anladım canım.
ama gaz parasıyla da başa baş gelsin de istemiyorum.
hani az üstüne kalsın ona da . getir götür yapacak . bi emek verecek diye.
kalmaz o zaman demi 15 gün 1.2 km için 50 tl den.
az daha fazla mı vermeliyim.
onun da içinde bi şey kalmasın istiyorum.
işte Allah kötülerin şerrinden elinden korusun inşallah.
sersum canım ben böyle yazdım ama tabi ki senin kızın güvenlikli gidip gelecek.
bu bi yıl önceki hali ama fark yok pek minyon 3,5 yaşında kızım 6 aylık oğlum ben çok cocuk düşündüğüm için arayı kısa tutmuştum ama artık 2 yeter diyorummaşallah canım . daha o da küçükmüş.
çok tatlı gülmüş.
Bende öyle diyorum ama gurbetteyim hiç yardım eden yok is hayatı zor evde anne işte öğretmen birde zor doğuyor benimkiler doğum olmasa 4 yapardım ama 3.yu bi beş yıl sonra isterim galibaEvet canım ya ikiside aynı hafta ve aynı saat.
Yok yok 2 az 3 olsun . Zaman öyle geçiyo ki
Bize kalan ibadetlerimiz ,amellerimiz ve arkamızdan bırakacağımız salih evlatlatlarımız.
aaaaaaaaaaaaaaaa.Evet kısa mesafe 80 tl alıyorlar doğru. Ama yakın arkadaş ise hediye de olabilir canım para bazen geçmez biliyosun.
Hurma da akve hurması yazım hatası olmuş da
Bende kegel egzersizi önereyim tam olsun :) rahim ve vajen iç dış kaslarını kontrol etmene yardımcı olur canım.
Benim 2 doğum da 38+3 te oldu saat 13.15 ile 15.30 bu kadar olur yani.
hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman canım.Bende öyle diyorum ama gurbetteyim hiç yardım eden yok is hayatı zor evde anne işte öğretmen birde zor doğuyor benimkiler doğum olmasa 4 yapardım ama 3.yu bi beş yıl sonra isterim galiba
maşallah kısa evet aralarıbu bi yıl önceki hali ama fark yok pek minyon 3,5 yaşında kızım 6 aylık oğlum ben çok cocuk düşündüğüm için arayı kısa tutmuştum ama artık 2 yeter diyorum
cakmel maşallah ne çabuk doğurmuşsun
sağol canım..Çin konusuna gelince çinlilerin müslümanlara zulmettikleri tabii ki doğru ama bu günlerde gezen fotoğrafların çoğu fotoshop ve vietnam fotolarıymış canım ..ortalık karıştırılmak isteniyor zannımca..Allah zulmedenlere fırsat vermesin tabii ki..canım gitsin gelsin sağlıkla inşallah.
çin deyince şimdi çinden bi nefret geldi ki sorma .
hepsi belki aynı değildir. belki içinde insaflı olanlar vardır .
bu devletin polisi , askeri yok mu. adaleti kimler için geçerli ki uygur türklerinin başına bu işler geliyor. o ülkede adalet sadece çin lilere mi çalışıyor.
benim kafamda bu soru işaretleri var. hala anlamış değilim yapılanları. anlamaya çalışıyorum olmuyor.
amin canım inşallah...kendinden bize fırsat kalırsa alır inşallahCanım esin doğru demiş hesap yapmıştır anca o kadar tutar.evet normal hurma. Doğumdan sonra da ak ve burmasın on minik bir parçadını emzirmeden kızının ağzına sür ve yedir tahnik denir bu ilke ne ve sünnettir.kızın hem etken konuşur hem de ağzından hiiiç kötü kelam çıkmaz inşallah.
Çin meselesi canım yahudiler and den sonra çin'i süper güç olarak görüyorlar ve tüm yatırımlarını oraya çektiler çin yönetimini etkiliyorlar tabi,düşünsene 5 yıldır çin ekonomisi dünyaya egemen oldu böyle olunca yahudilerin baskısıyla islam düşmanlığında sınır tanımayıp terörizm adı altında işkence yapıyorlar.
Sersum merak etme sağlık ve hayırla gidip gelsin inşallah.bu eğitim gezileri ülkeler arası kanunlarla olur rahat ol.kızın sana ipek ve seramik fincan takımıyla dönecek sende bize fotosunu göstericem inşallah tamam mı.
haklısın canım öğretmenleri çok titiz ve organizasyon da çok güvenli zaten yıllardır gidip geliyorlar..anladım canım.
ama gaz parasıyla da başa baş gelsin de istemiyorum.
hani az üstüne kalsın ona da . getir götür yapacak . bi emek verecek diye.
kalmaz o zaman demi 15 gün 1.2 km için 50 tl den.
az daha fazla mı vermeliyim.
onun da içinde bi şey kalmasın istiyorum.
işte Allah kötülerin şerrinden elinden korusun inşallah.
sersum canım ben böyle yazdım ama tabi ki senin kızın güvenlikli gidip gelecek.
canım evet akşam eve gidince eşim de dedi.sağol canım..Çin konusuna gelince çinlilerin müslümanlara zulmettikleri tabii ki doğru ama bu günlerde gezen fotoğrafların çoğu fotoshop ve vietnam fotolarıymış canım ..ortalık karıştırılmak isteniyor zannımca..Allah zulmedenlere fırsat vermesin tabii ki..
amin canım inşallah...kendinden bize fırsat kalırsa alır inşallah
haklısın canım öğretmenleri çok titiz ve organizasyon da çok güvenli zaten yıllardır gidip geliyorlar..
hayırlısı inşallah..Annelik işte
bu arada arkadaşına vereceğin ücret bence yeterli km.de 20-23 kr yakar zaten ki o da en fazla 40 tl yapar canım..için rahat olsun..
afiyet olsunIftar
bı kase çorba
Bamya
4 kaşık pılav patates köfte
3 tane kalburabastı tatlısı
Meyve
çok hızlı kilo vereceksin bu gidişle.Sahur
1 büyük kase yoğurt
1 avuç içi üzüm leblebi karışımı
1 elma
afiyet olsun
bamyayı ben de çok severim.
tencere ile götürürüm verseler.
çok hızlı kilo vereceksin bu gidişle.
bu yediklerin seni tok tutuyor mu
o kadar az yemeğe yani aslında kilo gitmesi lazım demi.Evet hiç acıkmıyorum çok şükür...
Kilo vermeye gelince yok canım ya malesef gitmiyor ,benim beden bi garip.
Ama elhamdülillah sağlıklıyım napalım 3 ayda değil 1 sene de veririm.
Sende az yiyorsum canım ya.Bide maşallah iyi dayanıyorsun,iraden güzel yani.en iyisini yapıyorsun sonra bide kilo derdi oluyor çünkü.
canım önümüzdeki hafta kontrol var. şimdi 15 güne 1 düştü kontrollelrim.41 kere maşallah . Bu burun kanaması bende de oluyodu hamileyken.ALLAH tan yan yatıyoruz gece kanama ihtimaline karşı ALLAH koruyor işte.
Sen bi sor canım ya dr ne senin sık oluyo inşallah normaldir.
teşekkürler canım.@demirleke canım nı doktora gıt ta çok sık kanamıs Allah korusun ıcın rahat eder.. Maşallah ana oğul sıze
Abla ben senin esini devlette zannediyordum. Erkeklerde belli yastan sonra hic hirs olmuyor. Bende esime yukselme sinavlarina gir diye itekliyorum ama tik yokcanım biz de eşime tercih yaptık.
ama kendisi sınava gir çık 64 puan aldı.
ben olsam oturur az heves ederdim. benim zorumla girmişti zaten sınava
veteriner hekimlere 130 kadro vermişler.
bize de atama çıkmayacak kesin eminim.
ama senin puanın yüksek. ümitsiz olma arkadaşım. dur hele.
Grcmus olsun abla ihmal etmebu sabah uyandığımda burnum şıp şıp akıyordu. yataktan kalkmadım.
dedim Allah Allah bu ne . sinüslerim boşalıyor herhalde.
kalktım ki burnum kanıyormuş.
sanıyorum bu zamanlarda olması normal.
hamileliğimin 4 ve 5 ayında da aynısını yaşıyordum . 6-7 kez olmuştu. bakalım bu da her sabah yaşanacak mı.
olmadı doktoruma soracağım.
Benimde takip ettigim bir blok vardi bayan ogretmendi ayni blok mu acaba ?canım senin de hayırlı olsun
izlediğim bi blog vardı
o da senin gibi aynı yere atanmıştı
ama senden sonra atandı galiba o
oğlu ile gitmişti ama çok zorluk çekmişti.
sonra ne oldu bilmiyorum.
o zaman bu zaman bloğuna girmiyor.
sabahları yiyorum canım haklısın. hakkımı sabaha saklıyorum.
eğer akşamları iftar sonrası eşim için hazırladğım tatlı tabağından çekerse sadece 1 çatal alıyorum.
böyle yapmazsam sonra kilolarımla başa çıkamam. yoksa yemekte ne var. oturup akşamları da yerim ama yapamıyorum . sonra üzülüyorum.
evet hurma yemeliyim demi.
ramazanda oruç açılan hurma demi bu
evde var zaten.
yerim olmadı sabahları 3 tane.
senin de 2 oğluşun varmış bak.
senin de zor olmuş. kız farklı olur inşallah.
sen de yap bi 3. yü.
benim kaza oldu ama sanıyorum iyi de oldu.
inşallah sağlıkla kucaklarız
kahve içerken kızımla babasını çekiştirmek konusuna gelince. küçük yaşlarda sanıyorum babasına laf söyletmez. kızlar babacı oluyor diyorlar.
ama büyüyüp de evlenince ( inşallah) o zaman beni anlar. kocasından dolayı. erkekler hep aynı çünkü.
kızlar size bi soru soracağım bana yardımcı olun lütfen.
ediz in kreşte yaz okulu olacak. sabah 10 da başlıyor. öğlen 3 de bitiyor.
ediz için servis aradım. fakat sayı azlığı nedeniyle servis çıkarmayacaklarını söylediler.
ediz benim doğum iznimin başlayacağı için 15 gün okula gidecek.
buradan temizlik personeli arkadaşıma dedim ki bizi getir götür yapar mısın. yaparım para istemem nolcak dedi. bana bi fiyat vermedi.
aracı gazlı.
okul mesafesi 300 mt. 2 kez git gel yapılacak. günlük 1,2 km yani.
bu arkadaşım için eşim diyor ki 50 tl ver yeterli 15 gün için.
siz ne dersiniz.
eksik para vermek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?