- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
- 323
hoşgeldin canımKizlar selam ben de geldim hadi bakalim lutfen birbirimizi motive edelim.. benim moyivasyonum sadece yuruyuste var gunde en az 10000 adim atiyorum 4 gundur basladim. Suanda 57 kiloyum. Yediklerime dikkkat ediyorum fakat 4 gunde 1 kilo almisim anlamadim gitti dikkat etmesem ne olacak bilmiyorum☺neyse yarindan sonra daha dikkat edicem lutfen birbirimizi motive edelimmmm buarada son iki sayfayi okudum dogerlerini okuyamadim neyse yavas yavas yanisiriz artik
günaydın canımGünaydın kızlar,sersumcum günaydın
Dünkü menüler biraz saçma oldu ama saat 3 gibi kıymalı soslu makarna 2-3 kaşık,4. mücver, ayran çorbası yarmalı ve soğuk, az da biber kızartması domates soslu
saat 6.30 gibi birkaç kayısı
saat 8 de 5 km yürüyüş tempolu
1 tane minik kurabiye
canım benim .ah kıyamam canım yaa..ben aşıdan önce fitil koyuyordum ..hiç ateşlenmiyordu..bi sor istersen dr una canım..
sağolasın kavuştuk çok şükür...
valla sana da helal olsun canım 1 lokumla atlatmışsın bayramı..bu sefer iyi gidiyorum di mi cicim..
bu sabah geldi canım kavuştuk çok şükür...
Allah yar ve yardımcın olsun kolayca doğur bebişini inşallah canım
ayy niye eşin senin sevdiğin gibi almıyo etleri kıss...kızsana onaa..
sağol bebeemm...geldi çok şükür
ayy seninde mii zayıfffbiz doğumda karıştık mı yoksa kıss hastanede falan..
kızınla kavuşmuşsun gözün aydın canım.sersum işe gider..hoşçakal ficansım...
araştırdımda zor geldi kıs neyse belki sonra yaparımSlm kızlar
Sebze günüm bu gün
Kahvaltı da salata
Öğle Salata
Akşam salata
Ve bol bol ada çayı su
Patatesi sınırladım evet çünkü hemoroid sorunum var grlboymoncum ya...
Filizcim 5 günde 5 kilo diye arat patates diyeti başka bi şey canım.
Kızlar koşubandın a gidiyorum başladık bakalım hayırlısıyla 65 i bi görelim 1 ay sonunda inşallah.
Selâmetle...
canım ben de sandım kendi sevdiği için öyle aldı sandım günahını aldım adamcağızın..canım benim .
kuzu etini kemikli alıyorum. ben diyorum al diye. çocuklar için kemikli haşlıyorum ya . iyi oluyor. suyuna pilav ya da çorba yapıyorum . yesinler diye. eşim de bayılıp yiyor ama ben 1 lokmayı nefes almadan yemeye çalışıyorum. zorla
kıyma konusuna gelince de haklısın.
bu aralar hiç istediğim gibi olmadı kıyma.
desem ki ben yağsız ve sinirsiz istiyorum. demez zaten de bi şey. benim de canım mı istemiyor bilmiyorum ki söylemedim hiç.
ben çiğ köftelik kıyma istiyorum.
onu da lezzetsiz buluyor çoğu insan.
bu sabah 2 haşlanmış yumurta.
1 dilim tuzlu peynirli dereotlu kek
2 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü
öğlen biber kızartması
domates salatalık kapya biberli salata
2 dilim ekmek.
büyük bi dilim peynir.
sağol canım çok beğenmiş bana ipek fular babasına ipek gravat almış..birsürü de ıvır zıvır magnet falan..kravat kullanmalık değil cart kırmızı ama el işi olduğu için almış yavrum düşünmesi yeter..dur resmini koyayım....ben de istiyorum gitmeyi..dedim kızım beraber de gideriz..5 yıl sonra falan diyor ergenyus..kızınla kavuşmuşsun gözün aydın canım.
nasılmış çin. güzel miymiş.
neler neler almış gelmiş sana.
ben de merak ediyorum çin i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?