- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Benim kizim 1 yasina girecek ama gram veremedim hatta aldim 73 olmustum doguma girerken. Ödemi atinca falan 66 ya indyim. Siz neler yaptiniz kilo verirken nasil yol izlediniz? Benim en büyük zaafim tatli allah bagislasin bebeginizi bu aradaCanim hic kimse ailesini silmiyor
Benim evli gorumcem de bosandi cok hatalar yapti, yapmaya devam ediyor ama esim silemiyor her sorununda yaninda ben her ne kadar istemesemde
Sonra bakiyorum benim kardesimde dort dortluk degil ama ben ona canimi veririm
Sen rahatsiz olduklarini esine anlat icini rahatlar ama araniza sogukluk girmesine de izin verme
Canim hosgelsin
Bebegin ne kadar?
Benimki yaklasik 8 aylik. Simdiye kadar 4 kusur kilo verdim. Hedefim 10 daha vermek
iyi gene 73 kiloyla doğuma girmişsin ben doğuma giderken tam 25 kilo alıp 86 kilo girdimdi tabi bebeğim 15 günlük olunca hemen diyetisyende aldım soluğu şimdi 68.5 oldum en son bebeğim de 4 aylık oldu ah o tatlılar gerçekten de şeker en tatlı zehir nasılda bağımlısı olmuşuz inşallah en kısa zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız hepimizBenim kizim 1 yasina girecek ama gram veremedim hatta aldim 73 olmustum doguma girerken. Ödemi atinca falan 66 ya indyim. Siz neler yaptiniz kilo verirken nasil yol izlediniz? Benim en büyük zaafim tatli allah bagislasin bebeginizi bu arada
nasıl da üstüme alınıp cevaplamışımBenim kizim 1 yasina girecek ama gram veremedim hatta aldim 73 olmustum doguma girerken. Ödemi atinca falan 66 ya indyim. Siz neler yaptiniz kilo verirken nasil yol izlediniz? Benim en büyük zaafim tatli allah bagislasin bebeginizi bu arada
Ben 3 ana ogun ve 2 ara ogun yiyorumBenim kizim 1 yasina girecek ama gram veremedim hatta aldim 73 olmustum doguma girerken. Ödemi atinca falan 66 ya indyim. Siz neler yaptiniz kilo verirken nasil yol izlediniz? Benim en büyük zaafim tatli allah bagislasin bebeginizi bu arada
ah makbuşum ah..her ailede neler neler yaşanıyor..benzer şeyleri biz de yaşadık ama ne atılır ne satılır misali sabır diyeceksin..silemiyorsun maalesef...ama en azından eşinin seni anlamasını sağlamalı ama sen de onu anlamalısın..önemli olan birbirinize hak verip orta yolu bulamak..ben de hiç hoşlanmıyorum ama katlanıyorum..eminim onun da benimkilerde tahammül edemediği şeyler çokdur..eşim çok daha anlayışlı...daha hoşgörülü..onun hoşgörüsüyle ben de kendimi frenliyorum..yapacak tek şey bu..tabii ailenize zarar vermelerine de engel olmalısınız..karışık işler..önce sen eşin ve oğlun...eğer ikiniz de böyle düşünürseniz orta yolu bulup idare etmek biraz daha dayanılır hale geliyor inan....slm kızlar nasılsınız bakalım ebn bugün burdaki diyetisyenimle vedalaştım artık urfaya dönünce kendi diyetisyenimde alırım soluğu bi kaç gündür de eşimle tartışıyoruz ablası ve babası yüzünden geçmişten bi türlü kurtulamıyorum ya her şey gözümde büyüyor bana şöyle demişlerdi böyle yapmışlardı adamı da kendimi de yiyorum arkama atabilsem keşkeeşimi çok seviyorum ve o da benim bir dediğimi iki etmez gerçekten bugün bi 15 dk lığına babama uğrayalım dedi gitmemek için herşeyi yaptım sonuç olarak gitmedik ama eşim bana verebileceğin bi 15 dkkan olmalı deyince düşündüm de gerçekten haklı iyisiyle kötüsüyle babası sonuçta ama ne bileyim adamı her gördüğümde içim şişiyor sebebi adam sorumsuz bi srü borcu var onun sorumsuzlğu yüzünden eşimin abisi de bi sürü borca girmiş abiside işi yoktu biz kredi çekmek zorunda kaldık borçlarını ödemeleri için 1 senedir dünyanın sıkıntısını çektik adam hiç sormadı bile ne abisiyle ilgilendi maddi olarak ne bizle ama konuşunca böyle çok ilgili güya görsenşz her gün arar sorar ama maddi konularda hiç zaten düğündede hiç bişiye destek olmadı hatta rahmetli kayınvalidem vefat ettiğinde cenaze işleriyle bile maddi anlamda hiç ilgilenmedi ne mezar cenaze işleriyle ne de yemek vs abisi ve eşimin ikisinin de şi olmadığı halde borç harçla hallettiler düğünümüzde de hiç bir şeye katkıda bulunmadı neyse böyle işte dolayısıyla öfkelendim öfkelendim ve dünyayı yedim yine içimdeki boşlukları yemekle doldurmaya çalıştım
sabah: 1 yumurta 1 yk lor 5 zeytin 3 dilim çavdar ekmeği domates salatalık dereotu
ara: 3 kuru kayısı 6 fındık
öğlrn: 4 köfte salata 3 dilim çavdar ek. 2 bardak ayran
ara: yok
akşam: belki de yarım kilodan fazla kuzu ızgara 5 dilim ekmek 4 bardak ayran soğan salatası
ara: 3 top kakoolu dondurma
umarım bugünü telafi ederim de en azından 1.5 kilo daha versem ne güzel olur bu arada yarım kilo vermişim güncel kilom 68,6
şimdiden geçmiş olsun canım ben de geçen hafta atlattım çok şükür tartar temizliğini..seninde geçicek inşallahiyi akşamlar kızlar
sabah kahvaltı =maalesef sigara böreği+çay
ara=ayran
akşam=kepekli makarna peynirli+2 bardak ayran
ara=1 meyve henüz karar vermedim
bugün herkez kaçamak yapmış
yarın diş randevüm var son işlemler dolgu ve tar tar temizliği çok korkuyodum biraz aştım kendimi
makbulecim her evde var bu tip sorunlar canım hepimiz uğraştık inan evliliğin ilerledikçe birbirinize daha çok bağlanacaksınız yeterki birbirinizi kırmayın inan eşlerde arada sıkışıp kalıyo onların işi daha zor
ah cakmelcim nefsime o kadar hakim olabilsem keskeSlm kızlar
kahvaltım
3 hurma
Kahve
Lor ve domatesli salata
Öğleye misafirim var
Mercimek salata
Tereyağlı kurabiye
Mersin çöreği
Do durmalı pasta
Menüm
salata ile geçiştirmeye çalışcam inşallah.
Mahbulecim
Anne ve babamıza of dahi demeyiniz felsefesi kur'an ve sünnet emridir.
Onlar ne yaparsa yapsın biz Allah rızası ve emri için katlanıcaz,hem eşimize de destek oluruz sevgimiz pekişir.
Sen ne kadar babasından nefrey edersen eşin o kadar babasını savunma psikolojisine girecektir. Hem bizde anne ve babayız yarın ne olucamız belli mi canım!!!
İnan bende çok doluyum bu konuda ama nefsimle mücadele halindeyim.Allah selamet versin inşallah.
aynen oyle canim aile sonicta esim de benim ailemden kimseye asla saygisizlik yapmaz benim gibi cene de yapmaz tabi sonradan pisman oluyorum ama iste keskebende frenlesem biraz ailem icin buna ihtiyaccim varah makbuşum ah..her ailede neler neler yaşanıyor..benzer şeyleri biz de yaşadık ama ne atılır ne satılır misali sabır diyeceksin..silemiyorsun maalesef...ama en azından eşinin seni anlamasını sağlamalı ama sen de onu anlamalısın..önemli olan birbirinize hak verip orta yolu bulamak..ben de hiç hoşlanmıyorum ama katlanıyorum..eminim onun da benimkilerde tahammül edemediği şeyler çokdur..eşim çok daha anlayışlı...daha hoşgörülü..onun hoşgörüsüyle ben de kendimi frenliyorum..yapacak tek şey bu..tabii ailenize zarar vermelerine de engel olmalısınız..karışık işler..önce sen eşin ve oğlun...eğer ikiniz de böyle düşünürseniz orta yolu bulup idare etmek biraz daha dayanılır hale geliyor inan....
Aynen oyle oluyor canim ama bu konuda gecmise takilip kalmamaya calisacagim kendimi asmaya calisiyorum iste esimi cok sevoyorun ve onu uzmek en son isteyecegim sey ah cenem bi sahip olabilsemiyi akşamlar kızlar
sabah kahvaltı =maalesef sigara böreği+çay
ara=ayran
akşam=kepekli makarna peynirli+2 bardak ayran
ara=1 meyve henüz karar vermedim
bugün herkez kaçamak yapmış
yarın diş randevüm var son işlemler dolgu ve tar tar temizliği çok korkuyodum biraz aştım kendimi
makbulecim her evde var bu tip sorunlar canım hepimiz uğraştık inan evliliğin ilerledikçe birbirinize daha çok bağlanacaksınız yeterki birbirinizi kırmayın inan eşlerde arada sıkışıp kalıyo onların işi daha zor
[/QUOTE]ah cakmelcim nefsime o kadar hakim olabilsem keske
aynen oyle canim aile sonicta esim de benim ailemden kimseye asla saygisizlik yapmaz benim gibi cene de yapmaz tabi sonradan pisman oluyorum ama iste keskebende frenlesem biraz ailem icin buna ihtiyaccim var
Aynen oyle oluyor canim ama bu konuda gecmise takilip kalmamaya calisacagim kendimi asmaya calisiyorum iste esimi cok sevoyorun ve onu uzmek en son isteyecegim sey ah cenem bi sahip olabilsem
Neyse kizlar bugun fena sayilmazdi sutte iyi bugun dune gore menum
Sabah 1 yk lor 1 yumurta 2 ceviz domates salatalik dereotu 3 dilim tam buğday ekmegi
Ara 4 kuru kayisi 6 findik
Oglen 120 gr kuzu izgara salata 3 dilim tam buğday ekmegi 2 bardak ayran
Ara 4 yk nesfit 1 bardak sut 1 ucu bir arada 1 kucuk kare cikolata 1 etimek
Aksam 8 yk taze fasulye 2 dilim tam buğday ekmegi 1 kase yogurt 1 kepce bugday corbasi
Ara 1 armut 3 erik
Bolca su ictim ve humana still tea
selam.
.5.3 km cepte...
dün başladım 2. gün umarım böyle devam edecek...
evet canım bi atlatsam ben yürüyüşe başlayamadım canım burası hala çok sıcak yürüyüş bandımı açamadım biraz evde işler var daha sonra yazarım zaten bayramda geliyor daha sonra açıp bol bol yürücem inşallahşimdiden geçmiş olsun canım ben de geçen hafta atlattım çok şükür tartar temizliğini..seninde geçicek inşallah
dün kahvaltıda arkadaşım çok güzel mini pizzalar getirmiş ben de dün onları ve gözleme yedim filizim..pişmanım ve bunun neticesinde artık yürüyüşüme de başladım..
Esselamu aleykum kızlar..
Dünden kalan
Sarı ve yeşil mercimekli,bol sebzeli kısır dan yedim kahvemi içtim ve 1. Öğün tamamlandı.
Kaldı 1 öğün ce 5 km lik sporun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?