Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Slm kızlar bayramı da bitirdik artık gitmeli bu kilolar baktım herkes tam motivasyon maşallah şurda eylül e bişi kalmadi geçen bayramdan önce hiç kıyafetim yok insan içine çıkacak diye bişiler alıyim dedim kadına 40 beden verin dedim aman allahım içine giremedim ve kaç beden aldım tam 42 üst pantolon 44 36 bedendim yaaa şok oldum dün itibari ile çok sıkı diyet ve yürüyüşe başladım tam 5 km yürüdüm 1 saat bayram fena geçmedi dün tatildim bayram olmasına rağmen 600 gr vermiştim fena değil ama eylül e kadar en azından 67 falan olsam iyi olacak şu anda 72 400 um

Sersumcum canım cuma bende bildirim yapayım da listeye gireyim artık olur mu

sersum veririz tabi kilo vermek sorun değil de iste korumak önemli
yok yoook ben akıllandım artık hele bir vereyim korumak için elimden geleni yapıcam..
gir tabii canım...zaten liste tümden sıfırlanıyor...

öğlen

tavuk ızgara
yanıma yoğurt almayı unuttum boğazıma dizildi beyaaaa

şimdi acıkmıştım dukan krepi arası peynir
1 bardak ayran

iş arkadaşlarım öğlen arası dondurma yedi ben tuttum kendimi..dondurmayı sadece haftanın 1 günü yemeyi planlıyorum..
işte böyleeee

hee unutmadan en az 4-4.5 km işe geliş gidiş sıcakta yürüyüş..

Son düzenleme:
huhuuuuu kızlarrr tatile gidenlerle azaldık iyice..ama ben 1 ay daha tam gaz burdayım..ona göreee..

akşam 4.5 da yediklerimden sonra birşey yiyemedim..lakin iş yerindeki boyamadan ve tiner kokusundan acayip bir baş ağrısı çektim..2 hapla anca geçti sızmışım..

kahvaltım

dukan krepi arası peynir
çayy

yarın sabah kızçem geliyor hayırlısıyla inşallah..Allah evlatlarımıza sağlık versin,ayırmasın bizleri..çok özledim çok...eksikliği o kadar belli ki..Allah eksikliklerini göstermesin..

Gözün aydın canım ALLAH kavuştursun.

Ben bu gün 5 günde 5 kg ye başlıyorum inşallah.Bayramda çok abarttım çok.

Sersumcum 1 ay bende 0 kaçamak planlıyorum bakalım ne olacak.
Akşamları menülerimi paylaşırım inşallah.
2 ay kaldı düğüne ve 10 kg vermeliyim verilirmi bilmiyorum ama denemek gerek.
Tartılmadım korkudan 75 olmuşumdur 72.5 tim 5 günde 3 kg aldım gibi.bakalım cuma tartılıcam inşallah.

Makbulecim bayramda kg veren tek sensin sanırım tebrikler ve üzülme gidicek inşallah.

Demirleke doğum yapmış mıdır acep merak ettim.
Selâmetle...

sağol çakmelcim..aminn...

bayramda kim cozutmadı ki...hadi kıss verelim bu 1 ayda sıkalım iyice...
patates diyeti heee...zor gibi hadi hayırlısı

kızlar sıfır kaçamakla devam..
öğlen

2 kk kadar haşlama et
cacık

ikindide 3 sosis yoğurt

sabah benim karşımda el açması gözleme yapıyorlar arkadaşlara söz vermiştim aldım sadece 1 lokma yedim okaa olur nefsimi körelttim..aferin bana.

Merhaba kızlar
Ben bir gitti pir gitti
Kariyeri bıraktım fakat ev işleri derken Kızımın yeni dişleri 4 tane bir den gelmeye başladı onların hastalığı huzursuzluğu derken inanın hiç zaman kalmıyor giremiyorum ..
Kilo aldım kesin .. Bayram haftası iyi gittim fakat bayram da yedik içtik ve bayram haftası da böyle devam etti .. Bu haftadan sonra artık çeki düzen Şart ..

canım bende pazar tesi başlıyacağım i diyete bi kere yaptım 3.5 kg verdim çok iyi

Kahvaltım
1 patetes
1 kupa yeşil çay

Öğle
1 haşlanmış patates

Akşam
1 haşlanmış patates

2 lt su içmeliyim zor bi diyetmiş...
Yerken iyiydi aç kalda gör cakmel efendi.
yalnız ben bu diyette miktar sınırlamasi yapmadım istediğin kadar yeniyor diye biliyorum bağırsaklar biraz sıkıntı canim

Slm canlar Nasılsıniz bakalım ben yorgun ve uykusuzum oğlumun dün aşısı vardı karma aşı hemşireler hiç uyarma di bizi 3 saat sonra falan çocukta bi huysuzluk ikide bir çığlık atar gibi. Ağlama bi kaç saat ağladı yavrum sonra 1 çay kaşığı calpol verdikte yanımda yatirabildim anca sabaha kadar beşiğine koyamadim hep ağladı bugün de şu anda uyutmaya çalışıyorum haftaya da verem asisi var korkusu sardı şimdiden

Diyete gelince uzun uzun ne yediğimi yazmayayom da kaçamak yok yürüyüşler e devam çok az kaldı valla artık sıkı sıkı sarilmaliyim

Sersumcum gözün aydın canım hayirla kavus kızçene

Çakmel tsk ederim canım bayramda 1 tek şeker bile yemedim tek kaçamak 1 küçük lokumdu benim işler sakat eylülde okul açılacak üstüme olan hiç kıyafetim yok o yüzden kıyafetlerime girmem lazım e yenilerini alırsam bu sefer bu kiloyu kabullenmis olurum diye almıyorum bu arada patetes diyeti çok zor yahu inşallah başarılı olursun
Sersumcum çok kararlı ilerliyorsun canım gözümden kaçmadı

Girlboy çok iyi vermissin bende denemistim bu patetes diyetinin de malesef ikinci gün pes etmistim patates patetes yemiyor ya

makbulecim maşallah sana . kaçamaksız geçirmişsin bayramı
bence de okullar açılana kadar kıyafet alma.
olan kıyafetlerinle devam edersin. içine gireceksin inşallah

sersum kızçen gelmedi mi daha

kanel canım . işi bıraktın mı artık.
evdesin anladığım kadarıyla.
evde olunca daha çok yeniliyor bu bi gerçek.

girlboy canım kaç kilo verdin ki patates diyetiyle

ben yarın doğum iznime ayrılıyorum.
artık son 3 hafta zaten
çalışmama izin yok.

her gün tartılıyorum ben de
tartı aldım
sabahları aç karnına 63 çıkıyorum 15 gündür.
sabah 2 yumurtalı menemen
1 dilim peynirli dereotlu tuzlu kek
2 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü
1 bardak süt

öğlen için kaldirik kavurdum. soğanlı . az sarımsaklı.
onu getirdim

akşam için kuzu kol haşladım ama hiç yiyemiyorum et ve et ürünlerini.
eşim alıyor eti.
kendim alsam yağsız , sinirsiz tarafından istiycem. ancak onu yerim.
eşim alınca yağlı yağlı alıyor kıymayı. tiksiniyorum.

akşama da peynir domates vs yerim sarınsam.

Ben memleketteyim cnm düğünler dalan geziyoruz ...tabı bayram sekerıne dayanamıyorum
bende aynen canımbenimki badem şekeri

hoşgeldin canımbenimki biraz geç oldu kızın geiyomuş gözünaydın

benim annem de benden zayıff...ayy çok fena oluyor insan kendini çok kötü hissediyor..Anasına bak bir de kızına..piiiii....
neyse vericez canım vericez
ayyyy benimkide zayıf kıs

herkezler hoş gelmiş
bayram vurgunuyuz resmen evde bieyde kalmadı cumartesiyi bekliyorum dolap boşken bi temizleyeyim çorba yaptım tarhana onu yicem şu patates diyetini merak ettim bi bakayım bende
kahvaltım= 1 kepekli lavaş arası peynir+yumurta+çay+ceviz
ikindi=küçük kepekli tost +çay
akşam= tarhana çorbası
yeşillikte yok çok fena

Slm kızlar
Sebze günüm bu gün
Kahvaltı da salata
Öğle Salata
Akşam salata
Ve bol bol ada çayı su

Patatesi sınırladım evet çünkü hemoroid sorunum var grlboymoncum ya...

Filizcim 5 günde 5 kilo diye arat patates diyeti başka bi şey canım.

Kızlar koşubandın a gidiyorum başladık bakalım hayırlısıyla 65 i bi görelim 1 ay sonunda inşallah.

Selâmetle...

ah kıyamam canım yaa..ben aşıdan önce fitil koyuyordum ..hiç ateşlenmiyordu..bi sor istersen dr una canım..
sağolasın kavuştuk çok şükür...
valla sana da helal olsun canım 1 lokumla atlatmışsın bayramı..bu sefer iyi gidiyorum di mi cicim..
bu sabah geldi canım kavuştuk çok şükür...
Allah yar ve yardımcın olsun kolayca doğur bebişini inşallah canım
ayy niye eşin senin sevdiğin gibi almıyo etleri kıss...kızsana onaa..
hoşgeldin canımbenimki biraz geç oldu kızın geiyomuş gözünaydın
ayyyy benimkide zayıf kıs

sağol bebeemm...geldi çok şükür
ayy seninde mii zayıfffbiz doğumda karıştık mı yoksa kıss hastanede falan..

evetttt bugün de kaçamak yok kızlar..

sabah

salçalı omlet
peynir
yoğurt

öğlen

3 köfte
ayran
2 çatal kavun(çok güzel koktu napiim)

akşam

dukan krepi arasına sarılmış adana
maydanoz soğan
ayran

evettttt yarın hepimizin başlangıç kilosu olsun canlar...bakalım haftaya neler olacak....herkeşler düşük kilocuklarla başlar inşallah

Selam kızlar nasılsınız

Geçmiş bayramınız kutlu olsun,ben de gelemiyorum ne zamandır,fırsat olmadı bi türlü,sağlık olsun da inşallah

Sersumcum gözünaydın canım kızın gelmiş

Kilo durumları da aynı yerinde sayıyor,veremiyorum,çünkü hiç dikkat edemiyorum ,ama artık vermek istiyorum sağlıkla inşallah

40 dk yürüyüş kaçamak yok
Yarın tavuk ayran inşallah menüm
Bi 40 dk de yarın yürürsem süper olur.

Allahım ülkemizi korusun.milletimizin aklını başına getirsin inşallah.

slm kızlar nasılsınız bakalım ben iyiym çok şükür sersumcum gözün aydın iyi gidiyorsun canım

demirleke vallahi almayı istemiyorum kıyafet ama bakalım eylüle girebilir miyim içine bilmiyorum ama o zamana kadar direneceğim

bugün yediklerim
sabah: 1 kk peynir 1 yumurta 2 dilim tt ekmek domates salatalık

ara: 15 kiraz 1 bardak süt

öğlen: 2 karnıyarık kızartılmadan 2 bardak ayran 2 dilim tt ekmek salata

ara : 15 kiraz 1 armut

ara: 5 badem 5 fındık 2 ceviz 1 galeta 1 bardak sütlü türk khvesi şekersiz

akşam: 8 yk taze fasulye 2 dilim tt ekmek 2 bardak ayran salata

ara: 1 armut 1 bardak süt yarın tartılacağım için heyecanlıyım

spor : 1 saat 5 km yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…