Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim etimek leri ogun olarak mi tuketiyorsun. Ben ara ogunde yesem abarti mi olur ?
yok canım 2 etmek bir dilim ekmeğe denk ona göre ikindi ara Öğün ünde yiyebilirsiniz benim 4 etmek vardı İkindi de dün kahvaltıyı çok geç yaptım o yüzden akşam öyle saçma bişi oldu yoksa ara öğünde yiyorum

Slm kızlar bugün kilo alma diyeti yaptım çok verdim ya yazayım yemekleri

Sabah 1 kk peynir 3 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta domates salatalık çay dereotu

Ara yok

Öğlen 1 kepçe buğday çorbası 120 gr et haşlama 6 yk pirinç pilavı 2 kaşık irmik helvası (Mevlüt vardı ) tabagimdaki herseyi bitirmek zorunda hissettim kimse ısrar falan etmedi tamamen kendi iradeleri böyle bir aptallik yaptım

Ara 3 küçük incir 6 fındık

Aksam 8 yk patlıcan yemeği 6 yk Yoğurtlu makarna

Ara 1 bardak süt

57 dk. 6.5 km. 380 kal yürüyüş yapıldı.
Harika canım ne güzel her gün yürüyorsun sektirmeden ben bu aralar yine adım atmiyorum ama eve bi gideyim okul açılsın sonra düzenli hayatla birlikte gelsin düzenli spor gelsin düzenli diyet valla şaka maka da insan gerçekten boş olunca daha bi yemeğe sarıyor iyice Mayısip kalıyor ya ne kadar kısıtlı zaman varsa o kadar çok verim var sanki

Günaydın kızlar

Sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım

Kahvaltım evde yumurta yoktu,domates,salatalık,peynir,zeytin,çeyrek gözleme,fındık ve omega 3

Umarım bugünki tek kaçamağım gözleme olur,artık bu hafta kaçamak yapma lüksüm yok 2 haftadır artıdayım

Sabah
Ucgen peynir, domates, 4 zeytin, 2 dilim ekmek
Ara
Eti form buskuvi 4 tane, cay
Oglen
2 kofte, bol salata 1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Aksam
Nohut yemegi 2 dilim ekmek

canım bende kendim karıştırıyorum yağları bugünde yaptım bekledim ev işim bitince duş aldım baya yumuşadı
bakım yapıyorum canım da çok yıprandı artık beni zorluyo koyu rengi özledim sersumun dediği gibi genç gösteriyo
hemen özet geçeyim
kahvaltım=2 dilim tb.ek+peynir+zeytin+domates salatalık+çay
iki kere ara yaptım
1. ayran
2. nescafe 2 yaprak galete
akşam belli deyil

Sağolasın canım buna rağmen zorla veriyorum eşim yanıma yaklaşamıyor,ağzım kokuyormuş da
napim yersem veremicem.
düğüne 25 gün kaldı elbisem dikiliyor mecburen yani

Bu gün birde dün akşam yediklerinin ayarı kaçtı
Kız kardeşim vardı eşlik etmeyin mi ama
Dün
Sabah yazmıştım iyiydi.
Akşam da iyi yazdığım gibi kabsk yoğurt.16.30 da kapanışı yapmiştım ama

Akşam
2 tereyağlı kurabiye
1 küçük kup kek
1 avuç badem
5 çilek
2 dilim armut

Bu gün sabah
Domates
Salatalık
2 parmak kaşar
1 parmak salam
Biraz az yağlı biber kızartma

akşam 16.00
1 avuç badem
1 avuç kuru üzüm
biraz mısır patlatma

şuan limonlu madensuyu

3 saat çarşı yürüyüşü

slm kızlar
kahvaltım =1 yumurta+peynir+zeytin+1 ad. kırmızı közde biber+ceviz+çay
ara= ayran
akşam=çorba
dün kızımın okuluna gittik ödeme yaptık forma parası aldılar
dün akşamda patates haşlama +yumurta birde akşam mısır haşlama malesef böyle oldu
neyse bugün çorbayla telafi edicez

Bugun 10 dk plates yaptim :)))
Eylemlerim devam edecek
1 saate cikarabilsem duzenli haftada 2 gun yapabilsem benden iyisi yok

Aksam yemegim
Kuru patlican yemegi, 3 kasik yogurt, 2 dilim ekmek

Merhaba hanımlar diye yaparken en büyük sorun halsizlik ve el ayak titreme oluyor. Bu sorunlar için eğer bir sağlık sorununuz yoksa LR nin bir jel içeceği ve tableti var. Bu ikili bu sorunları yok ediyor ve vücudumuza gereken enerji ve takviyesi sağlıyor.

slm kızlar nasılsınız bakalım ebn bugün burdaki diyetisyenimle vedalaştım artık urfaya dönünce kendi diyetisyenimde alırım soluğu bi kaç gündür de eşimle tartışıyoruz ablası ve babası yüzünden geçmişten bi türlü kurtulamıyorum ya her şey gözümde büyüyor bana şöyle demişlerdi böyle yapmışlardı adamı da kendimi de yiyorum arkama atabilsem keşke eşimi çok seviyorum ve o da benim bir dediğimi iki etmez gerçekten bugün bi 15 dk lığına babama uğrayalım dedi gitmemek için herşeyi yaptım sonuç olarak gitmedik ama eşim bana verebileceğin bi 15 dkkan olmalı deyince düşündüm de gerçekten haklı iyisiyle kötüsüyle babası sonuçta ama ne bileyim adamı her gördüğümde içim şişiyor sebebi adam sorumsuz bi srü borcu var onun sorumsuzlğu yüzünden eşimin abisi de bi sürü borca girmiş abiside işi yoktu biz kredi çekmek zorunda kaldık borçlarını ödemeleri için 1 senedir dünyanın sıkıntısını çektik adam hiç sormadı bile ne abisiyle ilgilendi maddi olarak ne bizle ama konuşunca böyle çok ilgili güya görsenşz her gün arar sorar ama maddi konularda hiç zaten düğündede hiç bişiye destek olmadı hatta rahmetli kayınvalidem vefat ettiğinde cenaze işleriyle bile maddi anlamda hiç ilgilenmedi ne mezar cenaze işleriyle ne de yemek vs abisi ve eşimin ikisinin de şi olmadığı halde borç harçla hallettiler düğünümüzde de hiç bir şeye katkıda bulunmadı neyse böyle işte dolayısıyla öfkelendim öfkelendim ve dünyayı yedim yine içimdeki boşlukları yemekle doldurmaya çalıştım
sabah: 1 yumurta 1 yk lor 5 zeytin 3 dilim çavdar ekmeği domates salatalık dereotu

ara: 3 kuru kayısı 6 fındık

öğlrn: 4 köfte salata 3 dilim çavdar ek. 2 bardak ayran

ara: yok

akşam: belki de yarım kilodan fazla kuzu ızgara 5 dilim ekmek 4 bardak ayran soğan salatası

ara: 3 top kakoolu dondurma

umarım bugünü telafi ederim de en azından 1.5 kilo daha versem ne güzel olur bu arada yarım kilo vermişim güncel kilom 68,6

merhaba benı de aranıza alır mısınız? Doğumdan sonra baya kilo aldım 10 kilo fazlam var. Aranızda 10 kilo verebilen var mı? Motive olmak istiyoruuum kilom 66.3 her gun ne yediğimi yazacağım ve ekmeği azaltmaya çalışacağım. Umarım başarabilirim. Her hafta kaç kilo olduğumu da yazacağım . Ebru şallı pilates yapıyorum. Umarım işe yarar Hep birlikte kilo veririz...

Slm kızlar

kahvaltım
3 hurma
Kahve
Lor ve domatesli salata

Öğleye misafirim var
Mercimek salata
Tereyağlı kurabiye
Mersin çöreği
Do durmalı pasta
Menüm
salata ile geçiştirmeye çalışcam inşallah.

Mahbulecim
Anne ve babamıza of dahi demeyiniz felsefesi kur'an ve sünnet emridir.
Onlar ne yaparsa yapsın biz Allah rızası ve emri için katlanıcaz,hem eşimize de destek oluruz sevgimiz pekişir.
Sen ne kadar babasından nefrey edersen eşin o kadar babasını savunma psikolojisine girecektir. Hem bizde anne ve babayız yarın ne olucamız belli mi canım!!
!

İnan bende çok doluyum bu konuda ama nefsimle mücadele halindeyim.Allah selamet versin inşallah.

Canim hic kimse ailesini silmiyor
Benim evli gorumcem de bosandi cok hatalar yapti, yapmaya devam ediyor ama esim silemiyor her sorununda yaninda ben her ne kadar istemesemde
Sonra bakiyorum benim kardesimde dort dortluk degil ama ben ona canimi veririm

Sen rahatsiz olduklarini esine anlat icini rahatlar ama araniza sogukluk girmesine de izin verme
Canim hosgelsin
Bebegin ne kadar?
Benimki yaklasik 8 aylik. Simdiye kadar 4 kusur kilo verdim. Hedefim 10 daha vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…