- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
benim yeğeni hastanede sünnet etttirmişler dün eve gittik ziyarete uğrayamadım
bide diş ağrısı musallat oldu 3-4 gündür doktora gidicem korkudan gidemiyom sanırım dolgu dicek önce ağrıyı kescek tabi kızımın doktoruna gidicem yarın bana şans dileyin çok korkuyom o aletlerden yediklerimi akşam yazayım tekrar uğrarım
çakmel kıs gözümden kaçmadı neymiş o vazgeçmek yok durakladıkça duraklarsın anacığım durmak yok devam
cakmel kilo vereceğine eminim bu diyetle ben diyeti bıraktım kocam kızdı çok gergin oluyorsun bize azap çektirme oglumun sütü etkilenir dedi bende bıraktım ama fazlalıklar o verdim bu kilo fena durmuyor sağlıklı beklenip geriside gidecek sana başarılar
ya hiç sorma canım çok fena bugün dişçiye gideceğiz geçecek inşallah sağol canım sünnet içinGeçmiş olsun canım ya diş zor olur,insanın acısı nerdeyse canı da orda olur ya ,şifa mevlâmdan inşallah.sünnetinizde hayırlı olsun filizcim.
Sorma canım ya insan aç olunca evde de terör estiriyor tabi ,tok ne bilir açın halini.
emzirirken hiç isveç yapılır mı canım ya!
Sebze et su bitti gitti amma biz sabırsızız hemen bu kilolar gitsin istiyoruz olmadık şeyler yapıyoruz .ben 1 sene 85 kg dolaştım emziriyorken diye,22 ay 10 gün emzirdim çok şükür şimdi 65 olayım yeter olabilirsem tabii inşallah diyelim olsun biiznillah.
Veee 45 dk 5 km 289 kal yürüyüş yapıldı
Ahmet mahmut ünlü mesih inecek kitabı eşliğinde.elhamdülillah vesselam...
tamam canım sağolsersum bu cuma ben yapar im birincilik bende sanirsam gerçi biraz kaçırdım öğlen ama aksam yemeyip tekar o edicem ankara bana emanet korkma sen tadını çıkar,
Öğle
bir kir pidesi
Buzlu cay
Aksam
yemek yok böylece sabah devam edibelecegim çarşıda bayılmamak için yedim devam edicem
sağlık olsun canım..sen elinden geleni yapıyorsun..gerisi Allaha kalmış...üzme kendini..diyet de yapsan sağlıklı besleniyorsun..slm kızlar biri benim irademe sahip çıksın ben çıkamıyorum da
dün düğün vardı konyada bari etli ekmek yeseydim bari konyaya kadar gittim yicem tabi falan derdim ama baklava da neyin nesişaka maka bi tarafa dün kaçamak olarak tam 3 dilim baklavayı lüplettim onun dışında bişi kaçırmadım daha ne olsun dediğinii duyar gibiyim bugün de fena gitmiyor aslında ama bi zevksizlik var bende sıkıldım çok çocukla da hiç bir yere gidilmiyor gitsen de ateş alır gibi tekrar nasıl motive olacağım hiç bilmiyorum şu içtiğim maltta şekerli zaten o da durduruyor kilo vermemi sanırsam
valla doğru söylüyonsersum napak artık yettiği kadar idare edicez gelmezse napalım da ben diyet yaptığım için azalırsa çok canım sıkılıyor kendimi suçlu hissediyorum çok büyük ikilemlerdeyim yani bi yanda çirkin göbeğim ve popom diğer yanda süt üretimim baklavadan sonra taşti resmen
inşallah canımSlm kızlar dün bebek görmeye gittim
Kaçamak oldu lakin minimum
Sabah
Salatalık
Domates
Yumurta
öğle
2 yk kısır
3 yk salata
yarım börek
akşam
mısır
40 dk yürüyüş 5 km 310 kal
Grılboymom isveç ile bende arkandan geliyorum hadi hayırlısı canım.
13 gün boyunca harfiyen yapılacak inşallah
kahvemi içtim
şeker yerine 1 çay k. Bal yedim
gerisi Allahın yardımıyla gelir inşallah.
kuzlar 1 aydır yapma doğum kalmadı biliyosunuz veremedim normal beslenfim ol adı az yedim olmadı sıra şok uygulamasına geldi.buda işe yaramaz ise ben kilo verme maceramı sonlandırıp koruma ya geçicem tabi topik te olucam hep.
sersum bana sen kilo veriyormuşsun gibi geliyor senden sürpriz bekliyorum tatlım.
makbule canım çevrendeki herkes biletler der bizde dahil,sen yüreğini dinle ki sonra pişman olma içinden ve aklından geleni sentezle .Allahım yardımcın olsun bol ve kaliteli süt versin inşallah
Allah damatlığını göstersin canım..benim yeğeni hastanede sünnet etttirmişler dün eve gittik ziyarete uğrayamadım
bide diş ağrısı musallat oldu 3-4 gündür doktora gidicem korkudan gidemiyom sanırım dolgu dicek önce ağrıyı kescek tabi kızımın doktoruna gidicem yarın bana şans dileyin çok korkuyom o aletlerden yediklerimi akşam yazayım tekrar uğrarım
çakmel kıs gözümden kaçmadı neymiş o vazgeçmek yok durakladıkça duraklarsın anacığım durmak yok devam
aman aman iyi ol da inşallahiyi akşamlar kızlar
dişçiye gittim kanal tedavisi uyguladı ilk kez yaptırdım enestezi yaptı çok şükür ağrı hissetmedim geçici dolgu yaptı ama dediğine göre biraz zor olmuş çok kanamış aralarda iğne yaptı yine çok şükür zorunu atlattık pazartesi kontrol edicek hafta içide kalıcı dolguyu yapacak diğer dişlerimide bakıcak gerekeni yapacakmış
ben dişçiden korktuğum için gitmiydum ama korkucak bişey yokmuş hepsini elden geçirticem yaşlılıkta lazım kızlar
fırçalamayı ihmal etmem hiç ama bu yeterli olmuyo tabi
şu an çorbamı içtim ama hala uyuşuk ağzımın içi yediğimdende tat almadım zaten
makbuşcum inşallah işe yarar bende 69 u görmek çok istiyom inşallah görürüz
hoşgeldin bebeemmmSelam kızlar ben de döndüm tatilden evimdeyim çok şükür, çok da yoruldum
Herkesler iyidir inşallah ara ara girip baktım, topik pek sessiz , neyse okullar açılınca gelirler herhalde
filizcim dişin için geçmiş olsun
çakmelcim isveç de sana iyi gelir inşallah iyi gidiyorsun maşallah
ben de artık 69 u görmek istiyorum ve devamını tabiiki
yarın tartıda hepimiz eksiler görürüz inşallah
okudukça strese girdim yaww...iyi misin şimdi..umarım iyisindirhoş geldin ficancım bizde böle 69 hayali kuruyoz ama inşallah gerçek olcak
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar
dişimdeki uyuşukluk geçince daha fena oldu yemek yiyemiyorum zorla çayla ıslatıp yaptım kahvaltımı akşamada tavuk çorbası yapıcam bugünde böle olması normalmiş aman geçsinde tek önemli olan o
sersumcuk gelemiyo heralde arada uğrardı amannnnn tadını çıkarsın
bana musade çorbamı yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?