o da cok kotu .. karbonhidrat .. kilolarin dostu ..tamam o zaman yemeyim
bende gastrit var aç duramıyorum o zaman yatmadan ne yiyebilirim mesela form kraker yiyebilirmiyim
afiyet olsun canim .. cok severim limonlu kek :) limonlu olan herseyi severim dogrusu .. yil olmustur yemeyeli .. ahh su kilolar .. :)sabah canım bişey istemedi
2 küçük dilim limonlu kek
1 çay
elma yiyeceğim şimdi
inan ben bu kadar yemiyorumda neden kilo alıyorum yawwbendede var canım gastirit valla benim menüm genelde
sabah zeytin peynir domates salatalık yumurta çay yiyiorum
2saat sonra 1 yeşil elma o aradada 2 yeşilçay 1 litre suyu bitiriyorum
öğle 2 saat sonra ne varsa mesela bugun 2 biber dolma 1 kase pul biberli yogurt ardından yeşil elma (1 bardak yeşilçay 1litre su )
2 saat sonra ya yogurt yiyiorum yada kefir elma yani 1 bardak kefir 1 yeşil elma
akşam salata yiyiorum ardından yeşil elma
2saat sonra yeşil elma
genelde böyle ypıyorum çok acıkırsam aksam yemeği yiyorum normalde
tamam yemiycemo da cok kotu .. karbonhidrat .. kilolarin dostu ..
illaki birsey yicem diyorsan yogurt , ayran , kefir , sut onerebilirim .. meyve gastrit icinde kotu ..
afiyet olsun canim .. cok severim limonlu kek :) limonlu olan herseyi severim dogrusu .. yil olmustur yemeyeli .. ahh su kilolar .. :)
bizimkilerde sevmiyor canım hergün et yapsan yerler amaselam canlarım....öksürüğüm iyice arttı antibiyotiğe başladım..göğsüm acıyo valla öksürdükçe..ne fenaymış yaww...
3 den beri daha yeni oturdum..actifrayda karışık kızartma için sebzeler doğrandı..kendime kadar bakla,ve portakal sulu kereviz yaptım..ne kızım ne de eşim sevmez ben seviyorum diye kendime yaptım napiim ..
brokoli , karnıbahar,havuç ve kabak haşladım onları da z.yağında soteledim mi kaç günlük yemeğim çıktı..tabii sadece benim ..bizimkilere ayrı bişeyler yapılacak..ne şanssızım yaww..keşke sevseler sebzeyi..
işte böyle..
evet canım en iyisi ev işi her yer temizleniyo dur bakalım daha yaz temizliği yapmadık canım oooodaha çok iş varİyi geceler kızlar ancak gelebildim.
Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz
Sersumcum geçmiş olsun. İnşallah cabuk atlatirsin. Bizde de yemek olayı hep sorun eşimle çocuklara farklı bana farklı yapmam gerekiyor.
Filiz ev isi yürüyüşten daha yararlı bence. Çünkü hem evin temizleniyor. Hemde enerji harciyorsun.
Kanel karatay hakkında ne kadar bilgilisin. En doğru diyet bence o ama su bogazimizi tutup cizzz yemesek.
yaramazlık yok canım sen nasılsın yoktun hamişlik durumu iyidir umarımselam kızlar . nasılsınız .
uzun zaman oldu giremedim.
bu sabah kahvaltımı abarttım.
1 bardak süt
2 büyük dilim kızarmış tereyağlı ekmek.
1 büyük dilim peynir
1 dilim kek
öğlen için kahvaltılık getirdim.
2 haşlanmış yumurta
1 büyük dilim peynir
1 adet portakal
3 galetam var.
herkes iyidir inşallah.
bi yaramazlık yok değil mi.
pazar günü oğluşum bilsem sınavına girdi. bu sınava daha önce çocuğunuz girdi mi kızlar. kazananlar memnun mu acep
bende değişik tatları seviyorum ama malesef bizimkiler alışagelmişin dışına çıkmıyolar o yüzden yapamıyorum kekte bile durum bölesağol canım aynen eşimde limonlu kek çok sever hep limonlu kek isteyip duruyor malum bende çok seviyorum dayanamıyorum yiyorum vallahi
Allah razı olsun canımZeynepcim,hoş geldin ve inşallah rBbim duanda kun fe yekun der. Ve o demiyorsa da hayır olduğundandır dualarına amin diyorum arkadaşım.
Sabah
2 krep
Kahve
Öğle
Ceviz
Leblebi
3 gün kuru
Salep
Akşama
Tarhana çorbası
Salata
Selâmetle...
iyiyim canım .bizimkilerde sevmiyor canım hergün et yapsan yerler amabende kendime özel yapıyom senin gibi
evet canım en iyisi ev işi her yer temizleniyo dur bakalım daha yaz temizliği yapmadık canım oooodaha çok iş var
yaramazlık yok canım sen nasılsın yoktun hamişlik durumu iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?