- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
yok canım yoktu gündemde 2 yılda 3. evime taşınmış oldum şöyle oldu emlakçı eşimden 1 yıl dolunca tekrar komisyon istemiş bir kira kira da 900 lira bu arada biz eve girerken bir kez komisyon verecektik anlaşma öyleydi eşim bunu söyleyince benim ortağım var ona istiyorum demiş yarım kira olsun demiş eşim ev sahibini aradı emlakçıları aradançıkaralım ben niye şimdi 500 lira vereyim diye adamda ben emlaköçıyı aradan çıkarmak istemiyorum 200 lira ver sen ona zaten ben sizi mayısta çıkarıp kendim oturacağım demiş geçen sene bu eve girerken bz burda en az dört sene oturacağız demiştik istediğiniz kadar oturun demişti ev sahibi bu emlakçı olayından sonra böyle olunca eşim de sinirlendi işte ben mayısta taşıyacağıma şimdi taşırım dedi ilan aramaya başladı şansımıza bi ilan düştü sahibinden ev eski evimize göre çok daha güzel ve 850 lira dediler hemde sahibinden bizde tuttuk öyle olunca apar topar taşındık valla daha okulun temposuna alışamadan evi de değiştirdik hayırlısı olsun yaa öyle işteCanim ev tasimak nerden cikti ?
Varmiydi ki gundemde sasirdim
sağol canım valla zor oldu ama taşındık çok şükürmakbuş kolay gelsin canım..bebekle ev taşımak daha zor..
selam kızlar...
cumaları bizim evin önüne köyden arabalar geliyor sebze meyve satıyorlar..organık organik..
2 kilo kıl biber aldım..eşim ve ben kızartmasına bayılıyoruz ama kışın yok tabii..
actifrayda kızarttım domates sos da yaptım buzluğa koyacağım..hamaratlığım tuttu bugün..
öğleni ayranla geçiştiricem heralde hiç aç değilim..
akşama ne pişirsem ki hiç bir fikrim yok..
fikri olan varsa versin bacılar...
Canim cok uzuldum olanlarayok canım yoktu gündemde 2 yılda 3. evime taşınmış oldum şöyle oldu emlakçı eşimden 1 yıl dolunca tekrar komisyon istemiş bir kira kira da 900 lira bu arada biz eve girerken bir kez komisyon verecektik anlaşma öyleydi eşim bunu söyleyince benim ortağım var ona istiyorum demiş yarım kira olsun demiş eşim ev sahibini aradı emlakçıları aradançıkaralım ben niye şimdi 500 lira vereyim diye adamda ben emlaköçıyı aradan çıkarmak istemiyorum 200 lira ver sen ona zaten ben sizi mayısta çıkarıp kendim oturacağım demiş geçen sene bu eve girerken bz burda en az dört sene oturacağız demiştik istediğiniz kadar oturun demişti ev sahibi bu emlakçı olayından sonra böyle olunca eşim de sinirlendi işte ben mayısta taşıyacağıma şimdi taşırım dedi ilan aramaya başladı şansımıza bi ilan düştü sahibinden ev eski evimize göre çok daha güzel ve 850 lira dediler hemde sahibinden bizde tuttuk öyle olunca apar topar taşındık valla daha okulun temposuna alışamadan evi de değiştirdik hayırlısı olsun yaa öyle işte
sağol canım valla zor oldu ama taşındık çok şükür
geçmiş olsun canımyok canım yoktu gündemde 2 yılda 3. evime taşınmış oldum şöyle oldu emlakçı eşimden 1 yıl dolunca tekrar komisyon istemiş bir kira kira da 900 lira bu arada biz eve girerken bir kez komisyon verecektik anlaşma öyleydi eşim bunu söyleyince benim ortağım var ona istiyorum demiş yarım kira olsun demiş eşim ev sahibini aradı emlakçıları aradançıkaralım ben niye şimdi 500 lira vereyim diye adamda ben emlaköçıyı aradan çıkarmak istemiyorum 200 lira ver sen ona zaten ben sizi mayısta çıkarıp kendim oturacağım demiş geçen sene bu eve girerken bz burda en az dört sene oturacağız demiştik istediğiniz kadar oturun demişti ev sahibi bu emlakçı olayından sonra böyle olunca eşim de sinirlendi işte ben mayısta taşıyacağıma şimdi taşırım dedi ilan aramaya başladı şansımıza bi ilan düştü sahibinden ev eski evimize göre çok daha güzel ve 850 lira dediler hemde sahibinden bizde tuttuk öyle olunca apar topar taşındık valla daha okulun temposuna alışamadan evi de değiştirdik hayırlısı olsun yaa öyle işte
sağol canım valla zor oldu ama taşındık çok şükür
Güle güle otur canım zordur ev taşımak ama yeni ev ye Nı hayat inşallah mutluluk getirirslm kızlar bu aralar çok sıkıntılıyım canım burnumda evimizi sattık daha geniş bi ev aldık şükür tapumuzu bugün aldık ev topluyorum habire eşya çıkıyo düzenli yiyemiyorum ama hiçte oturmuyorum eriyodur sanırım cumartesi ev temizlencek
evimiz 4+1 dublex perdeler yetmicek halıda öle masraflar var tabi hayırlısıyla pazar günü taşınıcaz gelemessem idare edin canlar öpüyorum
Hayirli olsun gule gule oturun insallahslm kızlar bu aralar çok sıkıntılıyım canım burnumda evimizi sattık daha geniş bi ev aldık şükür tapumuzu bugün aldık ev topluyorum habire eşya çıkıyo düzenli yiyemiyorum ama hiçte oturmuyorum eriyodur sanırım cumartesi ev temizlencek
evimiz 4+1 dublex perdeler yetmicek halıda öle masraflar var tabi hayırlısıyla pazar günü taşınıcaz gelemessem idare edin canlar öpüyorum
nihayet istediğin eve kavuşmuşsun canım güle güle sağlıkla oturunslm kızlar bu aralar çok sıkıntılıyım canım burnumda evimizi sattık daha geniş bi ev aldık şükür tapumuzu bugün aldık ev topluyorum habire eşya çıkıyo düzenli yiyemiyorum ama hiçte oturmuyorum eriyodur sanırım cumartesi ev temizlencek
benim de hayalim hic doğu gorevine gitmemek ama haziranda gidiyoruzBenimde hayalim dogu gorevimizi bitirip batida ev almak.insallah.
canım senin esinin görevi neydi ?Safransari Asker polisin tek hayali bu canım ..Allah hayırlısıyla bitirmenizi nasip etsin.neredesiniz.?.biz geçen yıl geldik Hakkari'den artık bundan sonrası Ankara'dayız ve emeklilik sağlıkla inşallah..İzmir'de evimiz var ama yatırım için ..Allah hepimize nasip eder hayallerimizi gerçekleştirmeyi inşallah..
ben oglenciyim malesef saat 5 te çıkıyorum yapmak isterdim saat 6 da 7 de olur derseniz yapıyım...KIZLARRRRR DUYURUUUU...
Yarın ben nöbetçiyim listeyi yapacak bir gönüllü arıyorum..haftaya ben yapabilirim ama bu hafta yapamam...
Erken yapacak kimse çıkmazsa sen yaparsın canım sağol..benim de hayalim hic doğu gorevine gitmemek ama haziranda gidiyoruz
canım senin esinin görevi neydi ?
ben oglenciyim malesef saat 5 te çıkıyorum yapmak isterdim saat 6 da 7 de olur derseniz yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?