va canım ama yarınBu hafta bildirim yok mu
Ay bigün perşembe ben cuma saniyorum tatildim bi de ☺☺☺68.5
evet canım bi atlatsam ben yürüyüşe başlayamadım canım burası hala çok sıcak yürüyüş bandımı açamadım biraz evde işler var daha sonra yazarım zaten bayramda geliyor daha sonra açıp bol bol yürücem inşallah
Ay bigün perşembe ben cuma saniyorum tatildim bi de ☺☺☺68.5
Evet canim benim diyetisyen de dedi onu ama evdeki bitince milupa alacağım artık az kaldı zaten şimdi onu atmayayim[/QUOTE]Canim benim diyetisyenim milipanin emzirme cayini tavsiye etmistinlisteye eklemisti
Humanaya gore kalorisiz
Hic sorma canim ya ayni dert bende de var doğumdan once orantisiz kilo almadim hic ama su anda basen hicerimiyor gidenler gobekten gitticirkinbi goruntu oldu artik bayramdan sonra iyice bi spora da baslamak lazimResim cekindim, 60 kilo olunca karsilastirma yapmak icin
Basenim hep genisti ama dogum kilolarimla birlikte iyice genisledi
Pantolonu 2 ay once aldim ve esim o zaman giymeme izin vermemisti yakismadi cok dar oldu diye. Ondan sonra 3 kilo verdim ama hala dar oluyor.
Benim de basenler ayni böyle zaten kilo vereyim ilk isim açık renk pantolon ve titil yiril tulum alacağımResim cekindim, 60 kilo olunca karsilastirma yapmak icin
Basenim hep genisti ama dogum kilolarimla birlikte iyice genisledi
Pantolonu 2 ay once aldim ve esim o zaman giymeme izin vermemisti yakismadi cok dar oldu diye. Ondan sonra 3 kilo verdim ama hala dar oluyor.
Rumuz:sarfansari
Gecen hafta:67.9
Bu hafta:66.8
Fark:1.1 kg
Yuzde: 1.62
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
kilo bildirimim
geçen hafta 70.9
bu hafta 69.3
diyet karatay
spor hergün 1 saat tempolu yürüyüş
fark 1.6 kg
% 2.257
listeyi öğleden sonra yaparım herkes eksiler görür inşallah
bende kiskandimkıskandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?