Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende sıkıldım tatilden çocuklarda ye nı düz ed ne alışırdı oğlum bakıcısı nı severek gercı halası bakmayı deneyecek ama umudum yok ..norm fazlası oldum bide nerde olacagım bello defol kafam karıştı ıyıce

Günaydın herkese bi tartılsam çatlıcam meraktan :]) bugün gıdıyoryz ıns çok coşmamışımdır

Bildirim: cakmel

Geçen hafta: 71.7

Bu hafta: 73.7

Fark : +2000 gr

% : 2.789

Her gün 60 dk yürüyüş yapıldı
Bol kaçamaklı bir hafta geçti
Önümüzdeki maçlara bakıcaz yedik çekicez

Filiz kolay gelsin canım şimdiden eline sağlık...

İnşallah sizler vermişsinizdir kızlar...

haklısın canım ama biraz sık kendini okula formunda gir semizotlu yoğurt aralarda yiyince iştah kapatıyo su iç bazı yöntemler dene yemek öncesi olur bence

bende bu kıs nerelerde diye merak ediyodum bizi bilgilendir kıs şu çocuk işinde haklısın valla çok zor benim eşimde bazen tutturuyo yalnız olacak hayatta hep diyo
bende öle düşünme diyorum çocuklarıyla olur gider o diyom hepimiz öle değilmiyiz hayat telaşından bazen kardeşler bile akla gelmiyo benim kardeşlerim erkek gelinlerden bize sıra gelmiyo herkez kendi aleminde bayramda bile biraraya zor geliyolar kızımda hayatından memnun zaten

sağol canım haftaya verirsin canım dikkat edince gidiyo

eşim de aynı durumda norm fazlası sizin durumlar da aksayacak tabi gorevlendirmeler

diğer kızlar bildirimlerinizi bekliyorum
bugün dişçiye gidicektik unutmuşum eşim gelince hemen çıkıcaz listeyi 4 buçuk gibi yapmamlazım gelen ekler kendini

21 ağustos 2015 tarihli listemiz
filiztoprak= ---700gr% 0.934
çakmel= ++2000gr% 2. 789
makbule= aynı
1- sersum izinli
2-girlboymom gelemedi
3-leylek
4-safransarı
5-ficans
6-kaneel
gelmediler gelirlerse eklerler kendilerini
hazırlanmam lazım kızlar öpüyorum

Canım tebrik ederim 1.liğin daim olsun

Listemiz de yıkılıyo hani

Kaçamaksız bir gün geçti çok şükür

60 dk 7.1 km 402 kal yürüyüş yapıldı

Canım tebrik ederim 1.liğin daim olsun

Listemiz de yıkılıyo hani

Kaçamaksız bir gün geçti çok şükür

60 dk 7.1 km 402 kal yürüyüş yapıldı
sağol canım benimki birincilik deyil artık
topik topik olalı böyle liste görmemiştir buda bana nasip oldu
kaçamak yok yürüyüş var daha ne olsun
ben sıcakta yürüyemiyorum canım burası çok fena kış gelse çıkıp yürücem

slm kızlar ahh ahhh süt gene azaldı kafayı yiyeceğim humanayı falan ihmal ettim sanırım ondan oldu maltı düzenli içiyorum sadece ama gene de azaldı maalesef ne güzel iyiydi yaaa direniyorum mamaya başlamamak için bakalım ne zamana kadar dayanabileceğiz bi de sanırım bu tatil olayına canım sıkıldı birazda ondan oldu benim çok sıkılgan bir yapım var maalesef nasıl aşacağımı bilemiyorum hemen sıkılıyorum herşeyden

bugün yediklerim
1 malt

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir 3-4 kaşık haşlanmış börülce

ara: 3 küçük incir 1 çay bardağı süt

öğlen: tavuk ızgara ayran 2 dilim ekmek salata

ara: 10 badem 5 fındık 5-6 incir

akşam: 4 kepçe sütlü buğday çorbası
ara: 1 malt 1 humana still tea

bugün yine menüler maalesef diyete göre değil süt artsın diye oldu

CANİM emziren anne diyeti yapmıştım ben onda bu yediklerinden coktu mesela sabah haşlama yumurta öğlen 2 dilim kepek aksam iki dilim kepek ekmek mutlaka oluyordu sebze yemeği falan senin menun hafif ...benim bebiş 8 aylik olacak vu ara disten dolayı çok sıkıntıdayiz bende tatilde 25 günde 5 kilo almışım kizlarr75 olmusum neyse sabah isvec diyetine basliyorum 13 günde 6 kilo falan giderse bende 69 a tekrar inerim yarın tam gaz geliyorum

Makbule canım az yiyorsun bizden bile az.
Bari ilk 6 ay diyet yapma koru kilonu yeter. Ben 1 sene 85 kg dolaştım.ünlü dr kafı ın bünyesi aynı değildir.kimi doğurur eski kılosuna dönverir zararlı gıdalardan uzak dur kafi. Anne sütü mevlanın bir muzizesi iken ondan yavrularımızı mahrum bırakmayalım.20 dk spor yeter sana.

Olur mu filizcim sen hakkınla birincisin.tebrikler

45 dk yürüyüş yapıldı 5.3 km 302 kal.

leblebi
marul
domates
peynir ile kahvaltı yapıldı.

Öğle 2 yumurta has.
1 pprsiyon ispanak
1 domates

Arada 1.5 kurabiye

Aksam salata tavuk yiycem simdi öptüm sizi ilk gün idare ederdi dayandım en azindan 20 mekik cekicem

Girlboymom İsveç zor canım ya ama beni de anca isveç paklar .bu gün misafirlikteydik
3 dolma
1 kepçe çorba
1 parça et ve 4 dilim patates
3 yk yoğurt
1 dilim baklava

şimdi de süt içtim.

yarın kabak yemeğim vardı onu bitircem bir de fellah köftesi komşudan geldi onu yerim inşallah.

pazartesi bebek görmeye gidicez kaçamak minimum olsa süper olur.

salı ise isveç diyetine başlıcam ve 15 gün tamamen dikkat edicem inşallah.

benden de bukadar kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…