Liste için teşekkürler canim2015 yılının son listesi
1. W woody453
2.yazarhanim35
3. @ficans
4.Safransari
5.Kaneel
Aynı kalanlar
@cakmel
Kilo alanlar
sersum
I imspecial
ellerine sağlık canım2015 yılının son listesi
1. W woody453
2.yazarhanim35
3. @ficans
4.Safransari
5.Kaneel
Aynı kalanlar
@cakmel
Kilo alanlar
sersum
I imspecial
sen mi ben miİnce tost ekmeğinden yapılmış bir tane karışık tost yedim. Şu kare olan ekmeklerden ikinci tosttan da azıcık isirdim :) 4-5 zeytin bir bardak k.meyve suyu :)
Yarın tam gaz devam :) yılbaşı akşamına kadar :) ondan sonra perşembe serbest gün yaparım yılbaşından sonra pazar da doğum günüm o gün en azından kaçamak olur :)
Teşekkürler,arkadaşım.uykuyu seven biri olarak empati yapınca ben seni benden önde görüyorum.Eminimki uyanık kalmak için ben neler yerdimellerine sağlık canım
özellikle 1. mizi ve kilo verenleri kutlarım..diğerleri ve ben de buradayız vericez elbet
sen mi ben mi
gece 22:30nöbet malum 2 roll kepek ekmek arası zeytin peynir
kış ayları bizim de kutlama aylarımız.. yeni yıl 8 ocak benim doğum günüm, 20 ocak kızımın, 7 şubat eşimin doğum günü
ayyy yeme de dur yaniiii
geceyi uzatınca insan ister istemez acıkıyor su içtim yok anacım bana mısın demediellerine sağlık canım
özellikle 1. mizi ve kilo verenleri kutlarım..diğerleri ve ben de buradayız vericez elbet
sen mi ben mi
gece 22:30nöbet malum 2 roll kepek ekmek arası zeytin peynir
kış ayları bizim de kutlama aylarımız.. yeni yıl 8 ocak benim doğum günüm, 20 ocak kızımın, 7 şubat eşimin doğum günü
ayyy yeme de dur yaniiii
cakmel sağolasın..kış hastalıkla geliyor napalım..Allah beterinden saklasın..
yazarhanim35 aynen öyle canım..biz iflah olmayız beyaaa
W woody453 canım estafirullahvalla insan geceyi hem uykusuz hem aç geçiremiyor ..napalım hizmet için yedim diye avutuyorum kendimi
noldu canım ben üzülünce sevınce her daim yiyesim varcanım sıkkın ve üzütünden şuan herşeyi yiyecek kapasitem var
gerçekten şiir gibi oldu sanada mutlu pazarlar canımGününüz aydın olsun arkadaşlarım,Işıl Işıl Mutlu Mutlu bir pazar geçirelim inşallah,iştahımız kesilsin keyfimizde hiç bozulma olmasın.Midemiz küçüldükçe huzurumuz büyüsün.Valla şiir gibi konuştum
Erkek arkadaşıma eseklik yaptım smdi konuşmuyor benimlehizmette sınır yok diyorsun yani
noldu canım ben üzülünce sevınce her daim yiyesim var
gerçekten şiir gibi oldu sanada mutlu pazarlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?