- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
yok yoook ben akıllandım artık hele bir vereyim korumak için elimden geleni yapıcam..sersum veririz tabi kilo vermek sorun değil de iste korumak önemli
gir tabii canım...zaten liste tümden sıfırlanıyor...Slm kızlar bayramı da bitirdik artık gitmeli bu kilolar baktım herkes tam motivasyon maşallah şurda eylül e bişi kalmadi geçen bayramdan önce hiç kıyafetim yok insan içine çıkacak diye bişiler alıyim dedim kadına 40 beden verin dedim aman allahım içine giremedim ve kaç beden aldım tam 42 üst pantolon 4436 bedendim yaaa şok oldum dün itibari ile çok sıkı diyet ve yürüyüşe başladım tam 5 km yürüdüm 1 saat bayram fena geçmedi dün tatildim bayram olmasına rağmen 600 gr vermiştim fena değil ama eylül e kadar en azından 67 falan olsam iyi olacak şu anda 72 400 um
Sersumcum canım cuma bende bildirim yapayım da listeye gireyim artık olur mu
canım bende pazar tesi başlıyacağım i diyete bi kere yaptım 3.5 kg verdim çok iyiGözün aydın canım ALLAH kavuştursun.
Ben bu gün 5 günde 5 kg ye başlıyorum inşallah.Bayramda çok abarttım çok.
Sersumcum 1 ay bende 0 kaçamak planlıyorum bakalım ne olacak.
Akşamları menülerimi paylaşırım inşallah.
2 ay kaldı düğüne ve 10 kg vermeliyim verilirmi bilmiyorum ama denemek gerek.
Tartılmadım korkudan 75 olmuşumdur 72.5 tim 5 günde 3 kg aldım gibi.bakalım cuma tartılıcam inşallah.
Makbulecim bayramda kg veren tek sensin sanırım tebrikler ve üzülme gidicek inşallah.
Demirleke doğum yapmış mıdır acep merak ettim.
Selâmetle...
yalnız ben bu diyette miktar sınırlamasi yapmadım istediğin kadar yeniyor diye biliyorum bağırsaklar biraz sıkıntı canimKahvaltım
1 patetes
1 kupa yeşil çay
Öğle
1 haşlanmış patates
Akşam
1 haşlanmış patates
2 lt su içmeliyim zor bi diyetmiş...
Yerken iyiydi aç kalda gör cakmel efendi.
makbulecim maşallah sana . kaçamaksız geçirmişsin bayramıSlm canlar Nasılsıniz bakalım ben yorgun ve uykusuzum oğlumun dün aşısı vardı karma aşı hemşireler hiç uyarma di bizi 3 saat sonra falan çocukta bi huysuzluk ikide bir çığlık atar gibi. Ağlama bi kaç saat ağladı yavrum sonra 1 çay kaşığı calpol verdikte yanımda yatirabildim anca sabaha kadar beşiğine koyamadim hep ağladı bugün de şu anda uyutmaya çalışıyorum haftaya da verem asisi var korkusu sardı şimdiden
Diyete gelince uzun uzun ne yediğimi yazmayayom da kaçamak yok yürüyüşler e devam çok az kaldı valla artık sıkı sıkı sarilmaliyim
Sersumcum gözün aydın canım hayirla kavus kızçene
Çakmel tsk ederim canım bayramda 1 tek şeker bile yemedim tek kaçamak 1 küçük lokumdu benim işler sakat eylülde okul açılacak üstüme olan hiç kıyafetim yok o yüzden kıyafetlerime girmem lazım e yenilerini alırsam bu sefer bu kiloyu kabullenmis olurum diye almıyorum bu arada patetes diyeti çok zor yahu inşallah başarılı olursun
Sersumcum çok kararlı ilerliyorsun canım gözümden kaçmadı
Girlboy çok iyi vermissin bende denemistim bu patetes diyetinin de malesef ikinci gün pes etmistim patates patetes yemiyor ya
bende aynen canımbenimki badem şekeriBen memleketteyim cnm düğünler dalan geziyoruz ...tabı bayram sekerıne dayanamıyorum
hoşgeldin canımben geldimm...valla yedim içtim...çok fena çok.. .ama kararlı geldim..dukana başlıyorum ...yulaf kepeklerimi aldım da geldim...tatile kadar 1 ayım var bakalım..olmadı soğan kürüne de başlıyacağım.. .
sizler nasılsınız bakem...filizle girlboy gelmiş bitek...akşama uğrarım..öpüldünüz...
ayyyy benimkide zayıf kısbenim annem de benden zayıff...ayy çok fena oluyor insan kendini çok kötü hissediyor..Anasına bak bir de kızına..piiiii....
neyse vericez canım vericez
ah kıyamam canım yaa..ben aşıdan önce fitil koyuyordum ..hiç ateşlenmiyordu..bi sor istersen dr una canım..Slm canlar Nasılsıniz bakalım ben yorgun ve uykusuzum oğlumun dün aşısı vardı karma aşı hemşireler hiç uyarma di bizi 3 saat sonra falan çocukta bi huysuzluk ikide bir çığlık atar gibi. Ağlama bi kaç saat ağladı yavrum sonra 1 çay kaşığı calpol verdikte yanımda yatirabildim anca sabaha kadar beşiğine koyamadim hep ağladı bugün de şu anda uyutmaya çalışıyorum haftaya da verem asisi var korkusu sardı şimdiden
Diyete gelince uzun uzun ne yediğimi yazmayayom da kaçamak yok yürüyüşler e devam çok az kaldı valla artık sıkı sıkı sarilmaliyim
Sersumcum gözün aydın canım hayirla kavus kızçene
Çakmel tsk ederim canım bayramda 1 tek şeker bile yemedim tek kaçamak 1 küçük lokumdu benim işler sakat eylülde okul açılacak üstüme olan hiç kıyafetim yok o yüzden kıyafetlerime girmem lazım e yenilerini alırsam bu sefer bu kiloyu kabullenmis olurum diye almıyorum bu arada patetes diyeti çok zor yahu inşallah başarılı olursun
Sersumcum çok kararlı ilerliyorsun canım gözümden kaçmadı
Girlboy çok iyi vermissin bende denemistim bu patetes diyetinin de malesef ikinci gün pes etmistim patates patetes yemiyor ya
bu sabah geldi canım kavuştuk çok şükür...makbulecim maşallah sana . kaçamaksız geçirmişsin bayramı
bence de okullar açılana kadar kıyafet alma.
olan kıyafetlerinle devam edersin. içine gireceksin inşallah
sersum kızçen gelmedi mi daha
kanel canım . işi bıraktın mı artık.
evdesin anladığım kadarıyla.
evde olunca daha çok yeniliyor bu bi gerçek.
girlboy canım kaç kilo verdin ki patates diyetiyle
ben yarın doğum iznime ayrılıyorum.
artık son 3 hafta zaten
çalışmama izin yok.
her gün tartılıyorum ben de
tartı aldım
sabahları aç karnına 63 çıkıyorum 15 gündür.
sabah 2 yumurtalı menemen
1 dilim peynirli dereotlu tuzlu kek
2 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü
1 bardak süt
öğlen için kaldirik kavurdum. soğanlı . az sarımsaklı.
onu getirdim
akşam için kuzu kol haşladım ama hiç yiyemiyorum et ve et ürünlerini.
eşim alıyor eti.
kendim alsam yağsız , sinirsiz tarafından istiycem. ancak onu yerim.
eşim alınca yağlı yağlı alıyor kıymayı. tiksiniyorum.
akşama da peynir domates vs yerim sarınsam.
hoşgeldin canımbenimki biraz geç oldu kızın geiyomuş gözünaydın
ayyyy benimkide zayıf kıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?