Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Listeyi saat sekizde yaparım kızlar bekliyorum hala gelen olur mu diye

akşam üstü

1 adet halley :) oda özel günümdeyim diye canım çok istedi. ama ne bileym eskisi gibi çikolata cezbetmiyor beni. tadı mest etmiyor :)

şimdi

1 fincan sade kahve

İnce tost ekmeğinden yapılmış bir tane karışık tost yedim. Şu kare olan ekmeklerden ikinci tosttan da azıcık isirdim :) 4-5 zeytin bir bardak k.meyve suyu :)

Yarın tam gaz devam :) yılbaşı akşamına kadar :) ondan sonra perşembe serbest gün yaparım yılbaşından sonra pazar da doğum günüm o gün en azından kaçamak olur :)

2015 yılının son listesi

1. W woody453
2. yazarhanim35
3. @ficans
4. Safransari
5. Kaneel

Aynı kalanlar
@cakmel

Kilo alanlar

sersum
I imspecial
ellerine sağlık canım
özellikle 1. mizi ve kilo verenleri kutlarım..diğerleri ve ben de buradayız vericez elbet
sen mi ben mi
gece 22:30 nöbet malum 2 roll kepek ekmek arası zeytin peynir
kış ayları bizim de kutlama aylarımız.. yeni yıl 8 ocak benim doğum günüm, 20 ocak kızımın, 7 şubat eşimin doğum günü
ayyy yeme de dur yaniiii

Son düzenleme:
kızlar kızım kötüydü boğazlar öksürük ben de kötüyüm gene antibiyotik yazdırdım kriptike çevirirse içerim
kış aylarını sevmiyorum hiç yaww..şöyle seviyorum..evden çıkmıycan ,işe gitmiycen sıcacık oturup çay içerkene kar yağacak ve sen seyredicen..böylesini kim sevmez ki demi yawww

Teşekkürler,arkadaşım.uykuyu seven biri olarak empati yapınca ben seni benden önde görüyorum.Eminimki uyanık kalmak için ben neler yerdim

Eline sağlık canım liste için
Sersumcum geçmiş olsun.
Bu gün dağıtma günü yaptım

geceyi uzatınca insan ister istemez acıkıyor su içtim yok anacım bana mısın demedi bnde yedm

12.00

1 fincan sade türk kahvesi
2 adet ceviz içi

13.00
2 yemek kaşığı yoğurt
büyük br salatalığın 3 de 2 si ve pul biber nane

1 büyük kupa yeşil çay

akşam üstü
1 t.kahvesi

akşam
1 adet orman meyveli activia

ara öğün

yeşil çay(tarçın ve kiraz sapı ekli)

3 yuvarlak küçük lokma

Merhaba hanımlar. Ben de yeni katildim araniza
Mevcut kilo:64
Boy:170
Amac:55
1 ay icinde insallah 9 kilo haftada takribi 2kilo hedefim.
Başlangıç:27 aralik
Bitis:26 ocak (ins dogum gunumde bitecek)

Gününüz aydın olsun arkadaşlarım,Işıl Işıl Mutlu Mutlu bir pazar geçirelim inşallah,iştahımız kesilsin keyfimizde hiç bozulma olmasın.Midemiz küçüldükçe huzurumuz büyüsün.Valla şiir gibi konuştum

hizmette sınır yok diyorsun yani

canım sıkkın ve üzütünden şuan herşeyi yiyecek kapasitem var
noldu canım ben üzülünce sevınce her daim yiyesim var

gerçekten şiir gibi oldu sanada mutlu pazarlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…