- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
CANİM emziren anne diyeti yapmıştım ben onda bu yediklerinden coktu mesela sabah haşlama yumurta öğlen 2 dilim kepek aksam iki dilim kepek ekmek mutlaka oluyordu sebze yemeği falan senin menun hafif ...benim bebiş 8 aylik olacak vu ara disten dolayı çok sıkıntıdayiz bende tatilde 25 günde 5 kilo almışım kizlarr75 olmusum neyse sabah isvec diyetine basliyorum 13 günde 6 kilo falan giderse bende 69 a tekrar inerim yarın tam gaz geliyorum
vallahi ne bileyim kızlar bu anne sütü işi çok değişiyor bende ama sanırım sıvı alımıyla direk bağlantılı ben nasılsa iyi geliyor diye bi ksç gündür humana ısırgan falan ihmal ettim suya da dikkat etmedim sanırım bugün daha dikkatli davrandım gayet iyi çok şükür 3 ayıdoldurduk öyle böyle bi 3 ay daha bişi vermeden emzirebilsem çok iyi olacakMakbule canım az yiyorsun bizden bile az.
Bari ilk 6 ay diyet yapma koru kilonu yeter. Ben 1 sene 85 kg dolaştım.ünlü dr kafı ın bünyesi aynı değildir.kimi doğurur eski kılosuna dönverir zararlı gıdalardan uzak dur kafi. Anne sütü mevlanın bir muzizesi iken ondan yavrularımızı mahrum bırakmayalım.20 dk spor yeter sana.
Olur mu filizcim sen hakkınla birincisin.tebrikler
45 dk yürüyüş yapıldı 5.3 km 302 kal.
leblebi
marul
domates
peynir ile kahvaltı yapıldı.
canım valla süpermiş ama inanamadm dun 74.6 dan bugün 73.1 gördüm rekor buGirlboymom İsveç zor canım ya ama beni de anca isveç paklar .bu gün misafirlikteydik
3 dolma
1 kepçe çorba
1 parça et ve 4 dilim patates
3 yk yoğurt
1 dilim baklava
şimdi de süt içtim.
yarın kabak yemeğim vardı onu bitircem bir de fellah köftesi komşudan geldi onu yerim inşallah.
pazartesi bebek görmeye gidicez kaçamak minimum olsa süper olur.
salı ise isveç diyetine başlıcam ve 15 gün tamamen dikkat edicem inşallah.
benden de bukadar kızlar...
Bekliyorumcakmel
öğle
2 dilim sucuk
1 kase yoğurt
Yarim gofret
Aksam 200gr tavuk salata yiyecem20 mekik
he kıss anca geldim...bende bu kıs nerelerde diye merak ediyodumbizi bilgilendir kıs şu çocuk işinde haklısın valla çok zor benim eşimde bazen tutturuyo yalnız olacak hayatta hep diyo
bende öle düşünme diyorum çocuklarıyla olur gider o diyom hepimiz öle değilmiyiz hayat telaşından bazen kardeşler bile akla gelmiyo benim kardeşlerim erkek gelinlerden bize sıra gelmiyo herkez kendi aleminde bayramda bile biraraya zor geliyolar kızımda hayatından memnun zaten
kutlarım filizim ellerine sağlık21 ağustos 2015 tarihli listemiz
filiztoprak= ---700gr% 0.934
çakmel= ++2000gr% 2. 789
makbule= aynı
1- sersum izinli
2-girlboymom gelemedi
3-leylek
4-safransarı
5-ficans
6-kaneel
gelmediler gelirlerse eklerler kendilerini
hazırlanmam lazım kızlar öpüyorum
sağol canım benimki birincilik deyil artık
topik topik olalı böyle liste görmemiştir buda bana nasip oldu
kaçamak yok yürüyüş var daha ne olsun
ben sıcakta yürüyemiyorum canım burası çok fena kış gelse çıkıp yürücem
Cutemom007 canım senin yasadiklarini bende yaşadım ama sana sunu soyleyim hic vicdan yapma emin ol sutum hep vardı su 20 günde öküz gibi yedim ama bebisim kilo almamış 3.ay diyet yapmistim 1000gr almıştım çocuğun bünyesi bi sure sonra öyle azaltıyor ek gıdaya hazırlık ben 4 aylıkken geçtim ek gıdaya iyiki gecmisim çünkü dış cikarirken falan zaten iştahsız oluyor zamanla kilo alimi duruyor bari yemek yemeyi ogrensin süt az diye takma kafana relax ol oblarinrizki vardır ...misafirlik oturma gezme isleri de bi sure sonra düzeliyor canım sana tavsiyem bol gez ben iki çocukla gezdim çok iyi oluyor
Öyle minikki sen sürekli emmek isteyecek diye tedirginsin en iyisi avm oluyor minikken bebek bakim odası falan ama iste yaz insan dışarda gezmek istiyor ..yettiği kadar yetmediği kaderbenimki daha 3 ayını yeni doldurdu işte canım bakalım ne zamana kadar daha yeter sütüm valla gezmeye bi niyetleniyoruz gidip gelince müthiş yoruluyoruz çocukla havalar da çok sıcak malum
ha şöyleeeeeeeeee gelin bakalım kürkçü dükkanınaCANİM emziren anne diyeti yapmıştım ben onda bu yediklerinden coktu mesela sabah haşlama yumurta öğlen 2 dilim kepek aksam iki dilim kepek ekmek mutlaka oluyordu sebze yemeği falan senin menun hafif ...benim bebiş 8 aylik olacak vu ara disten dolayı çok sıkıntıdayiz bende tatilde 25 günde 5 kilo almışım kizlarr75 olmusum neyse sabah isvec diyetine basliyorum 13 günde 6 kilo falan giderse bende 69 a tekrar inerim yarın tam gaz geliyorum
Makbule canım az yiyorsun bizden bile az.
Bari ilk 6 ay diyet yapma koru kilonu yeter. Ben 1 sene 85 kg dolaştım.ünlü dr kafı ın bünyesi aynı değildir.kimi doğurur eski kılosuna dönverir zararlı gıdalardan uzak dur kafi. Anne sütü mevlanın bir muzizesi iken ondan yavrularımızı mahrum bırakmayalım.20 dk spor yeter sana.
Olur mu filizcim sen hakkınla birincisin.tebrikler
45 dk yürüyüş yapıldı 5.3 km 302 kal.
leblebi
marul
domates
peynir ile kahvaltı yapıldı.
aynen katılıyom kıs utanç tablosu ayhe kıss anca geldim...
ayynen katılıyorum..biz bunu seçtik Allah isteyenlere versin..benim kız da halinden memnun e tabii ben de memnun ..Allah sağlıklı olmalarını nasip etsin..acılarını göstermesin..1 de aynı 3 de aynı yeter ki hayırlı evlat olsunlar...
kutlarım filizim ellerine sağlık..ben heralde 2 cuma 1 cuma daha olamam sonrası eve dönüş ve bakalım sonuç
valla efsane bi liste olmuşş
bavullarla zor kıs hayat neyse tadını çıkar ifadeni sonra alırızselam kızlar....dalyan macerası da bitti geldik izmire oteldeyiz bizimkiler uyurken accuk bakiim dedim...
tatil güzel ama insan ev düzenini özlüyor yavv..bavullarla yaşamak ne zor..
yeme içme az kaçamaklı 2 öğünlü devam..bakalım dönüşte durum ne olacak
çarşamba perşembe gibi eşimin memlekete geçicez 2 gün sonra da 3-4 gün annemlere oradan da inşallah ver elini angaraaa....neyse ki 1 hafta 10 gün kadar evde kalıcam işe başlamadan yerleşme temizlik anca olur..evimi özledim ama Ankaraya hiç dönesim yok..denizz denizz ben deniz çocuuuyum yawwww
neyyseçok konuştum gene
makbuş okaa takma süt işini yaw..tabii anne sütü iyi ama olmazsa da olmaz ..bizimkiler mama yedi de çok mu sağlıksız..napalım olmayınca olduğu kadarla yetinicen..
girlboymom isveç diyetin yaramış maşallah.. he bu arada bize 1 liste borçlusun haa unutma sen gelemedin biz yaptık
çakmel de başlıyacakmış sanırım hadi hayırlısı
şimdilik benden bukaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?