- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Abla allah anali babali buyutsunArkadaşlar 14 .08.2015 te suni sancı ile normal doğum yaptım.cuma öğlen saat 12.02 de geldi ipek kızımız
sağol canıminşallah son bulur canım allah kuvvet versin tüm askerlerimize polislerimize
ah canım çok sevindim hele kızın oluşuna daha bi sevindim her eve lazım bi kızçok neşeli oluyolar sanada farklı gelecek iki oğlandan sonra allah huzur ve neşe içinde büyütmek nasip etsin
sorma sersumcum klimasız hiç durmuyoruz ev işi,yemek hazırlamak dersen işte o zaman su içinde kalıyorum ardından duş çıkıyosun yine aynı kaç gün kalacaksınız sidede
fazla dayanamazsınız alışık olmayınca halsizlik yorgunluk olur
kıs nasıl unuttun tartıyı aklındaydı oysa
sersumcum tatildede dikkat edilmiyor be kuzum insanın inadına iştahı açılıyo sabahtan öğleye kadar canının çektiğini ye akşam hafif geçiştir yapabilirsen
bol eğlenceli tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bizde seni öptük canımsağol canım...şimdilik iyi gidiyor...sabah ve akşam olmak üzere 2 öğün yapıyoruz..sadece bugün 2-3 minik gofret yedim...yemeklerde ekmek yemedim hiç...bakalım...cuma dalyana geçicez canım..
Allah sana kolaylık versin...
makbuşcuğum sana da kolay gelsin canım yollarda
sağolasın çakmelciğim..
bugün eltimler de geliyor..2 gün onlarla beraberiz...uğrayamam heralde..hepinizi öptüm..
hemde nasıl zor oldu dönüşte antalyanın çıkışında çok fazla trafik ardı bizim sıpa araba giderken bişş yok da durunca koparıyor yaygarayı e trafikte mecbur dur kalk yaptı eşim anaaam sakinleştiremedim de bi kenara çekip duramadık da nasıl ağladı içim gitti ama düğüne gittiğim arkadaşımı kızkardeşim ola öyle severim herhalde zaten başka biri olsa bebekle o sıvcaklara hayatta gitmezdim ama insanın hayatında böylesine değer verdiği kişiler 1 ya da 2 yi geçmiyor iyi ki de gittim yoksa içime sinmezdibebeklede zor oluyordur canım haklısın evine gidince herşey düzene girer
canım ne yemişsin ki fazla sıkma kendini bakem ne var yediklerinde gayet düşük kalorili kabak su zaten e mısır biraz nişastalı ama olsun o kadarcıkÖğle
Kabak
Yoğurt
Salata
Şimdi
Yeşil çay
Mısır
Bu hafta müthiş yiyorum ve durduramıyorum boğazımı ne olcak bu halim yaaaa
ayy çok zor su kesikliği evde kolaylıklar diliyorum canımbugün sularımız kesik yarın gece 12 de gelecekmiş ilk kez böyle oldu
kahvaltım=2 tb. ekmeği+peynir+zeytin+1 yumurta+2 ceviz+domates salatalık
ara=semizotlu yoğurt+1 nescafe+3ad. limonlu layt bisküi
akşam=wok tavada sebze kızartma 1 yemek k. zeytin yağıyla+üzerine yoğurt
ara=1 nektar
hadi bakalım bekliyoruzSekerler tatil yarin bitiyor acık büfe de cozuttum kaynanamın yanindayim gözlemeler falan inş çok almamışımdr ankarada ilk isim isvec diyeti olacak pazartesi yaninuzdayim çok öptüm
yatılı müsafir zor canım haklısın bide bebeklisin ayyy allah sabır versin müsafire rağmen iyi benceslm kızlar dün giremedim çünki muğladan geldiğimizden beri misafir misafir bugün gittiler yarın yeni misafirler geliyor yatılı misafir olunca insanın tüm düzeni alt üst oluyor yaa bende bu ara kaçamak yapıyorum allah beni ıslah etsin diyorum e pişiyor güzel güzel yemekler misafirlere nasıl dayenek yahutabiki bahane değil dayanmak lazım neyse gelelim menülerime
dün
kalkınca 3 kuru kayısı
sabah: 2 dilim tt ekmek 1 kk peynir 1 yumurta domates salatalık yeşil biber
ara: 1 malt içeceği
öğlen: miktarını bilemediğim kadar kuzu ızgara (hep abartıyorum ben bunu ya) salata 1 bardak ayran 2 dilim tt ekmek
ara: 1 muz 1 bardak süt
ara: 5-6 tane incirçocuğuma da fena gaz yaptı bunlar dün gece kıvrandık niye yediysem hem pişmanlık çektim hem de yavruma eziyet oldu
akşam: 3 közlenmiş patlıcanla yapılmış patlıcan salatası 1 kase yoğur 3 dilim tt ekmek
ara: 1 bardak süt
bugün
sabah: aynı
ara: 1 malt 3 kuru kayısı
öğlen: 4 köfte 4 kaşık pirinç pilavı(fena koktu yedim) 2 bardak ayran
ara: 1 muz 1 bardak süt 15 fındık
akşam: yumurtasız melemen 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek 3 yaprak sarma
yatılı müsafir zor canım haklısın bide bebeklisin ayyy allah sabır versin müsafire rağmen iyi bence
ara: henüz yemedim ama 1 porsiyon meyve ve 1 bardak süt düşünüyorum
aynen ya çok şükürFiliz canım su gibi var mı ya...
Allah susuz koymasın en temel ihtiyaç.
Sabah
Kaju
Fıstık
kahve
Öğle
y.fasulye
Yoğurt
az karışık kızartma
akşam
Fıstık
1 parmak cezerye
63 dk yürüyüş 7.3 km 403 kal
ve barbaros andre doria ile karşılaşıyor iskender pala ve efsane eşliğinde
sağol canım valla hiç de kilo veremedim bu hafta 69 bana hayal olacak bu gidişleMakbulecim misafire rağmen beslenme süper tebrikler
Ben de 4 gün annelerdeydim orda hiiiç dikkat etmedim ona üzülüyorum korkudan tartılamadım da
dün güzel yürüdüm iskender pala efsane eşliğinde
sağol canım benimyatılı müsafir zor canım haklısın bide bebeklisin ayyy allah sabır versin müsafire rağmen iyi bence
hadi gözünüz aydınbende kahvaltımı 11 de yaptım
kahvaltım aynı aslında=1yumurta+2 dilim tb.ek+peynir+3 ceviz+çay+3 dilim karpuz
şimdi ara=semizotlu yoğurt
akşam belli deyil
bu arada sularımız geldi hemen banyoya attım kendimi bulaşık makinasını açtım iş güç işte
kolay gelsin canımyarın liste bende kızlar bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?