günaydınn..
kızımı yolladık canlar..selametle gider gelir inşallah..accuk duygusala bağladım..dün 1.28 de kalktı Çin uçağı şimdi halaa yolda..gece aradı yavrum..anne biniyoruz bol bol dua edin diyor..etmem mi..azcık uçaktan tırsıyoruz da. .malum 8 saat az değil..hayırlısı kazasız belasız inşallah..Artık kendi kanatlarıyla uçmaya başladı garip oluyor insan..
işte böyle..dönüşte eşimle dışarıda yedik..günya çorba yiyecektim sadece..
akşam
karışık 5-6 köfte
accuk pide
ayran
kahvaltım..
çorba
1 küçük haşlanmış patates
az sonra işe gitmece..çok halsizim aslında..son 2 gün yaa sabır...
öptümmm
canım sahur sizde kaçta yapıyılor.Bende artık iyiden iyiye dikkat etmeye başladım ..
Bu yol yol değil
Dün :
Sabah : badem unundan tarçınlı ekmek , 2,3 tatlı kaşığı Fıstık ezmesi , peynir ve kahve
Öğle : yoğurt , 1 şeftali ve bir avuç Fındık ve yine kahve
Ara : badem , 2 tane Kayısı ve kahve
Akşam : eşimle iftar (Tr saati 23.14) iki Mücver , 3,4 karnıbahar kızartılmış
Spor : 1 saat yürüyüş
Dün abarttım ama bu gün dikkat Şart bu hafta 1 kilo gidecek !!
Bu gün :
Sabah : 1 bardak süt ve iki Kaşık kakao
sen büyüttün darısı bize canım sağlıkla keyifle gelsin kuzungünaydınn..
kızımı yolladık canlar..selametle gider gelir inşallah..accuk duygusala bağladım..dün 1.28 de kalktı Çin uçağı şimdi halaa yolda..gece aradı yavrum..anne biniyoruz bol bol dua edin diyor..etmem mi..azcık uçaktan tırsıyoruz da. .malum 8 saat az değil..hayırlısı kazasız belasız inşallah..Artık kendi kanatlarıyla uçmaya başladı garip oluyor insan..
akşam
karışık 5-6 köfte
accuk pide
ayran
kahvaltım..
çorba
öptümmm
hadi inş hep direyetle devam başarılar tatlım..yalniz emziriyirsun değil mi kuru yemiş ağırlıklı olmuş sanki o zaman dayanman daha zor olmaz mi öğle ve aksama çorba yoğurt salata sebze yemeği eklesen kuru yemişleri ara öğün yapsan canimBende artık iyiden iyiye dikkat etmeye başladım ..
Bu yol yol değil
Dün :
Sabah : badem unundan tarçınlı ekmek , 2,3 tatlı kaşığı Fıstık ezmesi , peynir ve kahve
Öğle : yoğurt , 1 şeftali ve bir avuç Fındık ve yine kahve
Ara : badem , 2 tane Kayısı ve kahve
Akşam : eşimle iftar (Tr saati 23.14) iki Mücver , 3,4 karnıbahar kızartılmış
Spor : 1 saat yürüyüş
Dün abarttım ama bu gün dikkat Şart bu hafta 1 kilo gidecek !!
Bu gün :
Sabah : 1 bardak süt ve iki Kaşık kakao
günaydın canımcım@demirleke gunaydin
İyiym canım gün sayıyorum bayrama az kaldı anneciğimn yanına memlekete gıdıcemgünaydın canımcım
nasılsın
ben az önce 1 paket etiform yedim.
ve şimdi albenii yiyorum.
nedense bu aralara kazınıyor midem.
annen nerede oturuyorİyiym canım gün sayıyorum bayrama az kaldı anneciğimn yanına memlekete gıdıcemyaramaz oglumla uğraşmaya devam 7 aylık olmadı ama dört nala emekliyor acayıp hareketli afiyet olsun canım kızın kılı alma donemınde malum senin mideyi bosaltıyprdur tek vıcdan yapmadıgım donem ah sh
Ben ankara o çorum ıkı küçük çocukla çalışnca sık gıdemıyorum malesef 4 saat ama ..5.5 aylıkken kolunun üstünde komando gıbı 6 aylıkken normal emekledi bende soktayım canım ya hareket lı diyorduk ama ıns normal harekettirannen nerede oturuyor
ve sen nerede oturuyorsun canım.
ay ay .oğlan emekliyor mu.
Allah yardımcın olsun
inşallah dolap çekmece çok karıştırmıyordur.
ilk 2 yıl sıkıntılı karıştırma dönemi açısından.
evet ya. bu bi kaç gündür aşırı kazınıyor midem.
kilo alma dönemi galiba haklısın.
canım normal hareketleri .Ben ankara o çorum ıkı küçük çocukla çalışnca sık gıdemıyorum malesef 4 saat ama ..5.5 aylıkken kolunun üstünde komando gıbı 6 aylıkken normal emekledi bende soktayım canım ya hareket lı diyorduk ama ıns normal harekettir
canım çok haklısın.Slm kızlar
Miden kazındığı da sebze meyve tüket canım daha iyi ikiniz açısından da. Paket ürünlerin bebeğe hiç faydası yok biliyosun.
Fenilanin içerenler de beyin gelişimini yavaşlatır
Dün çok abarttım bayram sonuna kadar zor toparlarım.
Ya şu paleo diyeti nedir faydalı mıdır bilen
var mı?
hıc bıkmıyorum ama 5 günde 5 kılo yapmıstım hamile kalmadan 3 kılo vermıstım gerıde almadım o zaman deneyebılırsınSlm kızlar
Miden kazındığı da sebze meyve tüket canım daha iyi ikiniz açısından da. Paket ürünlerin bebeğe hiç faydası yok biliyosun.
var mı?
canım normal hareketleri .
benim büyük oğlan da komando gibi giderdi tek koluyla.
hatta ben onu çaki ye benzetirdim. korku filmlerinde gibi kapıdan bi gelişi vardı. tek koluyla sürünerek.
baktım netten ama yenilmemesi gereken şeyler vucudun ihtiyacı olan gerekli şeylerSlm kızlar
var mı?
günaydın kızlar...
kahvaltım
peynirli omlet
zeytin
2 kaşık süzme yoğurt
çayy
bu akşam kızım yolcu..Hayırlısı.....
Kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
az sonra çıkacağımson alışverişler..öptüm sizi..
allah kavuştursun sersum kızlarımız büyüyo alışmamız lazımgünaydınn..
akşam
karışık 5-6 köfte
accuk pide
ayran
kahvaltım..
çorba
öptümmm
sağol canım benim ..haklısın özgüveni gelişsin istedik biz de..özlem olacak o kadar..Allah kavuştursun canım
Ben 13 saat uçtum Meksika ya bi de 3 aylık hamileydim .. Ah ah sekiz saat gelir geçer arkadaşları ile anlamaz bile.. Çok iyi gelecek kızımıza .. Ufku açılacak .. Dünya görüşü değişecek .. Kızlarımız erkeklerimiz .. Gezip görmeliler Dünya'nın farklı yerlerini ..
Can'ını Sıkma .. Canım inşallah Hayırlısı ile gidip gelecektir
sağol canım..çek dedik ama bakalımAllah kavuştursun. gidip geldiği gezdiği gördüğü yerlerin fotosunu buraya atarsan biz de çin i görmüş olalım sersum cum.
sağol canım daha iyileri sizlerin evlatlarına da olsunsen büyüttün darısı bize canım sağlıkla keyifle gelsin kuzun
hadi inş hep direyetle devam başarılar tatlım..yalniz emziriyirsun değil mi kuru yemiş ağırlıklı olmuş sanki o zaman dayanman daha zor olmaz mi öğle ve aksama çorba yoğurt salata sebze yemeği eklesen kuru yemişleri ara öğün yapsan canim
çaki bebekcanım normal hareketleri .
benim büyük oğlan da komando gibi giderdi tek koluyla.
hatta ben onu çaki ye benzetirdim. korku filmlerinde gibi kapıdan bi gelişi vardı. tek koluyla sürünerek.
sağolasın bebişim..allah kavuştursun sersum kızlarımız büyüyo alışmamız lazım
sağol canımcım..amiinnnDemirleke Canım genelde şekerli sakızlar ve şekerlemelerde var fenilanin.ferah nefes için kullanılan ürünlerin hepsinde var.dikkat. birde zemzem suyuna inşirah,tin ve meryem surelerinı oku, iç inşallah doğumun daha kolay olacak.
sağolasın girlboymoncum,yemiyorum ama gitmiyor farklı bi şey yapmalıyım araştırıyorum bakalım.
Sersumcum sağlıkla huzurla kavuş kızına.
Mevlam zamanı su gibi geçirsin size inşallah.
Bu arada annemlere gidicez 1 hafta yokum bilginize.
Selam adıyla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?