskafe..
3 gündür akşamları 500 bacak hareketi, 50 mekik ve 15 şınav yapıyorum.. Cuma günü sonuçlarını gorucez artık.. Yaparken kendimi cezalı askerler gibi hissediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…