Benimkide yarin nöbetçi bayram sabahı bizim yolculuk şekerim sen simdi yalnız misin insan bazen yalnızlığı da özlüyor tadını çıkarAnladım bugün kendim çalıp kendim oynayacağım..
eşim nöbetçi akşam yemeğim
sarımsaklı yoğurtlu semizotu
yine limonlu,sarımsaklı ve az zeytinyağlı brokoli ,kabak,havuç haşlama
şalgam suyu
dimeh bizimkiler olmayınca sağlıklı beslenebiliyorumbaba kız onları başbaşa tatile mi yollasam
aynen şekerim..bazen yalnızlık iyi oluyor..Benimkide yarin nöbetçi bayram sabahı bizim yolculuk şekerim sen simdi yalnız misin insan bazen yalnızlığı da özlüyor tadını çıkar
Sahur
tost cay kıymalı yumurta
İftar
Çorba
kuru fasulye pilav tavuk
karışık kızartma salata
birazdan kemalpaşa tatlısı yenecek
Çayla kuruyemiş
Bugün iftara yakın tartıldım 68.8 çıktım kilo koruma programı devam
Anladım bugün kendim çalıp kendim oynayacağım..
eşim nöbetçi akşam yemeğim
sarımsaklı yoğurtlu semizotu
yine limonlu,sarımsaklı ve az zeytinyağlı brokoli ,kabak,havuç haşlama
şalgam suyu
dimeh bizimkiler olmayınca sağlıklı beslenebiliyorumbaba kız onları başbaşa tatile mi yollasam
oh oh ne güzel.. kudurmalara Allah sabır versinsersumcum sen yalnızsın bende de kızlar var yeğen kudurup duruyolar
bizde yarın bi süpürür sileriz
bayram bitince tam gaz devam edicem fena şiş hissediyom kendimi normal tabi bide regl oldum bugün bayram bayram hiç çekilmez
olsun olsun nazar çıkmıştır birşey olmaz devamben naaaptımmm poffffffff....acıktım ve pide arası peynir zeytin yedim ..tam da sağlıklı beslendim demişken
iyi tatiller kuzum seninde bayramın kutlu olsungünaydınn.....
birazdan yola çıkarız...gitmeden kahvaltımı arz edeyim..
3/4 simit
peynir
çay
herkesin bayramı kutlu olsun...bayram sonu görüşürüz...gelebilirsen bi ce eee derim topiğee....iyi tatillerrrrr
Ben memleketteyim cnm düğünler dalan geziyoruz ...tabı bayram sekerıne dayanamıyorumkızlar nerelerdesiniz
bizde eş dost ziyaretinden sonra bayramın 2.günü sabahı Kaş'a gittik çok güzel koylar vaardı denize girdik bugün saat 1 de evimize geldik işte böyle öpüyorum kızlar
Bende kaçırdım zaten ramazanda coşmuştum annem kızıyor yenmeyince kendide 60 kilo filinta gibi annemben geldimm...valla yedim içtim...çok fena çok.. .ama kararlı geldim..dukana başlıyorum ...yulaf kepeklerimi aldım da geldim...tatile kadar 1 ayım var bakalım..olmadı soğan kürüne de başlıyacağım.. .
sizler nasılsınız bakem...filizle girlboy gelmiş bitek...akşama uğrarım..öpüldünüz...
benim annem de benden zayıff...ayy çok fena oluyor insan kendini çok kötü hissediyor..Anasına bak bir de kızına..piiiii....Bende kaçırdım zaten ramazanda coşmuştum annem kızıyor yenmeyince kendide 60 kilo filinta gibi annembende en son 69 dum ama 70 i çok aşmam inşallah içmeyim diyorum meyve suyu yapıyor zorla süt olur diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?