İyi akşamlar,arkadaşlar.yılın son şifasını da kapmış bulunuyorum.Dişlerim dahil her yerim ağrıyor.Ama diyeti bırakmaya niyetim yok,dayanacağım sonuna kadar inş
Akşam :
Pırasa yemeği ve mevsim salata var
Gündüz listemin dışında birşey yemedim
selam canlar...sabah tarhana çorbasıyla başladım..akşam menüsü ee birazcık kalabalık olacak sonrası detoks yaparım garii napalım...hepiciğinizi öptüm....
Biz şimdi Almanya'ya gidiyoruz Can'lar Yeni yıla orada gireceğiz
Sizleri çok öpüyorum
Herşey gönlünüzce güzel olsun
İnşallah yeni yılda çıtır çıtır incecik oluruz
Biz şimdi Almanya'ya gidiyoruz Can'lar Yeni yıla orada gireceğiz
Sizleri çok öpüyorum
Herşey gönlünüzce güzel olsun
İnşallah yeni yılda çıtır çıtır incecik oluruz
herkeşler tatil yapıyo sanırsam...
yediğiniz içtiğiniz size kalsın yaramasın kilo olmasın inşallah
ben gene nöbetteyim son 6 nöbet sonra 15 gün izin yapıcam.sömestri malum.iple çekiyorum
ben bu tatilde çok fazla kaçamak yapmadım..bu arada regl oldum bugün 2. gün umarım cumaya -- olurum..ee tabii geçen hafta zaten ++ olduğum için -- olsam da çok bişey farketmiyecektir..pofffff
neyse umarım sizde durumlar iyidir...öpüldünüz..
herkeşler tatil yapıyo sanırsam...
yediğiniz içtiğiniz size kalsın yaramasın kilo olmasın inşallah
ben gene nöbetteyim son 6 nöbet sonra 15 gün izin yapıcam.sömestri malum.iple çekiyorum
ben bu tatilde çok fazla kaçamak yapmadım..bu arada regl oldum bugün 2. gün umarım cumaya -- olurum..ee tabii geçen hafta zaten ++ olduğum için -- olsam da çok bişey farketmiyecektir..pofffff
neyse umarım sizde durumlar iyidir...öpüldünüz..
Günaydın kızlar ..
Yeni yılın ilk pazartesi günü .. İlk iş günü belki de kimilerimiz için ilk tatil günü .. Ama benim için gerçek anlamıyla diyet günü ..
Hafta sonu almanyadaydık .. Yeni yılı orada karşıladık ..
Bol bol yedik içtik gezdik ..
Ama bu günden tezi yok .. Diyet başlamıştır .. Amacım nisan ayına kadar 65 İ görmek .. İnşallah
Diyet olarak ilk önce protein sonra Karatay ve arada detox düşünüyorum .. Bakalım kısmet .. Evde Leslie ablaya da başlamayı düşünüyorum .. Bakalım ne olcek .. Kararlıyım .. Her gün düzenli olarak artık buradayım ️