- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Emzirmeyle ilgili ozellikle birsey yazilmamistibunu emziriken içebiliyor muyuz canim bende kendime gelicem yürüyüş yapıyorum arama agzimi tutmayınca hiçbişey olmuyor malesef duzelicem
kolay gelsin canım benim...selam kızlar dün gelemedim evde boya badana işleri vardı tartılmayı bile unutmuşum bu sabah tartıldım
geçen hafta 70.6
bu hafta 70.9
aynen ama gitmeden de olmuyor maalesef görev olanlar var malum...napalım katlanıcaz..Evet kızlar
45 dk 5 km 210 kal yürüyüş yapıldı
Kolay gelsin ficanscım boya badana işleri zor olur ev dağılır temizlik Allah kolaylık versin
Ayy sersum biri gelince veya bir yere gidince diyet kalmıyor,kalmadığı gibi iki üç gün de toparlamıyoruz
o nedenle ben ara verdim.ne gidiyorum ne davet ediyorum
şu düğünü bi atlatayım hafta da 1 gün yine kaçamak günleri uygulamasına geçicem inşallah
afiyet olsun kısfilizim naber canikom...biz gideceğimiz yere hediye aldık geldik ..karpuz yiyiyorum şimdik bende
kesinlikle ben de koyu rengi tavsiye ederim canım hem genç gösteriyor insanı ,hem de bakımlı duruyor saçlar..ben de yıllarca röfle gölge kullandım yaklaşık 3-4 yıldır doğal rengine döndüm rahatım çok şükür..1 tutam beyazım var sadece onu boyuyorum çıktıkça..slm arkadaşlar
pazarımı yaptım yerleştirdim
kahvaltım=1 yumurta+peynir+zeytin+domates salatalık+1 ceviz reçeli+tb. ek.+çay
öğlen ayran
akşam belli deyil
bu aralar biraz telaşlıyım yinede girmeye çalışıyorum daha sonra anlatırım
akşam yemeğinide o yüzden belirleyemiyorum sonra yazarım
şu işlerim düzene girsin kızın okulu başlasın bi kuaföre atıcam kendimi saçlarım çok fena oldu kısaca bahsedeyim
çok oynadım saçlarımla en son krepebalyajj yaptırmıştım saçlarım kopuk kopuk oldu azaldı sanırım aralardan kopuyo tardıkça hiç kuru taramam zaten
kendi suçum saçlarım kurudu nemsiz kaldı o kadar maske falan yaptım ama yinede kötü artık balyaj röfle falan yaptırmıcam kahve bakır boyatıcam koyu renk saçı daha bakımlı gösteriyormuş büyük ölçüdede düzelir diyor bi bayan arkadaş sarıdan koyuya döndü inanamadım saçının yıpranıklığı tiftikliği gitmiş saçımı sağlıklı istiyorum artık sadece boya balyaj falan yok
iyi hafta sonları kızlar
sağol kıss...valla iyi fikir haklısın ayran içip de gideyim ben...afiyet olsun kısaz ye sersumcum orda önceden ayran iç faydası oluyo
Canim etimek leri ogun olarak mi tuketiyorsun. Ben ara ogunde yesem abarti mi olur ?Slm kizlar
Tebriklerinizi kabul edip bende hepinizi tebrik ediyorum
Bugun gec uyandim biraz sasti menuler
Sabah 1 yk lor 2 ceviz 3 dilim tam tahilli ekmek domates salatalik dereotu 1 yumurta
Ara 3 kuru kayisi 6 findik 1 ceviz 1 bardak sut
Oglen 150 gr tavuk izgara salata 2 bardak ayran 3 dilim tam buğday ekmegi
Ara 4 yk nesfit 1 bardak sut
Aksam 3 etimek 1 bardak sut 1 seftali 3 erik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?