Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bunu emziriken içebiliyor muyuz canim bende kendime gelicem yürüyüş yapıyorum arama agzimi tutmayınca hiçbişey olmuyor malesef duzelicem
Emzirmeyle ilgili ozellikle birsey yazilmamisti
İcindekilerin bir zarari olmaz sanirim
Hatta kaynattigim suyun icindeki elmayi cikarip ezdim, incirde katip kiza yedirdim.
40 ml kadarda suyu biberonda icirdim, oksurugune sifasi olur belki diye

Kahvaltım
1 porsiyon karabuğday bol sebzeli
1/4 simit 1 haftadır buzluk ta muhafa ettim eşim yarısını yedi bu kadarı da bana kaldı.israf etmedik ya elhamdülillah.
Sütlü kahve

Şimdi yeşil çay

Akşama
Kısır şeklinde karabuğday ve biter inşallah.

Herkese huzurlu zamanlar en çok da ülkeme

Selâmetle hanımlar...

selam canlar...
dün akşam

tavuk sote
actifrayda karışık kızartma(kabak,havuç biber)
yoğurt

sonrasında 3-4 dilim karpuz...

bu sabah

sucuklu omlet
karışık kızartma
yoğurt
söğüş salata
çayy

bu akşam misafirliğe gidicez..fazla kaçamak yapmam inşallah..

Evet kızlar

45 dk 5 km 210 kal yürüyüş yapıldı

Kolay gelsin ficanscım boya badana işleri zor olur ev dağılır temizlik Allah kolaylık versin

Ayy sersum biri gelince veya bir yere gidince diyet kalmıyor,kalmadığı gibi iki üç gün de toparlamıyoruz
o nedenle ben ara verdim.ne gidiyorum ne davet ediyorum
şu düğünü bi atlatayım hafta da 1 gün yine kaçamak günleri uygulamasına geçicem inşallah

aynen ama gitmeden de olmuyor maalesef görev olanlar var malum...napalım katlanıcaz..
sen iyi gidiyorsun maşallah..

slm arkadaşlar
pazarımı yaptım yerleştirdim
kahvaltım=1 yumurta+peynir+zeytin+domates salatalık+1 ceviz reçeli+tb. ek.+çay
öğlen ayran
akşam belli deyil
bu aralar biraz telaşlıyım yinede girmeye çalışıyorum daha sonra anlatırım
akşam yemeğinide o yüzden belirleyemiyorum sonra yazarım
şu işlerim düzene girsin kızın okulu başlasın bi kuaföre atıcam kendimi saçlarım çok fena oldu kısaca bahsedeyim
çok oynadım saçlarımla en son krepebalyajj yaptırmıştım saçlarım kopuk kopuk oldu azaldı sanırım aralardan kopuyo tardıkça hiç kuru taramam zaten
kendi suçum saçlarım kurudu nemsiz kaldı o kadar maske falan yaptım ama yinede kötü artık balyaj röfle falan yaptırmıcam kahve bakır boyatıcam koyu renk saçı daha bakımlı gösteriyormuş büyük ölçüdede düzelir diyor bi bayan arkadaş sarıdan koyuya döndü inanamadım saçının yıpranıklığı tiftikliği gitmiş saçımı sağlıklı istiyorum artık sadece boya balyaj falan yok
iyi hafta sonları kızlar

kesinlikle ben de koyu rengi tavsiye ederim canım hem genç gösteriyor insanı ,hem de bakımlı duruyor saçlar..ben de yıllarca röfle gölge kullandım yaklaşık 3-4 yıldır doğal rengine döndüm rahatım çok şükür..1 tutam beyazım var sadece onu boyuyorum çıktıkça..
afiyet olsun kısaz ye sersumcum orda önceden ayran iç faydası oluyo
sağol kıss...valla iyi fikir haklısın ayran içip de gideyim ben...

Benim de sacimda isilti var ama bebekten dolayi acik birakamiyorum ondan cok bakimli durmuyor
Bizde sabah piknige kahvaltiya gittik, abartmamaya calistim
Oglrn arkadasa kahveye gittik, takinli kek yedim bir dilim, ogle yemegim olarak dusundum
Simdi sekeraiz kahveyle 10 findik yiyip ara ogun yapacagim
Aksam da mercimek corba, salata, bir dilim ekmekle kapanisi yapacagim insallah

Sağolun kızlar zor işler heryer de olmadı ama gene de çok yoruldum yürüyüşe de gidemiyorum yorgunluktan

bugün ben de 2 öğün karabuğday yaptım ama sonra gene kaçırdım yaz helvası yedim off

çakmelcim iyi gidiyorsun maşallah

filizcim saçlar yıpranınca ben de saç bakım yağı aldım memnunum da, adı barcelino, bir de fiyto sarımsaklı şampuan, o da iyi geliyor,ben aktardan alıyorum ama internetde ikisi de var

sersumcum biyere gidince benim düzen de gidiyor, bi süre çakmel gibi yapsak iyi olacak aslında

Slm kizlar

Tebriklerinizi kabul edip bende hepinizi tebrik ediyorum
Bugun gec uyandim biraz sasti menuler
Sabah 1 yk lor 2 ceviz 3 dilim tam tahilli ekmek domates salatalik dereotu 1 yumurta

Ara 3 kuru kayisi 6 findik 1 ceviz 1 bardak sut

Oglen 150 gr tavuk izgara salata 2 bardak ayran 3 dilim tam buğday ekmegi

Ara 4 yk nesfit 1 bardak sut

Aksam 3 etimek 1 bardak sut 1 seftali 3 erik

Canim etimek leri ogun olarak mi tuketiyorsun. Ben ara ogunde yesem abarti mi olur ?

Sağolun kızlar inşallah hayırla sağlıkla huzurla ideal kilonuza hepimiz ulaşırız.

Sabah
3 çay kaşığı kars balı nefis tavsiye ederim
domates
salatalık
2 yk kadar lor
2 yumurta sarısı oğlan beyazını yiyince payıma sarısı düştü.

Şuan yeşil çay 500 ml

akşam
kekikli kabak yemeğim
bol yoğurt

Yürürsem inşallah yazarım hanımlar...
Selâmetle...

selam kızlar..dün akşamı 1 parça börek 2 çatal kek ve 1 kaşık makarna salatasıyla atlattım....

bu sabah

omlet
peynir zeytin
salata söğüş
yeşillik
4-5 pat.kızartması
çayy

akşam için patlıcan oturtma ve cacık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…