Bende sıkıldım tatilden çocuklarda ye nı düz ed ne alışırdı oğlum bakıcısı nı severek gercı halası bakmayı deneyecek ama umudum yok ..norm fazlası oldum bide nerde olacagım bello defol kafam karıştı ıyıceslm kızlar tatil uzadı bizim okulların bayramdan sonra açılacağını duymuşsunuzdur muhtemelen semineri de herkes kendi memleketinde yapsın diyecekler bu da evimizde dönmeye bir ay daha var demek böyle ne diyetisyene gidebiliyorum ne bi düzenim olur bi taraftan da artık boş boş zaman geçirmekten gına geldi daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama bizim bu iki ay tatil olayı gerçekten çok sıkıcı şimdi bir ay daha
bugünki menü
sabah: 1 kk peynir 1 yumurta 2 dilim tt ekmek domates salatalık dereotu
ara: yarım muz 1 çay bardağı süt 1 malt
öğlen: 2 kase yeşil mercimek yemeği 3 dilim tt ekmek
ara: 1 şeftali
akşam: 2 kase şehriyeti tavuk çorba 2 kaşık pirinç pilavı
ara: 3 tane incirbu yine fazla oldu
tatil bir ay daha olduğuna göre biran önce toparlanmalı ve kendime gelmeliyimof yaa hiç sevmiyorum böyle planlarımın alt üst olmasını
haklısın canım ama biraz sık kendini okula formunda gir semizotlu yoğurt aralarda yiyince iştah kapatıyo su iç bazı yöntemler dene yemek öncesi olur benceslm kızlar tatil uzadı bizim okulların bayramdan sonra açılacağını duymuşsunuzdur muhtemelen semineri de herkes kendi memleketinde yapsın diyecekler bu da evimizde dönmeye bir ay daha var demek böyle ne diyetisyene gidebiliyorum ne bi düzenim olur bi taraftan da artık boş boş zaman geçirmekten gına geldi daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama bizim bu iki ay tatil olayı gerçekten çok sıkıcı şimdi bir ay daha
bugünki menü
sabah: 1 kk peynir 1 yumurta 2 dilim tt ekmek domates salatalık dereotu
ara: yarım muz 1 çay bardağı süt 1 malt
öğlen: 2 kase yeşil mercimek yemeği 3 dilim tt ekmek
ara: 1 şeftali
akşam: 2 kase şehriyeti tavuk çorba 2 kaşık pirinç pilavı
ara: 3 tane incirbu yine fazla oldu
tatil bir ay daha olduğuna göre biran önce toparlanmalı ve kendime gelmeliyimof yaa hiç sevmiyorum böyle planlarımın alt üst olmasını
bende bu kıs nerelerde diye merak ediyodumselam kızlar...bugün sidede son gün 11 gibi dalyana yola çıkacağız...tartılamamama rağmen sanki kg verdim..az yedim çok yüzdüm sanırım ondan..2 gündür eltimlerleyiz..hepimiz için iyi oldu beraberce eğlendik..eltimin 2. çocuğu 2 yaşında bizim yaşımızdalar karı kıoca peşinde koşmaktan oturamıyorlarvalla herşey yaşında güzel ..40 ından sonra çocuk çok zor...olacaksa en fazla 30-35 ben dayanamazdım valla...Allah isteyen herkese nasip etsin tabi...
bu arada ben fena yandım hiç güneşlenmememe rağmen habire yağlanıyom ama oluyor işte beyaz olunca..habire güneş sonrası kremler hametanlar..neyse ki canım yanmıyor ama sürünüp duruyom işte
ayy filizim bu sıcaklarda susuzluk çok zor neyse ki gelmiş Allah susuz bırakmasın kimseyi..
makbulecim ah o tatil bana da vursaydı keşkesiz daha yeni başladınız tabii bizim emeklilik geldi nekaa tatil okaaa mutluluk
liste için kolay gelsin filizim...beni saymayın eve dönene kadar garii...
öpüldünüz...
sağol canım haftaya verirsin canım dikkat edince gidiyoBildirim: cakmel
Geçen hafta: 71.7
Bu hafta: 73.7
Fark : +2000 gr
% : 2.789
Her gün 60 dk yürüyüş yapıldı
Bol kaçamaklı bir hafta geçti
Önümüzdeki maçlara bakıcaz yedik çekicez
Filiz kolay gelsin canım şimdiden eline sağlık...
İnşallah sizler vermişsinizdir kızlar...
eşim de aynı durumda norm fazlası sizin durumlar da aksayacak tabi gorevlendirmelerBende sıkıldım tatilden çocuklarda ye nı düz ed ne alışırdı oğlum bakıcısı nı severek gercı halası bakmayı deneyecek ama umudum yok ..norm fazlası oldum bide nerde olacagım bello defol kafam karıştı ıyıce
Günaydın herkese bi tartılsam çatlıcam meraktan :]) bugün gıdıyoryz ıns çok coşmamışımdır
tamam canımCanım. Ben eve gecemedımbbenden bıldırım yok
sağol canım benimki birincilik deyil artıkCanım tebrik ederim 1.liğin daim olsun
Listemiz de yıkılıyo hani
Kaçamaksız bir gün geçti çok şükür
60 dk 7.1 km 402 kal yürüyüş yapıldı
CANİM emziren anne diyeti yapmıştım ben onda bu yediklerinden coktu mesela sabah haşlama yumurta öğlen 2 dilim kepek aksam iki dilim kepek ekmek mutlaka oluyordu sebze yemeği falan senin menun hafif ...benim bebiş 8 aylik olacak vu ara disten dolayı çok sıkıntıdayiz bende tatilde 25 günde 5 kilo almışım kizlarrslm kızlar ahh ahhh süt gene azaldı kafayı yiyeceğim humanayı falan ihmal ettim sanırım ondan oldu maltı düzenli içiyorum sadece ama gene de azaldı maalesefne güzel iyiydi yaaa direniyorum mamaya başlamamak için bakalım ne zamana kadar dayanabileceğiz bi de sanırım bu tatil olayına canım sıkıldı birazda ondan oldu benim çok sıkılgan bir yapım var maalesef nasıl aşacağımı bilemiyorum hemen sıkılıyorum herşeyden
bugün yediklerim
1 malt
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir 3-4 kaşık haşlanmış börülce
ara: 3 küçük incir 1 çay bardağı süt
öğlen: tavuk ızgara ayran 2 dilim ekmek salata
ara: 10 badem 5 fındık 5-6 incir
akşam: 4 kepçe sütlü buğday çorbası
ara: 1 malt 1 humana still tea
bugün yine menüler maalesef diyete göre değil süt artsın diye oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?