cnm muzla kaymak ikisi bir arada çok fazla değil mi snce de ?
cnm muzu normalde diyette doktorlar pek terch etmiyor. çok kalorili diye.Selam canım yumurta da yeseydim fazla olurdu belki,ama ben de çok seviyorum her hafta aldığım sütün kaymağı
cnm muzu normalde diyette doktorlar pek terch etmiyor. çok kalorili diye.
Astimdan olduğuna eminsin değil mi canım geçmiş olsun oksurukten sonra çıkıyor galiba Allah korusun bulimia nevrosa falan olmasın dabugün serbest gün yapayım yediklerimi de bldirirm dedim ama hem reglin mide bulantısı hemde şu astımın öksürüğü benm yediklerm yine gitti. elimde ataklar için olan inhaler ile dolaşıcam nerdeyse yakında.
yok kuzum ben grip olduğum zaman astımdan dolayı öksürük ve balgam kalıyor bende. inhaler kullanıyorum. zaten astım raporum var düzenli olarak ayda 1 kez gidip alıyorum inhalerimi. bir öksürük tutuyor ondn sonra boğazımda balgam takılı kalıyor. mide bulantısı yapıyor oda. yani görsen öyle br öksürük ki karda mı yattın sen dersin.Astimdan olduğuna eminsin değil mi canım geçmiş olsun oksurukten sonra çıkıyor galiba Allah korusun bulimia nevrosa falan olmasın da
öyle br şey olsaydı cnm 1.5 dan dha fazla verirdim :) sadece öksürük olduğu zaman mide bulantısı oluyr :)Astimdan olduğuna eminsin değil mi canım geçmiş olsun oksurukten sonra çıkıyor galiba Allah korusun bulimia nevrosa falan olmasın da
öyle br şey olsaydı cnm 1.5 dan dha fazla verirdim :) sadece öksürük olduğu zaman mide bulantısı oluyr :)
ay berbat br şey o öksürükden bazen ciğerlerimi evlatlık veresim geliyoriyi bari bende olsa sevincem nerdeyse
Arkadaşım,ben de aynı dertten muzdaribim söylemiştim.Ben grip aşısı muhakkak oluyorum her yıl,Hamd olsun daha hafif seyrediyor .Doktorum solunum yolların aşırı hassas diyor.Rabbim dermansız dert vermesinyok kuzum ben grip olduğum zaman astımdan dolayı öksürük ve balgam kalıyor bende. inhaler kullanıyorum. zaten astım raporum var düzenli olarak ayda 1 kez gidip alıyorum inhalerimi. bir öksürük tutuyor ondn sonra boğazımda balgam takılı kalıyor. mide bulantısı yapıyor oda. yani görsen öyle br öksürük ki karda mı yattın sen dersin.
geçen sene kışın dha kötüydüm teşhis konmadan önce sanki ciğerlerim çıkacaktı ağzımdan.
amin cnm . bnde grip aşısı oldum ama br kere berbat br şeklde yakalandm gribe halen öksürük geçmediArkadaşım,ben de aynı dertten muzdaribim söylemiştim.Ben grip aşısı muhakkak oluyorum her yıl,Hamd olsun daha hafif seyrediyor .Doktorum solunum yolların aşırı hassas diyor.Rabbim dermansız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?