Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

vallahi ne bileyim kızlar bu anne sütü işi çok değişiyor bende ama sanırım sıvı alımıyla direk bağlantılı ben nasılsa iyi geliyor diye bi ksç gündür humana ısırgan falan ihmal ettim suya da dikkat etmedim sanırım bugün daha dikkatli davrandım gayet iyi çok şükür 3 ayıdoldurduk öyle böyle bi 3 ay daha bişi vermeden emzirebilsem çok iyi olacak

bugünki menüm
sabah 1 kk peynir 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 humana still tea 1 anne çayı 1 fincan rezene

ara: 1 şeftali 1 çay bardağı süt 1 şişe malt

öğlen: 1 tabak bamya yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 15 iri üzüm 10 badem 5 findık 2 humana still tea 1 anne çayı 1 fincan rezene

akşam: 2 yumrtalı menemen 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 ısırık beyaz ekmek

ara: 1 sütlü kahve 1 de meyve yiyip yatmadan da bir bardak süt içicem

canım valla süpermiş ama inanamadm dun 74.6 dan bugün 73.1 gördüm rekor bu devam ediyorum tam gaz yuppiii

Sabah
1 kase fellah köftesi
Az fıstık ve leblebi üzüm
Kahve

Ooo süper girlboymom canım devam salı inşallah bende sana katılıcam

Makbulecim sıvı şart ama sütün kalitesi için yediklerinde mühim.protein ağırlıklı beslenme süt kalitesini artırır inşallah.

Yürüyüş yapcam kızlar akşama uğrarım gene.
Selâmetle hanımlar...

Bekliyorum cakmel
öğle
2 dilim sucuk
1 kase yoğurt
Yarim gofret

Aksam 200gr tavuk salata yiyecem 20 mekik

Bekliyorum cakmel
öğle
2 dilim sucuk
1 kase yoğurt
Yarim gofret

Aksam 200gr tavuk salata yiyecem 20 mekik

Canım ya isveç böyle miydi ki !!!
Sen isveçin Türk versiyonunu mu yapıyorsun :)

Salı i inşallah bende başlıcam.

5.5 km yürüyüş 47 dk 313 kal. Cepte hanımlar

Öğle
Kabak yemeği ve ayran

Akşam
Kabak yemeği ve ayran
Benden bu günlük bu kadar selametle...

Günaydınlar yarım kilo daha gitti bugün hıc kaçamak yapmadan devam

Sabah ..kahve bi şekerli kızarmış ekmek

he kıss anca geldim...
ayynen katılıyorum..biz bunu seçtik Allah isteyenlere versin..benim kız da halinden memnun e tabii ben de memnun..Allah sağlıklı olmalarını nasip etsin..acılarını göstermesin..1 de aynı 3 de aynı yeter ki hayırlı evlat olsunlar...
kutlarım filizim ellerine sağlık..ben heralde 2 cuma 1 cuma daha olamam sonrası eve dönüş ve bakalım sonuç
valla efsane bi liste olmuşş

selam kızlar....dalyan macerası da bitti geldik izmire oteldeyiz bizimkiler uyurken accuk bakiim dedim...
tatil güzel ama insan ev düzenini özlüyor yavv..bavullarla yaşamak ne zor..
yeme içme az kaçamaklı 2 öğünlü devam..bakalım dönüşte durum ne olacak
çarşamba perşembe gibi eşimin memlekete geçicez 2 gün sonra da 3-4 gün annemlere oradan da inşallah ver elini angaraaa....neyse ki 1 hafta 10 gün kadar evde kalıcam işe başlamadan yerleşme temizlik anca olur..evimi özledim ama Ankaraya hiç dönesim yok..denizz denizz ben deniz çocuuuyum yawwww
neyyseçok konuştum gene

makbuş okaa takma süt işini yaw..tabii anne sütü iyi ama olmazsa da olmaz ..bizimkiler mama yedi de çok mu sağlıksız..napalım olmayınca olduğu kadarla yetinicen..

girlboymom isveç diyetin yaramış maşallah..he bu arada bize 1 liste borçlusun haa unutma sen gelemedin biz yaptık

çakmel de başlıyacakmış sanırım hadi hayırlısı

şimdilik benden bukaa...

sersum bu cuma ben yapar im birincilik bende sanirsam gerçi biraz kaçırdım öğlen ama aksam yemeyip tekar o edicem ankara bana emanet korkma sen tadını çıkar,

Öğle
bir kir pidesi
Buzlu cay

Aksam
yemek yok böylece sabah devam edibelecegim çarşıda bayılmamak için yedim devam edicem

slm kızlar biri benim irademe sahip çıksın ben çıkamıyorum da
dün düğün vardı konyada bari etli ekmek yeseydim bari konyaya kadar gittim yicem tabi falan derdim ama baklava da neyin nesi şaka maka bi tarafa dün kaçamak olarak tam 3 dilim baklavayı lüplettim onun dışında bişi kaçırmadım daha ne olsun dediğinii duyar gibiyim bugün de fena gitmiyor aslında ama bi zevksizlik var bende sıkıldım çok çocukla da hiç bir yere gidilmiyor gitsen de ateş alır gibi tekrar nasıl motive olacağım hiç bilmiyorum şu içtiğim maltta şekerli zaten o da durduruyor kilo vermemi sanırsam

valla doğru söylüyon sersum napak artık yettiği kadar idare edicez gelmezse napalım da ben diyet yaptığım için azalırsa çok canım sıkılıyor kendimi suçlu hissediyorum çok büyük ikilemlerdeyim yani bi yanda çirkin göbeğim ve popom diğer yanda süt üretimim baklavadan sonra taşti resmen

Cutemom007 canım senin yasadiklarini bende yaşadım ama sana sunu soyleyim hic vicdan yapma emin ol sutum hep vardı su 20 günde öküz gibi yedim ama bebisim kilo almamış 3.ay diyet yapmistim 1000gr almıştım çocuğun bünyesi bi sure sonra öyle azaltıyor ek gıdaya hazırlık ben 4 aylıkken geçtim ek gıdaya iyiki gecmisim çünkü dış cikarirken falan zaten iştahsız oluyor zamanla kilo alimi duruyor bari yemek yemeyi ogrensin süt az diye takma kafana relax ol oblarinrizki vardır ...misafirlik oturma gezme isleri de bi sure sonra düzeliyor canım sana tavsiyem bol gez ben iki çocukla gezdim çok iyi oluyor

benimki daha 3 ayını yeni doldurdu işte canım bakalım ne zamana kadar daha yeter sütüm valla gezmeye bi niyetleniyoruz gidip gelince müthiş yoruluyoruz çocukla havalar da çok sıcak malum

bugünki menüm

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 kaşık lor dereotu 5-6 biber kızartması 3-4 yeşil biber

ara: 15 tane üzüm 1 malt

öğlen: 120 gr kavrulmuş dana eti 2 dilim tt ekmek salata yarım kase yoğurt

ara: 3 küçük incir 2 bardak süt

akşam: 8 yk patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 3 dilim tam buğday ekmeği

ara: 1 nescafe içeceğim findık ve bademle canım çekiyor zaten battım bu ara

benimki daha 3 ayını yeni doldurdu işte canım bakalım ne zamana kadar daha yeter sütüm valla gezmeye bi niyetleniyoruz gidip gelince müthiş yoruluyoruz çocukla havalar da çok sıcak malum
Öyle minikki sen sürekli emmek isteyecek diye tedirginsin en iyisi avm oluyor minikken bebek bakim odası falan ama iste yaz insan dışarda gezmek istiyor ..yettiği kadar yetmediği kader

İsvec diyeti 4.günle devam dünü olmamış sayıyorum
kahvaltı.bi kahve bi kesme şekerli
Öğle. 1 haşlanmış yumurta bi havuç bi kaşık lor peynir

Slm kızlar dün bebek görmeye gittim
Kaçamak oldu lakin minimum

Sabah
Salatalık
Domates
Yumurta

öğle
2 yk kısır
3 yk salata
yarım börek

akşam
mısır

40 dk yürüyüş 5 km 310 kal

Grılboymom isveç ile bende arkandan geliyorum hadi hayırlısı canım.
13 gün boyunca harfiyen yapılacak inşallah

kahvemi içtim
şeker yerine 1 çay k. Bal yedim

gerisi Allahın yardımıyla gelir inşallah.
kuzlar 1 aydır yapma doğum kalmadı biliyosunuz veremedim normal beslenfim ol adı az yedim olmadı sıra şok uygulamasına geldi.buda işe yaramaz ise ben kilo verme maceramı sonlandırıp koruma ya geçicem tabi topik te olucam hep.

sersum bana sen kilo veriyormuşsun gibi geliyor senden sürpriz bekliyorum tatlım.

makbule canım çevrendeki herkes biletler der bizde dahil,sen yüreğini dinle ki sonra pişman olma içinden ve aklından geleni sentezle .Allahım yardımcın olsun bol ve kaliteli süt versin inşallah

ha şöyleeeeeeeeee gelin bakalım kürkçü dükkanına
kiloları alan buraya çoğalalım be kızlar ne öyle liste utandım valla

aynen katılıyom kıs utanç tablosu ay
bavullarla zor kıs hayat neyse tadını çıkar ifadeni sonra alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…