- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
yok canım 2 etmek bir dilim ekmeğe denk ona göre ikindi ara Öğün ünde yiyebilirsiniz benim 4 etmek vardı İkindi de dün kahvaltıyı çok geç yaptım o yüzden akşam öyle saçma bişi oldu yoksa ara öğünde yiyorumCanim etimek leri ogun olarak mi tuketiyorsun. Ben ara ogunde yesem abarti mi olur ?
Harika canım ne güzel her gün yürüyorsun sektirmeden57 dk. 6.5 km. 380 kal yürüyüş yapıldı.
canım bende kendim karıştırıyorum yağları bugünde yaptım bekledim ev işim bitince duş aldım baya yumuşadıSağolun kızlar zor işler heryer de olmadı ama gene de çok yoruldum yürüyüşe de gidemiyorum yorgunluktan
bugün ben de 2 öğün karabuğday yaptım ama sonra gene kaçırdım yaz helvası yedim off
çakmelcim iyi gidiyorsun maşallah
filizcim saçlar yıpranınca ben de saç bakım yağı aldım memnunum da, adı barcelino, bir de fiyto sarımsaklı şampuan, o da iyi geliyor,ben aktardan alıyorum ama internetde ikisi de var
sersumcum biyere gidince benim düzen de gidiyor, bi süre çakmel gibi yapsak iyi olacak aslında
Harika canım ne güzel her gün yürüyorsun sektirmedenben bu aralar yine adım atmiyorum ama eve bi gideyim okul açılsın sonra düzenli hayatla birlikte gelsin düzenli spor gelsin düzenli diyet valla şaka maka da insan gerçekten boş olunca daha bi yemeğe sarıyor iyice Mayısip kalıyor ya ne kadar kısıtlı zaman varsa o kadar çok verim var sanki
Arkadaşlar Hoş geldiniz..
Başlıktan da anlaşılacağı gibi burada hem DİYET yapıp hem de EĞLENMEYİ ,MUHABBETİ VE DOSTLUĞU amaçlıyoruz...Tüm Diyetlere açık kapımız..
Umarım istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşır ve başarılarımızı hep beraber kutlarız TOPİĞİMİZDE..
ÖNCELİKLE YENİ GELENLERE BİLGİ AMACIYLA İLK SAYFAMIZDA ANA KURALLARI YAZAYIM..
HEPİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM..LAKİN BİR ARAYA GELİP BURADA BULUNMAK DA BİR BAŞARIDIR BENCE..
CUMA GÜNLERİ LİSTEMİZ OLACAK..TABİİ ONUN İÇİNDE KURALLARIMIZ VAR..
KURALLARIMIZ..1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 15.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır..
9-listedeki herkesin kilo çizelgesi olmalı ...
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr
1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
Kilo bildirim formatı
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..
14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz
nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..
profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..
liste sıramız...
makbule007:31 Temmuz 2015 liste yaptı
sersum:7 Ağustos 2015 listeyi yaptı
filiztoprak:21 Ağustos 2015 listeyi yaptı
çakmel:14 Ağustos 2015 listeyi yaptı
girlboymom:28 Ağustos 2015 listeyi yaptı
sersum:4 Eylül 2015 listeyi yaptı
safransarı:11 Eylül 2015
ficans:18 Eylül
Merhaba hanımlar diye yaparken en büyük sorun halsizlik ve el ayak titreme oluyor. Bu sorunlar için eğer bir sağlık sorununuz yoksa LR nin bir jel içeceği ve tableti var. Bu ikili bu sorunları yok ediyor ve vücudumuza gereken enerji ve takviyesi sağlıyor.Arkadaşlar Hoş geldiniz..
Başlıktan da anlaşılacağı gibi burada hem DİYET yapıp hem de EĞLENMEYİ ,MUHABBETİ VE DOSTLUĞU amaçlıyoruz...Tüm Diyetlere açık kapımız..
Umarım istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşır ve başarılarımızı hep beraber kutlarız TOPİĞİMİZDE..
ÖNCELİKLE YENİ GELENLERE BİLGİ AMACIYLA İLK SAYFAMIZDA ANA KURALLARI YAZAYIM..
HEPİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM..LAKİN BİR ARAYA GELİP BURADA BULUNMAK DA BİR BAŞARIDIR BENCE..
CUMA GÜNLERİ LİSTEMİZ OLACAK..TABİİ ONUN İÇİNDE KURALLARIMIZ VAR..
KURALLARIMIZ..1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 15.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır..
9-listedeki herkesin kilo çizelgesi olmalı ...
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr
1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
Kilo bildirim formatı
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..
14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz
nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..
profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..
liste sıramız...
makbule007:31 Temmuz 2015 liste yaptı
sersum:7 Ağustos 2015 listeyi yaptı
filiztoprak:21 Ağustos 2015 listeyi yaptı
çakmel:14 Ağustos 2015 listeyi yaptı
girlboymom:28 Ağustos 2015 listeyi yaptı
sersum:4 Eylül 2015 listeyi yaptı
safransarı:11 Eylül 2015
ficans:18 Eylül 2015
Canim hic kimse ailesini silmiyorslm kızlar nasılsınız bakalım ebn bugün burdaki diyetisyenimle vedalaştım artık urfaya dönünce kendi diyetisyenimde alırım soluğu bi kaç gündür de eşimle tartışıyoruz ablası ve babası yüzünden geçmişten bi türlü kurtulamıyorum ya her şey gözümde büyüyor bana şöyle demişlerdi böyle yapmışlardı adamı da kendimi de yiyorum arkama atabilsem keşkeeşimi çok seviyorum ve o da benim bir dediğimi iki etmez gerçekten bugün bi 15 dk lığına babama uğrayalım dedi gitmemek için herşeyi yaptım sonuç olarak gitmedik ama eşim bana verebileceğin bi 15 dkkan olmalı deyince düşündüm de gerçekten haklı iyisiyle kötüsüyle babası sonuçta ama ne bileyim adamı her gördüğümde içim şişiyor sebebi adam sorumsuz bi srü borcu var onun sorumsuzlğu yüzünden eşimin abisi de bi sürü borca girmiş abiside işi yoktu biz kredi çekmek zorunda kaldık borçlarını ödemeleri için 1 senedir dünyanın sıkıntısını çektik adam hiç sormadı bile ne abisiyle ilgilendi maddi olarak ne bizle ama konuşunca böyle çok ilgili güya görsenşz her gün arar sorar ama maddi konularda hiç zaten düğündede hiç bişiye destek olmadı hatta rahmetli kayınvalidem vefat ettiğinde cenaze işleriyle bile maddi anlamda hiç ilgilenmedi ne mezar cenaze işleriyle ne de yemek vs abisi ve eşimin ikisinin de şi olmadığı halde borç harçla hallettiler düğünümüzde de hiç bir şeye katkıda bulunmadı neyse böyle işte dolayısıyla öfkelendim öfkelendim ve dünyayı yedim yine içimdeki boşlukları yemekle doldurmaya çalıştım
sabah: 1 yumurta 1 yk lor 5 zeytin 3 dilim çavdar ekmeği domates salatalık dereotu
ara: 3 kuru kayısı 6 fındık
öğlrn: 4 köfte salata 3 dilim çavdar ek. 2 bardak ayran
ara: yok
akşam: belki de yarım kilodan fazla kuzu ızgara 5 dilim ekmek 4 bardak ayran soğan salatası
ara: 3 top kakoolu dondurma
umarım bugünü telafi ederim de en azından 1.5 kilo daha versem ne güzel olur bu arada yarım kilo vermişim güncel kilom 68,6
Canim hosgelsinmerhaba benı de aranıza alır mısınız? Doğumdan sonra baya kilo aldım 10 kilo fazlam var. Aranızda 10 kilo verebilen var mı? Motive olmak istiyoruuumkilom 66.3 her gun ne yediğimi yazacağım ve ekmeği azaltmaya çalışacağım. Umarım başarabilirim. Her hafta kaç kilo olduğumu da yazacağım . Ebru şallı pilates yapıyorum. Umarım işe yarar Hep birlikte kilo veririz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?