Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz:girlboymom
baş.tarihi:1 subat 2014
baş.kilo:78.8 kg
geçen hafta kilo:70.7kg
bu hafta kilo:71.0kg
fark:++++300gr
toplam fark:8.1 kg
beden:40-42
spor:2 gün yürüyüş 30dk

Gelsin bildirimler

Regl olduğum için aksm 5 e kdr istediğimi yiyecegm yoksa elim Ayağım titriyor çok usuyrm. Yarın 2.gün olduğu için dha dikkatli br şekilde devam diyecegm yılbaşına yanı persembeye 5 gün kaldığı için o 2.5 kg yı da 5 günde verip yeni yila 70 kg gireceğm

bugün serbest gün yapayım yediklerimi de bldirirm dedim ama hem reglin mide bulantısı hemde şu astımın öksürüğü benm yediklerm yine gitti. elimde ataklar için olan inhaler ile dolaşıcam nerdeyse yakında.

Astimdan olduğuna eminsin değil mi canım geçmiş olsun oksurukten sonra çıkıyor galiba Allah korusun bulimia nevrosa falan olmasın da

Astimdan olduğuna eminsin değil mi canım geçmiş olsun oksurukten sonra çıkıyor galiba Allah korusun bulimia nevrosa falan olmasın da
yok kuzum ben grip olduğum zaman astımdan dolayı öksürük ve balgam kalıyor bende. inhaler kullanıyorum. zaten astım raporum var düzenli olarak ayda 1 kez gidip alıyorum inhalerimi. bir öksürük tutuyor ondn sonra boğazımda balgam takılı kalıyor. mide bulantısı yapıyor oda. yani görsen öyle br öksürük ki karda mı yattın sen dersin.
geçen sene kışın dha kötüydüm teşhis konmadan önce sanki ciğerlerim çıkacaktı ağzımdan.

Merhaba kızlar
Burada Noel .. Her yer kapalı evdeki stokları tüketiyoruz .. Çok zevkli bol kaçamaklı ..

Tartıldım :
Regl dönemim devam ettiği için şişikinliğim devam ediyor ..
Geçen hafta 72.900
Bu hafta 72.800
Fark : - 100 gram

Rumuz;Sersum
Gecen hafta:84.2kg
Bu hafta:85.4kg
Fark+1200gr
Yüzde:+%1.425
Spor:yok

Maalesef gene geri..nolacak bu durumum bilmem..acil çözüm bulmaliyim..bu nöbetler hiç yaramıyor bana..

Arkadaşım,ben de aynı dertten muzdaribim söylemiştim.Ben grip aşısı muhakkak oluyorum her yıl,Hamd olsun daha hafif seyrediyor .Doktorum solunum yolların aşırı hassas diyor.Rabbim dermansız dert vermesin

Arkadaşım,ben de aynı dertten muzdaribim söylemiştim.Ben grip aşısı muhakkak oluyorum her yıl,Hamd olsun daha hafif seyrediyor .Doktorum solunum yolların aşırı hassas diyor.Rabbim dermansız dert vermesin
amin cnm . bnde grip aşısı oldum ama br kere berbat br şeklde yakalandm gribe halen öksürük geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…