çok üzüldüm adına canımBugunlerde ugrayamiyorum cunku cokduzensiz yemek yiyorum
Atanamama sokundan sonra hala kendime gelemedim
Cakmel cok sagol canimBildirim cakmel
Geçen hafta :71.1
Bu hafta: 72.1
Fark: +++ 1 kg
%: +++ 1.138
Durum bu kızlar sebebini anlayamadigim bi şişkinlik var.
Safransaricim,vazgeçme ısrarla çaliş ve umudunu yitirme.ben 7. Yılımda atandim ve üzüldüğüm zamanlara yanıyorum şuan,nasip neyse o de,1 yudum dâhi varsa içecek suyun o gelir bulur seni.
Filizcim hoşgeldin canım...
hoşgeldin bebeeemmmslm kızlar sonunda gelebildim evi taşıdık fakat internet yoktu yeni bina biraz sorunlar oldu hala yok ama geçici aldık
evden sonra 1 haftada belim ağrıdı baya bi yürümekte zorlandım g20 zirvesi nedeniyle eşim 1 hafta tatil yaptı kısaca olaylar böyle evim de büyük güzel temizliği biraz zor ama bana hareket olsun sizler nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım herkez iyidir umarım
sersumcum yarın bildirimi yapayım ilk başlangıç olarak
öpüyorum hepinizi
ah canım ne güzel bisikletle pazara gitmek..ayy hayalim kıss benimde öyle bahçeli bir ev deniz yürüyüş bisiklet..sabah =1 yumurta+zeytin peynir+salatalık domates+1 buçuk tb.ekmeği
öğlen=patlıcan yemeği+yoğurt+yeşilçay
akşam=actifrayda dana ciğer+salata
bugün bisikletle annemin pazarına gittim süt aldım yoğurt yapıcam markete gittim ordan eve sporumu yapmış oldum
başlangıç kilom =74.1
aslında pek dikkat etmedim ama fazla almamışım sonuçta nekadar dikkat etmesekte bu iş öğrendik ucundan yine dikkat ediliyor demekki
kahvaltım=2 tb. ekmeği+1yumurta+peynir+zeytin+yeşilçay ve mate karışık+3 ceviz
ara=süt
öğlen = taze fasulye+yoğurt
ara=1 mandalin
akşamı henüz düşünmedim
kızlar azalmış gibi geldi bana topik durgun heralde sersumcum da görünmüyor nöbeti falanmı var acaba
öpüyorum kızlar
olur bebeğimmmm inşallah olurrbu sefer hedefim önce 69 olmak yani 5 kilo daha sonra 63 inşallah bu sefer olur
he kızz nöbetlerdeyim..yukarıyı okumamışım sersum nöbetteymiş ne çektin be nöbetlerden sersumcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?