Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah
Penir, domates, 4 zeytin, 2 dilim ekmek
Ara
Lactamil 1 bardak
Oglen
Kuru patlican yemegi, 1 dilim ekmek
Ara
2 hurma, yesil cay
Aksam
Karniyarik 2 tane, 2 dilim ekmek

Benim kizim 1 yasina girecek ama gram veremedim hatta aldim 73 olmustum doguma girerken. Ödemi atinca falan 66 ya indyim. Siz neler yaptiniz kilo verirken nasil yol izlediniz? Benim en büyük zaafim tatli allah bagislasin bebeginizi bu arada

iyi gene 73 kiloyla doğuma girmişsin ben doğuma giderken tam 25 kilo alıp 86 kilo girdimdi tabi bebeğim 15 günlük olunca hemen diyetisyende aldım soluğu şimdi 68.5 oldum en son bebeğim de 4 aylık oldu ah o tatlılar gerçekten de şeker en tatlı zehir nasılda bağımlısı olmuşuz inşallah en kısa zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız hepimiz

nasıl da üstüme alınıp cevaplamışım atladım hemen ama bence benimkini de merak edersin

Ben 3 ana ogun ve 2 ara ogun yiyorum
7 den sonra ise birsey yememeye calisiyorum
Tatli nerseyse hic yemiyorum
5 ogun yiyince zaten gerekte kalmiyor

ah makbuşum ah..her ailede neler neler yaşanıyor..benzer şeyleri biz de yaşadık ama ne atılır ne satılır misali sabır diyeceksin..silemiyorsun maalesef...ama en azından eşinin seni anlamasını sağlamalı ama sen de onu anlamalısın..önemli olan birbirinize hak verip orta yolu bulamak..ben de hiç hoşlanmıyorum ama katlanıyorum..eminim onun da benimkilerde tahammül edemediği şeyler çokdur..eşim çok daha anlayışlı...daha hoşgörülü..onun hoşgörüsüyle ben de kendimi frenliyorum..yapacak tek şey bu..tabii ailenize zarar vermelerine de engel olmalısınız..karışık işler..önce sen eşin ve oğlun...eğer ikiniz de böyle düşünürseniz orta yolu bulup idare etmek biraz daha dayanılır hale geliyor inan....

öyle şiştim öyle şiştim ki ben bile çözemedim kızlar...dün arkadaşım geldi sabah pizza ve gözleme yedim ondan mıdır bilinmez ...neyse yürüyorum nasılsa gider napalım
sabah

salçalı omlet
actifarayda karışık kızartma
söğüş salata
peynir zeytin
yoğurt
çay

arada karpuz ama boll

az önce 2. öğünüm

tavuk sote
cacık

40 dk 5 km 290 kal yürüyüş yapıldı

Misafir vardı 2 kase mercimekli kısır 1 kase y.fasulye salatası ile işlem tamamlandı.18.00 da dükkan kapandı.

Dondurmalı pasta
Kup kek
2 çeşit kurabiye
Tadına bile bakmadım elhamdülillah...

iyi akşamlar kızlar
sabah kahvaltı =maalesef sigara böreği+çay
ara=ayran
akşam=kepekli makarna peynirli+2 bardak ayran
ara=1 meyve henüz karar vermedim
bugün herkez kaçamak yapmış
yarın diş randevüm var son işlemler dolgu ve tar tar temizliği çok korkuyodum biraz aştım kendimi
makbulecim her evde var bu tip sorunlar canım hepimiz uğraştık inan evliliğin ilerledikçe birbirinize daha çok bağlanacaksınız yeterki birbirinizi kırmayın inan eşlerde arada sıkışıp kalıyo onların işi daha zor

şimdiden geçmiş olsun canım ben de geçen hafta atlattım çok şükür tartar temizliğini..seninde geçicek inşallah

dün kahvaltıda arkadaşım çok güzel mini pizzalar getirmiş ben de dün onları ve gözleme yedim filizim..pişmanım ve bunun neticesinde artık yürüyüşüme de başladım..

ah cakmelcim nefsime o kadar hakim olabilsem keske

aynen oyle canim aile sonicta esim de benim ailemden kimseye asla saygisizlik yapmaz benim gibi cene de yapmaz tabi sonradan pisman oluyorum ama iste keskebende frenlesem biraz ailem icin buna ihtiyaccim var

Aynen oyle oluyor canim ama bu konuda gecmise takilip kalmamaya calisacagim kendimi asmaya calisiyorum iste esimi cok sevoyorun ve onu uzmek en son isteyecegim sey ah cenem bi sahip olabilsem

Neyse kizlar bugun fena sayilmazdi sutte iyi bugun dune gore menum

Sabah 1 yk lor 1 yumurta 2 ceviz domates salatalik dereotu 3 dilim tam buğday ekmegi

Ara 4 kuru kayisi 6 findik

Oglen 120 gr kuzu izgara salata 3 dilim tam buğday ekmegi 2 bardak ayran

Ara 4 yk nesfit 1 bardak sut 1 ucu bir arada 1 kucuk kare cikolata 1 etimek

Aksam 8 yk taze fasulye 2 dilim tam buğday ekmegi 1 kase yogurt 1 kepce bugday corbasi

Ara 1 armut 3 erik
Bolca su ictim ve humana still tea[/QUOTE]

Esselamu aleykum kızlar..

Dünden kalan
Sarı ve yeşil mercimekli,bol sebzeli kısır dan yedim kahvemi içtim ve 1. Öğün tamamlandı.
Kaldı 1 öğün ce 5 km lik sporun inşallah...

Reglim basladi

Sabah
1 kahve, 1 kek
Oglen
Manti (arkadaslarim gelecek onlara yapacam, brnde yerim artik)
Aksam
Mantarli salata

Manti yedigim icin ara ogun yapmayacam bugun.

[/QUOTE]
Canim benim diyetisyenim milipanin emzirme cayini tavsiye etmistinlisteye eklemisti
Humanaya gore kalorisiz

Canim benim diyetisyenim milipanin emzirme cayini tavsiye etmistinlisteye eklemisti
Humanaya gore kalorisiz[/QUOTE]
Evet canim benim diyetisyen de dedi onu ama evdeki bitince milupa alacağım artık az kaldı zaten şimdi onu atmayayim

selam.
.5.3 km cepte...
dün başladım 2. gün umarım böyle devam edecek...

evet canım bi atlatsam ben yürüyüşe başlayamadım canım burası hala çok sıcak yürüyüş bandımı açamadım biraz evde işler var daha sonra yazarım zaten bayramda geliyor daha sonra açıp bol bol yürücem inşallah

Esselamu aleykum kızlar..

Dünden kalan
Sarı ve yeşil mercimekli,bol sebzeli kısır dan yedim kahvemi içtim ve 1. Öğün tamamlandı.
Kaldı 1 öğün ce 5 km lik sporun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…