Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim ev tasimak nerden cikti ?
Varmiydi ki gundemde sasirdim
yok canım yoktu gündemde 2 yılda 3. evime taşınmış oldum şöyle oldu emlakçı eşimden 1 yıl dolunca tekrar komisyon istemiş bir kira kira da 900 lira bu arada biz eve girerken bir kez komisyon verecektik anlaşma öyleydi eşim bunu söyleyince benim ortağım var ona istiyorum demiş yarım kira olsun demiş eşim ev sahibini aradı emlakçıları aradançıkaralım ben niye şimdi 500 lira vereyim diye adamda ben emlaköçıyı aradan çıkarmak istemiyorum 200 lira ver sen ona zaten ben sizi mayısta çıkarıp kendim oturacağım demiş geçen sene bu eve girerken bz burda en az dört sene oturacağız demiştik istediğiniz kadar oturun demişti ev sahibi bu emlakçı olayından sonra böyle olunca eşim de sinirlendi işte ben mayısta taşıyacağıma şimdi taşırım dedi ilan aramaya başladı şansımıza bi ilan düştü sahibinden ev eski evimize göre çok daha güzel ve 850 lira dediler hemde sahibinden bizde tuttuk öyle olunca apar topar taşındık valla daha okulun temposuna alışamadan evi de değiştirdik hayırlısı olsun yaa öyle işte

sağol canım valla zor oldu ama taşındık çok şükür

menü de paylaşım taşınmaydı bayramdı derken kilo almadım ama veremedim de bugün yeniden başladım

sabah: 1 yumurta 3 dilim tamm buğday ek. 1 kk peynir domates salatalık

ara. yok

öğlen: 8 yk bamya 1 kase yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği

ara: 25 tane üzüm 10 badem

akşam: yarım palamut 2 dilim tam buğday ekmeği salata

ara: 2 kare bitter 1 bardak ikisi bir arada( çok canım istedi )

Canim cok uzuldum olanlara
İlk defa duyuyorum emlakcinin 2. Sene de komisyon istedigini
Hakkinizda hayirlisi canim, insallah en kisa zamanda biter yorgunlugunuz ve yeni evinizde mutlu mesut yasarsiniz.

Sabah
Yumurta, peynir, salatalik, domates, 1 ceviz, 1 dilik ekmek
Ara
Peynirli wasa
Oglrn
Semizotu yemegi, yogurt, 2 dilim ekmek
Ara
Meyve
Aksam
Karnibahar yemegi

Aksam
nohut yemegi
çorba salata
Yatmadan
bir muz ve 2 dilim çikolata

Bugün
sabah
2 sivri biber
yarim omlet
bir dilim ekmek iki zeytin

Öğle
Kısır ayran

Aksam yazarım iyi gidiyor kızlar öptm

geçmiş olsun canım ama o emlakçı ne kadar üçkağıtçıymış..iyi yapmışsınız taşınmakla..yıllardır biz emlakçımızdan böyle birşey duymadık..kiracımdan da çok memnunum Allaha şükür..hep aynı emlakçım buldu 3 kiracımı da ama biz depozitoyu kiracıdan kiracıya aktardık emlakçı da hepsinden 1 kere komisyon aldı..Allah böylelerine fırsat vermesin..

günaydın kızlar...aynı belenme tarzında gitmeme rağmen şiştim..benim meto bana gene oyun oynuyor sanırım..neyse bakalım izleyecez görecez..
dün akşam

1 parça biftek
3 kuzu pirzola
salata
yoğurt
actifrayda karışık kızartma

bu sabah

dünden kalan kızartmadan 2 kaşık ve yoğurt
yumurta salatası
çayy
3 gün kurusu
ceviz

ev temizlendi dujj alındı şimdi çay sefam..

girlboymom tebrikler canım..

Saol sersum cum idare ediyoruz iste Metabolizma arada duruyor düzelir

Cutemom007 kolay gelsin canım iyi yapmissiniz taşınmakla bebekle hayat zor.ama sen işe basladinmi biz başladık kim bakıyor bebeğe

Safransari vücut daha önce uzun sure kaldığı kiloda kaliyor bazen ondan verememissindir gider hepsi merak etme

cakmel hollandada napti acaba

slm kızlar bu aralar çok sıkıntılıyım canım burnumda evimizi sattık daha geniş bi ev aldık şükür tapumuzu bugün aldık ev topluyorum habire eşya çıkıyo düzenli yiyemiyorum ama hiçte oturmuyorum eriyodur sanırım cumartesi ev temizlencek
evimiz 4+1 dublex perdeler yetmicek halıda öle masraflar var tabi hayırlısıyla pazar günü taşınıcaz gelemessem idare edin canlar öpüyorum

Güle güle otur canım zordur ev taşımak ama yeni ev ye Nı hayat inşallah mutluluk getirir

Dun akşam cayın yanina ikram kaçırdım çok pişmanım 200gr artıyı gördüm akillandim

Sabah
Çeyrek kaşarlı tost
coK az kıyma
yarim domates
1 zeytin
cay

Hayirli olsun gule gule oturun insallah
Tasinma toplanma sikintili grcecektir ama yerleatikten sonrada keyifle oturursun insallah.
Yerlestigunde evin resimlerini bekliyoruz

nihayet istediğin eve kavuşmuşsun canım güle güle sağlıkla oturun..kıss eski eve de okaa tadilat yapmıştınız derdini çekmiştin ama olsun önemli olan yeni güzel evin..ne mutlu size..Bizim de tek hayalimiz sağlıkla emekli olup hayalimizdeki bahçeli eve kavuşmak malum bizim meslek buna ancak emeklilikte müsade ediyor..
tatlı telaşe bunlar canım..yavaş yavaş halledersiniz..çok sevindim senin adına..sağlık olsun herşey hallolur..

dün yediğim iskender kendini hemen gösterdi..üzgünüm ve son
bu sabahh

pastırmalı omlet
2 çeri domates
peynir zeytin
karışık çiğ kuruyemiş
3 gün kurusu
1 mandalin

Safransari Asker polisin tek hayali bu canım..Allah hayırlısıyla bitirmenizi nasip etsin.neredesiniz.?.biz geçen yıl geldik Hakkari'den artık bundan sonrası Ankara'dayız ve emeklilik sağlıkla inşallah..İzmir'de evimiz var ama yatırım için ..Allah hepimize nasip eder hayallerimizi gerçekleştirmeyi inşallah..

...KIZLARRRRR DUYURUUUU...
Yarın ben nöbetçiyim listeyi yapacak bir gönüllü arıyorum..haftaya ben yapabilirim ama bu hafta yapamam...

Benimde hayalim dogu gorevimizi bitirip batida ev almak.insallah.
benim de hayalim hic doğu gorevine gitmemek ama haziranda gidiyoruz

canım senin esinin görevi neydi ?

...KIZLARRRRR DUYURUUUU...
Yarın ben nöbetçiyim listeyi yapacak bir gönüllü arıyorum..haftaya ben yapabilirim ama bu hafta yapamam...
ben oglenciyim malesef saat 5 te çıkıyorum yapmak isterdim saat 6 da 7 de olur derseniz yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…