Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun ben de aynı durumdayım

Geçmiş olsun kızlar...
Kahvaltım
Sütlü kahvem
2 parmak bal
1 içli köfte

Akşam
Adaçayı fıstık inşallah

selam canlar...sabah tarhana çorbasıyla başladım..akşam menüsü ee birazcık kalabalık olacak sonrası detoks yaparım garii napalım...hepiciğinizi öptüm....

Umutsuzlara ışık, kaybolmuşlara yol, üşümüşlere sıcak, yılmışlara güç, bıkmışlara yenilik, yaralara pansuman, kaybedenlere zafer, hastalara şifa, iyilere şans olsun 2016 .. Herkese mutlu yıllar

Biz şimdi Almanya'ya gidiyoruz Can'lar Yeni yıla orada gireceğiz
Sizleri çok öpüyorum
Herşey gönlünüzce güzel olsun
İnşallah yeni yılda çıtır çıtır incecik oluruz

Biz şimdi Almanya'ya gidiyoruz Can'lar Yeni yıla orada gireceğiz
Sizleri çok öpüyorum
Herşey gönlünüzce güzel olsun
İnşallah yeni yılda çıtır çıtır incecik oluruz

mutlu yıllar canım..İyi tatiller iyi eğlenceler....

Bugün beni affedin bildirimim yapamam bu kiloyla haftaya cuma bomba gibi doncem

herkeşler tatil yapıyo sanırsam...
yediğiniz içtiğiniz size kalsın yaramasın kilo olmasın inşallah
ben gene nöbetteyim son 6 nöbet sonra 15 gün izin yapıcam.sömestri malum.iple çekiyorum
ben bu tatilde çok fazla kaçamak yapmadım..bu arada regl oldum bugün 2. gün umarım cumaya -- olurum..ee tabii geçen hafta zaten ++ olduğum için -- olsam da çok bişey farketmiyecektir..pofffff
neyse umarım sizde durumlar iyidir...öpüldünüz..

Benimde regl 4.gün inş eksi oluruz canım

Bugun 20 do eliptik bisiklete bindim

Bu arada Ankara cook özledigi karina kavustu karr yagiyor

Günaydın kızlar ..
Yeni yılın ilk pazartesi günü .. İlk iş günü belki de kimilerimiz için ilk tatil günü .. Ama benim için gerçek anlamıyla diyet günü ..
Hafta sonu almanyadaydık .. Yeni yılı orada karşıladık ..
Bol bol yedik içtik gezdik ..

Ama bu günden tezi yok .. Diyet başlamıştır .. Amacım nisan ayına kadar 65 İ görmek .. İnşallah

Diyet olarak ilk önce protein sonra Karatay ve arada detox düşünüyorum .. Bakalım kısmet .. Evde Leslie ablaya da başlamayı düşünüyorum .. Bakalım ne olcek .. Kararlıyım .. Her gün düzenli olarak artık buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…