Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Nöbetler zor Can'ım hep bende de böyle oluyordu .. Yapacak bişey yok .. Ertesi gün detox yaparsın sorun ortadan kalkar

Kahvaltım
3 hurma
Avuç içi ekmek ile tahin pekmez
500 ml adaçayı
Kahvem

öğlen 12.45

büyük bir kupa yeşilçay+kiraz sapı

13.30
1 adet sade türk kahvesi
1 adet mandalina

15.50

dünden kalan doğadan form soğuk çay (yarım su bardağı )

Merhabalar. Özellikle Rus kadınlarının uyguladığı için adı Rus diyeti olarak literatüre geçen bu diyet programı hakkında sizlerede detaylı ve doğru bilgiyi yine Türkiye’nin en büyük zayıflama ve kilo verme blogu olan www.diyetisyenim.org veriyor. Rus kadınlarının formlarına ne kadar düşkün olduklarını ve güzellikleri tüm dünya tarafından takdir edildiği malum. Sizde eğer sıkı mükemmel bir vücuda sahip olmak istiyorsanız sabırla uygulayacağınız Rus diyeti ile 10 günde 5 kilo vermeniz çok kolay. Şimdi gelelim diyetin püf noktalarına…

Rus diyetinde öncelikli kuralımız yemeklerden 45 dakika önce veya sonra 2 bardak su içmemizdir. Dinç ve sağlıklı kalmak için yemek sırasında değil öncesinde veya sonrasına içmeniz oldukça önemli. Rus diyeti listesi şok diyetler arasında olduğu için yılda en fazla 2 kez uygulamanız önerilmektedir. Sonuç olarak bu diyetin listesindeki besinlerin bir çoğu aynıdır. Sağlıkla zayıflamak için vücudun ihtiyacı olan çeşitli besinleri tüketmenin önemini asla es geçmeyiniz. Bol sebze ve roka ile kahvaltımızı destekliyoruz. Ancak bu sebzeler arasında beyaz lahana, kabak, patates, havuç ve pancar gibi sebzelerden bu süre zarfında faydalanmıyoruz.

Kızartma türü yiyeceklerden kesinlikle uzak duruyor ve et balık, tüketimine önem veriyoruz. (Izgara veya haşlanmış farketmez)

RUS DİYETİ LİSTESİ

Kahvaltı: Portakal suyu, elma suyu, veya bir fincankahve. Düşük yağlı bir dilim tost. (İçeceklerden sadece birini seçiniz)

Öğle yemeği: küçük meyve salatası veya yeşil elma

Akşam: Yeşil elma veya 8 bebek havuç

UZAK DURMANIZ GEREKENLER

• Sut ve süt ürünleri
  • Beyaz ve kepek ekmek
  • Meyve
  • Turşu
  • Şeker bal ve diğer tatlandırıcılar
  • Tatlı ve çikolata
RUS DİYETİNİN ZOR YANLARI VE ZARARLARI

Sabah kahvaltısında 10 gün boyunca haşlanmış yumurta yemek sizi bıktırabilir. Ayrıca bu diyette meyvenin olamamasıda sizleri meyve tabağı keyfinden alıkoyabilir. Rus diyetini 10 günden fazla yapmanız alamadğınız besinlerden dolayı sağlınızı bozabilir. Lütfen unutmayın ki Rus diyeti şok bir diyet uygulamasıdır. 12 günden az ve arayla da olsa yılda en fazla 2 kere uygulanabilir

Kızlar aynen kopyaladım,bu gün başlıyorum inşallah
.

Kolay gelsin,olumlu sonuç alırsın inş arkadaşım

Sabahınız hayrola
Gününüz güzel ola

Sevdikleriniz yakın
Sevmedikleriniz uzak ola

Bereket sizinle olsun
Sofranız dolu olsun

Yâr dedikleriniz yâr
Var dedikleriniz var olsun

Dert keder uzak olsun
Sevgi muhabbet sizle olsun

Kazancı ilim olanın
İlmi faydalı olsun

Ayağınıza taş
Elinize diken batmasın

Kem gözler uzağa
Güzel gözler size baksın

Hayır ve hasenatınız bol
Dua edeniniz çok olsun

Selam verdiklerimizden çok
Selam verenimiz olsun

Hayatta ne olursa olsun
Her şey dilediğiniz gibi olsun sabahı şerifleriniz hayrolsun.

günaydın kızlar...geçmiş kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
dün nöbet çıkışı 2 saat uyku kızımı dr a götürdüm..tahlil sonuçları çıkmıştı..Rahatladık çok şükür hepsi iyi
o kistler de 2-3 ay içinde kaybolur bir daha ultrasonla kontrol ederiz önemli değil dedi..Allah evlatlarımızı esirgesin canlar..
bu arada dışarıdaydık..1.5 lahmacun ve akşama da kızımla paylaştığım karışık ızgara var..detox işi bugüne kaldı..

bu sabah

2 dilim tb ekmeği üstü peynir ve zeytin
yanında meyve kurusu çayı

benden bukaa canlar..öpüldünüz

Amin,Allah evlatlarımıza sağlık versin,kaldıramayacağımız yükü biz aciz kullarına yüklemesin

ne kadar berbar birşey şu astım ya öksürük bir tutuyor afedersiniz ama avuç avuç balgam çıkıyor.

bugün kaçamak yapayım dedm
2 tabak kremalı mantarlı makarna yedim.

ama gitti yediğim makarna üstelik öksürmekten boğaz diye brşey kalmadı

midemdekileri çıkarttıktan sonra

1 tane soda içtim ve ardından büyük br kupa yeşil çay

akşam tekrar yeşil çay içerim belki. başka da brşey yiyip içmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…