Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

benim yeğeni hastanede sünnet etttirmişler dün eve gittik ziyarete uğrayamadım
bide diş ağrısı musallat oldu 3-4 gündür doktora gidicem korkudan gidemiyom sanırım dolgu dicek önce ağrıyı kescek tabi kızımın doktoruna gidicem yarın bana şans dileyin çok korkuyom o aletlerden yediklerimi akşam yazayım tekrar uğrarım
çakmel kıs gözümden kaçmadı neymiş o vazgeçmek yok durakladıkça duraklarsın anacığım durmak yok devam

Filizim çok uğraştım ve yoruldum artık olmazsa kabul edip bu hali koruma yapcam canım ya yaş 34 olmuş ve ben çok takıyorum bu kilo meselesini.

İsveç 1. Gün kaçamamışız tamamlandı elhamdülillah.

52 dk 5 km 310 kal yürüyüş yapıldı.

Kaldı 12 gün.
Selâmetle kızlar...

Aaaaaa kimse yok ,yine kendim çalıp kendim oynayın bariii...

Kahve içtim
1 çay kaşığı bal yedim

Öğle
1 dilim salam
1 çay bardağı yoğurt

Ve çok açım açım

Akşam
Et haşlama
Salata en yeşilinden tuzsuz

Sabret cakmel sabret günler geçiyor yesem ne ki yedikten sonra pişman olucam diyip tutuyorum kendimi kızlar

Anca öğle yemeği sonrası spor yapabilirim çünkü başın dönüyo hafiften hafiften.
Selâmetle hanımlar...

cakmel kilo vereceğine eminim bu diyetle ben diyeti bıraktım kocam kızdı çok gergin oluyorsun bize azap çektirme oglumun sütü etkilenir dedi bende bıraktım ama fazlalıklar o verdim bu kilo fena durmuyor sağlıklı beklenip geriside gidecek sana başarılar

Geçmiş olsun canım ya diş zor olur,insanın acısı nerdeyse canı da orda olur ya ,şifa mevlâmdan inşallah.sünnetinizde hayırlı olsun filizcim.

Sorma canım ya insan aç olunca evde de terör estiriyor tabi ,tok ne bilir açın halini.
emzirirken hiç isveç yapılır mı canım ya!
Sebze et su bitti gitti amma biz sabırsızız hemen bu kilolar gitsin istiyoruz olmadık şeyler yapıyoruz .ben 1 sene 85 kg dolaştım emziriyorken diye,22 ay 10 gün emzirdim çok şükür şimdi 65 olayım yeter olabilirsem tabii inşallah diyelim olsun biiznillah.

Veee 45 dk 5 km 289 kal yürüyüş yapıldı
Ahmet mahmut ünlü mesih inecek kitabı eşliğinde.elhamdülillah vesselam...

ya hiç sorma canım çok fena bugün dişçiye gideceğiz geçecek inşallah sağol canım sünnet için
benim ilk hedefimde 65 çakmel ben bi ara 69 olmuştum o bile çok farketti
alerjiden dolayı kortizon almıştım mecbur ondan sonra bidaha inemedim ben napayım şükredin kızlar bugün doktor apse varsa ilaç verirse tekrar alerji olabilme riskim var offfff inşallah yoktur ilaç içemiyorum bu yüzden
bende ashab-ı suffe peygamber okulunun yıldızları adlı kitabı okuyorum allah doğru yoldan ayırmasın

kahvaltı= 2dilim tb.ek.+zeytin +peynir+çay+1yumrta+ceviz
ara=nescafe+2 galeta
akşam = belli deyil dişime bağlı ona göre çorba olabilir
bügün sil sübür ev temizledim ara vermiştim şimdide lavaboları halldicem
arada soda içerim

2. Gün isveç ve tek kaçamak sütlü kahve şekersiz tabiki

1 saat tempolu yürüyüş alışveriş esnasında bu iyi oldu
Selâm ile...

merhabakızlar bugün yediklerim

sabah: 1 kaşık lor 1 yumurta 3 dilim tam tahıllı ekmek domates salatalık dereotu 5 zeytin

ara: 1 armut 1 çay bardağı süt

öğlen: 120 gr kuzu ızgara soğan salatsı 3 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 4 grissini 1 bardak süt

akşam: 6 yk kısır 8 yk közlenmiş biber ve patlıcanı bi kase yoğurda karıştırdım yedim 63

ara: 1 şeftali 1 armut 1 çay bardağı süt

dün diyetisyene gittim tekrar vitamaaltı da kapsayacak şekilde yeni bir liste yaptı bana ekmek porsiyonum arttı kuruyemişlerim çıktı o yüzden bakalım artık nasıl tepki verecek metobolizma artık 69.u görmek istiyooruuuummmm

iyi akşamlar kızlar
dişçiye gittim kanal tedavisi uyguladı ilk kez yaptırdım enestezi yaptı çok şükür ağrı hissetmedim geçici dolgu yaptı ama dediğine göre biraz zor olmuş çok kanamış aralarda iğne yaptı yine çok şükür zorunu atlattık pazartesi kontrol edicek hafta içide kalıcı dolguyu yapacak diğer dişlerimide bakıcak gerekeni yapacakmış
ben dişçiden korktuğum için gitmiydum ama korkucak bişey yokmuş hepsini elden geçirticem yaşlılıkta lazım kızlar
fırçalamayı ihmal etmem hiç ama bu yeterli olmuyo tabi
şu an çorbamı içtim ama hala uyuşuk ağzımın içi yediğimdende tat almadım zaten
makbuşcum inşallah işe yarar bende 69 u görmek çok istiyom inşallah görürüz

Geçmiş olsun filizcim,makbule kuruyemiş ekmekten daha faydalı niye çıkarttı ki listeden? Vardır elbet bir bildiği

Bende kızlar bende 69 u görmek istiyorum hadi inşallah...

Selam kızlar ben de döndüm tatilden evimdeyim çok şükür, çok da yoruldum

Herkesler iyidir inşallah ara ara girip baktım, topik pek sessiz , neyse okullar açılınca gelirler herhalde

filizcim dişin için geçmiş olsun

çakmelcim isveç de sana iyi gelir inşallah iyi gidiyorsun maşallah

ben de artık 69 u görmek istiyorum ve devamını tabiiki

yarın tartıda hepimiz eksiler görürüz inşallah

Hoşgeldin ficanscım inşallah ya 69 u ni görsem 65 olana kadar kaçamak yapsam da asla abartmıcam inşallah

3.gün isveç
1 çay kaşığı bal
2 yk yulaf ezme
kahve

şimdi
yeşil salata
yarım armut
1 filim şeftali
5 üzüm

akşam
2 haşlanmış yumurta

3 saat çarşı gezmesi yapıldı

birazdan da 40 dk pilates inşallah.

hoş geldin ficancım bizde böle 69 hayali kuruyoz ama inşallah gerçek olcak
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar
dişimdeki uyuşukluk geçince daha fena oldu yemek yiyemiyorum zorla çayla ıslatıp yaptım kahvaltımı akşamada tavuk çorbası yapıcam bugünde böle olması normalmiş aman geçsinde tek önemli olan o
sersumcuk gelemiyo heralde arada uğrardı amannnnn tadını çıkarsın
bana musade çorbamı yapayım

Slm kızlar nasılsınız bakalım
Bugün yediklerim

Sabah:3 dilim tam buğday ekmegi 1 yk lor 5badem 1 yumurta

Ara : 2 armut 1 cay bardağı süt

Öğlen : 120 gr tavuk göğsü 3 dilim tt ekmek salata 1 bardak ayran

Ara 4 etimek

Akşam 8 yk börülce 1 kase yoğurt 1 kepçe mercimek Çorbası 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 1 şeftali 1 armut 1 bardak süt

tamam canım sağolyarın liste leylakta ama o da yok ortalarda..sen yaparsan sonraya onu eklerim ben gene
sağlık olsun canım..sen elinden geleni yapıyorsun..gerisi Allaha kalmış...üzme kendini..diyet de yapsan sağlıklı besleniyorsun..
inşallah canım ama son 3 gündür azcık da olsa ekmek yedim...tatil olduğu için de regl erteleme hapı aldım malum şiştim gene inince belli olacak ak mı kara mı
senin de isveç işe yarar inşallah
Allah damatlığını göstersin canım..
sana da geçmiş olsun kolayca halledersin inşallahdiş çok korkutucu evet
aman aman iyi ol da inşallah
hoşgeldin bebeemmm

okudukça strese girdim yaww...iyi misin şimdi..umarım iyisindir

selam kızlar...anneme geldim...eşimin ailesinin yanında eltimlerleydik..
1.gün köfte patates 2.gün ızgara yedim..kahvaltılarda azcık ekmek yedim..umarım çok almadım..eve gidince anlayacağım artık...yarın herkese başarılar dilerim...öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…