maşallah canım..sütün yaramış ne güzel..mrb kızlar ben yokken hareketlenme olmuş burda bende dün eşimle gezmeye gittik konya ya menü fena dünün annem gil küçük bir ilçede oturuyorlar bizde burası serin diye onların yanındayız bebek için öyle olunca hiç bişi yok burda dün bi dolaştık geldik konyayı ama çok iyi geldi bi de benim sütüm çok iyiydi geçen çarşambaya kadar falan öyleki geceleri yatak döşe ıslanıyordu o zamandan beri bebeğim çok sık emiyor 1 saatte falan sanki süt yok gibi memelerimi çok yumuşak hissediyorumödüm koptu sütüm kesiliyor diye bugün bebeği götürdüm sağlık ocağına en son tartımda 6050 gr dı 20 gün falan oldu işte şimdi 6950 gr geldi 900 gr almış çok iyi dedi hemşire içim rahatladı
dünki yediklerim:
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık
ara: yok
öğlen: 1 tane etli ekmek ayran
ara: yok
akşam: 3 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 kk peynir domates salatalık
ara: biraz karpuz
hoşgeldin canım başlayabilirsin tabii..menüleri paylaşıyor birbirimize destek veriyoruz..başarılarkızlar bende dıyete başlamak ıstıyorum. bugun yanı pazartesı başladım 64.4 kg olarak.boyum 1.69
ılk sayfayı okudum ama paylaşımlar naıl yapılıyor. dırek aranıza katılabılır mıyım??
Oh ne güzel bebek büyüksün makbulecim.sütün yaramış maşallah sübhanallah.
Sabah
3 hurma
1 kase yoğurt
5 yk menemen dayanamadım(
Şimdi
3 hurma
1 kase yoğurt
Akşama
7 hurma
1 kase yoğurt
Yarın ve öbür gün miş adet var cumaya anca gelirim kızlar,zaten liste de bende sanırım yada önür hafta mıydı bende neyse bi ara bakarım
Selametle
maşallah canım..sütün yaramış ne güzel..
slm kızlar bugün çok şükür evdeyiz dünü özet geçeyim yemekte dışardaydık yeğenim çok tatlı çokda dilli herkeze kendini sevdirmeyi başarıyor döner yedirdik bende karışık ızgara yedim ama çoğunu yeğenime yedirdim arkasından dondurma yedik
lunaparka gittik ordandan eve bi meyve yedik
bugün kahvaltıyı 11 de yaptık dün çok yorulmuşuz kızları kaldıramadım yataktan sağlam bi kahvaltı yaptım diyete uygun
unutuyordum söylemeyi wok tava aldım sırf diyet için sebzelerim onda çok daha güzel pişecek bugün akşama denicem ilk kez kullanıcam tavuklu sebzeli nodul yapıcam ama ben nodul yerine kepekli spagetti koyucam onuda az koyucam bence diyete çok uygun sık sık yaparım artık
çok vaktim olmuyor girmeye tek tek yazamıyorum ama makbulecim sütün bol olsun canım yaramış demekki bebişe
sersumcum kemer taraflarıda çok güzeldir kumluca falan alabalık çiftlikleri harika oluyor benden tavsiye bizde geçenlerde adrasana gitmiştik denizi bi harika
öpüyorum hepinizi
canım insan gez gez de yoruluyor değil mi..slm kızlar bugün çok şükür evdeyiz dünü özet geçeyim yemekte dışardaydık yeğenim çok tatlı çokda dilli herkeze kendini sevdirmeyi başarıyor döner yedirdik bende karışık ızgara yedim ama çoğunu yeğenime yedirdim arkasından dondurma yedik
lunaparka gittik ordandan eve bi meyve yedik
bugün kahvaltıyı 11 de yaptık dün çok yorulmuşuz kızları kaldıramadım yataktan sağlam bi kahvaltı yaptım diyete uygun
unutuyordum söylemeyi wok tava aldım sırf diyet için sebzelerim onda çok daha güzel pişecek bugün akşama denicem ilk kez kullanıcam tavuklu sebzeli nodul yapıcam ama ben nodul yerine kepekli spagetti koyucam onuda az koyucam bence diyete çok uygun sık sık yaparım artık
çok vaktim olmuyor girmeye tek tek yazamıyorum ama makbulecim sütün bol olsun canım yaramış demekki bebişe
sersumcum kemer taraflarıda çok güzeldir kumluca falan alabalık çiftlikleri harika oluyor benden tavsiye bizde geçenlerde adrasana gitmiştik denizi bi harika
öpüyorum hepinizi
üzülme canım arada olur bence azalma..stres de sütü azaltır üzme kendini..slmlar hanımlar sütüm hala az çoğaltmaya alışıyorum ama olmuyor
bugün yediklerim
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir 1 yumurta domates salatalık biber semizotu
ara 1 kase şekersiz meyve hoşafı 5 badem 5 fındık 1 ceviz 1 anne çayı
öğlen: bayaaa bir kuzu ızgara 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 bardak ayran
ara: 1 kase meyve hoşafı 5 badem 5 fındık 1 ceviz 1 galeta 2 humana still tea
akşam: 8 yk etli bamya 4 yk bulgur pilavı 2 bardak ayran 1 anne çayı
ara: 15 kiraz 1 su bardağı süt 1 anne çayı 1 humana still tea
kıyamam kuzuya canım..geçecek bunlar daIyi Akşamlar kızlar
Nasılsınız
Ben dün bu gün giremedim kıZçem dört diş çıkarıyor huzursuz ve uykusuz
Diyet iyi gidiyor
Hafiflemiş hissediyorum
Bol bol Yürüdüm ama bu gün yine kaçamak Yaptım bir tane Elmalı tarçınlı muffin yedim ahhhhh sinir oldum ama sonra yine Yürüdüm inş gitmiştir
canım stres yaptıkça daha çok etkilenirsin yiyeceklerde önlem alıyosun birazda rahatlamaya çalış benceSağolun kızlar ama ne olduysa oldu sutume bugün yine çok azdı sanırım gittikce azalacak çok üzülüyorum bugün öyle olunca menu de şaştı
Sabah 1 gozleme domates salatalık 2 zeytin 5 badem 5 fındık
Ara 15 iri üzüm ve bir çay bardağı süt
Öğlen 2 kepçe sütlü buğday çorbası 1 dilim tam tahilli ekmek 4 köfte
Ara 1 kase şekersiz kuru meyvelerle yapılmış hosaf 5 fındık 7 badem 2 ceviz
Aksam 1 tabak etli bamya 2 kepçe sütlü çorba
Ara yine hosaf yiyeceğim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?