Canım elma diyetini bOzdun mu ...ben bugün yaptım ama yarin öğretmenler günü yemegimiZ var aksama okul arkadaslariyla birde veliler supriz biseyler hazirliyorlarmis ondan da yemzesm olmaz bi günlük bozup devam edeceğimSlm kızlar...
1 kupa süt
5 badem
3 yk polenli bal
Akşama tavuk salata çorba inşallah...
ah o kızlar dayanırmı internetsersumcum sana ve herkeze teşekkür ederim canım bizim ev bahçe içi deyil tabi ama asonsörle çıkarıyom bisikleti henüz aşağıya koymadım bende sizleri özlemişm kısben tam olarak gelemicem canım aranıza internet sorunu oldu bu evde henüz gelmedi bizde geçici vınn baketi almıştık o da bize dayanmadı kız var malum pahalıya geliyor bidaha almadık telefonun internetinden girdim şimdi arasıra girerim malum özlüyom kıs burayı bağımı koparmıyım
bugün bi haber geldi umutluyuz ama uğraşıyorlar telefon projesi çizilecek 1 ay kadar sürer dedilr ama bi hareketlenme var sizden uzak kalamadım ara sıra girerim öpüyorum hepiniz
ah o kızlar dayanırmı internet
1 ay böyle böyle arada da olsa gel cicim sensiz olmaz...
allah kabul etsin sersumcumkızlar ben nöbete
3 gün oruçluyum adağım vardı reflüm malum normalde tutamıyorum oruç bari kısa günlerde tutayım dedim Allah kabul etsin inşallah
akşam 11 gibi yedim kepek ekmek arası peynir zeytin 2 bardak ayranyumurtaya üşendim..akşama da aynı olur malum nöbetteyim..yarın akşama yumurtayla tutarım inşallah
öptüm sizi
bende bi bakayım tel den nasıl bişe elma diyetiGünaydın kızlar yaa bu elma diyeti zor ama galiba gerçekten etkili 1 kilo gitmişşok oldum ayıptır soylemesi bagirsaklarida müthiş çalıştryor;-) ama bugün okulda kutlamalar var off alsam serdim bilir atlı spor tesislerinde yemek var offf elimden geldiğince dikkat edip yarin devam
sağol canım benim amin..3 gün tutucam inşallah yarın son..
allah kabul etsin sersumcum
bende kaza orucu tutayım günler kısa diyorum ama regl çok yakın bitsin tutucam nasipse tabi
aman olsun kıss bahçeli de olmasa sizin oralar yeter..deniz havası yeter..sersumcum sana ve herkeze teşekkür ederim canım bizim ev bahçe içi deyil tabi ama asonsörle çıkarıyom bisikleti henüz aşağıya koymadım bende sizleri özlemişm kısben tam olarak gelemicem canım aranıza internet sorunu oldu bu evde henüz gelmedi bizde geçici vınn baketi almıştık o da bize dayanmadı kız var malum pahalıya geliyor bidaha almadık telefonun internetinden girdim şimdi arasıra girerim malum özlüyom kıs burayı bağımı koparmıyım
bugün bi haber geldi umutluyuz ama uğraşıyorlar telefon projesi çizilecek 1 ay kadar sürer dedilr ama bi hareketlenme var sizden uzak kalamadım ara sıra girerim öpüyorum hepiniz
tebrikler canım..Günaydın kızlar yaa bu elma diyeti zor ama galiba gerçekten etkili 1 kilo gitmişşok oldum ayıptır soylemesi bagirsaklarida müthiş çalıştryor;-) ama bugün okulda kutlamalar var off alsam serdim bilir atlı spor tesislerinde yemek var offf elimden geldiğince dikkat edip yarin devam
kolay gelsin canımBugün çok kaçırmadım kızlar yarin diyete devam ama sabah teog da gorevliyim bakalım binduruma elma yiyemezcatt cut oralarda sabah yer giderim inşallah yapabilirim ii uykularr
sağol canım aminn.selam kızlar
menüler
pazartesi sabah klasik karatay
öğlen 2 lokma simit çay
akşam tarhana çorbası karnıyarık cacık
salı sabah çay
öğlen kahve
akşam karnıyarık ve kısır
çarşamba sabah yok
öğlen klasik karatay artı birer lokma ekmek, kaymak ve ayva reçeli
akşam 3lokma gözleme,1 tatlı kaşığı patates kavurması, 1 dilim bisküvili pasta
bu sabah klasik karatay, öğlen sütlü tel şehriye çorbası, salata
akşam 1 parça çikolata, 2 kaşık nutella, 2 kaşık tiramisu
bugün tatlı ve çikolata krizim tuttu resmen tam da tartı öncesi
bu hafta sadece pazartesi ve salı yürüyebildim, belki bir de yarın yürürüm
sersumcum Allah kabul etsin canım ben de tutmak istiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?