Allah kavuştursun canım...Selam kızlar nasılsınız?
Ben geldim artik. Kardeşim gitti.
Bugün ise gittim. Daha iki gun gidicem.Kızımı yine iki günlüğüne anneme gönderdim. Off özlüyorum ama ne yapayım.
Sersumcum hurma diğerine baslamissin hayırlı olsun.
Bende haftaya 3 günlük detoks yapicam. Yoksa gitmeyecek bu kilolar.
Yaz geliyor yaz kızlar.
bravo canımcım. lokmalara hayır demişsin.canlarım selamm...
ilk hurma günümü kazasız atlattım...arkadaş lokma getirmişti hiiç canım çekmedi..valla çok az acıktım..hiç bu kadar kolay geçeceğini ummuyordum ...yeşil kahvemi de içiyorum sabah akşam. ..vuuuwwwww.. .ama bu cuma çok süper bir sonuç beklemiyorum lakin regl nin eli kulağında
günaydın kızlarrr....
kahvaltım
önce yeşil kahve
5 hurma
2 bardak ayran
cansucnsu aramıza hoşgeldin..kilo hikayen nedir canım..kimimizin kronik kilo problemi var kimimiz doğum ve ilaçlar sonrası aldık bu kiloları ama beraberce vereceğiz inşallah...başarılar
çakmel kıss 50 hurma nasıl yenirrbravo sana
canım inşallah az da olsa gider bu yapışan kilolarım
ay kızlar selamlar nasılsınız
bende yazılarınızı okuyorum ama yazamıyorum anca müsait oldum herkese selamlar
sersummcum bende hurma diyetinin ilk günündeyim bana herşey güzel ama akşam eve gidince maf ediyor beni canım bişiler istiyor malum çalışıyorum akşamları kaynanaya gidiyoruz yemeğe oda güzel yemekler yapıo yemede yanında yat hesabı hiç iyi olmuyor vallahi
hafta içi süper diyetler haftasonu bozuluyor vede 1,5 kg ile birlikte pazartesi tekrar diyete başlıyorum kendimi durdurmamaın bir yolu olması lağzım 64 te takıldım kaldım 63,5 64,0 diye gidiyor
siz akşamları nasıl sınırlandırıyorsunuz kızlar kendinizi
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelinizzz
sağol canım.bravo canımcım. lokmalara hayır demişsin.
yeşil kahve nasıl sersum. güzel mi.
ben bi kez dışarıda menengiç kahvesi içitim. pek hoşuma gitmedi. yapan yere bağlı belkide. o da yeşil renkliydi.
dün akşam 1 omlet yedim. domatesli
1 kase dolusu yoğurt yedim. içine az çilekli flaks attım. canım çok istedi yine. ona taktım bu ara.
sonra semizotu salatası yedim.
sabah ;
1 bardak ayran içtim . akşam çırpmıştım. dolapta kalmış . onu diktim kafaya,
2 yumurta ile biberli omlet
1 tane lor tatlısı
1 saat sonra da 2 bardak süt içtim çıktım evden.
ben de şişim gene regl geldi gelecekevlendikten sonra aldım kilolarımı canım 85.5 kiloyum 70 e kadar inmek istiyorum insallah aksine de bugun adet oldum yaa
aynen canım ilk gün iyiydi ama dün akşam ben de dayanamadım ama sadece peynir yedim..o da çok fena sayılmazay kızlar selamlar nasılsınız
bende yazılarınızı okuyorum ama yazamıyorum anca müsait oldum herkese selamlar
sersummcum bende hurma diyetinin ilk günündeyim bana herşey güzel ama akşam eve gidince maf ediyor beni canım bişiler istiyor malum çalışıyorum akşamları kaynanaya gidiyoruz yemeğe oda güzel yemekler yapıo yemede yanında yat hesabı hiç iyi olmuyor vallahi
hafta içi süper diyetler haftasonu bozuluyor vede 1,5 kg ile birlikte pazartesi tekrar diyete başlıyorum kendimi durdurmamaın bir yolu olması lağzım 64 te takıldım kaldım 63,5 64,0 diye gidiyor
siz akşamları nasıl sınırlandırıyorsunuz kızlar kendinizi
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelinizzz
unuttum ben hıdrelleziKızlar yarın Hıdırellez neler yapacaksınız yada yaptınız benim bu aralar mide problemim var. Uç dört kilo fazla çıkıyorum bir şiş ve taş gibi anladım bir türlü.. Bugün gününm vardı çok kaçırmadım sadece yarım dilim paskalya yedim ona pek dayanamam.. Bu aralar pazı tavasına ve roka salatasına takılıyorum. Rokaya süzme peynir ve ceviz katıyorum harika oluyor tavsiye ederim..
eminim işe yarayacaktır sersumcuğum.selam canlar..dün akşam gelemedim ama eve gelince çok acıktım ve 2 kibrit kutusu kadar köy peyniri yedim..çok da fene değildir değil mii
bu sabah gene yeşil kahve ve hurma bir de yoğurdum devam..son günüm bugün haftaya p.tesi gene 3 gün yapıcam..umarım işe yarar
hepinizi öpüyorum...
sağol canım...çok güzel değil tadı ama içilmeyecek gibi de değil..yeşil çay kahve kokulu gibi.
ohh canım afiyetle bol bol ye semizotunu hamişlere çok faydalıymış
ben de şişim gene regl geldi gelecek
veririz hep beraber canım üzülme
aynen canım ilk gün iyiydi ama dün akşam ben de dayanamadım ama sadece peynir yedim..o da çok fena sayılmazhayırlısı olsun sanada
unuttum ben hıdrellezi
ödemdir o canım gider üzülmeoo rokaya ceviz ve süzme peynir..ilginç denemeli..
biz rokayı çok severiz ailecek.Kesin denemelisin sersumcum rokanın o değişik kokusu ve tadı gidip başka bir tat oluyor.. Çok azda limon ve zeytinyağı miss bunlar isteğe bağlı tabi :)
biz rokayı çok severiz ailecek.
sen nasıl yapıyorsun. merak ettim tarifini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?