canım öyle deme sen çok iyi gittin düğün senin için amaçti sonrasında sanırım rahatladin hadi tekrar baslaTebrikler 69 iyi bi sonuç inşallah kalıcı olur
Ben iyce şiştim 73 gösteriyo
canım öyle deme sen çok iyi gittin düğün senin için amaçti sonrasında sanırım rahatladin hadi tekrar basla
En azından kacirmadan kilonu.koru benn pazartesi elma diyetine başlıyorum kocam bi kasa elma almış en iyisi hem onları tüketmek hem kilo vermek
Ne demek motive olasın varmış seninEvet haklısın canım
Düğün iyi ni motive ediciydi,68 i bile ucundan da olsa görmüştüm.bir kasa elma da bize geldi benimde aklımdan elma diyeti geçiyordu,bi bakayım araştırıp yorumları okuyayım diyodum.Ayrıca teşekkür ederim motive için bu gün yeniden başlıyorum inşallah.bu son başlangıç diyet için En büyük derdimiz bu olsun dimi...Elhamdülillah...
Kahvaltım
Sütlü kahve
5 badem
1 kase Çorba
Biraz tahin pekmez
Akşama yazarım inşallah.
Ooo hızlısın hıh simdi gaza geldim sabah basliyorum bakalım kaçar kilo gidecekGüzel yazmışsın
Elbette varım ama ben,bu gün başladım bile...
İnşallah bildirimlerde artik hep eksi olacak.
canım senin isten dolayi olduğunu düşünüyorum ben geceleri calisinca insan stres oluyor uyanik kalmak için yiyor ama istersen eminim aşarsın benim yorucu işim o ortamda bile tıkınmaya calisiyorum ama fırsata dönüştürecegim artikhadi pazartesi hepimize son başlangıç olsun
ben de 2 ileri bir geri sıkıldım valla..2 haftadır da aynıyım..
yarın eşim de bana katılacak akşamalrı da beraber yürüyüş yapıcaz inşallah..11 aralıkta annemlere gideceğiz o zamana kada az da olsa farketmeli annem sevinsino da üzülüyor kızım geçsin ver şu kiloları da kurtul diyo haklı valla
kesinlikle haklısın..nöbette dayanamıyor insan ama artık yanımda çorba götürüyorum..gece en azından sıvı beslenirim acıkınca..canım senin isten dolayi olduğunu düşünüyorum ben geceleri calisinca insan stres oluyor uyanik kalmak için yiyor ama istersen eminim aşarsın benim yorucu işim o ortamda bile tıkınmaya calisiyorum ama fırsata dönüştürecegim artikbence sen de yapabilirsin kaç zamandır kilo vermek istiyorsun
ah canım yapıyordum evet ama yaklaşık 3-4 aydır omzumdaki sorun nedeniyle ara verdimSersumcum sen kurabiyedr yapiyormussun benim kızımın 4.yas kurabiyelerini yapar mısın çok sevinirimsersum
Ne demek motive olasın varmış senininsan diyet yapıp yapip sonra bırakınca yediği herşeyden pişman oluyo hem engelleyemiyor hemde vicdan azabı çekiyor açıkçası ben çok yasiyorum bunu ama çözdüm kendimi çok pis gaza geliyorum ben hafta ici dayimlari ziyare ettim oglumu dogurduktan sonra ilk gidişim onlar bi tombul halinde bebek görmeye gelmişlerdi .Çok zayıflamışsın çok iyi genç kız gibi olmusun dediler acayip gaza geldim yani yemk konusunda bisey yapmadim tabi de hep şunu soyleuyorum kendime ben asla bu kilodan yukari cikmayacagim 71 noksan bile bunun yukarısı görünmeyecek vucudumankendime eziyet etmek yok sadece korusam bile iyi ama hep biseyi yemeyi abartınca yaşlı gösterdiğimi sevimli görünüyorum diye kendimi kandirdigimi anlatacagim bunlardan sonra ikinci diyete kara verdim pazartesi basliyorum mesela dün yedillerimi yazsam sacmalamissin dersin ama az yedigimden kilo almadim oğlumun emiyonolmasida bi koruma faktörü tabi ama bennn emzirirken kilo alanlardandim kızımda oğlumda almayim diye cabaladim aksine emzirme diyeti falan derken zayifladim düşünüyorum şubatta 78.8 le başladım suan 69.8 tam 9kilo gitmis tabi arada alıp verdigim 4 kilo da var tatilden sibel can gibi oldum toplam 13 kilo veren ven hedrfime 4kg kalmis onu mu veremeyevegim haringey pazartesi baslayalim
güzel fikir gece sıvı beslenmekkesinlikle haklısın..nöbette dayanamıyor insan ama artık yanımda çorba götürüyorum..gece en azından sıvı beslenirim acıkınca..
vericez hepberaber
ah canım yapıyordum evet ama yaklaşık 3-4 aydır omzumdaki sorun nedeniyle ara verdim..hatta kaneelin kızına da yapacaktım 1 yaşı için ama kısmet olmadı.. sağlık malum. .kusura bakma inşallah seneye iyileşirsem yaparım..
bakalım deneme bizim işimiz..güzel fikir gece sıvı beslenmek
ay canım Geçmis olsun omzundaki sorun inşallah en kısa zamanda Ge cer...tavsiye edebilecegin biri var mi uygun yapan ankaradan
Sibel can içimizden bizden bir örnek yazık kadına parada olsa yemeyi sevince bizim gibi alıp alıp veriyorhatta bi.magazinde sibel canın son 3 yılda alıp alıp verdigi kilo suanki kilosundan fazla diye çatlamıştım gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?