- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
canım ellerine sağlık.1 MAYİS 2015 TARİHLİ LİSTEMİZ
1.Habercice2,300 gr
2.Sersum200gr
KORUYANLAR
Cakmel
Eguness
REGLZEDELER
Filiztoprak
Neslihansltn
OLMAYANLAR
Leylak
Kaneel
daha ne olsun canım..ellerine sağlık..Kızlar cepten yaptım inşallah bi sorun yoktur
1. Ve 2. Belli ama 3. Yok :))
Herkesi kutluyorum...
sersum diyeti yapan bendim canım hiç zorlanmadım yaparken gerçekten tok tutuyo ama normale dönünce bizim yediğimiz gibi yersek geri geliyo tabi yemeği azaltırsan sonrasında iyi olurkızlar selam...ben pazartesi eltimin gazıyla hurma diyetine başlıyorum..o süper vermiş..bizden de biri yaptıydı habercicemiydi acep..çok tok tutuyor inan dedi..3 günde 3.5 -4 kg vermiş yawww
gaza geldimmm
tamam canım...voleybol heralde..başarılarSelam kızlar nasılsınız
Annemde kalmıştım tatil olduğu için tartılamadım o yüzden
Büyük ihtimalle ya aynıyım ya da biraz artıdayım, kilo veremiyorum bi türlü
Sersumcum filiz yapmıştı hurma kürünü vermişti gibi hatırlıyorum ama ben yapamam zorlanırım
Yarın da kızımla gidiyoruz bu hafta beni izinli sayarsın sersumcum, çok işim var bugün nerden başlayacaksam, hepinize iyi hafta sonları dilerim
ayy evet filizim şimdi hatırladım..azaltmadan hangi kürde geri gelmiyor ki canım..bakalım bir de ben deneyeyimsersum diyeti yapan bendim canım hiç zorlanmadım yaparken gerçekten tok tutuyo ama normale dönünce bizim yediğimiz gibi yersek geri geliyo tabi yemeği azaltırsan sonrasında iyi olur
Selam kızlar nasılsınız
Annemde kalmıştım tatil olduğu için tartılamadım o yüzden
Büyük ihtimalle ya aynıyım ya da biraz artıdayım, kilo veremiyorum bi türlü
Sersumcum filiz yapmıştı hurma kürünü vermişti gibi hatırlıyorum ama ben yapamam zorlanırım
Yarın da kızımla gidiyoruz bu hafta beni izinli sayarsın sersumcum, çok işim var bugün nerden başlayacaksam, hepinize iyi hafta sonları dilerim
kızlar selam...
bugün niyetliyim
sahur
1 tost
omlet
peynir zeytin
söğüş salata çeri
yoğurt
çay
akşama daha karar vermedik ama büyük ihtimalle karışık kızartma(actifrayda) olacak
sağol canım aminaaaa ben sana torpil geçip yok yazmamışıııımmkolay gele canıııımmm
ALLAH KABUL EYLESİN SERSUMCUUUUUM...
bu gece ve yarın akşama kadar 15 recep ve ALLAHIMIZIN DUALARI EN ÇOK KABUL ETTİĞİ GÜN ,BOOL BOOOL TÖVBE VE DUA KIZLAR .
BU AYDA ORUÇ TUTANLAR CEHENNEMDEN UZAKLAŞTIRILIR BİLGİNİZE.
SABAH
KREP
ADA ÇAYI
1 AVUÇ LEBLEBİ VE ÜZÜM
2 KANDİL SİMİDİ
ÖĞLE
KABAK SALATASI
ÇOBAN SALATA
AKŞAM
SÜTLÜ KAHVE İNŞALLAH...
SELAMETLE KIZLAR...
ne güzel canım . tabi ya 4 hurma yeter sanki. 7 tane yanında kalsın. hakkını sonra kullanırsınkızlar 4 hurma da bile içim bayıldı7 tane yemem imkansız yanıma alıcam kalanı
gayet de tok hissediyorum hadi hayırlısı
aynen öyle canımm acıkınca yedim kalanları..ne güzel canım . tabi ya 4 hurma yeter sanki. 7 tane yanında kalsın. hakkını sonra kullanırsın
ben de öğlende bisküvi ile aburcubur yaptım.
reflü oldu . sanki yediklerimden kaynaklandı.
akşama yoğurtlu müsliden canım çekiyor. bakalım yerim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?