Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İnşallah geç kalmadım bildirim için
Şimdi aklıma geldi .. Yedik içtik ..şimdi tattırdım
Geçen hafta 71.900
Bu gün itibari ile 72.00
Fark : +100
Spor: her gün yürüyüş
Diyet : yok
Hedef : hala 66-65

Ben de ayni sekilde oldum canim anlamadim gitti yuruyus yapmasam heralde düşünemiyorum heralde 3 kilo almis olurdumneyse morel.bozmak.yok devam edicez ya aslinda yavas yavas saglikli yasamayi ogrenicez ve vucudumuz alisacak birden yaglardan vericez gibime geliyor uzulme sakin tamam mi..

slm hanımlar iyi akşamlar herkese

sabah: 1 yumurta 1kk peynir 2 dilim çok tahıllı ekmek domates salatalık

ara: 15 kiraz

öğlen: 2 kepçe yeşil mercimek yemeği 10 tane yaprak sarma

ara: 5 badem 5 fındık 2 ceviz 20 gr kuru üzüm 1 galeta

akşam: 8 yk taze fasulye semizotlu yoğurt

gece: karpuz düşünüyorum

bugün üstümde bi halsizlik var yürüyüş yapamadım maalesef halbuki ne güzel 4 gündür çok kararlıydım yarında misafirler gelcek muhtemelen yarın da olmaz ama pazar yine tam gaz başlarım

Selam kızlar

Bugün çok yoruldum hala başım ağrıyor,menülerimi yazayım ma akşam çok fena bozuldu maalesef

Sabah omlet,avuç içi kadar yufka ekmek

öğlen hastanedeydim kv min yanında,çorba ,az kuskus salatası,domates,salatalık,eve gelince ara olarak karpuz,peynir

Akşam da kuru fasulye,salata,yoğurt,arkadaşa çaya gitmiştim,çayın yanında 3 sıkma

çok fena durumdayım şimdi su içiyorum bolca ama çok kaçtı

Yarın düzene girmem lazım akşama da doğum günü var,ama pes etmek yok

Çin pazarı gibi olmuş evin sersumcum:)
Bakalım seneye nere yolculuk yada15 tatilde

Bende öğrencilerine bi çanakkale veya sarıkamış yaptırabilsem süper olur.
Devlet okulunu yurtdışı aşar öğrencilerimin ekonomik durumu kötü yavruları...
Çocuklarımız çok kısmetli inşallahneye sahip olduklarınım farkında olurlar

Beslenmeye gelince Bu gün evdeki sebzeleri bitirip. Yarın hurma yoğurt yapıcam inşallah.

Selam gençler anne evinde diyet olur mu hıc ama kacırmmamaya çalıştım ısın garıbı iştahım gitti burda ama tartı yok burda yarin evimde olacağım tartilirim ve tam gaz başlıyorum pazartesi itibariyle 5 günde 5 kilo diyetine sanırım 69 kıloyum hala havalarda çok sicak iştah ondan yok sanırım 1 ağustosta izne ayrılıyor esim kayinvalidem de köyde bi hafta kalırız sonrada tatile gideceğiz sanırım nevşehir ürgüp tarafından otel ariyorum memnun kaldığınız yervar mi

selam kızlar bugün pazara gittim tüm eksiklerimi aldım çok şükür
dün yediklerimi yazmayı unutmuşum özet geçeyim
sabah kahvaltıyı 10 da yapıyoruz o yüzden 2 öğün besleniyorum +ara öğün
kahvaltı=peynir+tam b. ekmeği+çay+ceviz bukadardı
ara=yoğurt
akşam=tarhana çorbası+yoğurt(ev yapımı)
ara öğün=çay+2tane yaprak galeta
bugün=kepekli lavaş içine peynir+yumurta+çay
ara=pazar dönüşü dayanamadım meyve biraz fazla oldu
akşam=tavuk+bulgur pilavı+semizotlu yoğurt+salata
ara=ya meyve 1 çeşit yada galeta

sersumcum kızının getirdği şeyler harika şeyi çok merak ettim evler modern mi yoksa çin filmindekiler gibimi hiç sordunmu aman ne meraklıyız kıs bizde

geçmiş olsun canım...hayırdır kv neden hastanede önemli birşey değildir umarım..söyledin de kaçırdım mı acep
düzeltir durumu canım üzülme..
inşallah gidersiniz canım..oralar çok özel yerler
benim kızım da devlet okulunda canım ..ama biraz daha özellikli bir devlet okulu sanırım..onun için biraz şanslıyız..biz sadece THY yol parasını verdik zaten..
annede diyet olmuyor şekerim haklısınsenin tatile az kalmış benimki 17 ağustos daha çok var..ben de oraları çok merak ediyorum..
sersumcum kızının getirdği şeyler harika şeyi çok merak ettim evler modern mi yoksa çin filmindekiler gibimi hiç sordunmu aman ne meraklıyız kıs bizde
canım sordum modern evlermiş..normal yaşıyorlarmş yaniii

kızlar diyet aynen devam bugün sadece 1 haftadır özlediğim dondurmayı yedim okadar..

sabah

salçalı peynirli omlet
peynir
1 dukan krepi

2. öğün

tavuk döner
dukan krepi
soğan maydanoz
ayran

dediğim gibi arada dondurma..başka da kaçamak yok..

Sağol sersumum,yok söylememiştim,biraz ciddi ama iyi olacak inşallah,kemoterapi alıyor

Kızın da çok güzel şeyler getirmiş canım ,güzel anılar,kimbilir neler anlatıyordur,başkente gittiler herhalde,yurtdışı kapısını açtı maşallah

Ficanscim çok cok geçmiş olsun,mevlam şifa ihsan eylesin.

Yoğurt hurma olayına giriyorum bu gün.
Sabah kahvaltı ekmeksiz

Ogle ve akşam
5 'er hurma 1 'er kase yogurt inş.cumaya kadar böyle .

Bundan sonrada
sabah kahvaltı ekmeksiz
öğle akşam çorba
Plan bu amaç 6 lı kilolar...

Allahım yardımcınız olsun.

Çiniler filmlerinde kültürel takılıyorlar
Yaşam biçemleri farklı olmasına rağmen.bizse kültürümüzü yansıtmak yerine ,bakın biz çok moderniz mesajını vericez diye uğraşıyoruz.illaki avrupalılaşıyoruz.bilim üretmedikçe modern olamayız.

Neyse öğretmenliğim tuttu 1 aydır ders anlatmıyorum ya ondan sanırım :)

Sersumcum devlet okulu mu sizin kide! Ne güzel benim okulumum profili eko durum açısından konya'yı dahi gezemeyen öğrenciler,sinema görmemiş ....vs

Sağol çakmelcim Amin inşallah

Hurma diyetine başladın herhalde,maşallah yapabiliyorsun,ben de bir listeye kesinlikle uyamıyorum ne olursa olsun keşke yapabilsem bende

Allah şifa versin,yardımcısı olsun canım..

çok güzel gezmişler 1 günde anlattı bitirdievet pekine gittiler bol bol da gezmişler...
darısı sizinkilere canım
öğretmenin tatili olmaz..aynen canım bilim üretenlere de kıymet vermiyoruz ki biz..umarım gençlerimiz daha yapıcı olur..umudumuz onlar..

evet canım devlet okulu ama azcık özellikli bir devlet okulu yani istanbulun vefa,kabataş lisesi gibi ankaranın en köklü ve en eski lisesi...ah kıyamam yaa..nasıl hayatlar var..bizim çocuklarımız da nankör yetişiyor..umarım kıymet bilirler...

günaydın güzeller....dün akşam saat 10 da bizimkiler karpuz istedi ben de 2 dilim yedim..meyve ve dondurmaya dayanamıyor insan..çok etkilemez inşallah...
bugün de dışarı da kahvaltı yapıcaz ama ben dukan krepimi yaptım yanımda götürücem yiyeceklerim de standart kahvaltılık ve yumurta olunca korkmuyorum..

işte böyle şimdilik..gelince ayrıntıları anlatırım..

ficansım günaydın cicim..

Sağol canım amin

Ne güzel gezip geldiler canım okullarının kıymetini bilsinler darısı bizimkilere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…