canım biz de eşime tercih yaptık.Kizlar canim cok cok sikkin
Ondan grip yazmiyorum diyeti de saldim
Atama bekliyorum ve yine cok az kadro verdiler canim cok sikkin 2 haftadir
Bayraamdan sonra toparlarim.insallah
Cuma ben yapacagim listeyi
canımmaşallah canım ben zaten kızımdan sonra saldım 76 ile hamile kaldım 92ile doğuma girdim tam 16 kilo aldımsonra 78.8 kaldım kırkımdan sonra işte bi yapıp bi yapmayarak 10 kilo verdim 69 um şuan müthiş bi set benim icn kaza demek olsun canım kardeş güzeldir ben 4 te isterimde doğum dan tırsıyorum
canım benim ya skma canını hayırlısı olsun üniversite mezunlarını bu kadar uzrnler düşünsün bu dünyanın birde obur tarafı var
evet o canım
senin de hayırlı olsun . memur olmuşsun sonuçta. çok şükür.Safransari canım sakin pes etme.ben 7 sene kpss çalıştım,7. Yıl atandım.yıllarca 100 tada 150 kontenjan ayirirlardi.çok sukur nasipte varmış.çalış ve duayı bırakma.
Sahur
1 hurma
1 kase yoğurt
Esselamu aleykum...
Selâmetle...
Kesinlikle ALLAHim kolaylaştırsın inşallah.bende 4 yıldır çalışıyorum canım.bunun 2 yila yakini doğubeyazitta (Ağrı)oğlumla eşimden ayrı gecti.senin de hayırlı olsun . memur olmuşsun sonuçta. çok şükür.
biz de safransarısı ile önceki önlisans kpss de çalıştık aynı topiklerde.
o zaman atandım ben de.
2 yılım bu ağustosta dolacak inşallah.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
canım senin de hayırlı olsunKesinlikle ALLAHim kolaylaştırsın inşallah.bende 4 yıldır çalışıyorum canım.bunun 2 yila yakini doğubeyazitta (Ağrı)oğlumla eşimden ayrı gecti.
Maşallah sana ne kadar akıllıca besleniyorsun tatlılar hep sabah bu gayet güzel ve genelde sağlıklı besleniyorsun.
Benimde doğumlarım hep uğraştırdı eşinin dediği akla yatkin benimde iki oğlum var.kaza oldu senin ama kızınla ilerde yoldaş olacaksın,oturup kahve içerken kimbilir belki eşinin dedikodusunu yaparsınAllahım yardımcın olsun canım doğuma yakin senin her gün 3 hurma ye,meryem süresini bi suya oku ve o duyu iç bak inşallah doğumun çok kolay olacak.
canım gitsin gelsin sağlıkla inşallah.günaydın güzeller...
dün kızımla alışverişteydik..kızım temmuzun 13 ünde okuluyla 10 günlüğüne Çin'e gidiyor..2. yabancı dili Çince olduğu için iyi olacak ...ama ben heyecanlı ve stresliyim ona çaktırmıyorum tabii..ilk defa yurtdışına gidecek..hayırlısıyla gidecek gelecekler inşallah..
öğlen
domates çorbası
karpuz
dün akşam dışarıda yedim
tavuk sote
ayran
bugün kahvaltım
dukan krepi arası kaşar
çayy
şimdi işe gitme vakti..regl devam..bu akşam da iftara davetliyiz..umarım çok kaçırmam
anladım canım.Canım esin doğru demiş hesap yapmıştır anca o kadar tutar.evet normal hurma. Doğumdan sonra da ak ve burmasın on minik bir parçadını emzirmeden kızının ağzına sür ve yedir tahnik denir bu ilke ne ve sünnettir.kızın hem etken konuşur hem de ağzından hiiiç kötü kelam çıkmaz inşallah.
Çin meselesi canım yahudiler and den sonra çin'i süper güç olarak görüyorlar ve tüm yatırımlarını oraya çektiler çin yönetimini etkiliyorlar tabi,düşünsene 5 yıldır çin ekonomisi dünyaya egemen oldu böyle olunca yahudilerin baskısıyla islam düşmanlığında sınır tanımayıp terörizm adı altında işkence yapıyorlar.
Sersum merak etme sağlık ve hayırla gidip gelsin inşallah.bu eğitim gezileri ülkeler arası kanunlarla olur rahat ol.kızın sana ipek ve seramik fincan takımıyla dönecek sende bize fotosunu göstericem inşallah tamam mı.
emziriken karatay yapılabilir mi acaba canım ramazan sonrası yapabilirim hiç korkma doğum yolunda Allah kimseyi koymuyor kolayca doğar inş ilk doğum olduğun için sancisi uzun sürmüştü kızımın ama doğum anı daha kolaydı oğlumda direk şunu şancı ile başlattık doğumu 4 saatte doğdu ama doğum anı daha zordu yani eşinin tezini tuttumcanım
ben doğum sonrası kiloları kolay verdim.
doğum sonrası kilo kalmıyor da .
emzirme dönemi ben 63 lere çıkıyorum.
10 kilo fazlam oluyor hep
ama emzirme dönemi yani 1.5 yaş bittiğinde karatayla hallettim burdan kilo sorunumu. umarım sen de verirsin canım.
yani ben de doğumdan tırsıyorum bu kez .
ama eşim kız bebek kolay doğar. ince kemikli olur vs vs şeklinde beni telkin ediyor.
öncekiler erkekti . o nedenle kolay doğuramadım sanki. ya da benim doğumlarım zor oluyor aslında. bilemedim . karmakarışığım.
hamilelikte normal canım ama dr kontrolünde belirt bu arada hurmayi doğuma bi hafta kala yemeye başka erken doğumu tetiklerbu sabah uyandığımda burnum şıp şıp akıyordu. yataktan kalkmadım.
dedim Allah Allah bu ne . sinüslerim boşalıyor herhalde.
kalktım ki burnum kanıyormuş.
sanıyorum bu zamanlarda olması normal.
hamileliğimin 4 ve 5 ayında da aynısını yaşıyordum . 6-7 kez olmuştu. bakalım bu da her sabah yaşanacak mı.
olmadı doktoruma soracağım.
evet canımemziriken karatay yapılabilir mi acaba canım ramazan sonrası yapabilirim hiç korkma doğum yolunda Allah kimseyi koymuyor kolayca doğar inş ilk doğum olduğun için sancisi uzun sürmüştü kızımın ama doğum anı daha kolaydı oğlumda direk şunu şancı ile başlattık doğumu 4 saatte doğdu ama doğum anı daha zordu yani eşinin tezini tuttum
hamilelikte normal canım ama dr kontrolünde belirt bu arada hurmayi doğuma bi hafta kala yemeye başka erken doğumu tetiklerkızının ismine karar verinizi mi
Yol parası için eşin güzel hesap yapmış servislerde 70-80 arası alıyor kısa mesafe
Aa benim kızımın ismide ipekevet canım
inşallah kızçe kolay doğar.
erken doğsa da olur söyle 15 gün falan
ikinci oğlum tam 40+1 de doğmuştu.
kız erken gelirse en azından doğum için izin alıyorsun ya. doğum sonrasına ekleniyor. bebek ortada yokken de doğum izninde olmak bana sıkıntı yapıyor. bi an önce çıksın da biraz daha fazla büyütür öyle işe dönerim diye bakıyorum.
isme karar verdik canım . İpek olacak kısmetse.
ay senin kız da mı ipekAa benim kızımın ismide ipekçok naif oluyorlar ama biraz da nazlı bende kızı 40+4 de doğurdum ama oglumu 39+0 çok hareketliydim şancı yokken açılma vardı bence erken doğurursun o zaman 38 den sonra shuat hareketi sıcak banyo yürüyüş hurma doğumu başlatabilir
Benim ikisindede 3 cm açıklık vardı tek fark birinde hissettim birinde hissettmedimbenim iki çocuk da az kanama ve az az sancılarla başlattı doğumu.
doğum için hastaneye girdiğimde iki bebeğğimde de 1 cm açılma vardı.
o kadar yürümeme rağmen.
açılma zor oluyor bende. benim korkularımdan olabilir diye düşünüyorum. kasıyorum belki kendimi.
bu kez saldım çayıra mevlam kayıra olabilirim inşallah
Benim ikisindede 3 cm açıklık vardı tek fark birinde hissettim birinde hissettmedimay erkeklerin hareketi çok derlerdi de başıma gelince anladım 5,5 aylikken emekledi oğlum gerisini düşünemiyirum kızımın adı ipek kübra buda kendisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?