Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oruç actigim için erken ve az yedim yemegimi :) o yüzden bir bardak şekersiz limonlu çay iciyorum hem de içim isinsin diye :)

Dha sonra 8.30-9 gbi 1 fincan turk kahvesi 2 ceviz ve yarım greyfurt ile günü kapatacagim.

Hafif bir mide ağrısı var bakalm ne zaman geçecek

Masallah kuzuyaa

gözlere bak maşallah nazar boncuğu gibi rabbim nazarlardan saklasın seni :) bende mavişimi ikna edeyim bir düzine mavi boncuk doğuracağım

maşallah tatlıma benim...

günaydın kızlar..
yazarhanim35 I imspecial ben yeşilim eşim kahve kızım kahve.. koyular genelde baskın çıkıyor ilk çocukta maalesef
sağlıklı olsun yeterki..ama kızım sıkça off anne benim neden gözlerim yeşil değil deyip duruyor..
kahvaltı için eşimi bekliyorum..

kahvaltıda

mıhlama
biber kavurması
sucuklu omlet
peynir zeytin
salatalık domates maydanoz
çay çayyy

Merhaba kızlar bende nisandan bu yana 15kilo verdim kendimi sıkmadan canım ne isterse yedim ama az yedim aksamları kesinlikle hiçbişey yemedim. Cunku diyet bi zamn sonra sıktı bende sağlıklı beslenmeliyim diye dusundum. Yanında ek olarak tarçınlı süt içtim. Diyetisyen arkadaşm cayır cayır yag yakar dedi :) sizin var mu böyle önerileriniz??

Afiyet olsun canım

Bende önce 1. Yi sonra kilo verenleri kutluyorum.
Ama gelecek hafta
ben 1. Olucam inşallah

Hedef cumaya 69 uçuşa geçme zamanı aralık bitiyo
Bi bakmışız yaz gelmiş eee zamanı çarçur etmeyek gayrı

Dün akşam
Et sote
Az b.pilavı
1 tk tahin pekmez
Bol ayran

Sabah
Kahve ve 1 çay bardağı fındık

Ben kilomu haftalik olarak not aliyorum
Boylelikle kendimi kontrol etmis oluyorum
3 ayda 5 kilo gitmis
Toplamda ise 10.4 kilom gitmis oldu
Vermem gereken 6 kilom daha var. Son kilolarim ideal kiloma yaklastigim icin cok daha zor verilecek

sabah 8 gibi

1 büyük trabzon ekmeği dilimi kadar çavdar ekmeği
2 parça peynir
9 zeytin
yarım fincan şekerli çay

ardından temizlik yaptım :) yediklerimi yakmışımdır vileda sopası ile yapmama rağmen squat yapar gibi sildim yerleri

şimdi de büyük br kupa yeşil çayımı içiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…