Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben bugün kendime izin verdim :) 7 ye kadr istediğimi yicem tbi pizza hamburger vs olmamak şartı ile 7den sonra brşey yemicem :)

yarında midemin izin günü ama dışarda oldğm için 11 den 6ya kadar gezeceğim o yüzden hiç yoktan hem yerim hemde yakarım :)

öğle yemeğim
2 kepçe tarhana çorbası
3 çatal dünkü zeytinyağlı limonlu ıspanak kökü.
bol sarımsaklı yoğurtlu ve bol salça soslu çılbır

benm istediğimi yiyeceğim dediğim anck bu kdr olur

14.17

içine yarım limon sıkılmış maden suyu

15 dakika step yaptım . 30 dakika da ev temizliği

15 dakika step=150 kaloriye eşit

30 dakika ev temizliği=113 cal

15.50

1 fincan sade türk kahvesi

sersum birazda şans meselesi mesela kuzenimn eşi geçtiğimz haftalarda doğum yaptı. kuzenim sarışın renkli gözlü eşi esmer kyu renk gözlü. ama bebiş renkli gözlü beyaz tenliymiş
inşallah renkli olur canım ama bebeklerin 6 aydan sonra netleşir göz rengi..maalesef değişebilir
benim kızım bebekken bembeyaz tenliydi şimdi buğday tenli..bence çok güzel ten rengi ama o bana bakıp bakıp takıyor kafaya
sersum benim de sevdiğim adam renkli gözlü böyle ne mavi ne yeşil bir göz rengi var çok güzel :) hani evlensek sırf o rengi yakalayana kdr doğururm heralde brde teni de bembeyaz :)
doğur kıss doğur eninde sonunda tutar..mesela benim ilk yeğenim esmer anne esmer baba kumral 2. yeğenim sarışın ve yeşil gözlü oldu bana benzedi halası kılıklı diyorlar..annesi de çıldırıyor

sana da tebrik canım

akşam yemeğim
kepekli makarnadan fırında makarna

bizimkilere normal tabii kendime kepekli makarnadan yaptım fena olmadı kızlar..hiç yoktan iyidir..

Ah şu oksuruk belasi ne yersem yiyim bir oksuruk tutuyor ardından gıcık ve mide bulantısı ile gidiyor herşey

Bende esmer mavi gözlü d ogurduM 6 AYDAN SONRA BEYAZ kahverengi gözlü oldu. Evrim geçirdi benim kız resmen :)

Bugün niyetliydi
Sahur; 2 yumurta, 2 ceviz,2 hurma
Iftar: mercimek çorba, karnibahar yemeği

Slm
Allah kabul eylesin Safransarıcım.
Sabahvesen tatlım kolların var bencede bende senin gibiyim ama sıkı bi bedenin var maşallah.

Akşam
1 çb ceviz
3 köfte
Bol salata
Benim de en buyuk sorunum sikilik
Kilo veriyorum ama spor yapamadigim icin cok belli olmuyor
Dun bir resim cekinmistim bende onu paylasayim
Daginiklik.icin kusura bakmayin biraz ani olurstu foto cekimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…